تحريم شرکت سوخوي در پي معامله با ايران

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط آوات »

با سلام به همه دوستان .من هم اميد وارم اين خبر واقعيت داشته باشه.
واقعا الان نيروي هوايي ما به وجود اين گونه از هواپيماها نياز مفرط داره .
يه جورهايي حس مي کنم که کم کم بايد واسه جنگ آماده شيم.
ژخدا نکنه :-( :AA: :-?
پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

masiha85,
دوست عزيز
ادعاي اينکه برد شناسايي رادار التاي Su-30MKI حدود 390 کيلومتر است توسط يکي از خلبانان ارشد هندي و پس از آزمايش و تست توسط خود ايشان ابراز شده بود. اما برد کشف با برد رهگيري دقيق تفاوت دارد. برد رهگيري دقيق در رادار به هنگام Track While Scan حاصل مي شود که در اين زمينه من فکر مي کنم برد شناسايي رادار Su-30MKI هندي نبايد فراتر از 200 کيلومتر باشد. ضمنن خواندن مطالب زیر هم بد نیست. :D

سوخوی30 در برابر اف16 و اف18

آشنایی با سوخوی30
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3114 بار
سپاس‌های دریافتی: 233 بار

پست توسط roh »

آقايان بايد يه چيزي بگم واون اينكه نبايد به روس ها اطمينان كرد . اونا بسيا رزير قول زدند . از جمله:
۱ . تحويل ندادن ميگ ۳۱ كه خريداري شده
۲ . تحويل ندادن سوخو۲۷ كه خريداري شده
۳. در زمان شوروي ايران قرار بو د ۱۵۰ تا ميگ ۲۹ خريداري كنه كه اونها تنها ۴۰ تا شان را تحويل دادند و مابقي ـ كه قراربود در كارخانه اي در شمال منتاژ بشه رو ـ ندادند.
۴. ار تقائ ندادن ميگ ۲۹ ها به سطح m

۵. و....................
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :D :D :D :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

۱ . تحويل ندادن ميگ ۳۱ كه خريداري شده
۲ . تحويل ندادن سوخو۲۷ كه خريداري شده
۳. در زمان شوروي ايران قرار بو د ۱۵۰ تا ميگ ۲۹ خريداري كنه كه اونها تنها ۴۰ تا شان را تحويل دادند و مابقي ـ كه قراربود در كارخانه اي در شمال منتاژ بشه رو ـ ندادند.
۴. ار تقائ ندادن ميگ ۲۹ ها به سطح m

ميشه يه مقدار بيشتر درباره اين مطالب توضيح بدين يا منبع رو معرفي کنيد ... کي قرار بوده ميگ29 توي ايران توليد بشه ؟؟؟؟؟ :-o
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

roh عزيز تا اونجايي که من تونستم بفهمم

1- ميگ هاي 31 تحويل داده شدن ولي از تعداد دقيقش اطلاعي ندارم حدث ميزنم حدود 40 فروند باشه
2- سوخوهاي 27 تحويل داده شدن ( در خدمت سپاه هستند ) از تعدادش اطلاعي ندارم
3- اصلا چنين قرار دادي وجود خارجي نداره
4- قرار نبوده ميگ هاي 29 به سطح m ارتقاء داده بشن ، تا اونجايي که من اطلاع دارم قرار داد در حد ارتقاء ميگ ها به سطح SMT بوده که در حال اجراست ، فکر کنم حدود 25 درصد از ميگ 29 ها ارتقاء داده شده باشن و بقيه هم در حال ارتقاء هستند .

راستي يه چيزي يادم رفت بگم ، تا اونجايي که من تونستم بفهمم ايران بين 70 تا 90 ميگ 29 داره که در وضعيت عملياتي بسيار عالي به سر مي برن .

يه خبر خوش که تازه فهميدم ، ايران با کمک روسيه در حال ارتقاء تامکت هاست ، قرار داد در مورد بازسازي تمام تامکتهاي موجود مي باشد ، از مهمترين ارتقاء هايي که قراره روي تامکت اعمال بشه تقيير رادار ، موتور و مدرن کردن کاکپيت خلبان هست .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

iranian_marine,
در اواخر دوران حيات اتحاد شوروي طي مذاکراتي که بين طرف ايراني با روسي شد قراردادهاي خيلي خوب نظامي بسته شد که با فروپاشي شوروي اکثرا لغو شدند. يکي از آنها خريد و مونتاژ 150 فروند جنگنده ميگ-29 و بمب افکنهاي توپولوف-22ام بود که فقط 30 فروند ميگ-29 تحويل شدند و گويا چند فروند توپولوف هم تحويل شد که الان دارند خاک ميخورند؟! :-(
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 339 بار

پست توسط jamal_khodamam »

سلام دوستان
چند وقت پيش در اين انجمن يه تاپيکي بنام رقص سوخو30 قرار داده بودن اگر دوستان آدرس رو دوباره قرار بدن ممنون ميشم در ضمن انتشار اين خبر رو در صورتي که واقعي باشه به تمام ملت ايران تبريک ميگم
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

در اواخر دوران حيات اتحاد شوروي طي مذاکراتي که بين طرف ايراني با روسي شد قراردادهاي خيلي خوب نظامي بسته شد که با فروپاشي شوروي اکثرا لغو شدند. يکي از آنها خريد و مونتاژ 150 فروند جنگنده ميگ-29 و بمب افکنهاي توپولوف-22ام بود که فقط 30 فروند ميگ-29 تحويل شدند و گويا چند فروند توپولوف هم تحويل شد که الان دارند خاک ميخورند؟

پس لغو اين مذاکرات مربوط به از هم پاشيدن شوروي بوده و نه بدقولي روس ها .... :-( :-(
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

iranian_marine,
لغو قراردادها هم مربوط به تضعيف و بدقولي روسها و هم مربوط به کاهش اعتبار مالي نيروي هوايي بود. :D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

roh ، Saeid12345, Ahmad6644
لطفاً از ارسال مطالب بدون منبع و غیر قابل اثبات و بر مبنای شنیده ها و فرضیات قویاً خودداری کنید.
در صورت اصرار بر صحت آن حتماً منبع خود را ذکر کنید. متاسفانه این تاپیک هم بر مبنای چند خبر غیر صحیح به بیراهه نزدیک میشود.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

Yasser عزيز شما درست مي فرماييد اما اين رو هم بايد مدنظر قرار بدين که ايران تا موقع وقوع جنگ به هيچ وجه داشتن هواپيماهاي مدرن رو تاييد نمي کنه همون طوري که استفاده ي وسيع از mig-29 ها رو رد کرده و هممون مي دونيم که اين طور نيست و ايران به عنوان يکي از هواپيماهاي اصلي نيروي هوايي داره از اين مدل استفاده مي کنه
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

Yasser,
شما هم هر چند وقت يک بار مياي و ...! :-? حيف که سند قراردادها در سال 1369 دست من نيست وگرنه اسکن ميکردم تا ببيني. :shock:
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”