انتقال F-16 ونزوئلا به ایران برای مقابله با حمله اسراییل

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

Re: انتقال F-16 ونزوئلا به ایران برای مقابله با حمله اسراییل

پست توسط kdf »

sandking نوشته شده:
اینم بگم که اگه ما بتونیم حداقل 50 عدد اف 14 با مهندسی معکوس بسازیم دیگه نباید مشکلی با نیرو هوایی کشور های مجاور داشته باشیم
اما مشکل اینجاست که کسی در این قسمت ها سرمایه گذاری نمیکنه

اف-14 ؟؟ مهندسي معكوس؟؟ تصویر يه جور ميگي آدم فكر ميكنه مثل آب خوردنه برات تصویر دوست من همون موشك فونيكس رو مهندسي معكوس كرديم شاهكار كرديم .

تو برو دعا كن اف14 هايي رو كه داريم سالم نگه داريم و هي خودش و خلباناشو نفرستيم اون دنيا. تصویر
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

kdf نوشته شده:
sandking نوشته شده:
اینم بگم که اگه ما بتونیم حداقل 50 عدد اف 14 با مهندسی معکوس بسازیم دیگه نباید مشکلی با نیرو هوایی کشور های مجاور داشته باشیم

اف-14 ؟؟ مهندسي معكوس؟؟ تصویر يه جور ميگي آدم فكر ميكنه مثل آب خوردنه برات تصویر دوست من همون موشك فونيكس رو مهندسي معكوس كرديم شاهكار كرديم .

تو برو دعا كن اف14 هايي رو كه داريم سالم نگه داريم و هي خودش و خلباناشو نفرستيم اون دنيا. تصویر

همیشه برای برای من این سوال هست که تو این کشور 75 میلیون نفری یعنی حتی یک نفر نیست که بتونه یه موتور جت بسازه؟ واقعا متاسفم برای خودمون
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1118 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط mz15 »

SORENA نوشته شده:
kdf نوشته شده:
sandking نوشته شده:

همیشه برای برای من این سوال هست که تو این کشور 75 میلیون نفری یعنی حتی یک نفر نیست که بتونه یه موتور جت بسازه؟ واقعا متاسفم برای خودمون

وست عزیز موتور جت ساختن هم نیاز به یک همکاری همه جانبه داره چه از لحاظ بعد صنعتی و چه علمی ما برای تولید موتور جت باید دستگاه های دقیق داشته باشیم باید مهندسی مواد پیشرفته داشته باشیم و.....که هنوز نداریم
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

SORENA نوشته شده:
kdf نوشته شده:
sandking نوشته شده:

تو این کشور 75 میلیونی همه چیز هست حتی کسی که امریکایی ها هم ندارن!

[COLOR=#000000]تنها چیزی که نداریم و نخواهیم هم داشت مدیریته!تصویر 
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 343 بار
سپاس‌های دریافتی: 478 بار

پست توسط f14tomcat »

این حرف درسته که ماتوان ساخت بسیاری ازتجهیزات رونداریم.حتی چین که تحریم هم نیست واستادکپی کردنه هنوزموتورهای ساخت خودش نسبت به نمونه های اصلی (مثلاws-10که ازروی Al-31کپی شده)کیفیت به مراتب کمتری داره.امامساله این است که ازجایی بایدشروع کرد:اول اموختن علوم مهمی مثل متالوژی درحدعالی وبعدهم تحقیق وسرمایه گذاری والبته استفاده ازتجربیات سایرکشورها.
علاوه برضعف درموردعلم وتحقیق-که برکسی پوشیده نیست ونیازبه همت واستفاده ازاستعدادهاداره- بایداذعان کردکه تاوقتی سرمایه های مملکت فقط واسه مواردی -که شایدچندان هم مفیدیااقتصادی نیستند- صرف می شه وحتی یک دهم اون روی این مواردهزینه نمی شه بااون استراتژی موشک محور(اونم ازنوع بالستیک محور!!!!)که فرماندهان رده بالای مملکتی دارن,حالاحالاهاخواب مهندسی معکوس یک اف-5 روباید ببینیم دیگه چه برسه به اف-14که پیچیدگیش برهمه مشخصه!(هرچند,واجب نیست همه قطعات درایران ساخته بشه!)
یادمون باشه صاعقه هم انجورکه ازاینطرف وانطرف صحبت می شه اف-5های سانحه دیده ویابصورت قطعات یدکی جمع اوری شده ای است که البته باساخت محدود(وشاید وسیع!)برخی قطعات توسط نیروهای داخلی به ثمرنشسته.اماکارانجام شده حتی دراین جنگنده به نسبه ساده, هرچندقابل ستایش اما درکل دردنیای امروز-که علم روزبه روزجلومیره- بسیاراندکه!
درهرحال:کارنیکوکردن ازپرکردن است!
امیدواریم روزی خلبانهای ماباجنگنده ای درحدبالاترازحتی اف-14پروازکنندکه ساخت خودمون باشه(والبته اون روزدورنباشه!!!)
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

اگر واقعا استراتژی استفاده ز موشکهای بالستیک نا کارآمد شده بود ، ترکیه و عربستان که همگی درباره نیروی هواییشون اطلاع داریم نمی افتادن دنبال ساخت موشکهای بالستیک .
Major II
Major II

پست توسط f14tomcat »

دوست عزیز!نگفتم ناکارامدشده!عرض کردم تعادل بایدبینشون باشه!شمافکرمی کنیدمن ازداشتن موشک بالستیک بدم میاد؟امااگه درجنگ دوتااینهابخوره توی یک شهر(بادقتی که خودمون روبکشیم بازم پایینه)فکرکردی دنیاماروبه بادانتقادمی گیره؟ایامی دونی واسه زدن یک شیلترهواپیمادریک پایگاه هوایی چندموشک بالستیک لازمه؟!نه من می دانم نه شما!چون عملاشانس بایدیاری کنه تابخوره به هدف!من میگم هردونیازه!همین!
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

موشکهای بالستیک یک سری برتری هایی نسبت به جنگنده دارند ( همان طور جنگنده ها یک سری برتری دارند ) که وجود آن را حتی برای بهترین کشورهای دنیا از لحاظ نیروی هوایی لازم می کند .
در همه جاها نمی توان از نیروی هوایی استفاده کرد .
به عنوان مثال پایگاه دریایی امریکا در بحرین که قطعا دارای پدافند هوایی قوی است به تعداد قابل توجهی بمب افکن ، جنگنده رهگیر برای اسکورت هوایی ، جنگنده سرکوب پدافندهوایی و جنگ الکترونیکف ، سوخترسان و..... نیاز است که حتی از عهده نیروی هوایی در بهترین زمان خودش هم بر نمی آید .
اما با موشک می توان این پایگاه را تهدید کرد که یکی از دلایل آن این است که با وجود توسعه سامانه های پدافند موشکی ، موشکهای بالستیک به ویژه در فاز نهایی باز می توانند از پدافند عبور کنند .
موشکهای ایران هم بنا به اذعان کارشناسان غربی آنچنان بی دقت نیستند و هر سال بر میزان دقت آنها افزوده می شود و همینطور بی دقتی انها با روشهایی نظیر کلاهک بارانی کاسته می شود .
در این بین قیمت موشک نسبت به جنگنده کمتر است .

و یا برای پاسخ حمله رژیم صیهونیستی همانطور که ما می گویم که حمله این رژیم با استفاده از نیروی هواییش شانس کمی دارد ، شانس ما هم در استفاده از نیروی هوایی به همان اندازه و حتی کمتر است . پس در اینجا می آییم از قدرت موشکی استفاده می کنیم .
نیروی هوایی بیشتر برای گشت هوایی و حفاظت ( همراه با پدافند ) ، ماموریتهای ضد کشتی ( همراه با قایقهای تندرو ، موشکهای بالستیک ضد کشتی ، پهپادها و ...... ) ، ماموریتهایی که زدن اهداف به دقت بالایی نیاز دارد و پشتیبانی هوایی مناسب است و قدرت موشکی برای تهدید پایگاه های دشمن که پدافند قوی در مقابل جنگنده ها دارد و اهداف دور دشمن که در دسترس نیروی هوایی نیست مناسب تر است .
در حال حاضر هم بر عکس زمان محمدرضا ( لعن الله اله ) که بیشتر بر روی نیروی هوایی تمرکز شد ، سعی شده تمامی نیرو به صورت هماهنگ توسعه پیدا کنند که مکمل هم باشند که در این بین سرعت رشد و توسعه پدافند هوایی و قدرت موشکی به دلایلی همچون در دسترس بودن تکنولوژی و قیمت تمام شده به نسبت ارزان تر و ........ از نیروی هوایی بیشتر است .
Major II
Major II

پست توسط f14tomcat »

دوست عزیز!شمادایمابرهمان نظرخودپافشاری می کنید!ان شاال... که موشکهای شهاب بااون دقتی که شمامی فرماییددرداخل خانه های مردم فرودنیایند!
من گفتم هرکدام ازموشک یاهواپیمایک جایگاهی درجنگ دارندوباهم قابل قیاس نیست!اماشماکماکان قصدداریداین دورامقایسه وموشک رابهتربنامید!حرفی نیست!بحث باشمابرایم جالب بوداماچون پافشاری می کنیددیگرصحبتی نمی کنم.
این مساله هم که باهم توسعه یافته اندرابه دوستان واگذارمی کنم!یادم نمی رودفلان وزیردفاع به پروژه صاعقه می خندیدندوان رابچه بازی بیهوده می نامیدند!والسلام.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

من نگفتم موشکها نسبت جنگنده برتری دارد ، بلکه گفتم

Sami 1993 نوشته شده:موشکهای بالستیک یک سری برتری هایی نسبت به جنگنده دارند ( همان طور جنگنده ها یک سری برتری دارند ) که وجود آن را حتی برای بهترین کشورهای دنیا از لحاظ نیروی هوایی لازم می کند .

من داشتن قدرت هوایی را نفی نکردم اما گفتم :

Sami 1993 نوشته شده:در همه جاها نمی توان از نیروی هوایی استفاده کرد .

و برای آن 2 مثال پدافند قوی پایگاه دریایی امریکا در بحرین و دور بودن سرزمین های اشغالی را زدم .

همینطور وظایف نیروی هوایی را باهمکاری دیگر نیرو و همینطور وظایف قدرت موشکی را بر شمردم :

Sami 1993 نوشته شده:نیروی هوایی بیشتر برای گشت هوایی و حفاظت ( همراه با پدافند ) ، ماموریتهای ضد کشتی ( همراه با قایقهای تندرو ، موشکهای بالستیک ضد کشتی ، پهپادها و ...... ) ، ماموریتهایی که زدن اهداف به دقت بالایی نیاز دارد ( موشکهای دقیقی نظیر فاتح می توانند مکمل باشند ) و پشتیبانی هوایی مناسب است ( همراه با سامانه های موشکی و توپخانه ای نظیر خانواده فجر ) و قدرت موشکی برای تهدید پایگاه های دشمن که پدافند قوی در مقابل جنگنده ها دارد و اهداف دور دشمن که در دسترس نیروی هوایی نیست مناسب تر است .

علاوه بر میزان دقت موشکهای ایرانی مگر پایگاه های دشمن اندازه پایگاه های بسیج هستند که موشکها بجای آنها بر روی منازل مسکونی فرود بیایند ، این پایگاه حداقل بزرگتر از مجموعه پادگان میدان حر ( باغ شاه ) هستند که باید از انها به عنوان شهر یاد کرد .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 540 بار
سپاس‌های دریافتی: 1670 بار

پست توسط hf22 »

برتری در هر نبردی با کشوری خواهد بود که آسمان را کنترل کند. :-o
آمریکا با همین استراتژی در جنگها آسمان دشمنانش را صاحب می شود و بعد هر زمان دشمن کاری بکند سریع بر سرش نازل می شود.
در این شرایط قبل از اینکه موشک بالستیکی شلیک بشود هدف حمله جنگنده ها قرار می گیرد. عامل اصلی شکست اعراب در جنگ شش روزه از دست دادن برتری هوایی بود.
در این جنگ اسرائیل میدانست حریف چند کشور نیست و نیروی زمینی توان مقابله با چند ارتش را ندارد پس برتری هوایی اعراب را از بین برد. و خود با نیروی هوایی بر دشمنانش تاخت. اسرائیل ارتش بزرگ مصر در صحرای سینا را با ناپالم نابود کرد و از زمین با برتری کمتر به پیروزی رسید.
در جنگ ایران و عراق ، نیروی هوایی عراق از همین شیوه استفاده کرد اما نتوانست مانند اسرائیل عمل کند و کاملا نیروی هوایی ایران را نابود کند. و دیدیم در اوایل جنگ وقتی برتری در زمین با عراق بود تنها نیروی هوایی توانست موج پیشروی ارتش قدرتمند عراق را کند کرده تا نیروی زمینی خود را آماده کند.
برتری هوایی اصل پیروزی در آینده خواهد بود. یک کارشناس آمریکایی وقتی در مورد برتری بمب افکن بر موشک بالستیک از او سوال شد گفت: موشک مسیر عبور مشخصی دارد. اما با داشتن بمب افکن دشمن هیچ گاه از محل حمله شما آگاه نمی شود و هزینه پوشش دادن کل حریم هوایی برای مقابله با هواپیما ها برایش گران تمام می شود.
در حال حاضر بمب ها و موشکهای هوا پرتاب برد بلند کروز در موج اول حمله سپر دفاعی را از کار انداخته و کار کنترل آسمان و زمین را آسان می کنند مانند روشی که در لیبی پیاده شد. اول سپر دفاعی لیبی و بعد حمله به ارتش زمینی لیبی با اف-15 و تایفون.
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”