مسکو - روسيه و فرانسه امروز شنبه در سنت پترزبورگ قراردادي را امضا کردند که بر اساس آن فرانسه ده فروند موشک فضاپيماي سايوز به ارزش 16 ميليارد و 600 ميليون روبل (حدود 500 ميليون دلار) از روسيه خريداري مي کند.

به گزارش ايرنا از مسکو، "آناتولي پرمينوف" رييس آژانس فدرال فضايي روسيه پس از امضاي اين قرارداد با طرف فرانسوي در حاشيه کنفرانس بين المللي اقتصادي سنت پترزبورگ در جمع خبرنگاران اعلام کرد که تعدادي از اين موشک ها تا سال 2014 به فرانسه تحويل خواهد شد.
وي با بيان اينکه موشک ها از پايگاه فضايي "کورو" در "گويان" فرانسه پرتاب خواهد شد ، افزود :در گذشته نيز چند فروند موشک سايوز روسي از اين پايگاه پرتاب شده است.
فرانسه تنها کشور اروپايي است که با داشتن امکانات گسترده فضايي ، با روسيه در اين زمينه همکاري زيادي دارد.
منبع:خبرگزاری ایرنا