تردمیل ایستگاه فضایی تکمیل شد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2401
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

تردمیل ایستگاه فضایی تکمیل شد

پست توسط sokuteasemuni »

تردمیل ایستگاه فضایی تکمیل شد/ مسیری 241 هزار کیلومتری برای دویدن در فضا

فضانودان ایستگاه فضایی بین المللی تردمیل پنج میلیون دلاری کولبرت را با صرف 20 ساعت زمان تکمیل کردند تا با کمک آن بتوانند در فضای خلا به راحتی ورزش کرده و از پوکی استخوان و فرسایش عضلات جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، از این پس متناسب باقی ماندن در فضا برای فضانوردان راحت تر خواهد شد زیرا ساکنان ایستگاه فضایی کار ساخت و سر هم بندی تردمیل خلا "استفان کولبرت" را به اتمام رساندند و از این پس می توانند با استفاده از آن در ایستگاه به ورزش و تمرینات فیزیکی بپردازند.
این تردمیل جدید اکنون در انتظار چندین آزمایش است تا فضانوردان قبل از آغاز به دویدن بر روی آن از عملکرد درست آن اطمینان حاصل کنند. ترد میل 5 میلیون دلاری در ماه سپتامبر در ایستگاه فضایی از بسته بندی خود خارج شد و سر هم بندی آن در حدود 20 ساعت از زمان فضانوردان را به خود اختصاص داد.
نام این ترد میل پس از اینکه استفان کولبرت، کمدین مشهور آمریکایی نتیجه رای گیری ناسا را برای نام گذاری اتاقک جدید ایستگاه فضایی به نفع خود تمام کرد، انتخاب شد زیرا ناسا از کولبرت درخواست کرد نام اتاقک را "آرامش" بگذارند و در عوض نام کولبرت را بر روی ترد میل ایستگاه فضایی قرار دهند.
تردمیل کولبرت یکی از تجهیزاتی است که فضانوران با کمک آن به مبارزه با پوکی استخوان و فرسایش ماهیچه ها خواهند پرداخت، عوارضی که سفر به فضا و اقامت در محیط خلا و خارج از اتمسفر می تواند برای فضانوردان به وجود آورد.
تردمیل جدید با افزایش فشاری که در اثر برخورد پاها با سطح دستگاه ایجاد می شود به حفظ چگالی و تراکم استخوان فضانوردان کمک می کند. همچنین فضانوردان برای جلوگیری از معلق شدن در فضا در هنگام استفاده از دستگاه باید خود را با کمک نواری قابل انعطاف به ترد میل وصل کنند.
بر اساس گزارش ام اس ان بی سی، از دیگر ویژگی های ترد میل کولبرت ایجاد کوچکترین حد از لرزش در اثر دویدن بر روی آن است تا به این شکل از میزان آسیبهای احتمالی به سیستمهای حساس علمی موجود در ایستگاه کاسته شود. به گفته ناسا فضانوردان می توانند تا 241 هزار و 400 کیلومتر بر روی این تردمیل بدوند.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”