پرواز هواپيماهای اسرائيل و آمريكا بر فراز تهران؟

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

اگر ناراحت نمي شويد يک سوال دارم. دوست من شما چند سالتان هست؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط rasel »

اين ديگه غير قابل تحمل هست!

اين آمريکا شورش رو درآورده

بايد ميزندن همشون رو سرنگون ميکردند تا درس عبرتي بشه براي دشمنان

عزیزم با چی
دوستانی که اینجا هستند فکر میکنند باموشکهای روسی میشه دنیا رافتح کرد یه خورده فکر کنید تعصب بیجا اشتباه است.
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

بنده 29 سال سن دارم ودر رشته الکترونيک دريايي اکنون در حال تحصيل هستم
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

rasel نيمي از تصوري كه اغلب دوستان از قدرت نظامي امريكا دارند ساخته‌ي فيلمهاي تخيلي هاليودي هست و به هيچ وجه چنين قدرتي در اختيار چنين كشوري نيست، F117 كه با ميگ سرنگون شد و ..... همگي دليل بر اين هست كه قدرت امريكا بيشتر از انچه واقعي باشد در تخيل ريشه داره
البته اين رو هم بگم دشمن هر چه قدر غير واقعي باشه و حتي ضعيف باشه، به هيچ وجه توجيه خوبي براي دست كم گرفتن اون نيست، و اين يعني خودكشي
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

Mahdi1944, درسته. اما به هر حال نبايد امريکا رو دست کم گرفت. شايد قدرتش تا اين حد نباشه که ميگن. اما به هر حال قدرت زيادي داره
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

فيلم هاي آمريکايي تا واقعيت فاصله اي ندارند اين فيلم ايراني هاست که دو روي سکه رو نشون نمي دن
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

tall ديگه نمي‌دونم به شما چي بايد گفت، فيلمهاي آمريكايي تا واقعيت فاصله‌اي ندارند :::P
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

اين موضوع يعني پرواز هواپيماهاي شناسايي بر روي تهران صح نداشته و تنها خيال پردازي سايت پيک نت هست. :-o
تهران داراي 2 پدافند S-300PMU2 و حداقل 2 لانچر Tor-M1 و تعداد بيشتري MiM-23 Hawk و Sa-2 Gudieline هست و نفوذ به ديوارهء پدافند تهران کار آساني نيست؛ مخصوصن اينکه در مهرآباد ميگهاي29 مجهز به R-27 و R-73 هميشه آمادهء پذيرايي از ميهمانان ناخوانده هستن. :-)
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

فرض کنيم که چنين اتفاقي افتاده است در اينصورت ايران با اختيار خود بر روي اين مهاجمان شليک نکرده است وگرنه همشون به نزد ازرائيل کوچ کرده بودند.

من نمي دانم چرا برخي افراد با مسايل نظامي با شوخي و خنده برخورد مي کنند!
دوستان من چنين مسايلي شوخي نيست و به قولي يک اشتباه = مرگ

خوشبختانه ما در دنياي واقعي زندگي مي کنيم نه در فيلمهاي سينمايي هاليوود که يک اف-117 چند تا جنگنده بزند!

با وجود يک گردان پدافند S-300PMU2 مي توان يک هدف پرنده با سطح مقطع راداري 25 سانتميتر مربع را از فاصله 150 الي 250 کيلومتري براحتي شناسايي کرد. حتي اين سيستم ميتواند اهدافي را که در ارتفاع مثلا 10 20 متري پرواز ميکنند را از فواصل قابل قبول مثلا 50 کيلومتر شناسايي کرده و به آنها حمله کند.
سيستم S-300PMU2 پيشرفته ترين سيستم موشکي زمين به هوا در کل جهان هست که حتي از S-400 نيز قويتر مي باشد البته بردش نصف آن هست.
حتي سيستم پاتريوت3 نيز تواناييهاي اين سيستم را در خواب هم نميبيند.
S-300PMU2 همزمان ميتواند به 36 هدف حمله کند و از طرفي ميتواند همزمان 72 موشک را هدايت کند يعني دو موشک براي هر هدف اون هم از فاصله 200 کيلومتري!

:smile:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

Mahdi1944 نوشته شده:tall ديگه نمي‌دونم به شما چي بايد گفت، فيلمهاي آمريكايي تا واقعيت فاصله‌اي ندارند :::P

ياسين خوندن تو گوش شيطون :lol: شوما تا قيامت هم كه بگي ايشون حرف حرف خودشونه امروز فردا هم مي گن يه B_52 داشت تو مهر اباد مي شست :grin: :grin:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

8)
Saeid12345 نوشته شده:فرض کنيم که چنين اتفاقي افتاده است در اينصورت ايران با اختيار خود بر روي اين مهاجمان شليک نکرده است وگرنه همشون به نزد ازرائيل کوچ کرده بودند.

من نمي دانم چرا برخي افراد با مسايل نظامي با شوخي و خنده برخورد مي کنند!
دوستان من چنين مسايلي شوخي نيست و به قولي يک اشتباه = مرگ

خوشبختانه ما در دنياي واقعي زندگي مي کنيم نه در فيلمهاي سينمايي هاليوود که يک اف-117 چند تا جنگنده بزند!

با وجود يک گردان پدافند S-300PMU2 مي توان يک هدف پرنده با سطح مقطع راداري 25 سانتميتر مربع را از فاصله 150 الي 250 کيلومتري براحتي شناسايي کرد. حتي اين سيستم ميتواند اهدافي را که در ارتفاع مثلا 10 20 متري پرواز ميکنند را از فواصل قابل قبول مثلا 50 کيلومتر شناسايي کرده و به آنها حمله کند.
سيستم S-300PMU2 پيشرفته ترين سيستم موشکي زمين به هوا در کل جهان هست که حتي از S-400 نيز قويتر مي باشد البته بردش نصف آن هست.
حتي سيستم پاتريوت3 نيز تواناييهاي اين سيستم را در خواب هم نميبيند.
S-300PMU2 همزمان ميتواند به 36 هدف حمله کند و از طرفي ميتواند همزمان 72 موشک را هدايت کند يعني دو موشک براي هر هدف اون هم از فاصله 200 کيلومتري!

:smile:

جدي ايران از اين نوعش داره 8) ؟؟؟فيلم ازش داري ؟؟؟ :)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

از اين نوع فيلم ندارم ولي از نوع S-300PMU1 فيلم کوتاهي دارم.

البته اين دو قابل مقايسه نيستند و مدل PMU1 تنها توانايي حمله همزمان به 6 هدف با 12 موشک را دارا ميباشد و بردش 150 کيلومتر هست.

اين شش شش تا مساوي 36 تا شدن باعث افزايش چندين برابري قيمت S-300PMU2 نسبت به نسلهاي قبلي خود شده است.

قابل ذکر هست که مدل PMU2 را SA-21Favorite مي نامند که از S-400) SA-20) در رتبه بندي اسامي بالاتر هست.

:-(
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”