من بنظرم اصلا صاعقه موضوع اصلی نیست به نظر من صاعقه سکوی پرتابی برای ساخت یک جنگنده ی چند منظوره ی دیگه است !
سلام دوباره
اعلام کردن که قصد دارن نسل های جدیدی از جنگنده بسازن ، پس این نظریه هم می تونه صحیح باشه به احتمال زیاد...
sand_fighter نوشته شده:فعلا که منابعتون فقط و فقط فارس بوده
دوست عزیز یکم منطقی به این قضیه نگاه کن !
صاعقه نه از پایه و اساس ساخته می شود نه جنگ افزار خفناکی است صاعقه یک جنگنده ای است که با آپگرید فیزیکی اف 5 ساخته شده!
اگر قرار باشه حرف شما درست باشه باید ما تا حالا چیزی حدود 30 تا 40 فروند شفق داشته باشیم اونم نسل 1 2 3 4 5!!!!!!
اعتماد ما که سالهاست به حرف های اینو اون از دست رفته دوست عزیز !
در رابطه با شفق من تا حالا تویه خبرگزاری چیزی ندیده ام ، جز یک خبر اونم هم گفته شد که این هواپیما اموزشیست .
تا به امروز هم از فرماندهان ارتش و وزیر دفاع چیزی در رابطه با تولید شفق نشنیده ام
اعتماد ما که سالهاست به حرف های اینو اون از دست رفته دوست عزیز !
این که خیلی بده ، ما باید همیشه نسبت به دیگران اعتماد داشته باشیم ، البته ناگفته نمانده ساده لوح هم نباشیم .(اعتماد با حساب کتاب)
اعتماد نباید در جامعه بمیرد اگر مرد ، اون جامعه خیلی وحشتناک می شود ...
همیشه در جامعه ها عده ای قصد دارن از اعتماد مردم سوء استفاده کرده و برای خود منافعی را تامین کنند ، که البته ما نباید با دیدن چنین افرادی ،اعتماد خودمان را نسبت به باقی انسان ها از دست بدهیم.
متاسفانه ماه عادت کردیم گناه یک نفر رو پایی طایفه یا نژاد یا اسلام یا.. بنویسیم ، که این واقعا اشتباه است
مثلا اگر من در معرفی دین اشتباهی ازم سر بزند ، بعضی ها ان را به اسم اسلام می نویسند ، در حالی که چنین نیست ، اگر اشتباهی از من سر زده اشکال از دین(پاک محمد(ص)) نیست ، بلکه اشتباه از طرف من می باشد (منی که دینم را به درستی متوجه نشده ام و به درستی به ان عمل نکرده ام می باشد).
ببخشید که مطالب به جاده خاکی رفت
باتشکر از شما