آب که سر بالا ميره قورباغه ابوعطا مي خونه حالا شده قضيه ايران زمان جنگ ايران فقط ميگ ها رو مي تونست بزنه هنوز
آمريکا رو فراموش کردن آمريکا اگر از لحاظ هوايي بخواهد به ايران ضربه بزنه مي زنه آ»ريکا يا حمله نمي کنه يا بالاي 60 تا جنگنده رو بالاي يک شهر مي فرسته توي عمل مشخص ميشه
ما که نخورديم نون و گندم ولي ديديم دست مردم
اگر نگاهي به عراق بياندازيد خواهيد ديد که چگونه فلج شد
انگار فراموش کردید این شاه بود که اف 14 خرید مگر الان کسی به جمهوری اسلامی هواپیما می فروشه
اگر شاه این وسایل رو نمی خرید الان با بیل و کلنگ باید به جنگ با عراقی ها می رفتند
پس قبول دارید که دچار شعار زدگی نه شرقی نه غربی شده اید اگر مبارزه زنده هواپیماهای جنگی آمریکا رو از نزدیگ ببنید باور می کنید که ایران حرفی برای گفتن نداره
آمریکا با ماهواره خودش میدونه که سیستم های دفاع موشکی مهراباد کجا ی تهران هستند کافیه یک بمب الکترومغناطیسی به اندازه نزدیک مهرباد و تمام سیستم های موشکی و تجهیزات الکترونیک موشک ها از کار خواهند افتاد حتی طیف امواج مغناطیسی آنقدر زیاد هستند که می توانه یک تخم مرغ رو آب پز کنه
همه اینها با شلیک موشک اف 117 آغاز خواهند شد
اگر بخواد می تونه از اون بمبی که ساخته توی سال 1985 استفاده کنه این بمب میتونه دمای اطراف مهراباد و خود تاسیسات موشکی رو منجمد کنه و دمایی که بوجود میاره 80_ درجه سانتی گراد است
پرواز هواپيماهای اسرائيل و آمريكا بر فراز تهران؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
tall,
تبعات منفي جنگ براي آمريکا و غرب اون قدر زياد هست که ذره اي به فکر حملهء نظامي به ايران نمي افتن.
با اولين ضربه، قيمت نفت به رقم فراتر از 100 دلار مي رسه و اين يعني نابودي اقتصادي هند و چين و خسارت شديد به اقتصاد اروپا. پس به طور کلي، جنگ منتفي هست و تمام فشار غرب به ايران، منتهي به صدور بيانيه يا شعار هست نه بيشتر.
تبعات منفي جنگ براي آمريکا و غرب اون قدر زياد هست که ذره اي به فکر حملهء نظامي به ايران نمي افتن.
با اولين ضربه، قيمت نفت به رقم فراتر از 100 دلار مي رسه و اين يعني نابودي اقتصادي هند و چين و خسارت شديد به اقتصاد اروپا. پس به طور کلي، جنگ منتفي هست و تمام فشار غرب به ايران، منتهي به صدور بيانيه يا شعار هست نه بيشتر.
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
دوست من تفکرات شما همانند زمان کودکي من هست يعني 10 15 سال پيش که وقتي يک فيلم آمريکايي مي ديدم دهنم تا فرق سرم باز مي شد!
اون زمون ها يک فيلم از سيلوستر استالونه ديدم ديگه براي چند سال شدم طرفدار آمريکا و همش مي گفتم که اينا اينطوري هستن و با يک جنگنده 10 تا جنگنده شکار مي کنند و ...
ولي وقتي که بزرگ شدم و به مدرسه رفتم و تونستم خوندن و نوشتن ياد بگيرم دقيقا عکس مطالب فوق را آموختم.
گويا هم اکنون شما هنوز در تفکرات کودکي خود هستيد!
اون زمون ها يک فيلم از سيلوستر استالونه ديدم ديگه براي چند سال شدم طرفدار آمريکا و همش مي گفتم که اينا اينطوري هستن و با يک جنگنده 10 تا جنگنده شکار مي کنند و ...
ولي وقتي که بزرگ شدم و به مدرسه رفتم و تونستم خوندن و نوشتن ياد بگيرم دقيقا عکس مطالب فوق را آموختم.
گويا هم اکنون شما هنوز در تفکرات کودکي خود هستيد!
دوستان تمام تجهزاتی که امریکا علام کرده اکثر آن متعلق به زمان جنک سرد می باشد
یعنی آنها توی این پانزده سال هیچ کاری نکردنند به نظر من انها حتی زما ن حمله به ایران را
تعین کردند با امدن دمکراتهاهم باز حمله انجام می شود
تمام امید ایران به حزب الله بود که اون تقریبا70درصد توان نظامی رو از دست داده
به همین دلیل ایران یکبار از طریق سوریه صلاحهای انبار شده روفرستاد
که در عملیات کاماندوی اسرائیل دربلبک توقیف وبه اسرئیل برده شد
بار بد باهواپیما بردند که ترکیه 2هواپیمای ایران راگرفت.
یعنی آنها توی این پانزده سال هیچ کاری نکردنند به نظر من انها حتی زما ن حمله به ایران را
تعین کردند با امدن دمکراتهاهم باز حمله انجام می شود
تمام امید ایران به حزب الله بود که اون تقریبا70درصد توان نظامی رو از دست داده
به همین دلیل ایران یکبار از طریق سوریه صلاحهای انبار شده روفرستاد
که در عملیات کاماندوی اسرائیل دربلبک توقیف وبه اسرئیل برده شد
بار بد باهواپیما بردند که ترکیه 2هواپیمای ایران راگرفت.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
rasel جان
54 نفر از 100000 نفر ميشه 70 درصد؟
هواپيماي تركيهاي هيچ نداشت و چيزي هم پيدا نشد، لطفا از ارسال مطالب بيپايه و اساس خودداري كنيد
حمله به ايران چيزيست كه هرگز انجام نخواهد شد (تقريبا نوعي خودكشي هست)
54 نفر از 100000 نفر ميشه 70 درصد؟
هواپيماي تركيهاي هيچ نداشت و چيزي هم پيدا نشد، لطفا از ارسال مطالب بيپايه و اساس خودداري كنيد

حمله به ايران چيزيست كه هرگز انجام نخواهد شد (تقريبا نوعي خودكشي هست)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
کلام اول و آخر :
همه سر به سر تن به کشتن دهيم / از آن به که کشور به دشمن دهيم
دوستان کشور و وطن و آب و خاک يک چيز هست و حکومت و مردم و ... يک چيز ديگر.
بعضيها اين دو را با هم اشتباه ميگرند و بطور مثال ميگويند که چون (به نظر خودشان) حکومت بد هست اگر جنگ شد من نميرم جنگ! ولي اگر حکومت عوض شود ميرم جنگ! اين دو با هم متضاد هستند و کسي که الان به جنگ نرود مطمئن باشيد آنقدر ترسو و بزدل هست که در هيچ زمان ديگري هم به جنگ نخواهد رفت.
شکم چران را چه به جنگيدن! تنها کارش خوردن و آشاميدن!
فرض کنيم خداي ناکرده همين فردا آمريکا به ايران حمله کرد. و فرض کنيم حکومت ايران نيز بد باشد!
آيا دشمن به ما رحم خواهد کرد؟ او ميايد تا منابع ملي ما را غارت کند و مردمان ما به اسارت و بردگي ببرد!
هنوز الجزاير از ياد نرفته است که فرانسويها به مردم غذا و امکانات رايگان ميدادند ولي در ازاي چه؟ کمي فکر کنيد.
آيا همه چيز خوردن و خوابيدن و بازي کردن و شوخي و خنده هست؟
اگر همينطور هست پس چرا کشورتان را به دست بيگانه ميدهيد؟ با اين کار ميخواهيد ثروتمند شويد؟
اگر دنياي مادي براي شما اينقدر مهم هست بجاي فروش وطن بريد يکي از بانکهاي جمهوري اسلامي را خالي کنيد و بريد با پولش هر کاري خواستيد بکنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يادتان باشد اگر استقلال باشد ولي حکومت ظالم و فاسد باشد بهتر از اين هست که استقلال نباشد ولي مثل الجزاير غذاي مفتکي به مردم بدهند!

بعضيها اين دو را با هم اشتباه ميگرند و بطور مثال ميگويند که چون (به نظر خودشان) حکومت بد هست اگر جنگ شد من نميرم جنگ! ولي اگر حکومت عوض شود ميرم جنگ! اين دو با هم متضاد هستند و کسي که الان به جنگ نرود مطمئن باشيد آنقدر ترسو و بزدل هست که در هيچ زمان ديگري هم به جنگ نخواهد رفت.
شکم چران را چه به جنگيدن! تنها کارش خوردن و آشاميدن!

فرض کنيم خداي ناکرده همين فردا آمريکا به ايران حمله کرد. و فرض کنيم حکومت ايران نيز بد باشد!
آيا دشمن به ما رحم خواهد کرد؟ او ميايد تا منابع ملي ما را غارت کند و مردمان ما به اسارت و بردگي ببرد!
هنوز الجزاير از ياد نرفته است که فرانسويها به مردم غذا و امکانات رايگان ميدادند ولي در ازاي چه؟ کمي فکر کنيد.
اگر همينطور هست پس چرا کشورتان را به دست بيگانه ميدهيد؟ با اين کار ميخواهيد ثروتمند شويد؟
اگر دنياي مادي براي شما اينقدر مهم هست بجاي فروش وطن بريد يکي از بانکهاي جمهوري اسلامي را خالي کنيد و بريد با پولش هر کاري خواستيد بکنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يادتان باشد اگر استقلال باشد ولي حکومت ظالم و فاسد باشد بهتر از اين هست که استقلال نباشد ولي مثل الجزاير غذاي مفتکي به مردم بدهند!

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار

tall نوشته شده:لطفا حرف هاي قرون وسطايي نزنيد کمي به خود بياييد آيا وطن ما وطن اسلامي است آيا کشوري است که پول نفت رو توي خانه ها با چک پول مي اندازند آيا عدالت تمام ايران را فرا گرفته و آيا مردم از اين رژيم راضي هستند مي تونيد اتمحان کنيد و يک از رهگذران که رد ميشه بهش بگيد من جزيي از مردم هستم آيا دلخوشي از اين رژيم داري و يا نه آيا با حمله نظامي مولفقيSaeid12345 نوشته شده:کلام اول و آخر :
شکم چران را چه به جنگيدن! تنها کارش خوردن و آشاميدن!![]()
ژاپن اسلامي آن هم ايران چه کلمه بي معنايي ما الان حتي در حد تايوان و کره جنوبي هم نيستيم بعدش از 28 سال وووو
در ضمن شما که سنگ اين حکومت را به سينه مي زنيد کمتر ... بزنيد
به اميد روزي که هر ايراني بخاطر دروغ و دروغ گويي و دو روي و دوچهره بودن تيکه تيک بشه جلوي بمب هاي آمريکايي
خداوند خودش شاهد که ملت به اختيار نماز خوان نمي شوند بلکه همش با ريا شده پس حرف از ايمان نزنيد که خودتان بدترين و بي ناموس ترين مردم ايران هستيد کسي که فقط گول شعار مي خوره بنده زماني که آمريکا بياد توي ايران به گردن پرزيدنت بوش گل خواهم انداختو ايشان را مي بوسم خلاصه اينکه اين آرزوي مردم است
![]()
نبودن رفاه و امنيت اجتماعي در شب و سلب اعتماد مردم از پليس و کلانتري ذيگه به بالاي 100 درصد رسيده همشون پولي و رشوه گير شده اند کسي نيست اينها رو مجازات کنه پس دوباره حرف از چي مي زني![]()
برو خجالت بکش مزدور جمهوري اسلامي
1) شوما ايراني نيستي در مورد ايراني صحبت نكنيد

2) 8 سال تو جنگ با رفيقات مي جنگيديم بعدش هم تو تحريم

3) شوما شعور نداري

4) تا باشد منظور شوما از رفاه و امنيت چي باشه

5) مواظب باش داري گل مي ندازي از عجله خودتو .... نكني (تو خواب خرگوشي )

با عرض خواهي از دوستان

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر