دو ماهواره جديد در سال 89 پرتاب خواهد شد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

دو ماهواره جديد در سال 89 پرتاب خواهد شد

پست توسط sinaset »

رئيس سازمان فضايي خبر داد:
دو ماهواره جديد در سال 89 پرتاب خواهد شد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان فضايي گفت: ماهوراه هايي كه امسال به فضا پرتاب مي شوند، دانشجويي بوده و كاربرد سنجش از دور و مخابراتي دارند و از قابليت عكسبرداري و ارسال تصوير به زمين برخوردار هستند.
تصویر
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، محمد علي فرقاني اظهار داشت: سازمان فضايي با همكاري چند دانشگاه در نيمه دوم سال جاري از نمونه مهندسي چند ماهواره رونمايي خواهد كرد.
معاون وزير اتباطات افزود: اين ماهواره ها در كلاس ريز ماهوراه ها قرار دارند كه تمام مراحل مطالعات، طراحي و ساخت آن ها توسط دانشمندان ايراني انجام شده است.
رئيس سازمان فضايي ايران با بيان اين مطلب كه ايران در سال 89 دو ماهواره جديد نيز به فضا خواهد فرستاد، گفت: ماهوراه هايي كه امسال به فضا پرتاب مي شوند، دانشجويي بوده و كاربرد سنجش از دور و مخابراتي دارند.
وي خاطر نشان كرد: سازمان فضايي ايران در راستاي سياست بومي سازي فناوري هاي نوين و با كمك مراكز علمي و صنعتي كشور اقدام به ساخت ماهواره كرده است.
محمدعلي فرقاني ادامه داد: ماهواره هايي كه با تكيه بر دانش بومي ساخته شده اند به زودي به فضا فرستاده خواهد شد.
وي تأكيد كرد: ماهواره هايي كه امسال به فضا فرستاده مي شوند داراي قابليت عكسبرداري و ارسال تصوير به زمين را دارا هستند و در مدار leo قرار خواهند گرفت.
رئيس سازمان فضايي ايران تصريح كرد: اين ماهواره ها از نوع دانشجويي بوده و با مشاركت سازمان فضايي ايران و دانشگاه ها ساخته شده و توسط ماهواره برهاي ايران به فضا فرستاده خواهد شد.
وي افزود: طراحي و ساخت ماهواره هاي مخابراتي بزرگ "قائم " و "ايران ست " نيز از ديگر برنامه هاي تدوين شده مي باشد كه كار طراحي و ساخت آنها در سال جاري آغاز شده است.
انتهاي پيام/ص
منبع:خبرگزاری فارس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 965
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۸, ۸:۴۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

Re: دو ماهواره جديد در سال 89 پرتاب خواهد شد

پست توسط victory67 »

به سلامتی بزن به افتخارشون :smile: :smile: :-D :-D
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     
  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2401
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

Re: دو ماهواره جديد در سال 89 پرتاب خواهد شد

پست توسط sokuteasemuni »

تشریح دستاوردهای فضایی ایران/


سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب قرار گرفتند/ آخرین وضعیت ماهواره زهره



جانشین صنعت سامانه‏های فضایی ایران در تشریح دستاوردهای فضایی کشور با بیان اینکه مراحل تستهای مشترک و آماده سازی پرتاب سه ماهواره ملی طلوع، نوید و مصباح 2 در دست اقدام است گفت: پیش بینی می شود امسال چند پروژه فضایی دیگر در کشور عملیاتی شود.

سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب
سید مهدی موسوی بادجانی در گفتگو با خبرنگار[External Link Removed for Guests] با اشاره به برنامه های درنظر گرفته شده برای ساخت و پرتاب ماهواره های فضایی گفت: سال گذشته از نمونه ماهواره های ملی طلوع، نوید و مصباح 2 رونمایی شد و هم اکنون این ماهواره ها در نوبت زمان بندی برای پرتاب قرار گرفته اند.

پرتاب ماهواره ها با پرتابگر بومی
وی با بیان اینکه سه ماهواره مذکور احتمالاً از طریق پرتابگر بومی در مدار قرار می گیرند و در شرایطی نیز ممکن است برای برخی ملاحظات مدیریتی از پرتابگرهای خارجی هم کمک گرفته شود افزود: احتمالا ماهواره طلوع با پرتابگر ملی سیمرغ در مدار قرار خواهد گرفت.

کاربرد ماهواره ملی [COLOR=#7030a0]طلوع
 
موسوی بادجانی کاربرد ماهواره ملی طلوع را که اولین ماهواره سنجشی بومی کشور است برای تصاویر عملیاتی و سنجش از دور عنوان کرد و گفت: ماهواره نوید ماهواره تحقیقاتی دانشگاهی است و مصباح 2 نیز ماهواره ای مخابراتی و ورژن اصلاح شده و توسعه یافته مصباح 1 است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه زمان پرتاب ماهواره های در دست ساخت به فضا از سوی مسئولین مربوطه در زمان مناسب اعلام می شود گفت: اگرچه برنامه پرتاب این سه ماهواره در دستور کار سازمانها قرار دارد اما پرتاب ماهواره به فضا مستلزم آماده سازی پرتابگر و سایت پرتاب نیز است.

به گفته وی برنامه های فضایی کشور در سال جاری تنها به این سه ماهواره ختم نمی شود و کشور به طور قطع برنامه های دیگری نیز در دستور کار دارد.

جانشین صنعت سامانه‏های فضایی صنایع الکترونیک ایران با بیان اینکه ماهواره های فضایی بیشتر جنبه تحقیقاتی و عملیاتی دارند گفت: بهره برداری، ارتباط گرفتن و پایدار کردن سیستم از جمله اقدامات فنی است که پس از پرتاب ماهواره به فضا نیز انجام می پذیرد.

آخرین وضعیت ماهواره زهره
موسوی بادجانی همچنین در مورد ماهواره زهره که چندین سال است وضعیت آن نامعلوم است به مهر گفت: ماهواره زهره که برای نقاط مداری تعریف شده از نظر اندازه و کاربرد با ماهواره هایی که سال های گذشته رونمایی شده اند متفاوت است و برای قرار گرفتن در مدار GEO نیازمند اجرای برخی مقدمات از سوی ایران و طرف خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه این ماهواره تامین نیازمندی در بخشهای مخابراتی و تلویزیونی را عهده دار خواهد بود گفت: از نظر عملیاتی وظایف برای ماهواره زهره تعریف شده است که با نمونه های دیگر ماهواره های داخلی از نظر کاربری متفاوت است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: پروژه ماهواره زهره در دست اقدام وزارت ارتباطات است و مذاکرات مفصلی نیز دراین خصوص با طرف خارجی این پروژه انجام شده و در حال انجام است.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”