پرده برداري از طرح هواپيماي بدون سرنشين عمود پرواز هواايستا

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پرده برداري از طرح هواپيماي بدون سرنشين عمود پرواز هواايستا

پست توسط sinaset »

پرده برداري از طرح هواپيماي بدون سرنشين عمود پرواز هوا ايستا
تهران- صنايع هوايي رژيم صهيونيستي در حال توسعه خط توليد نسل جديدي از پهپادهاي عمود پرواز براي کاربردهاي نظامي و غيرنظامي است.


  تصویر 

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا و به نقل از ماهنامه پهپادها و آينده، اين پهپاد که "ايتوپ" (ETOP) نام دارد ، از پيشرانه ي الکتريکي استفاده مي کند و براي ماموريت هاي نظارتي و ساير کاربردها استفاده مي شود.
اين پهپاد مي تواند از روي سکوهاي پرتاب ثابت و متحرک به پرواز درآيد.
پهپادهاي عمودپرواز هوا ايستا اغلب به دليل لزوم حمل منبع سنگين انرژي دچار ضعف هستند با اين وجود اين پهپاد جديد توانسته است با استفاده از موتور الکتريکي اين ضعف را تا حد زيادي برطرف کند.
ملخ هاي اين پرنده مي تواند توان لازم را براي ايستادن در يک ارتفاع مشخص شده از سطح زمين تامين کند.
اين پرنده با بندي مربعي شکل از چهار موتور الکتريکي استفاده مي کند و مي تواند 20 کيلوگرم محموله را به حداکثر ارتفاع 100 متر، بدون نياز به هدايت کاربر حمل کند.
نخستين نمونه اين هواپيماي بدون سرنشين تا کنون بيش از 10 آزمون پروازي را پشت سر گذاشته و دومين نمونه آن هم در حال ساخت است.
قرار است اين سامانه در سال 2011 به مرحله عملياتي برسد.
منبع:خبرگزاری فارس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”