بوئينگ اعلام كرد كه تستهاي RCS جنگنده نيمه پنهان خود F-15SE را با موفقيت به اتمام رسانده است و اكنون به بازار كره جنوبي براي فروش اين محصول اميد دارد. تست هاي RCS طي دو هفته و در ماههاي آگوست و سپتامبر صورت پذيرفت. بوئينگ اميدوار است تا در راستاي برنامه رقابتي F-X3 نيروي هوائي كره جنوبي 60 فروند از اين نوع جنگنده را به اين كشور بفروشد. تست RCS با سكانهاي عمودي استاندارد F-15 صورت گرفت نه سكانهاي عمودي با شيب 15 درجه كه سال گذشته به نمايش گذاشته شد.
پرواز براي اواخر جولاي برنامه ريزي شده است. در اين پرواز تمركز بر روي مخزن سوخت تطبيقي و اطمينان پذيري براي نگهداري مهمات هوا- به هوا و هوا به زمين و شليك آنها ميباشد. اين پرواز در ارتفاع 20.000 فوتي و در با سرعت 0.8 ماخ صورت خواهد گرفت.
بوئينگ انتظار دارد تا 190 Silent Eagles را علي رغم عدم همراهي اسرائيل و تمايل شديد اين كشور به دريافت F-35 به فروش برساند. هدف بعدي بعد از كره جنوبي احتمالا عربستان سعودي خواهد بود. احتمالا عربستان سعودي درخواستي براي جايگزيني 80 فروند از F-15 هاي مدل قديمي تر خواهد داشت. قيمت اوليه هر فروند F-15SE بالغ بر 100 ميليون دلار برآورد شده .
Jan 16, 2010
AVIATION WEEK