آقا مرتضی.
اول سلام.
من نمی دانم طرز بیان من چگونه است که شما همواره معکوس آن را متوجه شده و آن را توهین به خود می پندارید.
بنده که با کسی درگیری و پدرکشتگی ندارم.
من همانطور که گفتم از صحبت هیچ یک از دوستان ناراحت نخواهم شد...فقط نمی دانم بحث در مورد چیز دیگری است و آخر تبدیل می شود به درگیری بین دو نفر!
اینجاست که بحث منطقی زیر سوال می رود.
اما یک بار دیگر سعی می کنم بر اساس واقعیت ها صحبت کنم.
اما اول از همه یک سوال دارم...
خبر رادیو فردا چه ربطی به صحبت های من داشت؟
من به طور رسمی بیانیه در دفاع از آن صادر کردم که اینگونه من را به آنها ارتباط می دهید؟
جالب است...من در مورد چیز دیگری صحبت می کنم و در آخر کار به کجا می کشد...
دوست عزیز اگر چیزی برای گفتن ندارید لازم نیست دیگر به این شکل هم پاسخ دهید.
اما در مورد صحبت های من در رژه قبلی که شما آن را با احساسات اشتباه می گیرید که این هم جای تعجب دارد.
دوست عزیز...تصمیم گیری در هر زمانی بستگی به شرایط آن دارد...
من هنوز هم بر روی حرفم هستم که چرا رژه هوایی 29ام فروردین ماه آنگونه ناکام شد...چرا که آن همه جار و جنجال تبلیغاتی که نیروی هوایی به پا کرد و همه عالم را منتظر یک اتفاق بزرگ گذاشت با یک حرکت ناشیانه خراب شد...
تنها به دلیل یک بی نظمی در حالی که همه در نقطه مورد نظر بودند...حتی من به چشم هرکولس های شیرازی را دیدم که همراه اوریون ها و ایلوشین ها آمده بودند...
خوب لغو رژه اشکالی ندارد...خودشان کرده اند...خودشان هم درست می کنند...اما چرا با یک بهانه مسخره این خبر را رسانه ای می کنند که مسخره خاص و عام شویم؟
ما مردم خودمان را چه فرض کرده ایم آقا؟
چرا ما باید خودمان را دور بزنیم؟
چرا نباید با مردم روراست باشیم...مگر ناف ما را با دروغ بریده اند؟
مطمئن باشید اگر جهان بینی ما تا نوک بینی مان نبود به این بلا گرفتار نمی شدیم.
اگر آن رژه انجام می شد و تنها به دلیل بی نظمی که در رژه های هوایی ما به دلیل تمرین های کم اجتناب ناپذیر است لغو نمی گشت ما امروز داغ عزیزانی دیگر را نداشتیم...
نیروی هوایی رژه قبلی را تنها به دلیل نبود نظم کافی لغو کرد...
حال برخی می گویند اگر نظم نبود سانحه هم اتفاق می افتاد...این حرف هم صحیح است...اما بهتر بود با دلیلی قابل قبول آن را رسانه ای می کردند.
حال دوباره یک رژه هوایی انجام شده است...سانحه هایی در آن اتفاق افتاده است...
خوب این اتفاقات در تمام رژه های هوایی دنیا ممکن است اتفاق بیافتد اما چرا نیروی هوایی آن را با یک دلیل عجیب و با وقاحت کمال به موضوعی دیگر ربط می دهد؟
نمی توانستند به راحتی آن را بیان کنند یا لااقل به شکلی که نه سیخ بسوزد و نه کباب؟
چرا ما خودمان دشمنان را شاد می کنیم؟
چرا مضحکه خاص و عام شویم؟
از همه مهمتر به خودمان دورغ بگوییم؟
یک مورد که خیلی دل من را درد آورد وقاحت کمال و نام بردن از تانکر 707 و 747 به عنوان هواپیماهای ساخت داخل بود.
در مورد فانتوم ها باید یک مسئله را یادآوری کنم...
این فانتوم ها به احتمال زیاد به دوستان همدانی خود پیوسته بودند.
یعنی فانتوم های بوشهری و بندرعباسی با حضور در پایگاه نوژه به همراه هم عازم تهران شدند و به هنگام بازگشت نیز در آن محل توقفی
کرده اند.
انجام چنین پروازی از بوشهر و شرکت عبوری و بازگشتن شامل پروازی دوربرد خواهد بود که قطعا بدون سوخت گیری از عهده فانتوم های ما خارج است.
اما پایان صحبت هایم.
آقا مرتضی...هواپیماهای حاضر در رژه هوایی دیروز بهترین های نیروی هوایی بودند...اگر قرار باشد بهترین ها که شدیدا به آنها رسیدگی می شود به این شکل نابود شوند دیگر از بقیه چه کاری ساخته است؟
به لطف خدا به سوانح دو فروندی دیروز یک فروند دیگر هم اضافه شد...حال خدا خواست و خلبانان نجات پیدا کردند...اما اگر آنها هم در راه ایران شهید می شدند چه کسی جواب آنها را می داد؟
جز آنکه بایکوت خبری می شدند؟
این کار درست است؟
کمی منطقی فکر کنیم...
کسی نمی گوید نیروی هوایی نابود شده است...اما با این منوال دیگر چیزی باقی نخواهد ماند...مگر چند فایتر اکتیو داریم که با آنها اینگونه کنیم؟
چرا نباید آنها را برای شرایطی مناسب تر و خطیر تر نگاه داشت؟
شما سوانح همین امسال را بررسی کن...به یک نتیجه عجیب می رسی...IRIAF در ادامه حیات خود با این هواپیماهای پیر و فرسوده به مشکل خواهد خورد...
حال شما یا باور می کنی و یا نه...
باز هم شما در مقالات خود از ارتقاهایی در حد آزمایش نام ببر...به لطف خدا دوستان متخصص در سایت کم نیستند...من هم که همواره گفته ام ادعایی در دانستن ندارم...بحث ها هم بین دوستان ادامه خواهد یافت...اما روزی فرا خواهد رسید که شما در خواهید یافت که نیروی هوایی ما هر چند هم خلبانان در آن تلاش کنند که واقعا هم این کار را می کنند و من به چشم دیده ام اما در نهایت با یک ضعف ذاتی روبه روست که آن هم با هیچ موردی جز خرید پر نخواهد شد...
بله ضعف جنگنده های پیر و فرسوده مان...!
از خدا می خواهم روزی نیروی هوایی مان به قدرت سابق خود بازگردد.
موفق باشید.
یا علی.