"نوار گئورگیفسکی" برای خدمه ایستگاه فضایی ارسال می شود

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

"نوار گئورگیفسکی" برای خدمه ایستگاه فضایی ارسال می شود

پست توسط hani1459 »

مسکو، 9 اردیبهشت، خبرگزاری «ریا نووستی»/ تدارک پرتاب موشک "سایوز" حامل سفینه فضایی باری "پروگرس ام-02ام" در پایگاه فضایی "بایکانور" (قزاقستان) به پایان می رسد.
"الکساندر وارابیف" سخنگوی آژانس فدرال فضایی روسیه موسوم به "روس کاسموس" به «ریا نووستی» اطلاع داد که کارشناسان این آژانس در بخش بسته های خدمه ایستگاه بین المللی فضایی اغذیه تازه و سه "نوار گئورگیفسکی" قرار داده اند.
وی تاکید کرد: شرکت کنندگان پروژه ای که با کمک خبرگزاری «ریا نووستی» انجام می شود، نوارهایی را برای خدمه ایستگاه بین المللی فضایی ارسال می کنند. فضانوردان ساکن ایستگاه در کلیه رویدادهای مهمی که روی زمین رخ می دهد، شرکت می کنند.
این نوارها بعد از ضد عفونی شدن در بسته های مخصوصی جاسازی شده است.
پرتاب موشک ماهواره بر "سایوز" قرار است روز 7 مه انجام شود.
خبرگزاری «ریا نووستی» همچنین 300 "نوار گئورگیفسکی" جهت توزیع میان کارمندان موسسات صنایع موشکی- فضایی روسیه به "روس کاسموس" تحویل داده است.
در روسیه برای پنجمین سال متوالی پروژه "نوار گئورگیفسکی" آغاز شده است.
این پروژه که در سال 2005 میلادی بمناسبت 60-مین سالروز بزرگداشت پیروزی در جنگ بزرگ میهنی (1941-1945) به ابتکار خبرگزاری «ریا نووستی» و جامعه دانشجویان روسیه آغاز شده بود، با موفقیت چشمگیری پیش رفته و نه تنها روسیه و بلکه کشورهای خارجی را نیز در بر گرفته است.
در روسیه روز 9 ماه مه روز پیروزی در جنگ بزرگ میهنی نامیده شده و رسماً تعطیل می باشد. همه ساله بدین مناسبت رژه بزرگ پیروزی با حضور نظامیان، رزمندگان در جنگ بزرگ میهنی و تجهیزات نظامی برگزار می شود.
"نوار گئورگیفسکی"، نواری راه راه و متشکل از دو رنگ نارنجی و خاکستری است که از زمان روسیه تزاری نماد آتش و خاکستر می باشد.
شعار پروژه "نوار گئورگیفسکی" این است که "من به یاد دارم، من افتخار می کنم" و هدف از آن پرورش حس احترام به رزمندگان و افتخار به تاریخ کشور، بویژه در جوانان است.
شرکت کنندگان در پروژه، "نوار گئورگیفسکی" را روی لباس، کیف، دور دست و یا روی موهای خود می زنند و بدین ترتیب همبستگی خود را نشان می دهند. شرکت کنندگان در رژه و حتی رئیس جمهور و سایر مقامات کشور نیز روی لباس خود "نوار گئورگیفسکی" را گره می زنند.
از سال 2005 تا کنون، همه شهرها، دانشگاه ها، مدارس، تاکسی ها و جوامع مختلف در این پروژه شرکت کرده و "نوار گئورگیفسکی" را به خودروها، کیف و لباس خود گره می زنند. این پروژه از هفته آخر آپریل تا 12 ماه مه ادامه دارد، اما با اینحال جوانان بسیاری در تمام طول سال "نوار گئورگیفسکی" را از خود جدا نکرده و آن را نماد میهن پرستی می دانند.
در مراکز مختلف شهر، داوطلبان "نوار گئورگیفسکی" را بین مردم پخش می کنند، یکی از مراکز اصلی پخش آن نیز «ریا نووستی» می باشد.

ریا نووستی
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”