پرواز FLANKER روسی بدون کانوپی و ایجکت خلبان (تصویر)

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پرواز FLANKER روسی بدون کانوپی و ایجکت خلبان (تصویر)

پست توسط Shahryar »

پرواز FLANKER روسی بدون کانوپی  

تصویر 

تصاویر برگرفته شده از فیلمی است که فلانکر در آن به ایفای نقش و شیرین کاری پرداخته است. در یکی از اپیزودهای این فیلم فلانکر میبایست بدون کانوپی پرواز میکرد - بدین منظور تصمیم گرفته شد تا از خلبان ماهری در این اپیزود تماشائی استفاده شود. خلبان مجبور بود تا چندین دقیقه بدون کانوپی به پرواز ادامه دهد. حداکثر سرعتی که خلبان فلانکر در این شرایط بدان دست یافت حدود 2 برابر سرعت صوت بود. خلبان در چنین شرایطی مجبور شد یک تا دو اینچ انگشتان خود را از دستکش به دلیل اصطکاک شدید هوا و گرم شدن آن به بیرون بکشد. 

تصویر 

فلانکر می افزاید: غالبا چنین تستهائی در زمستان انجام میشود و سرمای مرگباری آن هم بدون کانوپی بر خلبان حاکم میشود اما من از آغاز این گرمایش بسیار خرسند بودم. چندین دقیقه قبل از اینکه هواپیما به سرعت لازم برسد هوای اطراف بر اثر اصطکاک به اندازه کافی داغ شده بود اما این مشکل جدی برای من ایجاد نکرده بود. تحت این شرایط شما متوجه هیچ ارتباط رادیوئی نمی شوید و این بدان معناست که شما مانند ناشنواها پرواز میکنید. در تصویر بالا خلبان نظامی فرولوف آماده پرواز میشود. بیرون به اندازه کافی سرد است اما این سرما هنگام برخاست هواپیما بیشتر هم خواهد شد.  

تصویر 

آماده پرواز بدون کانوپی میشود.  

تصویر 

حین پرواز .... 

تصویر 

تصویر 

.. پس از  

تصویر 

یک تست دیگر.. خلبان دوم در حال ایجکت میباشد اما خلبان اول در هواپیما باقی می ماند.  

تصویر 

.. و پرواز به اتمام میرسد.  

منبع:  
 2009 [External Link Removed for Guests] 
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”