farhadiannn نوشته شده:من مسخره کردن ارم را محکوم می کنم چون تاریخ درخشانی داره
اما واقعا تا کی قراره ما به گذشته های دور افتخار کنیم؟ مسئولین ایران ایر اگر به راستی میهن پرست و متعصب هستند چرا این هواپیماهای از رده خارج را بازنشسته نمی کنند و در کمال راحتی می فرمایند اصلا سن هواپیما مساله ای نیست فقط باید اورهال بشه و دیگر مشکلی نیست؟! اگر اینطوره واقعا پس ایرلاین های دیگر دنیا عقلشان کم است که پس از چند سال هواپیماهای قدیمی را بازنشسته کرده و هواپیمای نو می خرند؟؟ خب همه همین کار را بکنند دیگر!
مسئولین ایران ایر اگر به گذشته پرافتخارشان می نازند باید بدانند که گذشته ها گذشته و الان ایران ایر جزو پرخطرترین ایرلاین های دنیاست.
همچنین صحبت از تحریم ها در این زمینه کاملا انحرافی است.تحریم های ایران تنها شامل بخش نظامی می شود و ایران ایر می تواند با خرید هواپیماهای غیرامریکایی مانند ایرباس ناوگان خود را نوسازی کند.
هما متاسفانه در ایران هم اعتباری ندارد چه رسد به خارج از ایران.الان متاسفانه ارم ایران ایر شکوه و مهابت سابق را ندارد و تنها یک اثر دارد:پیرمردها و پیرزن هایی که سالهاست خارج از ایران بوده اند بعد از مدتها که این ارم را می بینند اهی کشیده و می گویند یادش بخیر!!همین!
متاسفانه جنبه انتقاد را هم ندارند و هرگونه انتقادی سانسور می شودچرا؟ به اعتبار گذشته!
فقط یک نصیحت به دوستان ایران ایری می کنم:اینقدر به پشت سر نگاه کردید که از جلوی پایتان غافل شدید.شما ماندید و یک غرور خیالی و یک عالمه مشکل واقعی ومردمی که مهمترین سرمایه شما هستند اما برایشان احترامی قائل نیستید_ نحوه برخورد مسئولین ایران ایر وقتی هواپیما تاخیر دارد و ساعتها معطل می شود را به یاد بیاورید؟_ توقع نداشته باشید مردم برای شما احترام قائل بشوند.
امیدوارم این سانحه باعث بیداری هما شده و بار دیگر شاهد اعتلای این ایرلاین از نفس افتاده شویم.
باز هم مسخره کردن لوگوی هما را محکوم می کنم.
در ابتدا بابت محکومیت این عمل شنیع از شما تشکر مینکم.
ببینید دوست من . ارلاینهای خارجی بزرگ ( تاکید میکنم بزرگ و صاحب نام ) هواپیماهاشون رو به این دلیل بازنشسته میکنند که هواپیما بعد از یک سنی هزینه تعمیرات و نگهداریش و مصرف سوختش نسبت به در آمدی که تولید میکنه بیشتر میشه ... آبا این دلیل بر نا امنی آن هواپیماست ؟
قطعا خیر . اجازه بدید دلیل وقوع این سانحه مشخص بشه ... بینیم آیا سن هواپیما در سانحه دخیل بوده یا نه ؟ مگر نقص فنی برای هواپیمای مدرنی مانند 380 بوقوع نپیوست ؟ اینها را برای توجیه خدمتتان عرض نمی کنم دوست خوبم.
دوست عزیزم همه ما علاقه داریم مدرن ترین و جدید ترین هواپیماهای دنبا را در ناوگان هوایی کشور علی الخصوص هما ببینیم .
نمی توانید کسی را پیدا کنید که خواهان این موضوع نباشد .
در مورد خرید هواپیماهای جدید . اصولا امکان این که ایران ایر خرید های خوبی بتواند انجام دهد زیاد نیست . ایران ایر جزوی از دولت تحریم شده ججمهوری اسلامی ایران است و بند بند هما زیر تحریم های سنگین تحت فشار است .
ایران ایر در زمان دولت آقای خاتمی که کشور زیر بار تحریم های امروزی نبود اقدام به خرید 4 فروند A330 و 10 فروند A321 کرد . ولی تحویل هواپیماها به دلیل کارشکنی آمریکا امکان پذیر نشد . این از هواپیماهای نو . در مورد هواپیما های دست دوم هم طبق قانون آمریکا ایران میتواند هواپیمای بالای 7 سال رو با واسطه خریداری کند ولی این فقط یک برگ کاعذ است . در عمل طور دیگری رفتار میشود که ایران حتی نمی تواند قطعات مورد نظر خود را تامین کند و یا MD های 20 ساله را با رجیستر ایرانی به پرواز در آورد . و یا نمونه روشن آن 400-747 های 18-19 ساله ماهان هستند که نزدیک 2 سال است به دلیل مشکل تحریم زمینگیر هستند و تمامی خدکه کاکپیت در حال انتقال به تایپ 310 و 600-300 هستند .
پس مشکل وجود دارد دوست خوبم . در مورد ایرباس های دست دوم هم باز ایران ایر مشکل دارد . و چند فروند 320 ای هم که وارد شدند از طریق هواپیمایی ماهان خریده شدند و واسطه آن کسان دیکری بودند . که البته بجز یک فروند بقیه هم سن کمی ندارند .
در مورد مشکلات مدیریت با شما تا حدودی موافقم
بنده مشکلات مدیریتی را در این ایرلاین قبول دارم و سرم را زیر برف نکرده ام چون تقریبا از اتفاقات درونی شرکت با خبر هستم.
که میتوان باند بازی و مدیریت مقطعی و افراد غیر متخصص که زمام کار را بر عهده میگرفتند ( بجز آقای پرورش که بعد از مدتها اولین مدیر عاملی بودند که واقعا همایی هستند ولی ایشان هم مشکلات زیادی پیش پا دارند ) , را ازجمله این مشکلات برشمرد.
و در نهایت این عمل رو دوباره محکوم میکنم.
به عنوان انجمن هوافضای پارسی تا جایی که امکان داشته باشد این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.