حالا کشورهای غربی ایران را تحریم کردند چرا از روسیه جنگنده های مدرن نمیخریم؟؟
باید قبول کرد استفاده از اف-4 و اف-5 تو دنیای امروز مسخره است.در واقع ما نیروی هوایی نداریم.
فوری // سقوط یک فروند از هواپیماهای مانور امروز در قرچک
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 233 بار
- سپاسهای دریافتی: 251 بار
Re: فوری // سقوط یک فروند از هواپیماهای مانور امروز در قرچک
mahshid.M نوشته شده:حالا کشورهای غربی ایران را تحریم کردند چرا از روسیه جنگنده های مدرن نمیخریم؟؟
باید قبول کرد استفاده از اف-4 و اف-5 تو دنیای امروز مسخره است.در واقع ما نیروی هوایی نداریم.
خودتون میبینید با این اف-5 ها و اف-4 های 40 ساله چگونه دارند تبلیغات پوچ و بزرگ نمای میکنن!
وای به حال اینکه 4 تا سوخو 27 بگیرند!دیگه خدا رو هم بنده نمیشن!
درسته که ما در تحریم روسیه نیستیم اما امریکا اینقدر قدرتمند هست که روسیه نمیتونه چیزی به ایران بفروشه.همچنین نه بودجه نیوری هوایی در این حدود هست نه فرماندهان رده بالا تمایلی به گسترش ارتش و علی الخصوص نیرو هوایی دارند.تمایل مقامات رده بالا به شدن به سپاه هست.و این تمایل تا نابودی خیلی چیز ها از جمله نیرو هوایی منجر خواهد شد!
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
از روسها چیزی نخریم بهتره ! نفروختنشون بهتره از فروختنشون هست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
واقعا بعضي دوستان سلطنتي دست بسيجي ها و در ترمز بريدن بستن!
واقعا اگه در بحث شرکت نکنيم تا کجا ادامه ميديد؟
انصاف معنايي براي بعضي داره ؟
از اين محملات تا به حال کم بافته نشده در نت ،يک روزگاري بود نعره بعضي اسمان رو کر مي کرد که يه رادار سالم نداريم ،يا چابهار دو تا شيلتر و يدونه فانتوم داره ،
ديديم چجوره اون يدونه فانتومش سربه سر هورنتهاي امريکايي ميذاشت ( کوپر مقاله ي ايران دشمني سر سخت قسمت اول صفحه دوم )
واقعا مي تونم در بحث شرکت کنم و به قيمت متشنج کردن جو انجمن از اونچه فکر مي کنم حقه دفاع کنم ، و مي دونم که نهايت استدلال اقايون از فرمانده نيروي هوايي بودنشون فرا تر نخواهد رفت و به شدت تو مدرک دادن گير مي کنن! اما احترامي که به بزرگان انجمن ميزارم باعث ميشه سکوت کنم.
و در صورت ادامه توهين ها به نهاجا اين سکوت واقعا سخت خواهد بود!
واقعا اگه در بحث شرکت نکنيم تا کجا ادامه ميديد؟
انصاف معنايي براي بعضي داره ؟
از اين محملات تا به حال کم بافته نشده در نت ،يک روزگاري بود نعره بعضي اسمان رو کر مي کرد که يه رادار سالم نداريم ،يا چابهار دو تا شيلتر و يدونه فانتوم داره ،
ديديم چجوره اون يدونه فانتومش سربه سر هورنتهاي امريکايي ميذاشت ( کوپر مقاله ي ايران دشمني سر سخت قسمت اول صفحه دوم )
واقعا مي تونم در بحث شرکت کنم و به قيمت متشنج کردن جو انجمن از اونچه فکر مي کنم حقه دفاع کنم ، و مي دونم که نهايت استدلال اقايون از فرمانده نيروي هوايي بودنشون فرا تر نخواهد رفت و به شدت تو مدرک دادن گير مي کنن! اما احترامي که به بزرگان انجمن ميزارم باعث ميشه سکوت کنم.
و در صورت ادامه توهين ها به نهاجا اين سکوت واقعا سخت خواهد بود!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
دوست عزیز فعلا فقط باید سکوت کرد.دوستان چطور میتونید این حرف ها رو بزنید.
به برنامه های صداوسیما نگاه کنید.بیشترین برنامه ها درباره نیروی هواییه اونوقت شما میگید میخوان این نیرو رو منحل کنند

به برنامه های صداوسیما نگاه کنید.بیشترین برنامه ها درباره نیروی هواییه اونوقت شما میگید میخوان این نیرو رو منحل کنند

شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...