پرواز هواپيماهای اسرائيل و آمريكا بر فراز تهران؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
tall لطيفهي زيبايي بود 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
خطاب به همهي اونايي كه همچين 3 دستي
دُم اين ايالات معلوم نشدهي متحده يا نامتحده رو گرفتن عرض كنم كه :
بابا پس اين ارق ملي ، وطن پرستي ، دفاع از ناموس مهمي مثل وطن تكليفش چي ميشه؟؟؟؟؟
من كه با آقا Saeid12345 كاملا موافقم .
اگه همهتون يكم وقت بزارين و پست ايشونو مجددا مرور بفرمايين همچين بدي نيست.
همهي اين مسايل حل شدنيه ولي خيانت به وطن يه گناهيه كه هيچ كس تو هيچ جاي دنيا ازش نميگذره و مجازاتشم تو همهي دنيا يه چيزه : .....
من ايرانيم و به ايراني بودنم هم افتخار ميكنم
ايران و ايراني هميشه سربلنده

بابا پس اين ارق ملي ، وطن پرستي ، دفاع از ناموس مهمي مثل وطن تكليفش چي ميشه؟؟؟؟؟

همهي اين مسايل حل شدنيه ولي خيانت به وطن يه گناهيه كه هيچ كس تو هيچ جاي دنيا ازش نميگذره و مجازاتشم تو همهي دنيا يه چيزه : .....

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
key_1 نوشته شده:خطاب به همهي اونايي كه همچين 3 دستيدُم اين ايالات معلوم نشدهي متحده يا نامتحده رو گرفتن عرض كنم كه :
بابا پس اين ارق ملي ، وطن پرستي ، دفاع از ناموس مهمي مثل وطن تكليفش چي ميشه؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
همهي اين مسايل حل شدنيه ولي خيانت به وطن يه گناهيه كه هيچ كس تو هيچ جاي دنيا ازش نميگذره و مجازاتشم تو همهي دنيا يه چيزه : .....![]()
زنده باد ايران
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
tall همون طور كه قبلا هم عرض كردم، شما بارها و بارها از قوانين سايت سرپيچي كرديد و به هيچ تذكري هم توجه نداريد، از اين به بعد تمامي پستهاي مشكل دار شما به شدت كنترل و حذف خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
سلام
شما احتمالا خوابيد....
من از اقا مهدي مي خواهم تايپيک را قفل کنند تا بساط جفنگ بافي ايشون و يکي ديگر از دوستان که معرف حضور هستند براي مدتي تعطيل بشه
درپاسخ مثلا محرمانه ایران به پیشنهاد اروپای که آمریکایها به محض دریافت آن
بخشی ازآن رالودادند آمده است آمریکا به ما تضمین بدهد که قصد برندازی نظام
ماراندارد این یعنی نه ارتش ایران ونه سپاه قدرت نگهداری نظام راندارند ازخواب بیرون بیاید
شما احتمالا خوابيد....
من از اقا مهدي مي خواهم تايپيک را قفل کنند تا بساط جفنگ بافي ايشون و يکي ديگر از دوستان که معرف حضور هستند براي مدتي تعطيل بشه

پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
همسفر با کوير نوشته شده:سلامدرپاسخ مثلا محرمانه ایران به پیشنهاد اروپای که آمریکایها به محض دریافت آن
بخشی ازآن رالودادند آمده است آمریکا به ما تضمین بدهد که قصد برندازی نظام
ماراندارد این یعنی نه ارتش ایران ونه سپاه قدرت نگهداری نظام راندارند ازخواب بیرون بیاید
شما احتمالا خوابيد....
كار درست همينه

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
همان طور که پيشتر درج کردم، چنين موضوعي به هيچ وجه صحت نداشته و تنها بازارگرمي سايت مزبور (پيک نت) هستش.
اما اگر دوستان عزيز، موضوع يا مطلب خاصي در نظرشون هست، بدون ايراد توهين يا صحبت غيرمستدلل، در يک تاپيک مجزا، درج کنند و ما هم در ادامهء بحث شريک خواهيم شد. باتشکر
اما اگر دوستان عزيز، موضوع يا مطلب خاصي در نظرشون هست، بدون ايراد توهين يا صحبت غيرمستدلل، در يک تاپيک مجزا، درج کنند و ما هم در ادامهء بحث شريک خواهيم شد. باتشکر

[External Link Removed for Guests]