تحريم شرکت سوخوي در پي معامله با ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
من دلیل خوشحالی دوستان رو درک نمیکنم ! این خبر تنها وقتی صحتش قابل پذیرشه که یه خبرگزاری معتبر داخلی خبر اون رو اعلام کنه و صد درصد اگه یه همچین چیزی اعلام بشه از جانب مقامات رسمی خواهد بود .
توی لینکی هم که گذاشتم پاکستانیا به سوخوی خودشون میگن MKP که P همون اول نام پاکستان هست و این به نظرم قابل پذیرش تره تا P=Persian !
/
از اینا گذشته توی اخبار شنیدین دیروز یه زیردریائی اتمی آمریکا کنار تنگه ی هرمز با یه کشتی ژاپنی برخورد کرده ؟ ...
توی لینکی هم که گذاشتم پاکستانیا به سوخوی خودشون میگن MKP که P همون اول نام پاکستان هست و این به نظرم قابل پذیرش تره تا P=Persian !
/
از اینا گذشته توی اخبار شنیدین دیروز یه زیردریائی اتمی آمریکا کنار تنگه ی هرمز با یه کشتی ژاپنی برخورد کرده ؟ ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار
mostafaa عزيز
هيچ وقت انتظار نداشته باشيد که مسئولين اين دسته خبرها را اعلام کنند. در مورد تور ام -1 هم قضيه بد جوري لو رفت مجبور شدند اعلام کنند.
دومآ يکي از بندهاي اصلي قراردادهاي هند با روسيه در زمينه تسليحات اين است که به هيچ عنوان اين سلاح در اختيار پاکستان قرار نگيرد. مثل اين است که ما الان اف-15 از آمريکا دريافت کنيم.
در ضمن منظور از حرف p شايد کلمه parviz اسم کوچک آقاي مشرف باشد که به خاطر ارادت شديد ولادمير پوتين به ايشان چنين اسمي بر گزيده شده است.
در ضمن پاکستاني ها در کل در دنياي ديگري سير مي کنند به آنها خرده نمي شود گرفت حتمآ دلشون مي خواد

هيچ وقت انتظار نداشته باشيد که مسئولين اين دسته خبرها را اعلام کنند. در مورد تور ام -1 هم قضيه بد جوري لو رفت مجبور شدند اعلام کنند.
دومآ يکي از بندهاي اصلي قراردادهاي هند با روسيه در زمينه تسليحات اين است که به هيچ عنوان اين سلاح در اختيار پاکستان قرار نگيرد. مثل اين است که ما الان اف-15 از آمريکا دريافت کنيم.
در ضمن منظور از حرف p شايد کلمه parviz اسم کوچک آقاي مشرف باشد که به خاطر ارادت شديد ولادمير پوتين به ايشان چنين اسمي بر گزيده شده است.

در ضمن پاکستاني ها در کل در دنياي ديگري سير مي کنند به آنها خرده نمي شود گرفت حتمآ دلشون مي خواد

خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 117 بار
- سپاسهای دریافتی: 349 بار
- تماس:
mostafaa جان اولا چه ربطی داشت زیر دریایی به موضوع این تاپیک (دوستان خیلی راحت از موضوع خارج میشن
دوم پاکستان توان مالی همچین خریدی رو نداره و مدتهاست به خرید اف7 و دنبال کردن پروژه ی افسی1 قناعت کرده تازه با خرید جنگنده های اف16 هیچ خرید دیگه ای رو در دستور نداره این پاکستان دفنس استاد شایعه سازیه زیاد بگفته های این سایت توجه نکنید
دوم پاکستان توان مالی همچین خریدی رو نداره و مدتهاست به خرید اف7 و دنبال کردن پروژه ی افسی1 قناعت کرده تازه با خرید جنگنده های اف16 هیچ خرید دیگه ای رو در دستور نداره این پاکستان دفنس استاد شایعه سازیه زیاد بگفته های این سایت توجه نکنید

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
masiha85 نوشته شده:با تشکر از reza6662
راستي اگه رادار اسراييلي اينقدر خوبه که مي گن چرا رو جنگنده هاي خودشون نصب نمي کنن![]()
يا چرا اواکسي با برد رادار 600 تا 700 کيلومتر نمسازن؟
دوست عزیز، جهت اطلاعات بیشتر، بر روی لینک زیر کلیک کن.

Phalcon آواکس اسرائیلی
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار
با سلام و تشکر از reza6662
من در مورد رادار فالکن اطلاعات داشتم ولي حرف من اين است وقتي راداري با برد 400 کيلومتر ( به ادعاي خودشان) در محل محدودي مثل دماغه سوخو30 نصب مي کنند راداري مثل فالکن بايد حداقل بردي برابر 700 کيلومتر داشته باشد که بعيد مي دانم اين چنين باشد .
راستي خود اسراييلي ها ايا از رادار فالکن استفاده مي کننند؟ اگر دارند روي چه هواپيمايي؟
البته فکر نمي کنم خودشون هم روي c-130,707 نصب اش کنند.
اگه عکسي از آواکس اسراييل که از فالکن استفاده مي کنه برام بزار. ممنون
من در مورد رادار فالکن اطلاعات داشتم ولي حرف من اين است وقتي راداري با برد 400 کيلومتر ( به ادعاي خودشان) در محل محدودي مثل دماغه سوخو30 نصب مي کنند راداري مثل فالکن بايد حداقل بردي برابر 700 کيلومتر داشته باشد که بعيد مي دانم اين چنين باشد .
راستي خود اسراييلي ها ايا از رادار فالکن استفاده مي کننند؟ اگر دارند روي چه هواپيمايي؟
البته فکر نمي کنم خودشون هم روي c-130,707 نصب اش کنند.
اگه عکسي از آواکس اسراييل که از فالکن استفاده مي کنه برام بزار. ممنون

خاک تو گر نيست جان من مباد