کانادا از بزرگترين خريد نظامي خود پرده برداشت

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

کانادا از بزرگترين خريد نظامي خود پرده برداشت

پست توسط sinaset »

کانادا از بزرگترين خريد نظامي خود پرده برداشت
کانادا روز جمعه از بزرگترين خريد نظامي خود پرده برداشت و اعلام کرد که در چارچوب يک قرارداد چند ميليارد دلاري 65 فروند هواپيماي جنگنده استيلث اف - 35 ساخت شرکت لاکهيد مارتين خريداري خواهد کرد تا اين هواپيماها را جايگزين اسکادران قديمي خود کند.
  تصویر 
تهران-به گزارش خبرگزاري فرانسه از اوتاوا ، " پيتر مک کي " وزير دفاع کانادا هزينه خريد اين
جت هاي جنگنده را که توسط شرکت لاکهيد و در راستاي يک تلاش چند مليتي با مشارکت کانادا ، امريکا و انگليس توسعه يافته است نه ميليارد دلار کانادا ( 8/5 ميليارد دلار امريکا ) اعلام کرد.
گفته مي شود که اين خريد تسليحاتي در راستاي طرحهاي امريکا براي خريد دو هزار و 443 فروند هواپيماي جت اف-35 لايتنينگ صورت مي گيرد.
بگفته مک کي ، با تحويل جنگنده هاي اف - 35 که در سال 2016 آغاز خواهد شد لازم است که نسل آينده جت هاي جنگنده کانادا و هواپيماهاي امريکا و ناتو از نظر عملياتي با يکديگر پيوند خورده تا بتوان با استفاده از نها به نبردهاي بهتري " شانه به شانه متحدان " دست زد.
هلند ، ايتاليا ، ترکيه ، دانمارک ، تروژ و استراليا نيز از شرکاي نسل پنجم برنامه اف-35 هستند و بگفته مک کي بسياري از متحدان کانادا به سمت خريد اين هواپيما حرکت خواهند کرد.
ولي جناح مخالف کانادا که از فقدان يک فرايند رقابتي براي اين خريد تسليحاتي خشمگين است قول داده است که درصورت بازگشت به فدرت در انتخابات آينده ، اين قرار داد را فسخ کند.
خبرگزاری ایرنا
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”