سانحه برای بوئینگ707 ساها//فوری//
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 1808 بار
- سپاسهای دریافتی: 4147 بار
- تماس:
سانحه برای بوئینگ707 ساها//فوری//
صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها به دلیل بروز نقص فنی در یکی از موتورها در فرودگاه اهواز فرود اضطراری کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها به شماره پرواز 124 که قصد داشت مسافران را از اهواز به تهران منتقل کند، 10 دقیقه پس از بلند شدن از فرودگاه اهواز یکی ازموتورهای آن دچار نقص فنی و هواپیما مجبور به فرود اضطراری شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری نیز با تائید این خبر به مهر گفت: ساعت9 و 40 دقیقه امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 707 از فرودگاه اهواز پروازکرد که پس از 10 دقیقه پرواز و به دلیل نقص فنی در یکی از موتورهای هواپیما به این فرودگاه بازگشت.
رضا جعفرزاده با بیان اینکه هواپیمای بوئینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها174 مسافر داشت، افزود: هیچ آسیبی به مسافران این پرواز وارد نشده است.
وی تصریح کرد به شرکت هواپیمایی ساها توصیه شده است که هر چه سریعتر نسبت به هواپیمای جایگزین برای این پرواز اقدام کند.
رجیستر این هواپیما: EP-SHK
به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها به شماره پرواز 124 که قصد داشت مسافران را از اهواز به تهران منتقل کند، 10 دقیقه پس از بلند شدن از فرودگاه اهواز یکی ازموتورهای آن دچار نقص فنی و هواپیما مجبور به فرود اضطراری شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری نیز با تائید این خبر به مهر گفت: ساعت9 و 40 دقیقه امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 707 از فرودگاه اهواز پروازکرد که پس از 10 دقیقه پرواز و به دلیل نقص فنی در یکی از موتورهای هواپیما به این فرودگاه بازگشت.
رضا جعفرزاده با بیان اینکه هواپیمای بوئینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها174 مسافر داشت، افزود: هیچ آسیبی به مسافران این پرواز وارد نشده است.
وی تصریح کرد به شرکت هواپیمایی ساها توصیه شده است که هر چه سریعتر نسبت به هواپیمای جایگزین برای این پرواز اقدام کند.
رجیستر این هواپیما: EP-SHK
[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می (دکتر علی شریعتی)
DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست
-
- تماس:
Re: سانحه برای بوئینگ707 ساها//فوری//
تصاویری از این هواپیما:
[External Link Removed for Guests]
[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می (دکتر علی شریعتی)
DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
-
- تماس:
قابل توجه دوستان که اول موتور شماره 1 آتش گرفته و سپس موتور شماره 2 !!!!!!!!!!!!!!!!
و با مهارت فوق العاده خلبان هواپیما به سلامت به زمین نشست...
انجمن هوافضا
و با مهارت فوق العاده خلبان هواپیما به سلامت به زمین نشست...
انجمن هوافضا
DJ Dani نوشته شده:
- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
تا اون جا که من می دونم بوئینگ 707 امروزه بیشتر به عنوان سوخت رسان در نیروهای هوایی استفاده میشه.

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- محل اقامت: kiev-ukraine
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 265 بار
- تماس:
تاریخ اولین پرواز این هواپیما 1976 هست و قبلا با رجیستر 8312-5 در نیروی هوایی خدمت می کرده.
-
- تماس:
Parsa84 نوشته شده:تا اون جا که من می دونم بوئینگ 707 امروزه بیشتر به عنوان سوخت رسان در نیروهای هوایی استفاده میشه.![]()
![]()
نه دوست عزیز!!!!
استفاده میشد!!!

دونه دونه از روی 707ها بوم سوخترسانی برداشته شد و تحویل هواپیمایی ساها شد...
هم اکنون یک سوخترسان یکی یدونه در نیروی هوایی فعال میباشد با رجیستر 8304-5 هم اکنون پرچمدار میباشد...
یکیشان هم در سانحه ی چند سال پیش از بین رفت(رودخانه کن)

707 های دوست داشتنی نیروی هوایی

DJ Dani نوشته شده:
دوستان عزیز
طبق گزارش برج کنترل اهواز بویینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها پس از برخواستن از زمین با دو پرنده که در حال عبور از باند بودند برخورد کرده که یکی از انها وارد موتور شماره 2 آن شده.
اتشی که از موتور این غول بویینگ که یکی از بهترین های بویینگ می باشد بلند شد خلبان را ناچار به فرود اضطراری کرد.
این هواپیماها به دلیل استفاده در نیروی هوایی ارتش به نسبت سایر ایرلاین ها بسیار کم کرده اند.
بویینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها از ایمن ترین هواپیماهای جهان بوده و هست.
طبق گزارش برج کنترل اهواز بویینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها پس از برخواستن از زمین با دو پرنده که در حال عبور از باند بودند برخورد کرده که یکی از انها وارد موتور شماره 2 آن شده.
اتشی که از موتور این غول بویینگ که یکی از بهترین های بویینگ می باشد بلند شد خلبان را ناچار به فرود اضطراری کرد.
این هواپیماها به دلیل استفاده در نیروی هوایی ارتش به نسبت سایر ایرلاین ها بسیار کم کرده اند.
بویینگ 707 شرکت هواپیمایی ساها از ایمن ترین هواپیماهای جهان بوده و هست.

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
AR-IranianSpotters نوشته شده:Parsa84 نوشته شده:تا اون جا که من می دونم بوئینگ 707 امروزه بیشتر به عنوان سوخت رسان در نیروهای هوایی استفاده میشه.![]()
![]()
نه دوست عزیز!!!!
استفاده میشد!!!![]()
![]()
![]()
![]()
دونه دونه از روی 707ها بوم سوخترسانی برداشته شد و تحویل هواپیمایی ساها شد...
هم اکنون یک سوخترسان یکی یدونه در نیروی هوایی فعال میباشد با رجیستر 8304-5 هم اکنون پرچمدار میباشد...
یکیشان هم در سانحه ی چند سال پیش از بین رفت(رودخانه کن)![]()
![]()
![]()
![]()
707 های دوست داشتنی نیروی هوایی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برای چی؟ پس وظیفه شان چه میشود؟آیا به دلیل کمبود هواپیما جنگی این کار رو کردن؟
-
- تماس:
نمیدانم...
فقط میدانم که هواپیمایی ساها زیر مجموعه ی نیروی هوایی میباشد...
فقط میدانم که هواپیمایی ساها زیر مجموعه ی نیروی هوایی میباشد...

DJ Dani نوشته شده: