طراحي و ساخت هواپيماي شناسايي توسط مبتكر سيستاني

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

خبرگزاري فارس: يكي از مبتكران سيستان و بلوچستان موفق به ساخت هواپيماي شناسايي شد.
 تصویر 
احمد فدايي محمدآبادي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: اين هواپيما كه مجهز به سيستم جي‌پي‌اس است با حمايت پژوهشسراي ابوريحان زابل ساخته شده و قابليت مطلوبي براي پروازهاي شناسايي دارد.
وي افزود: قطعات اين هواپيما قابل جدا شدن است و به راحتي مي‌توان با حمل آن به نقطه مورد نظر دوباره قطعات آن را به هم وصل و براي عمليات شناسايي از آن استفاده كرد.
اين مبتكر سيستاني بيان كرد: اين هواپيما 700 گرم وزن دارد و مي‌تواند دو ساعت به طور مداوم عمليات شناسايي را در آسمان انجام دهد.
فدايي گفت: اين هواپيما در صورت تمام شدن ذخيره انرژي، قادر است از نور خورشيد براي يك و نيم ساعت ديگر انرژي ذخيره كند.
وي افزود: اين هواپيما قادر است تجهيزاتي به ميزان 1.5 برابر وزن خود را حمل كند و براي ساختن آن 8 ميليون ريال هزينه شده است.
وي تاكنون 11 نوع اختراع داشته كه به ثبت رسيده و اين اختراع جديد وي در اداره مالكيت‌هاي صنعتي كشور با شماره 51497 به ثبت رسيده است.
انتهاي پيام/ل30/ب
منبع:خبرگزاری فارس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: طراحي و ساخت هواپيماي شناسايي توسط مبتكر سيستاني

پست توسط sinaset »

هواپيماي تجسس نظامي باامکان قطعه قطعه شدن توسط مخترع سيستاني ثبت شد
زاهدان - يک جوان موفق سيستان و بلوچستاني هواپيماي تجسس نظامي با قابليت قطعه قطعه شدن را ساخت و به ثبت رساند.

تصویر  گزارش ايرنا، اختراع اين جوان ماه گذشته در اداره مالکيت‌هاي صنعتي کشور با شماره 51497 به ثبت رسيده است.
اين مبتکر جوان گفت: اين مدل هواپيمايي پيشتر در کشور و دنيا اختراع شده بود اما هواپيماي ابتکاري من قابليت قطعه قطعه شدن دارد که در يک کوله نظامي توسط فرد حمل مي شود و براحتي مي تواند با سر هم کردن قطعات در هر مکان از آن استفاده کند.
"احمد فدايي محمد آبادي" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان کرد: فرد مي تواند هواپيماي مذکور را در منطقه مورد نظر آماده پرواز کند و با استفاده از رايانه قابل حمل بدون ديد مستقيم، چهار کيلومتري دورتر از خود به آن منطقه را مورد تجسس قرار دهد.
وي اظهارداشت: از اين طريق فرد مي تواند عکسبرداري يا فيلمبرداري کند و دوباره هواپيماي مذکور را برگرداند و اطلاعات آن را مورد بهره برداري قرار دهد.
او گفت: اين هواپيما 700 گرم وزن دارد و مي ‌تواند 1/5 برابر وزن خود را حمل کند و نيز قادر است تا دو ساعت به طور مداوم عمليات شناسايي را در آسمان انجام دهد.
وي بيان کرد: از آنجا که هواپيماهاي تجسسي نظامي که پيش از اين ساخته شده داخل يک جعبه حمل مي شد که بسيار دردسر ساز و جابه جا کردن آن توسط فرد نظامي دشوار بود از اين رو هدف من از ساخت آن کاربردي کردن اين نوع هواپيما بوده است تا براحتي با قرار گرفتن در يک کوله پشتي بتوان آن را جا به جا کرد.
او خاطر نشان کرد: من توانسته ام تا 90 درصد کاربردي بودن اين هواپيما را ثابت کنم و تاکنون هيچکدام از هواپيماهاي تجسسي نظامي در کشور و دنيا قابليت جمع شدن را نداشته است.
وي گفت: ساخت اين هواپيما از دو سال قبل آغاز و هشت ميليون ريال براي آن هزينه شد که تمام هزينه هاي آن شخصي بوده است و تنها پژوهشسراي "ابوريحان" زابل مکان براي ساخت آن را در اختيار من قرار داد.
فدايي محمد آبادي اظهارداشت: سوخت اين هواپيما الکتريکي است و با باطري تا دو ساعت کار مي کند و همچنين به واسطه سلول خورشيدي روي بال هايش در صورت تمام شدن انرژي باطري مي تواند از 1/5ساعت ذخيره انرژي خورشيدي استفاده کند.
اين مخترع که به عنوان جوان برتر کشور در گروه مخترعين در سال گذشته و امسال شناخته شده، افزود: ساخت ژنراتور جاذبه اي، دستگاه راهبند نظامي و سيبل هوشمند نظامي از موفق ترين ابتکارات من بوده است.
وي افزود: تاکنون 11 اختراع به ثبت رسانده ام و هشت کار ابتکاري نيز در حال ثبت دارم.
ک/3
منبع:خبرگزاری ایرنا
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”