افتتاح آشيانه بالگرد MI-17 در مشهد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

افتتاح آشيانه بالگرد MI-17 در مشهد

پست توسط Shahbaz »

 [External Link Removed for Guests]  


معاون وزير كشور و رئيس سازمان مديريت بحران كشور آشيانه بالگرد MI17 در مشهد را افتتاح كرد.
حسين باقري ظهر امروز در مراسم افتتاح آشيانه بالگرد MI17 در مشهد اظهار داشت: طي چند روز آينده بالگرد MI17 با هدف استفاده در عمليات امداد و نجات و مقابله با حوادث غيرمترقبه به خراسان رضوي اعزام مي‌شود.
وي ادامه داد: خراسان رضوي به عنوان يكي از قطب‌هاي امداد و نجات كشور آماده ورود بالگرد MI17 است كه در اين راستا بايد استراحتگاه خلبان، تعميرگاه و تاسيسات مورد نياز آشيانه و محوطه‌سازي هرچه سريع تر تكميل شود.
وي با اشاره به خطرپذيري خراسان رضوي در حوادث غيرمترقبه و اهميت اين استان در كشور بيان داشت: خراسان رضوي با حجم بيش از 20 ميليون زائر در سال كاركرد بين‌المللي دارد و تجهيز امكانات و اقلام امدادي در اين استان ضروري است.
رئيس سازمان مديريت بحران ادامه داد: خراسان رضوي به عنوان يكي از قطب‌هاي 9 گانه كشور در مقابله با حوادث غيرمترقبه محسوب مي‌شود و به منظور امدادرساني به استان‌هاي همجوار بايد با تمام امكانات مورد نياز از جمله امدادي و پزشكي مجهز باشد.
وي افزود: هلال احمر خراسان رضوي از نظر امكانات، تجهيزات و نيروي انساني در رده‌هاي بالاي رتبه‌بندي كشوري قرار دارد.
گفتني است
آشيانه بالگرد MI17 با اعتبار 5 ميليارد ريال در مساحت يك هزار و 800 متر مربع با ارتفاع كناره 9 متر و ارتفاع عاج 5/10 متر ساخته شده و داراي 400 مترمربع محوطه است.
پد مورد نياز اين بالگرد به ابعاد 10 متر در 10 متر و به ضخامت 30 سانتيمتر بتن مسلح در فضايي با شعاع 30 متر به تعداد دو عدد در محوطه سوله احداث مي‌شود.
اين بالگرد قابليت پرواز در كوير، دريا، جنگل، كوهستان، مبارزه با آتش سوزي، حمل 25 نفر مسافر و 12 برانكارد را دارا است و مي‌تواند در سقف ارتفاع 20 هزار پا پرواز و با سرعت 250 كيلومتر در ساعت به طول 550 كيلومتر پرواز كند.
اين بالگرد قابليت حمل 4 تن بار داخلي و 4 تن بار خارجي را دارا است.



فارس
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  
           
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”