میلاد عزیز مشکل الزاما روسی بودن هواپیماها نیست. یکی از مشکلات اصلی منفعت طلبیه. ماهان نشون داد که این تحریم ها رو هم می شه دور زد اما بعضی از ارلاین ها می رن دنبال ساده ترین راه یعنی خرید هواپیماهای روسی مثل توپولف. مسئله اینه که چرا باید توپولف 20-25 ساله بخریم؟؟ مطمئنا هواپیماهای نوتر با ساعت پرواز کمتر هم پیدا می شه اما به همون نسبت گرونترن. متاسفانه بعضیا این وسط دنبال پیدا کردن ارزونترین ها هستن.
محمد عزیز من به عنوان یک کاربر آماتور که مطالب هوافضا رو هرچی یاد گرفتن در سنترال بوده و همین بحث عدم تطابق موتورهای روسی با گرمای تابستان ایران رو هم از اساتید در جریانش قرار گرفتم و به هر حال به همه تنگناهایی که کشور در زمینه تامین پرنده ها باهاش مواجه است واقف هستم صادقانه بگم اعتماد خودم رو کاملا به ناوگان هوایی کشور از دست دادم.بعضی وقتها می گن آدم یک چیزایی رو میخواد بدست بیاره و لی در عوضش یک چیزای مهم تر رو از دست میده!منظورم واضحه ولی حس بحث سیاسی نیست!
یک نکته دیگه تاثیر این سوانح بر ذهنیت توده عوام کاملا شدیده و خبر رو صداو سیما اعلام نکرده من زنگ زدم به یکی از بستگانم قرار بوده پس فردا با هواپیما بیاد اینجا منصرف شد و به شدت ترسید!
این رو تعمیم بده به کل جامعه! دیگه بحث سقوطها داره روتین و متاسفانه عادی میشه!هرچی میگردم تو نقشه کره زمین مثل کشور خودمون که اینقدر با سردی و اهمیت پایین پیرامون مسئله برخورد کنن ندیدیم...
چرا من قبل از اینگه تصاویر سانحه رو از صدا سیما ببینم باید از CNN ببینم....
اینا یعنی چی؟میخوان ماست مالی کنند بعد یک خبر چکش کاری شده تحویل ملت بدهند!
و دیگر هیچ