لطمه شديد به وجههء بريتانيا در قبال فروش يوروفايتر به عربستان

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

لطمه شديد به وجههء بريتانيا در قبال فروش يوروفايتر به عربستان

پست توسط Reza6662 »

عربستان و فرانسه 2 قرارداد نظامي امضاء کردند

همزمان با سفر "سلطان بن عبدالعزيز" وليعهد و وزير دفاع و هوانوردي عربستان سعودي به فرانسه، دو كشور، 2 قرارداد در زمينهء همكاريهاي نظامي به امضاء رساندند.

به گزارش روز شنبه رسانه‌هاي ديداري و نوشتاري عربستان اين قراردادها در پاريس به امضاي وليعهد سعودي و رييس‌جمهوري فرانسه رسيد.

رسانه‌هايي سعودي جزئيات اين قراردادها را فاش نكردند اما برخي گزارشها حاكيست، اين قراردادها، چارچوب لازم براي فروش جتهاي جنگنده پيشرفته، هليکوپترهاي نظامي، تانك و ديگر تجهيزات نظامي به عربستان سعودي را فراهم مي‌آورد.

"ژاك شيراك" رشيس جمهوري فرانسه پس از امضاي اين قراردادها در بيانيه‌اي اعلام كرد:« توافق‌ها، همكاري بين دو كشور را در مسائل دفاعي و امنيتي منطقه تقويت مي‌كند.»

رييس‌جمهوري فرانسه اوائل سال ميلادي جاري در تلاش براي به دست آوردن قرار دادهاي نظامي و بازرگاني از عربستان ديدار كرد اما وي در جمع خبرنگاران فاش كرد كه در اين سفر امكان نهايي كردن قراردادهاي نظامي و بازرگاني را نيافته است.

برخي گزارشها حاكيست: عربستان در نظر دارد تا بالگردهاي "سوپر پوما" ، جنگنده‌هاي "رافائل"، هواپيماهاي لجستيكي A330، تانك "لوكرك" و زيردريايي هسته اي از فرانسه خريداري كند.

اين‌گزارشها مي‌افزايند: شركت "اداس" فرانسه نيز در نظر دارد تابا انعقاد يك قرارداد 7 ميليارد يورويي با عربستان، حفاظت از مرزهاي دريايي، هوايي و زميني اين كشور را بر عهده بگيرد.

يك نشريه تخصصي امور نظامي كه در اروپا منتشر مي‌شود اخيرا فاش كرد كه عربستان سعودي در حال بررسي يك قرارداد نظامي به ارزش ‪ ۱۹ميليارد دلار با فرانسه است.

[url=http://www.avia.ir/Default.asp?@=2109&T=%20عربستان%20و%20فرانسه%20‪%20۲قرارداد%20نظامي%20امضا%20كردند]منبع[/url] و IRNA

در همين ارتباط خبر زير را نيز بخوانيد!

سفارش 72 فروند یوروفایتر‌ توسط عربستان سعودی

شرکت BAE System برای قطعی ساختن سفارش 10 میلیارد دلاری عربستان سعودی مجبور به کاهش قیمت یوروفایتر تا 10 درصد شد.

به گفته منابع غربی 5 میلیارد دلار اولیه این قرارداد پس از قطعی شدن به BAE که یکی از چهار شرکت سازنده این هواپیماست، تعلق خواهد گرفت.

این قرارداد شامل 72 فروند یوروفایتر‌است. وزیر دفاع انگلستان طی پنج هفته آینده برای انجام مذاکره با سلطان عبدالعزیز و قطعی ساختن قرارداد به ر یاض سفر خواهد کرد.

انگلیسی ها امید دارند تعداد این هواپیماها را پس از مذاکراتشان افزایش دهند.

[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 5 on Reza6662, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

72 فروند يوروفايتر در راه عربستان

پست توسط Reza6662 »

72 فروند يوروفايتر در راه عربستان

انگليس در قراردادي به ارزش 5 ميليارد پوند ( 4/9 ميليارد دلار) ، 72 فروند هواپيماي يوروفايتر تايفون به عربستان سعودي مي‌فروشد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، قرارداد نهايي روز چهارشنبه بين طرفين امضا خواهد شد.

طبق اين قرارداد احتمالا انگليس، نگهداري طولاني مدت از اين هواپيماها يعني تا سال 2014 را نيز بر عهده خواهد داشت كه اين اقدام نيز براي عربستان سعودي حدود 5 ميليون پوند ديگر هزينه در بر خواهد داشت.

جنگنده‌هاي «يورو فايتر تايفون» با مشاركت كشورهاي انگليس، ايتاليا، آلمان و اسپانيا توليد مي‌شود.

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: آسمان بي نهايت
سپاس‌های دریافتی: 122 بار
تماس:

پست توسط Colonel Chazan »

عربستان خريد جنگنده های جديد را تاييد کرد

دولت عربستان سعودی انجام يک معامله سنگين تسليحاتی با بريتانيا برای خريد هفتاد و دو فروند جنگنده ساخت مشترک اين کشور و کشورهای اروپايی را تاييد کرده است.

روز جمعه، 18 اوت، وزارت دفاع عربستان سعودی با صدور بيانيه ای اعلام داشت که تشريفات تجاری لازم برای خريد تعدادی هواپيماهای نظامی از نوع تايفون (يوروفايتر) و ملزومات مربوط به آن به جريان افتاده است اما در مورد ارزش اين معامله اطلاعی انتشار نداده است.

با اينهمه، به گفته منابع بريتانيايی، ارزش اين معامله شامل خريد هفتاد و فروند جنگنده به شش ميليارد پوند (بيش از يازده ميليارد دلار) بالغ می شود.

نيروی هوايی عربستان سعودی اين هواپيماها را جانشين جنگنده های از نوع تورنادو می کند که مانند تايفون، توسط شرکت بريتانيايی بی ای ئی ساخته شده بود.

جنگنده های تايفون، موسوم به يوروفايتر، با همکاری بی ای ئی و شرکت ئی ای دی اس، (متعلق به فرانسه، آلمان و اسپانيا) و شرکت ايتاليايی آلينيا طراحی و توليد شده است.

مقامات بريتانيايی گفته اند که نهايی شدن اين معامله باعث خواهد شد تا اشتغال هزاران تن از کارکنان شرکت های فعال در توليد اين هواپيما و اجزای آن تضمين شود.

پيش از اين کشورهای آلمان، اتريش، اسپانيا، ايتاليا و بريتانيا تصميم خود به خريداری اين نوع هواپيما را اعلام داشته بودند اما عربستان سعودی تنها کشور غير عضو اتحاديه اروپاست که تا کنون قراردادی را در اين زمينه امضا کرده است.

طراحی برای ساخت اين هواپيما در اوايل دهه 1980 آغاز شد اما تا سال 1994، نمونه اوليه آن آماده پرواز آزمايشی نشد.

گرچه برخی منابع از فروش تسليحات به عربستان سعودی به دليل سابقه نا مناسب اين کشور در زمينه رعايت حقوق بشر انتقاد کرده اند اما مدافعان اين نوع معاملات، با تاکيد بر نقش عربستان سعودی در حفظ امنيت خاورميانه، چنين معاملاتی را موجه دانسته اند.

لازم به ذكر است طراحی و عرضه جنگنده تايفون (يورفايتر) حدود دو دهه به طول انجاميده است

[font=Verdana]May they rest in peace, those graceful masters of the sky

Happiness is Tomcat-Shaped

I love the smell of jet fuel in the morning

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Colonel Chazan,
براي من جاي سوال هست که اين خريد سنگين (حدود 19 ميليارد دلار با احتساب هزينهء خريد تانک) به چه کار عربستان سعودي مي آد؟ اين خريد منو ياد خريدهاي صدام بين سالهاي 1972 تا 1980 ميندازه. :-(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: آسمان بي نهايت
سپاس‌های دریافتی: 122 بار
تماس:

پست توسط Colonel Chazan »

Reza6662,
رضا جان جنگ براي قدرت جنگ تمام قرون و اعصار بوده و ادامه خواهد داشت .
لقب قدرت نخست منطقه لقب كمي نيست دقيقاً مشابه خريدهاي ش ا ه در سال هاي اوج قدرت نيروي هوايي.
البته حدنصابي كه تعيين شده بود براي رسيدن به پاي قدرتهاي نخست منطقه در برخي مواقع بعد كيفيت را تحت الشعاع قرار مي داد كه بالفرض تجهيز ناوگان هوايي كه قرار بود 76 فروند تامكت A ديگر به آن اضافه شود بدان معنا كه اگر به اين مقدار دست مي يافت از نظر كميت با يك ناوگان متجاوز از 500 فروند به يكي از برترين ناوگان جنگنده هاي عصر بدل مي شد.
و اين خود به خود ساير موارد حياتي يك كشور را به واقع در سايه اي امن پشتيباني مي كرد.

هر چند اعراب در صورت تجمع با واژه مسلمان دشمنان و يا اصلاح طلبان بسياري دارد اما در اين برهه عربستان بيش از حد محافظه كاري به خرج مي دهد.
[font=Verdana]May they rest in peace, those graceful masters of the sky

Happiness is Tomcat-Shaped

I love the smell of jet fuel in the morning

تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

سلام
لقب قدرت نخست منطقه لقب كمي نيست دقيقاً مشابه خريدهاي ش ا ه در سال هاي اوج قدرت نيروي هوايي.
البته حدنصابي كه تعيين شده بود براي رسيدن به پاي قدرتهاي نخست منطقه در برخي مواقع بعد كيفيت را تحت الشعاع قرار مي داد كه بالفرض تجهيز ناوگان هوايي كه قرار بود 76 فروند تامكت A ديگر به آن اضافه شود بدان معنا كه اگر به اين مقدار دست مي يافت از نظر كميت با يك ناوگان متجاوز از 500 فروند به يكي از برترين ناوگان جنگنده هاي عصر بدل مي شد.

اگر ان خريد انجام مي شد الان عراقي وجود نداشت که امريکا الان ان را تصرف کند :::P
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

همسفر با کوير, دقيقاً، تا ش ا ه بود عراق جرات چپ نگاه کردن به ايران رو نداشت..
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

آرمان, درسته. ديديم بعد از اين که ش ا ه رفت عراق چه بلايي سر ايران آورد :-(
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ghalamman »

سلام
همسفر با کوير, دقيقاً، تا ش ا ه بود عراق جرات چپ نگاه کردن به ايران رو نداشت..

دوست من من نگفتم ش ا ه...گفتم خريد هايش... :-o
يا علي
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

همسفر با کوير,
ش ا ه خلبان بسيبار ماهري بود. توصيه مي کنم کتاب «ماموريت در ايران» نوشتهء ويليام سوليوان (آخرين سفير ايالات کتحده در ايران) رو پيدا کرده و بخوني.
وي از برخي خصوصيات ش ا ه نام برده که يکي از بارزترين اونها، مطالعهء آخرين کتب و دستآوردهاي علمي در زمينهء نظامي، علي الخصوص هواپيمايي بود.
يکي از دوستان من سرهنگ مهندس م (الآن بازنشسته شده) اظهار مي داشت که فقط 4 سال تمام در دوره هاي آموزشي کارخانه هاي مک دانل داگلاس، لاکهيد و گرومن شرکت داشته. همهء اينها نشان از علاقه به تجهيز ايران به تجهيزات و نيروهاي آموزش ديدهء فني ماهر هست. مرکز سرويس تعميرات F-14 در شرکت صها، يک مرکز کاملن مجهز هست که حدود 30 سال پيش بنا شده. يعني زماني که عربستان، تقريبن نيروي هوايي نداشت!
کنار آمدن با قدرتهاي بزرگ، سياستي هست که فکر مي کنم ج ا ا ،‌ الفباي اون رو هم نمي دونه، به طور قطع در زمان بيل کلينتون فرصت خوبي بود تا اين رابطه حسنه بشه که نشد.
مطمئنن عربستان سعودي 72 فروند Eurofighter يا 80 فروند F-15S رو نمي خره تا به وسيله اينها، با استکبار جهاني مبارزه کنه، بلکه تنها کاربرد اين تسليحات، قدرت اول شدن در منطقه و زور گفتن به ديگر کشورهاست؛ براي مثال عربستان سعودي، از ادعاي واهي کويت بر مالکيت کل ميدان گازي آرش حمايت مي کنه و اين در حالي است که ج ا ا به دليل انفعال و عدم تثبيت قدرت براي تصميم گيري در سياست خارجي، روز به روز بر ميزان انزواش افزوده ميشه.
من بسيار خوشحال مي شدم که 18 سال پس از اتمام جنگ با صدام، ايران 72 فروند EF2000 مي خريد نه عربستان.
New Member

پست توسط ciasat »

به نظر همه اينها براي نگراني از برنامه اتمي ايران باشه
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ghalamman »

ciasat,
سلام دوست من
موافقم..مربوط است اما دقيقا دليل اين خريد ها نيست
Reza6662,
اقا رضا متاسفانه بنده زمان شاه متولد نشده بودم و اطلاعاتم هم مربوط به شنيده هايم هست و هر کس هم به نف خودش راي مي دهد...بنابر اين بر من خرده نگيريد که زياد از شاه شناخت ندارم...در ثاني کتاب ياد شده حتي اگر يافت شود قطعا سانسور شده است...
براي بازگشت به موضو سوالي دارم:
ايا يورو فايتر هم غير قابل ردگيري با رادار است؟ اگر هست اروپا با چه جراتي اين پرنده را به مهد القاعده تقديم مي کند؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”