تحريم شرکت سوخوي در پي معامله با ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Yasser, خان
كي گفته براي اثبات همه چيز مدرك لازمه؟
ما ميگيم ايران ميگ31 و سوخو 30 و غيره داره حالا شما ثابت كن كه نداره؟؟؟؟؟
جوابت منطقي باشه
جوابت منطقي باشه
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
دوست عزیر خریدن هواپیما که الکی نیست اولا باید چند سال خلبان بفرستی که آموزش ببینن
دوما با این شرایط امروزی روسیه چارتا تورام اشغالی به ما فروخت امریکا کلی مصیبت درست کرد
سوما اگر بخواهید بگید که ایران یواشکی اینکارو کردن خب این پرنده ها باید حداقل روزی چند ساعت بپرن تا خلبان اماده باشه که در این صورت براحتی دیده میشن و لو میرن
چهارمن این خرید هزینه خیلی سنگینی داره که ممکن رو اقتصاد ایران تاثیر منفی بزار
ه
سوما فرض کنید ایران su47 یا F117 ویا هر کوفت دیگه ای خرید وقتی در جنگ هیچکس برات پشتبانی نکنه به اندازه یه هواپیمای سمپاشی هم ارزش نداره

دوما با این شرایط امروزی روسیه چارتا تورام اشغالی به ما فروخت امریکا کلی مصیبت درست کرد
سوما اگر بخواهید بگید که ایران یواشکی اینکارو کردن خب این پرنده ها باید حداقل روزی چند ساعت بپرن تا خلبان اماده باشه که در این صورت براحتی دیده میشن و لو میرن

چهارمن این خرید هزینه خیلی سنگینی داره که ممکن رو اقتصاد ایران تاثیر منفی بزار

سوما فرض کنید ایران su47 یا F117 ویا هر کوفت دیگه ای خرید وقتی در جنگ هیچکس برات پشتبانی نکنه به اندازه یه هواپیمای سمپاشی هم ارزش نداره

- تماس:
کيارش جان اولا کدوم نوع سوخو ابنا ميگن ايران Su27 داره يا Su30 هيچ منبعي اين مساله رو تاييد نکرده
!!
همچنين اگر ايران هواپيماي جديدي خريده بود الان مدتها بود امريکا از اون در جنگ تبليغاتي خودش براي خطرناک نشون دادن ايران استفاده کرده بود
و در ضمن بايد واقع بين باشيم هواپيما موشک نيست که قايم کنن که هرچند اونم نميتونن
و در اخر ايا شما اينقدر خوش باور هستسد که فکر ميکنيد اگه جنگي شد روسيه به ما قطعات هواپيما ميده (الان که همه جا امن و امانه براي پشتيباني چهارتا فنسر پدر ايرانو در اورده )؟؟؟؟
و بايد اين موضوع رو هم در نظر داشته باشيد که هواپيما بدون پشتشباني يعني ابگرمکن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همچنين اگر ايران هواپيماي جديدي خريده بود الان مدتها بود امريکا از اون در جنگ تبليغاتي خودش براي خطرناک نشون دادن ايران استفاده کرده بود

و در ضمن بايد واقع بين باشيم هواپيما موشک نيست که قايم کنن که هرچند اونم نميتونن

و در اخر ايا شما اينقدر خوش باور هستسد که فکر ميکنيد اگه جنگي شد روسيه به ما قطعات هواپيما ميده (الان که همه جا امن و امانه براي پشتيباني چهارتا فنسر پدر ايرانو در اورده )؟؟؟؟

و بايد اين موضوع رو هم در نظر داشته باشيد که هواپيما بدون پشتشباني يعني ابگرمکن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
اميرحسام نوشته شده:Yasser, خان
جوابت منطقي باشه
امیرحسام عزیز
اولا بازگشت مجددت رو به انجمن خوش آمد میگم.
دوماً من تا بحال در مورد وجود یا عدم وجود Mig-31 یا Su-30 بحثی نداشتم
سوماً به نظرت و به نظر بقیه دوستان کدوم منطقی تره ؟
اینکه شخصی که ادعا میکنه باید مدرک بیاره یا شخصی که در مورد صحت ادعا سوال میکنه.
ابتدا کسانی که ادعا دارن ایران این هواپیماها رو داره مدرک بیارن (نمیگم داره یا نداره، دارم سوال میکنم) بعد شاید من قبول کردم و حرفاتونو رد نکردم که بخوام مدرک بیارم.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار
دوست عزيز torabi89 در تاپيکهاي خود لطف کنيد اينقدر بد بين نباشيد و از الفاظ بد استفاده نکنيد شما از کجا اينقدر با اطمينان حرف مي زنيد.شما فکر مي کنيد که آمريکاييها نمي دانند که ما سوخو30 داريم چرا مي دانند ولي لزومي ندارد که لو بدهند آنهم براي مردم عادي در ضمن يک هواپيما به هيچ وجه سلاح استرتزيک نيست که از آن بتوان به عنوان حربه تبليغاتي استفاده کرد.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
- تماس:
ميسحا خان (نگفتم جان چون از لحنت پيداست از من خوشت نمياد ) من از الفاظ بد استفاده نکردم و اگر کلمه اي از نوشته هاي من توهين اميز بوده من شرمنده همه دوستان هستم
دوما بين بدبيني و واقع بيني خيلي فرقه به نظر شما 50 فروند از هر هواپيمايي که ميخواد باشه به اندازه 20 تا تور ام مهم نيست براي همون تور ام ها امريکا کلي تبليغات منفي کرد و همه دنيا فهميدن و 50تا هواپيما که طبيعيه ........!؟
بر خلاف تصور دوستان من ادم کينه اي نيستم اما اغراق و بزرگنمایی از خيات بيشتر نباشه کمتر نيست من هم مثل هر ايراني کشورم رو دوست دارم اما ادم بعضي وقتها از روي دوستي بايد حقايقي رو مطرح کنه که شايد يکم تلخ باشه

دوما بين بدبيني و واقع بيني خيلي فرقه به نظر شما 50 فروند از هر هواپيمايي که ميخواد باشه به اندازه 20 تا تور ام مهم نيست براي همون تور ام ها امريکا کلي تبليغات منفي کرد و همه دنيا فهميدن و 50تا هواپيما که طبيعيه ........!؟

بر خلاف تصور دوستان من ادم کينه اي نيستم اما اغراق و بزرگنمایی از خيات بيشتر نباشه کمتر نيست من هم مثل هر ايراني کشورم رو دوست دارم اما ادم بعضي وقتها از روي دوستي بايد حقايقي رو مطرح کنه که شايد يکم تلخ باشه