فوری // سقوط یک فروند از هواپیماهای مانور امروز در قرچک

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

Re: فوری // سقوط یک فروند از هواپیماهای مانور امروز در قرچک

پست توسط roberty »

حسابشو بکنید...

الان با شنیدن این خبر چند تا ژنرال اسرائیلی تو مقر ستاد فرماندهی نیروی هوایی اسرائیل نشستند و به تصاویر سقوط این آواکس که از ماهواره گرفتند نگاه میکنند و به ریش من و شما و اقتدار ارتش ما میخندند و مارو تحقیر میکنند تصویرتصویر!!

اسرائیل در زمینه ساخت آواکس به خود کفائی رسیده و یکی از بهترین نیروهای هوایی دنیا رو هم در اختیار داره ولی ما تو یه رزمایش اینجوری گند میزنیم و تازه خالی بندی هم میکنیم....!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

چه تو قضيه 29 فروردين و چه تو تير ماه هم همين روند رو شاهد بوديم ،‌
29 فروردين هم خيلي ها اومدن رو سر خلق الله منت گذاشتند که دليل لغو ‍ه و اعلام ميکنيم ،‌هواژيما ها به تعداد جور نشد ،‌
که البته همون زمان هم نادرست بودن ادعا ها ثابت شد ،‌ثابت شد که فقط سه تا صاعقه نبوده!
هنوز هم براي دروغهاي زير جلدي نهاجا کسي جواب نداره مثل حمل U-PAZ ها زير شکم فنسر ها! ايا نهاجا دوغ ميگفت بدون اينکه چيزي بگه ؟ عوام از U-PAZ خبر داشتن ؟ ميدونستن ميراژ ها از مشهد اومدن؟
طبيعتا نه !
اما همون زمان هم مطرح شدن توهماتي مثل حمله اسرائيل و ... مانع اين شد که يک نفر از نهاجا بپرسه نيروي به اون بي سر و تهي چرا با و جود اونهمه هليکوپتر ( که ميتونستن 140 تا و با 10 تا هواپيما ساپورت کنن ) يه طرح بکاپ نداشته؟ فرصت انتقاد به شخص فرماندي نهاجا رو سه چهارتا اعلام نظر بچگانه گرفت!

سنترال يه رسانست و حرف سر درست بودن کار نهاجا نيست ، سر اينه که رفتارهاي احساسي فرصت حرف زدن از اين رسانه رو ميگيره.
اگه تير ماه سوانح نظامي ايران با هند مقايسه ميشد خيلي راحت ميشد دليل همون دليل هند يعني ناديده گرفته شدن قوانين ،‌انظباط واستاندارد هاي پرواز رو به نهاجا وارد دونست ، اگه هنوز فکر مي کنيد اين حرف طرفداري از نهاجاست بهتره از خودتون بپرسيد کدوم ايراد به يه نيروي نظامي اساسي تره؟ بي نظمي و عدم وجود ديسيپلين يا فرسودگي و ناکار آمدي تجهيزات ( که با خريد تجهيزات نو رفع ميشه ) ؟

هنوز همون برنامست ،‌وهيچ توجيهي براي اينکه چه طور سقوط يه ايليوشين - اواکس که قطعا قطعاتش تو کشور فراوانه مي تونه نشان از تموم شدن نيروي هوايي باشه وجود نداره!

البته کار نهاجا در توجيه مساله واقعا بد بود ،‌مي تونست بگه يه ترابري ، رژه هم ( به قول خودشون ) با موفقيت بوده و بعدشم همون يه من تعارفهاي هميشگي ،‌ولي با اين رفتار غلط ( که در غلط بودنش شکي نيست) نبايد نهاجا رو يه نيروي دژخيم و کاملا بي فاوت به از دست دادن پرسنلش دونست ،‌

تو قضاياي تير ماه ،‌ خبر مراسم تدفين شهيد اسدي کي در ايرنا تيتر اول شد؟ زماني که خبر بايکوت کرده بودن ، زماني که تو کشور هيچ کسي از اين مسائل خبر نداشت و تقريبا همه چيز تموم شده بود! يا شاه صفي کي از خلبان اف-4 که تو بوشهر سقوط کرده بود ؟ بازهم زماني که کسي خبر نداشت و ميشد مساله رو بايکوت کرد

از اين اشارم قطعا خبر نداريد ،‌ولي مجله صنايع هوايي رو براي پيدا کردن خبر افتادن گلوله هاي توپ ضد هوايي روي يه اتوبوس تو بوشهر بگرديد ، ميدونيد ماجرا چي بود؟ قطعا حتي 90 درصد شما که خودتون رو عالم به نهاجا مي دونيد از اون قضيه خبر نداريد ( نمي گم من که دارم ، خيلي مي دونم من هم اتفاقي شنيدم ) ،‌ ميشد مسکوت گذاشت فاجعه اي رو که چندين نفر از فرماندهان نهاجا رو در خفا خلع درجه کرد ،‌اما هر چند به روش بدي و لي بلاخره اعلام شد و اين نشون ميده ممکنه فشار افکار عمومي رو نهاجا تاثير بذاره ،‌و متاسفانه اين رفتار هاي بد شما فرصت فشار به نهاجا رو ازبين ميبره .

يا خلبان اف-7 که تو اصفهان سقوط کرد ، اون زمان بايکوت شد اما بعد از يک ماه عکس خلبان تو صنايع هوايي چاپ شد و يادش گرامي داشته شد ،‌

اينها درسته کمه و قابل قبول نيست ،‌اما نشون ميده هنوز احترام به مردم تو نهاجا نمرده ( داره نفسهاي اخر رو ميکشه ) .

ديد نهاجا به اين مسائل يه ديد امنيتيه ، تو همين قضيه اواکس، به مذاکرات هفته بعد تو ترکيه نگاه کنين ! مذاکراتي که اظهر و من الشمسه تهديد نظامي توش يکي از برگهاي طرف مقابله ،‌ " تنها اواکس ايران سقوط کرد ‌" ، " شکست سنگين خودنمايي نيروي هوايي ايران پيش از مذاکرات 5+1 " ، " اسمان ايران کور شد " تيترهاي خوبي ميشدن نه؟ نگاه نهاجا به اون اعلاميه طبيعتا همين تيتر ها بوده ،‌اما مشکل اينجاست که ميشد منطقي تر هم برخورد کرد ،‌ اگه اين تيتر ها زده بشن ( که با او ديفنس نيوز هم بعيد نيست بشن ) چه قدر ديگه ضرر مي کنيم ؟ ضر رو دوتا نمي کنيم؟ ميشه ملت رو تو يه هفته حالي کرد که اين همه رادار خفن رو زمين داريم؟ ميشه اين ديد امنيتي رو تعديل کرد ،‌به شرطي که فقط به بد بودن رفتا نهاجا بپردازيم و به يه بهانه کاري نکنيم که فقط احساساتمون اروم بگيره!

کرش هاي نهاجا اعلام نميشن ،‌همونطور که اسکرمبل هاش اعلام نميشن ،‌همونطور که وينگ به وينگ شدن فالکرومها و فانتومهاش با هورنتها اعلام نميشن ،همونطور که پريديتورهاش اعلام نميشن ،‌همونطور که 100 ميلي متري هاش سه ماه بعد از شرکت تو يه رزمايش پدافندي اعلام ميشن ، همونطور که اين خريدهاي مهمش اعلام نميشن و همونطور که تانکر هاي 747 ش ايران 140 اعلام ميشن ( رسانه ها ) !

نه حرف اينجاست که نيروي هوايي مشکل نداره و نه اينجا که اين رفتار پس از سقوط بي اشکال بوده و لي اي کاش ياد بگيريم فرصت حرف زدن رو از خودمون نگيريم ،‌سنترال و ايرو و ميليتاري و ... به همون دليل که تذکر داده ميشن ،‌ديده ميشن و بي غرضي اونها و در عين حال انتقاد اونها مي تونه فشار سنگيني باشه ،‌ اين امتيازات رو ساده از اخرين رسانه هاي باقيمونده نگيريد!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

احساس مي کنم بعد از اين بحث فقط باعث زحمت اقا مهدي ميشه ،

اين نيز بگذشت ، اميدوارم نهاجا با مسببش برخود کنه ، و يک مقدار هم به مردم احترام بيشتري بذاره ،

اخرين پست من در اين تاپيک
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
New Member
سپاس‌های ارسالی: 134 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط flight check »

از بغداد -1 دو نمونه ساخته شد یکی رادارش در انتهای بدنه بوده و در واقع با حذف در ب انتهای بدنه بار ،بجای درب بارگیری ایلیوشین 76 ام دی جای گرفته است که بدلیل ضعف عملکردش نیروی هوایی عراق آنرا کنار گذاشت . این هواپیما اکنون در مهراباد است .و نمونه دیگری از بغداد-1 مشابه E-3 که بشقاب بیضوی دواری به قطر 9 متر بر بالای بدنه اش جای گرفته است . این هواپیما در اولین پروازش اندکی پس از برخاستن دچار حادثه شده و سقوط کرد .
نمونه سوم در سال 1989 بصورت بشقابی در بالای بدنه ساخته شد و نامش را به افتخار عدنان خیر الله وزیر دفاع عراق که در سانحه هلی کوپتر کشته شد عدنان -1 نامگذاری کردند . از این نمونه دو فروند ساخته شد . و هر دو اینها در سال 1991 در جریان عملیات طوفان صحرا و حمله آمریکا و متحدین غربی اش به عراق به ایران آمدند . یکی از ایندو عملیاتی شده و در نیروی هوایی ایران بکار گرفته شد .
عدنان -2 نمونه پیشرفته و تکامل یافته تر عدنان -1 است با برد راداری قوی تر ( 450 کیلومتر و شناسایی اهدافی به ابعاد 2 متر مربع از فاصله 120 کیلومتری ) . از این مدل تنها یک نمونه ساخته شد که در اولین شب حمله سال 1991 و بمباران پایگاه هوایی الحبانیه عراق از بین رفت .
تصویر اول بغداد-1 و عدنان -1 در مهراباد
تصویر دوم هواپیمای دوم عدنان -1 در فرودگاه شیراز

تصویر

تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط mostafa_kt »

ممنون از اطلاعاتتون
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

من برای دوستان متاسفم :-P شما بجای اینکه به برسی علل حادثه بپردازین و یک پیشنهاد سازنده و عملی بدهید . نیروی هوایی رو اونقدر کوچیک کردین که انگار بجای هواپیما .پشه توش پرواز میکنه . آیا فقط در ایران هواپیما سقوط میکنه ؟ آیا دو سه هفته پیش یک آواکس آمریکایی سقوط نکرده؟ آیا دوماه پیش سوخو 27 هندی سقوط نکرده ؟ آیا سه ماه پیش سی 130 اندونزی سقوط نکرده ؟ آیا حدود یک سال پیش بی 2 اسطوره شکست ناپذیری آمریکا سقوط نکرده ؟ میخوام بپرسم وقتی توکشورهایی که تو تحریم نیستن یا خود هواپیما میسازند .سقوطی دارند توکشوری که سی سال توسط غرب (که از انتشار انقلابش میترسند) در شدید ترین تحریمها بسر میبرد نباید هواپیما سقوط کنه ؟ ربطی به غربی یاشرقی بودن هم نداره. عزیزان من نمی خوام طرفداری کسی یا چیزی رو بکنم ولی من وشما یک ایرانی هستیم و باید تواین جنگ بویژه رسانه ای باید طرف کشورمونو بگیریم . از دوستان میخواهم بجای دادن این گونه پستها و خرد کردن نیروی هوایی . سعی کنیم علل این ما جرای غم انگیز رو پیدا و آن رادرست ومنصفانه بررسی کنیم .و سپس بیاییم پیشنهاد در ست وعملی وسازنده برای جلوگیر از تکرار این حوادث بدهیم .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

29 فروردين هم خيلي ها اومدن رو سر خلق الله منت گذاشتند که دليل لغو ‍ه و اعلام ميکنيم ،‌هواژيما ها به تعداد جور نشد ،‌
که البته همون زمان هم نادرست بودن ادعا ها ثابت شد ،‌ثابت شد که فقط سه تا صاعقه نبوده!

مرتضی خان تعداد صاعقه ها همون زمان هم سه تا نبود. شما به تازگی فهمیدید. ولی همون زمان تمرینات رژه ی 29 ام هم صاعقه ی شماره ی 4 در تمرینات شرکت داشت. عکس هم در ارلاینرز قرار داده شده.برای اینکه بیشتر خوشحال بشید بد نیست بدونید ریل سایدویندر هم بهش افزوده شده. البته 29 فروردین هم هیچ کس ادعا نکرد که ما 3 تا صاعقه داریم.

اما همون زمان هم مطرح شدن توهماتي مثل حمله اسرائيل و ... مانع اين شد که يک نفر از نهاجا بپرسه نيروي به اون بي سر و تهي چرا با و جود اونهمه هليکوپتر ( که ميتونستن 140 تا و با 10 تا هواپيما ساپورت کنن ) يه طرح بکاپ نداشته؟ فرصت انتقاد به شخص فرماندي نهاجا رو سه چهارتا اعلام نظر بچگانه گرفت!

با این وجود باید ببخشید که نظرات بچه گانه ی ما بچه ها مانع نقدهای اتشین شما به فرمانده نهاجا شده. ولی میشه بگید کدوم نظر ها مانع نقدتون شده؟ اینکه به دروغ گفته شد وضع بد جوی باعث لغو رژه شده؟ اما یه چیزی رو از باب یاداوری عرض کنم:
همون زمان پس از لغو رژه اعلام شد که نمونه ی یک هفتم جنگنده ی رادارگریز در 3 خرداد پرواز میکنه. من 3 خرداد پشت باند بودم هیچ پرنده ی رادارگریزی پرواز نکرد. همه چیز عادی بود. اون موقع نه من و نه هیچ بچه ی دیگری نظر بچه گانه نداد و فرصت نقد باز بود. چرا اون موقع فرمانده ی نهاجا رو نقد نکردید؟ اون موقع چه کسی فرصت نقد رو ازتون گرفته بود؟

اگه تير ماه سوانح نظامي ايران با هند مقايسه ميشد خيلي راحت ميشد دليل همون دليل هند يعني ناديده گرفته شدن قوانين ،‌انظباط واستاندارد هاي پرواز رو به نهاجا وارد دونست ، اگه هنوز فکر مي کنيد اين حرف طرفداري از نهاجاست بهتره از خودتون بپرسيد کدوم ايراد به يه نيروي نظامي اساسي تره؟ بي نظمي و عدم وجود ديسيپلين يا فرسودگي و ناکار آمدي تجهيزات ( که با خريد تجهيزات نو رفع ميشه ) ؟

مشکل اینه که همون موقع هم ما شاهد یک مقایسه ی درست نبودیم. شما اون موقع که از سقوط میگ-21 هندی حرف میزدی صحبتی از تعداد سورتی های نیروی هوایی هند کردی؟ صحبتی از تعداد هواگردهاش کردی؟ به نظر شما نیروی هوایی ما با نیروی هوایی هند قابل مقایسه است؟
البته کار نهاجا در توجيه مساله واقعا بد بود ،‌مي تونست بگه يه ترابري ، رژه هم ( به قول خودشون ) با موفقيت بوده و بعدشم همون يه من تعارفهاي هميشگي ،‌ولي با اين رفتار غلط ( که در غلط بودنش شکي نيست) نبايد نهاجا رو يه نيروي دژخيم و کاملا بي فاوت به از دست دادن پرسنلش دونست ،‌

این رو نهاجا باید با رفتار خودش ثابت کنه. وقتی بری جان پرسنل خودش ارزشی قائل نمیشه، وقتی برای کشته شدن اونها یه پیام تسلیت نمیده، وقتی اشکارا به پرسنل شهید توهین میکنه و هواپیمای اونها رو اموزشی اعلام میکنه، وقتی از بیان رشادتهای پرسنلش در زمان جنگ امتناع میکنه، وقتی هنوز هم که هنوزه وضع معیشتی بعضی از پایگاه ها خرابه، در این حالت تنها فکری که به ذهن میرسه اینه که نیروی هوایی نسبت به پرسنلش بی تفاوته

تو قضاياي تير ماه ،‌ خبر مراسم تدفين شهيد اسدي کي در ايرنا تيتر اول شد؟ زماني که خبر بايکوت کرده بودن ، زماني که تو کشور هيچ کسي از اين مسائل خبر نداشت و تقريبا همه چيز تموم شده بود! يا شاه صفي کي از خلبان اف-4 که تو بوشهر سقوط کرده بود ؟ بازهم زماني که کسي خبر نداشت و ميشد مساله رو بايکوت کرد

اتفاقا بر عکس. زمانی اون خبرها اعلام شد که پیش از اون در سایت های مختلف خبر سقوط اون جنگنده ها اعلام شد و اعلامیه های خلبانان مرحوم بر روی اینترنت قرار گرفت وگرنه هیچ گاه تایید نمیشد.
کرش هاي نهاجا اعلام نميشن ،‌همونطور که اسکرمبل هاش اعلام نميشن

تو اسکرمبل ها ایا خانواده ای داغدار میشه؟ ایا لازمه که در اون زمان از کسی دلجویی بشه؟ ولی در سقوط ها چی؟ تو نیروهای هوایی دنیا همیشه اسکرمبل ها اعلام میشن یا کرش ها؟

،‌همونطور که وينگ به وينگ شدن فالکرومها و فانتومهاش با هورنتها اعلام نميشن

یه منبع لطف میکنی برای این ادعای سنگین؟
،همونطور که پريديتورهاش اعلام نميشن

نیروی هوایی ما و پردیتور؟ از کجا اوردیم اون وقت؟
همونطور که اين خريدهاي مهمش اعلام نميشن

کدوم خریدها منظورتونه؟

آیا دو سه هفته پیش یک آواکس آمریکایی سقوط نکرده؟

اون E-3 سقوط نکرده بود هنگام لندینگ یه مشکل جدی پیدا کرده بود

آیا فقط در ایران هواپیما سقوط میکنه ؟ آیا دو سه هفته پیش یک آواکس آمریکایی سقوط نکرده؟ آیا دوماه پیش سوخو 27 هندی سقوط نکرده ؟ آیا سه ماه پیش سی 130 اندونزی سقوط نکرده ؟ آیا حدود یک سال پیش بی 2 اسطوره شکست ناپذیری آمریکا سقوط نکرده ؟

ایا تعداد سورتی های ما با اونها برابره؟ ایا سطح رزمایش های ما با اونها برابره؟ ایا وقتی هواپیماهای اونها سقوط میکنه اونها پنهان میکنن؟ واکنش همون امریکا که مثال زدید نسبت به سقوط بی-2 چی بود. اومد گفت هواپیمای اموزشی سقوط کرده؟ واکنشش نسبت به سقوط رپتور چی بود؟ ایا مثل ما به خودش گفت اگه این سقوطها رو اعلام کنیم دشمنانمون به ما میخندند؟ یا اینکه سقوط رو اعلام کرد و بعد از اون هم سفت و محکم قضیه رو پیگیری کرد و علت سقوط رو هم منتشر منتشر کرد؟
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

متاسفانه انگار یک عده از داخل خوشحال میشند که عزیزان و هواپیماهای کشورشون از بین میره و چنان شروع به کوبیدن خودی می کنند که دیگه بیا جلوشون رو بگیر
فکر می کنند که حالا اگر این قضیه ها رو زیادی گنده کنند دولت و نظام ضرر می کنه نمی فهمند که خودشون بیشتراز همه تحقیر می شند
م
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

تاييد سقوط هواپيما در ورامين
به رغم تکذيب خبر سقوط يک فروند هواپيما حين آموزش در قرچک ورامين از سوي روابط عمومي نيروي هوايي ارتش، روز گذشته اين روابط عمومي ضمن تاييد خبر فوق گفت سقوط اين هواپيما ارتباطي با رژه هوايي نداشته است.
اعتماد: به رغم تکذيب خبر سقوط يک فروند هواپيما حين آموزش در قرچک ورامين از سوي روابط عمومي نيروي هوايي ارتش، روز گذشته اين روابط عمومي ضمن تاييد خبر فوق گفت سقوط اين هواپيما ارتباطي با رژه هوايي نداشته است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومي نيروي هوايي ارتش، همزمان با بيست و نهمين سالگرد گراميداشت هفته دفاع مقدس رژه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران برگزار شد و رژه هوايي نيز که در نوع خود کم نظير بود با موفقيت کامل پايان پذيرفت.

بر اساس اين گزارش، مراسم رژه با حضور رياست محترم جمهوري اسلامي ايران، رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح، فرماندهان عالي رتبه نيروهاي مسلح و يگان هاي نمونه در ضلع شمال حرم مطهر حضرت امام خميني(ره) برگزار شد و ده ها فروند جنگنده بمب افکن نيروي هوايي ارتش با نمايش هاي تحسين برانگيز بر شکوه و عظمت اين مراسم افزودند.
   تصویر     

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

من از یکی از دوستانم که در فرودگاه شیراز کار می کنه پرسیدم گفت هواپیمای باری بوده و آواکس نبوده و آواکس سر جاشه
حالا دیگه پدر منو در نیارید هی بگید که دروغگویی و...چون گفتم من از دوستم شنیدم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

من واقعا تاسف می خورم در برخی از مسائل...
نمی دانم چرا انسان بر روی یک چیز آنقدر اصرار دارد که نهایتا کار به جنجال و درگیری کشیده شود...
چرا نباید کمی واقع بین بود و منطقی بحث کرد؟
نیروی هوایی ایران برای هر کسی که عشق این سرزمین را در دل خود دارد عزیز است...
اما ما نباید آن را نیرویی خالی از اشکال بدانیم...

آقا مرتضی...من یک چیزی را می خواهم بگویم...به لطف خدا شما مدت هاست یکه تاز میدان نبرد هستید و دیگر کسی نیست که مخالفتان حرفی را بیان کند...به راحتی هر چیزی که را که می خواهید بیان می کنید...مقالات شما از جمله مقاله فانتوم های نیروی هوایی موجود است...که در آن شما از پروژه هایی نام بردید که حتی به مرحله آزمایش هم نرسیدند و یا برخی از مسائل را بیان کردید که همه می مانند در عجب!
نمونه اش هم همان توانایی اندکی از فانتوم در شلیک موشک AGM-65A ماوریک بود...
در آن موقع نه من و نه هیچ کدام از دوستان حرفی نزدیم و سکوت کردیم و عرصه هم به لطف خدا تا بی نهایت برایتان باز بود.
فکر می کنید نمی توانستیم همان موقع شما را به چالش بکشانیم؟
اما چون همه چیز از ابتدا مشخص بود باز هم علی رغم میل باطنی سخنی نگفتیم!

اما حال که یک بحث منطقی را در پیش گرفته ایم باز هم شما ما را به انواع و اقسام اتهامات بی اساس متهم می کنید.
این را در نطر داشته باشید و بدانید که تهمت ناروا به افراد جزای سنگینی را در پیشگاه خداوند در پی دارد.
درست است که هیچ گاه کسی ناراحتی خود را ابراز نمی دارد اما خداوند همه چیز را که می بینید؟
شما که بهتر از من با دین آشنا هستید...چرا کمی در آن تفکر و جستجو نمی کنید؟

من و سایر دوستان نه اهل درگیری هستیم و نه اهل مشاجره...اما اگر قرار باشد برای هر چیز کوچکی احترام افراد به زیر سوال رود همان بهتر که همه به آن دچار شوند.
من نمی دانم هدف از این کار چیست و شما چرا اینگونه می کنید اما مطمئن باشید قرار نیست صحنه از وجود نظر مخالفتان خالی گردد.
من نباشم سایر دوستان هستند...بر اساس احترام با هم سخن می گوییم به شرط آنکه همه احترام را رعایت کنند.

شما با این گونه بحث ها و برخی اطلاعات گمراه کننده خود تنها زحمات واقعی نهاجا را زیر سوال می برید.
والله نه من و نه سایر دوستان که به نوعی با هم هم عقیده هستیم ادعایی در دانستن نداریم.
حال شما حرف های ما را بر روی احساسات می گزاری و یا سخنان بچه گانه نمی دانم.
چرا که خداوند خود شاهد و گواه بر همه چیز است...
با این گونه بحث های بیهوده اگر کاری هم به واقع انجام شود پنهان و گمنام باقی خواهد ماند.
چرا که به جای آن موضوعی خیالی مطرح شده است.

برادر عزیز دفاع و طرف داری از اشتباهات هیچ گاه قابل پذیرش نیست...
از سویی دیگر من هم اعتقاد دارم که نباید خودمان را با برخی از سخنان بیهوده ضعیف کرده و نیروی هوایی مان را زیر سوال ببریم.
اما وقتی IRIAF هیچ ارزشی حتی برای خلبانان خود قائل نیست چرا ما نباید برخی از مسائل را مطرح کنیم که شاید برخی به خود آمده و خود را اصلاح کنند.
حتی بسیار کم...
حداقل ما تلاش خودمان را کرده ایم.
ما که قرار نیست دست دوستی با دشمنان خود بدهیم...
ما هم ایرانی قوی می خواهیم که دهان هر متجاوزی را ببندد اما نه با دروغ و دورویی و فرافکنی!
من فقط یک چیز را می دانم و آنکه تهمت بی مورد به افراد هرگز درست نبوده و به هیچ وجهی قابل پذیرش نیست.
برای مثال شما بحث فنسر ها و میراژ ها را به وسط آوردی...آیا من چیزی در مورد آنها گفته بودم؟
حمل یک غلاف سوخت گیری توسط Su-24MK دیگر کار شاهکاری نیست که بگوییم چه کردیم...
و یا اگر قرار است یک میراژ نمایشی خود را از مشهد به تهران نرساند و در آن هم بماند دیگر چه ارزشی دارد؟
جز ریختن پول من و شما به جوب آب برای عملیاتی کردن آنها؟
جز وقتی که به هدف از دست می رود و سرمایه ای نابود می شود؟
و یا شهادت یکی دیگر از عزیزانمان؟
بارها گفته ام اگر حرفی ندارید سکوت بهترین فریاد است...
و یا قضیه مسخره حمله اسرائیل در حین رژه هوایی...
خوب این مسئله را هر انسان که ذره ای عقل داشته باشد می تواند درک کند که تنها دروغی شاخ دار از نوع رسانه ایست.
آن موقع من بر روی این موضوع مهر تایید زدم و یا همان خبر رادیو فردا و بسیاری دیگر از موارد...
کمی منطقی سخن بگویید.

شما خود بارها شاهد بوده ای که نیروی هوایی خلبانان خود را بعد از شهادت با وقاحت تمام بایکوت خبری کرد...
بعد چرا از آن دفاع می کنی؟
دیگر اعلام یک خبر بعد از آنکه همه عالم و آدم فهمیدند چه فایده ای دارد؟
به لطف خدا آنقدر ارتباطات گسترده است که دیگر جایی برای پنهان کاری نمی ماند...
یک بیانیه ساده برای یک شهیدی که با هیچ خود را برای کشورش وقف کرده به خداوندی خدا خیانت محض است...
حال شما می خواهی بپذیر یا نه.
شما تنها یک بازدید کوچک از همان منطقه هوایی تبریز داشته باش و نگاهی به زندگی گمنامان آسمان ایران بیانداز...همه چزی برایت روشن می شود.
اما در آخر صحبت من یک چیز است...
بر اساس منطق صحبت کنیم و نه شواهدی که هیچ ارزشی را ندارد...
همه می دانیم که تک تک اعضای نیروی هوایی و در کل نیروهای مسلحمان زحمت خود را می کشند و از هیچ زحمتی دریغ نمی کنند با آنکه شدیدا در مضیقه هستند...تلاش آن ها را بارها در نیروی هوایی شاهد بوده ام و دیده ام که خلبانان.تکنسین ها.افسر تسلیحات مهمات و ... با یک هواپیمای از رده خارج چه می کنند و یا پس از اورهال یک جنگنده پیر دوباره به آسمان پر می کشند اما متاسفانه مقامات ارشد و برخی از صحبت ها و طرف داری های بی مورد آنها را زیر سوال می برد.
حیف است که اینگونه شود.
هیچ کس نیز از آنکه نیروی هوایی مان ضعیف باشد و پس از آسیبی به آن دشمانانش شاد شوند خوشحال نخواهد شد.
این را مطمئن باشید.
من هم از هیچ گونه بحثی ولو توهین به خودم هم ناراحت نخواهم شد.
پس بهتر است خود را اصلاح کنیم و منطقی و بر اساس واقعیت ها سخن بگوییم و نه احساس و شواهد.

موفق باشید.
یا علی.

:razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

N@VID عزیز من به تعداد سورتی پرواز هند و آمریکا واندونزی کاری نداشتم . مخواستم بگم تو کشوره پیشرفته ای مثل آمریکا که پیشرفته ترین جنگنده هارو تولید و صادر میکنه هم امکان سقوط هواپیما هست یا در هندی که جنگنده سخوی خود را خودش تولید میکنه هم هواپیما سقوط میکنه و یا تواندونزی که هیچ وقت تو تحریم نبوده و راحت هم چیز خودش از خارج بدون مشکلی مخره هم هواپیما سقوط میکنه . با توجه به تحریمهای 30 ساله کشور بایک حساب سر انگشتی می شه حساب کرد اکنو ن نیروی هوایی هیچ جنگنده غربی زمینگیر هم نداشته باشه چه رسد به عملیاتی آنها و باید کمتر از 100 جنگنده که آنهم شرقی است به عملیات بپردازه . آیا اینطور نیست ؟ شما درباره آموزشی عنوان کردن هواپیما توسط نهاجا گفتیید . آیا باید تو این زمانی که از همه طرف چه سیاسی چه رسانه ای به ایران حمله میشود و رسانه های غربی بویژه شبکه های وابسته به دول غرب و شبکه های مخالف نظام (همان مخالف کشور و ملت ) دنبال بهانه هستند با اعلام سقوط سیمرغ یک خوراک چرب ونرم رسانه ای براشون فراهم کنیم ؟ پس ایرانی بودنمون کجا رفته ؟ شما فقط این این قسمت نوشته من را دیدید ؟ آیا شما ندید که من نوشتم ( بیایید بجای خردکردن نهجا علل حادثه را بیابیم و آن را منصفانه مورد برسی قرار دهیم و سپس به نهاجا پیشنهاد سازنده و البته عملی دهیم )؟ شاید گذر یک نفر از نهاجا به این سایت و به این پست افتد و با خواندن پیشنهاد های ما از آنها خوشش آمد وبرود این پیشنهاد هارا به امارای نهاجا بگوید و آنها هم خوششان بیاید و بعد از برسی آنها بعد از یقین به عملی بودن آنها . از انه برای بهبود و قدرتمند تر کردن نهاجا استفاده کنند . به امید ایرانی آباد . قدرتمند و صد البته اسلامی و مرید اهل بیت پیامبر (ص)
قفل شده

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”