فرانسه در صدد خريد 4 هواپيماي بدون سرنشين از آمريكا

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

فرانسه در صدد خريد 4 هواپيماي بدون سرنشين از آمريكا

پست توسط Shahbaz »

 [External Link Removed for Guests]  


به گزارش روزنامه فرانسوي لوپوآن،
فرانسه در حال حاضر خريد چهار فروند هواپيماي بدون سرنشين از نوع "Predator B " از آمريكا را كه از سوي شركت آمريكايي جنرال اتميك ساخته مي‌شود، در دست بررسي دارد.
انتشار اين خبر در شماره روز گذشته روزنامه لوپوآن در حالي صورت مي‌گيرد كه وزارت دفاع فرانسه تاكنون اين اطلاعات را تأييد نكرده است اما پيشتر اعلام كرده بود كه برنامه‌هايي براي خريد هواپيماهاي بدون سرنشين بمنظور به كار گرفتن آنها در مأموريت اين كشور در افغانستان دارد.
لوپوآن افزود:
از ماه‌ها پيش تاكنون، مذاكرات ميان مقامات نظامي فرانسوي و آمريكايي درباره خريد و فروش اين هواپيماهاي بدون سرنشين در جريان است.
هواپيماهايي كه فرانسه قصد خريد آنها از آمريكا را دارد؛ مخصوص مشاهده و حمله است. در واقع هواپيماهاي نوع Predator B امكان تجهيز به بمب و موشك‌هاي ضدتانك را دارا هستند.
اين هواپيماها در حال حاضر روزانه از سوي نيروي هوايي آمريكا و انگليس در مأموريت‌هاي جنگي بر فراز افغانستان به كار گرفته مي‌شوند.
آمريكا در حال حاضر چهار نمونه از اين هواپيما و انگليس يك نمونه از آن را در افغانستان دارد.


فارس
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  
           
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”