روسیه آماده بررسی امکان صدورتجهیزات هوایی نظامی به ایران است

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

تصویر

"الکساندر میخییف" معاون مدیرعامل کمپانی انحصاری صادرات تسلیحات و تجهیزات نظامی روسیه "روس آبارون اکسپورت" روز چهارشنبه در چارچوب نمایشگاه بین المللی هوافضای "ماکس-2009" اعلام کرد که روسیه آماده بررسی پیشنهادات احتمالی ایران برای خرید تجهیزات نظامی هوایی است.

وی گفت: ما با ایران همکاری های درازمدتی از جمله با صنایع هوایی این کشور داریم. اگر آنها به تجهیزات هوایی ترابری و نظامی ما تمایل نشان دهند، ما این پیشنهادات را بررسی می کنیم.

ژوکوفسکی، 28 مرداد، [External Link Removed for Guests]
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: روسیه آماده بررسی امکان صدورتجهیزات هوایی نظامی به ایران است

پست توسط Parsa84 »

امیدوارم روس ها اول به تعهدات پیشین خود مثل تحویل میگ 31,سوخو 30 ,سوخو 27 و هم چنین سامانه اس 300 عمل کنند یا لااقل تجهیزات و لوازم یدکی میگ های 29فرسوده و سوخو 24 رو به به موقع تحویل بدهند سفارشات و قراردادهای جدید پیش کششون!!! ::ss

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

پست توسط atlantik »

تصویرتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on atlantik, ويرايش شده در 0.
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

پست توسط atlantik »

پارسا جان گل گفتی تصویر
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط javid_iran »

مانیازی به محصولات بی ارزش روسی که با هزار منت و پس از امتیاز دهی فراوان و آن هم با چند برابر قیمت به ما انداخته شود نداریم ، در این بحران اقتصادی دنیا اگر کمی دیپلماسی فعال تری داشته باشیم بهترین نتایج حاصل میشود و شاید کمپانی های اروپایی هم حاضر به همکاری شوند.این روسها فکر کردن ایران مسخره ی آنهاست که تازه میخواهند بروند بررسی کنند که فلان محصول را به ما بفروشند یا نه :x :x :x
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

از نظر من این این سیگنال مثبت روس ها بازی سیاسی&تجاری بیش نیست :L:L
بعد از منتفی شدن ارسال اس 300 با وجود دریافت پول ان از ایران و یافتن مشتری های به ظاهر دست به نقد تر مثل عربستان سعودی روس ها دوباره سعی در نوعی تحریک کردن انها دارند!!! ::ns
به زودی باید منتظر وارد شدن بنجل های روسی در نیروهای مسلح کشورهای حاشیه خلیج پارس باشیم.شاید اصلا تمامی سفارش های ما رو به عربها تحویل دادند!!!? :-(
در ضمن این سیاست یک بام و دو هوای روس ها سال های سال است که در مورد ما ادامه دارد تا از امریکایی ها وام های کلان دریافت کنند!!
اگر بنا به دادن تسلیحات بود با همون سفارشات(داده شده ما ولی تحویل داده نشده روس ها) ما به اندازه لازم پایه های دفاعی قوی داشتیم که از ان به بعد با خیالی راحت بنا رو بر بومی سازی صنایع دفاعیمون بذاریم!!!
از من گفتن بود, روس های نامرد امکان نداره هیچ سلاح کارامد و استراتژیکی رو به ما بفروشند حتی به قیمت خون استالین!!! ::ss 8->

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

دوستان از دادن پست های احساسی خودداری کنید،از کی تا حالا محصولات روسی بنجل شدن!!!!
اس-۳۰۰ هم تعدادی فعال و بقیه در حال تحویل هستند
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”