هواپيمايي ETIHAD خدمات الماس و مرواريد ارائه مي كند !

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

هواپيمايي ETIHAD خدمات الماس و مرواريد ارائه مي كند !

پست توسط CAPTAIN PILOT »

[External Link Removed for Guests] 

شركت هواپيمايي الاتحاد، كه در ابوظبي مستقر است و هواپيمايي ملي امارات متحده ي عربي به شمار مي رود، اعلام كرد: از دوم اكتبر سال جاري ميلادي پروازهاي مستقيم خود را به مقصد فرودگاه اوهر شيكاگو آغاز خواهد كرد.   
   گزارش مركز هوانوردي آسيا-اقيانوسيه بيشتر مسافران پروازهاي اين شركت را به ايالات متحده، مسافران آمريكايي تشكيل مي دهند كه عمده ترين دليل آن، توجه الاتحاد به راحتي مسافران، ارائه ي خدمات مطلوب در بخش هاي درجه و تجاري، برنامه ريزي دقيق براي استفاده ي مسافران از پروازهاي ارتباطي، و ارائه ي بليت با نرخ رقابتي عنوان شده است.      
   اساس اين گزارش هم اكنون بسياري از مسافران پروازهاي بين قاره اي ترجيح مي دهند در پروازهاي آمريكاي شمالي-اروپا و هند-استراليا، از خدمات الاتحاد استفاده نمايند.      
   شركت در پروازهاي آمريكاي شمالي سه نوع خدمات ارائه مي دهد كه بهترين آنها به خدمات "الماس" معروف است. در خدمات الماس، كه در واقع خدمات درجه يك الاتحاد است، مسافران مي توانند بر روي تختخواب هاي كاملا مسطح استراحت نمايند. لباس هاي راحتي در اختيار آنها گذاشته مي شود و اطراف آنها نيز محصور شده است تا مسافران از حريم خصوصي لذت ببرند. مسافراني كه از اين خدمات استفاده مي كنند، مي توانند با استفاده از تلويزيون هاي مدرني كه در اختيار آنها قرار داده شده است، به تماشاي فيلم هاي مورد علاقه ي خود بپردازند. منوي غذا نيز بسيار متنوع است و مسافران از صرف غذاهاي مورد علاقه ي خود در آسمان لذت مي برند.  
   "مرواريد" خدمات ديگري است كه الاتحاد به مسافران خود ارائه مي دهد. در اين خدمات، كه بسيار بهتر از خدمات بخش هاي تجاري خطوط هوايي آمريكايي است، مسافران مي توانند همانند خدمات الماس، بر روي تخت هاي مسطح استراحت نمايند، به تماشاي فيلم هاي مورد علاقه بپردازند، حس حريم خصوصي داشته باشند و بدون عبور از روي مسافران در حال استراحت، به بخش هاي مختلف هواپيما دسترسي داشته باشند.   
   غذا براي مسافران هر دو بخش الماس و مرواريد، از نوع "آلا كارت" است و آنها مي توانند غذا هاي مورد علاقه ي خود را به صورت جداگانه انتخاب كنند. در ميزان صرف غذا نيز محدوديتي وجود ندارد و به عبارت ديگر غذا به روش "بوفه" عرضه مي گردد.    اين مسافران خدمات تاكسي نيز ارائه مي شود و جابه جايي آنها به مقصد نهايي و بالعكس، بر عهده ي هواپيمايي الاتحاد مي باشد.   

پورتال فرودگاه های کشور  
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

Re: هواپيمايي ETIHAD خدمات الماس و مرواريد ارائه مي كند !

پست توسط sinohe330 »

من نمیدونم تا حالا با این هواپیمایی سفر کردین یا نه من یه تجربه خیلی بد دارم با الاتحاد
که از سیدنیه در استرالیا شروع شد 14 ساعت بدون توقف به ابوظبی که همش منو میدادن بعد که غذا انتخاب میکردی میگفتن شرمنده تموم شده فقط ماهی داریم خلاصه فقط ماهی خوردیم
البته غیر از صبحانه و عصرانه بعد از ابوظبی که البته با تاخیر هم رسیدیم مستقیم رفتیم برای پرواز به ایران که اونم یه هواپیما بود مثل اتوبوس بنزهای قدیمی دوباره گفتن فقط ماهی داریم
البته اشغال ماهی خلاصه ما رسیدیم ایران بعد موقع برگشتن هم که دیگه سنگ تموم گذاشتن از ساعت 1 شب فرودگاه بودم برای پرواز ساعت 4 صبح گفتن تاخیر داره ساعت 7
7 شد گفتن ساعت 11 صبح ساعت 11 هم گفتن شرمنده پرواز انجام نمیشه برید خونه 3 روز بعد بیایید الان فقط کسایی موتونن سوار هوپیما بشن که مقصدشون ابوظبی هست اونایی که مقصد دیگه ای دارن حق ندارن سوار بشن البته ما ولشون نکردیم مجبورشون کردیم بلیط امارات واسه فرداش برامون گرفتن
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

sinohe330, دوست عزیز سلام تصویر

البته بنده فقط یکبار تجربه سفر با اتجاد از استانبول به دبی را داشتم که آن هم خوشبختانه بدون تاخیر و همچنین با سطح خدمات قابل قبول ارایه گشت, اما وصف تاخیرات و خدمات ناقص این شرکت را بسیار شنیده ام. شاید بتوان دلیل این خدمات غیر مطلوب را در سعی ETIHAD برای قیمت رقابتی و پایین برای سفرهای هوایی دانست که به طبع اینچنین مسائلی نیز در کنار آن مشهود خواهند بود.

البته تاخیر در مسائل هوایی امری اجتناب ناپذیر و ناگزیر است اما به هر حال شرایط اقتصادی و مقطعی نیز در این امر بی تقصیر نخواهند بود. به امید روزیکه شاهد اینچنین خدمات ضعیفی از سوی هیچیک از شرکت های هوایی نباشیم.

موفق باشید
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط sinohe330 »

اول تشکر میکنم از پست کاپتان پایلوت عزیز
بعد میخواستم بگم که حق کاملا با شماست راجع اینکه تاخیر هواپیما امری اجتناب ناپذیر هست
سئوال من این هست که شونه خالی کردن از حدود 50 مسافر که همشون حداقل 18 ساعت پرواز پیشرو دارن منطقی هست ؟
اینکه روز جمعه به شما بگن شما برید یکشنبه بیایید اینکه بگن شما حق پرواز نداری و اینکه بگن شما موتونید برید تو فرودگاه ابوظبی بمونید
تا حالا کی پرواز داشته باشن به استرالیا شما رو بفرستن و نه به شما ویزا میدن که بتونید وارد شهر بشید که بتونید برید با خرج خودتون یه اتاق بگیرید
و نه خودشون قبول میکنن که به شما هتل بدن .
نمیدونم این حرف رو درست بزنم یا نه اونم اینه که تقصیر خودمون هست و دولتمون که این عربها بخودشون اجازه میدن با ایرانیها اینطور برخورد کنن
اون روز خیلی دلم گرفت نه من همه کسانی که با من بودن چرا؟
چون طبق اطلاعاتی که به ما دادن اون روز 4 تا پرواز اتحاد دوره دنیا خراب شده بوده و بعد اتحاد 3 تا هواپیمای رزو داشته اون سه تا رو فرستاده یکی دیگه احتیاج داشته
میگردن ببینن کجا براشون بی ارزشتره و براش تره هم خورد نمیکنن یدفعه میگن چه جایی بهتر از ایران هیچ کس بهمون نمیگه بالای چشمت ابرو و تصمیم میگرن پرواز ایران رو بفرستن واسه یه جایه دیگه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”