من واقعا تاسف می خورم در برخی از مسائل...
نمی دانم چرا انسان بر روی یک چیز آنقدر اصرار دارد که نهایتا کار به جنجال و درگیری کشیده شود...
چرا نباید کمی واقع بین بود و منطقی بحث کرد؟
نیروی هوایی ایران برای هر کسی که عشق این سرزمین را در دل خود دارد عزیز است...
اما ما نباید آن را نیرویی خالی از اشکال بدانیم...
آقا مرتضی...من یک چیزی را می خواهم بگویم...به لطف خدا شما مدت هاست یکه تاز میدان نبرد هستید و دیگر کسی نیست که مخالفتان حرفی را بیان کند...به راحتی هر چیزی که را که می خواهید بیان می کنید...مقالات شما از جمله مقاله فانتوم های نیروی هوایی موجود است...که در آن شما از پروژه هایی نام بردید که حتی به مرحله آزمایش هم نرسیدند و یا برخی از مسائل را بیان کردید که همه می مانند در عجب!
نمونه اش هم همان توانایی اندکی از فانتوم در شلیک موشک AGM-65A ماوریک بود...
در آن موقع نه من و نه هیچ کدام از دوستان حرفی نزدیم و سکوت کردیم و عرصه هم به لطف خدا تا بی نهایت برایتان باز بود.
فکر می کنید نمی توانستیم همان موقع شما را به چالش بکشانیم؟
اما چون همه چیز از ابتدا مشخص بود باز هم علی رغم میل باطنی سخنی نگفتیم!
اما حال که یک بحث منطقی را در پیش گرفته ایم باز هم شما ما را به انواع و اقسام اتهامات بی اساس متهم می کنید.
این را در نطر داشته باشید و بدانید که تهمت ناروا به افراد جزای سنگینی را در پیشگاه خداوند در پی دارد.
درست است که هیچ گاه کسی ناراحتی خود را ابراز نمی دارد اما خداوند همه چیز را که می بینید؟
شما که بهتر از من با دین آشنا هستید...چرا کمی در آن تفکر و جستجو نمی کنید؟
من و سایر دوستان نه اهل درگیری هستیم و نه اهل مشاجره...اما اگر قرار باشد برای هر چیز کوچکی احترام افراد به زیر سوال رود همان بهتر که همه به آن دچار شوند.
من نمی دانم هدف از این کار چیست و شما چرا اینگونه می کنید اما مطمئن باشید قرار نیست صحنه از وجود نظر مخالفتان خالی گردد.
من نباشم سایر دوستان هستند...بر اساس احترام با هم سخن می گوییم به شرط آنکه همه احترام را رعایت کنند.
شما با این گونه بحث ها و برخی اطلاعات گمراه کننده خود تنها زحمات واقعی نهاجا را زیر سوال می برید.
والله نه من و نه سایر دوستان که به نوعی با هم هم عقیده هستیم ادعایی در دانستن نداریم.
حال شما حرف های ما را بر روی احساسات می گزاری و یا سخنان بچه گانه نمی دانم.
چرا که خداوند خود شاهد و گواه بر همه چیز است...
با این گونه بحث های بیهوده اگر کاری هم به واقع انجام شود پنهان و گمنام باقی خواهد ماند.
چرا که به جای آن موضوعی خیالی مطرح شده است.
برادر عزیز دفاع و طرف داری از اشتباهات هیچ گاه قابل پذیرش نیست...
از سویی دیگر من هم اعتقاد دارم که نباید خودمان را با برخی از سخنان بیهوده ضعیف کرده و نیروی هوایی مان را زیر سوال ببریم.
اما وقتی IRIAF هیچ ارزشی حتی برای خلبانان خود قائل نیست چرا ما نباید برخی از مسائل را مطرح کنیم که شاید برخی به خود آمده و خود را اصلاح کنند.
حتی بسیار کم...
حداقل ما تلاش خودمان را کرده ایم.
ما که قرار نیست دست دوستی با دشمنان خود بدهیم...
ما هم ایرانی قوی می خواهیم که دهان هر متجاوزی را ببندد اما نه با دروغ و دورویی و فرافکنی!
من فقط یک چیز را می دانم و آنکه تهمت بی مورد به افراد هرگز درست نبوده و به هیچ وجهی قابل پذیرش نیست.
برای مثال شما بحث فنسر ها و میراژ ها را به وسط آوردی...آیا من چیزی در مورد آنها گفته بودم؟
حمل یک غلاف سوخت گیری توسط Su-24MK دیگر کار شاهکاری نیست که بگوییم چه کردیم...
و یا اگر قرار است یک میراژ نمایشی خود را از مشهد به تهران نرساند و در آن هم بماند دیگر چه ارزشی دارد؟
جز ریختن پول من و شما به جوب آب برای عملیاتی کردن آنها؟
جز وقتی که به هدف از دست می رود و سرمایه ای نابود می شود؟
و یا شهادت یکی دیگر از عزیزانمان؟
بارها گفته ام اگر حرفی ندارید سکوت بهترین فریاد است...
و یا قضیه مسخره حمله اسرائیل در حین رژه هوایی...
خوب این مسئله را هر انسان که ذره ای عقل داشته باشد می تواند درک کند که تنها دروغی شاخ دار از نوع رسانه ایست.
آن موقع من بر روی این موضوع مهر تایید زدم و یا همان خبر رادیو فردا و بسیاری دیگر از موارد...
کمی منطقی سخن بگویید.
شما خود بارها شاهد بوده ای که نیروی هوایی خلبانان خود را بعد از شهادت با وقاحت تمام بایکوت خبری کرد...
بعد چرا از آن دفاع می کنی؟
دیگر اعلام یک خبر بعد از آنکه همه عالم و آدم فهمیدند چه فایده ای دارد؟
به لطف خدا آنقدر ارتباطات گسترده است که دیگر جایی برای پنهان کاری نمی ماند...
یک بیانیه ساده برای یک شهیدی که با هیچ خود را برای کشورش وقف کرده به خداوندی خدا خیانت محض است...
حال شما می خواهی بپذیر یا نه.
شما تنها یک بازدید کوچک از همان منطقه هوایی تبریز داشته باش و نگاهی به زندگی گمنامان آسمان ایران بیانداز...همه چزی برایت روشن می شود.
اما در آخر صحبت من یک چیز است...
بر اساس منطق صحبت کنیم و نه شواهدی که هیچ ارزشی را ندارد...
همه می دانیم که تک تک اعضای نیروی هوایی و در کل نیروهای مسلحمان زحمت خود را می کشند و از هیچ زحمتی دریغ نمی کنند با آنکه شدیدا در مضیقه هستند...تلاش آن ها را بارها در نیروی هوایی شاهد بوده ام و دیده ام که خلبانان.تکنسین ها.افسر تسلیحات مهمات و ... با یک هواپیمای از رده خارج چه می کنند و یا پس از اورهال یک جنگنده پیر دوباره به آسمان پر می کشند اما متاسفانه مقامات ارشد و برخی از صحبت ها و طرف داری های بی مورد آنها را زیر سوال می برد.
حیف است که اینگونه شود.
هیچ کس نیز از آنکه نیروی هوایی مان ضعیف باشد و پس از آسیبی به آن دشمانانش شاد شوند خوشحال نخواهد شد.
این را مطمئن باشید.
من هم از هیچ گونه بحثی ولو توهین به خودم هم ناراحت نخواهم شد.
پس بهتر است خود را اصلاح کنیم و منطقی و بر اساس واقعیت ها سخن بگوییم و نه احساس و شواهد.
موفق باشید.
یا علی.