تحريم شرکت سوخوي در پي معامله با ايران

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

دوما با این شرایط امروزی روسیه چارتا تورام اشغالی به ما فروخت امریکا کلی مصیبت درست کرد

کي گفته تور ام 1 آشغاله ... اتفاقا يکي از سلاح هاي بي رقيب روسي است که براي پدافند نقطه اي بسيار مناسب است ... اگر در مورد مطلبي اطلاعات نداريد مجبور به نظر دادن نيستيد دوست گرامي ...
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

ایران به هیچ وجه سوخو30 و سوخو27 ندارد البته قرار بود دوره اقای خاتمی قراردادی برای خرید تعداد محدودی از
این هواپیماها بسته شود ولی بعد ها این قرار داد لغو شد دوست عزیز torabi89 کاملا درست می فرمایند زیرا
فروش تعدادی سیستم تور ام 1 به ایران غوغایی به پا شد تازه این سیستم کاملا تدافعی بود حالا چطور تعدادی
هواپیمای پیشرفته روسی که می تواند مستقیما امریکا و منافع این کشور را در منطقه به خطر بیندازد بازتابی نداشت
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

iran4946,torabi89 عزيز کي گفته هرچيزي که ما مي خريم آمريکا بايد ازش اطلاع داشته باشه ؟ آمريکا و متحدانش اگه داراي سيستم جاسوسي بدرد بخور بودن يکي از درجه داراي انگليسي جاسوس ايران از آب در نمي اومد ،( اون مال توي فيلم هاست که وقتي يه جاي دنيا يه اتفاقي مي افته ييههههههههههههو يکي از کامپيوترهاي مرکز فرماندهي شون لب به سخن باز مي کنه و نوع هواپيما و موشکهايي که همراش داره و اسم خلباني که باهاش مي پره رو ميگه ) وسعت ايران اونقدر هست که بشه خيلي از تجهيزاتمون رو از ديد دشمن پنهان کنيم ، يعني نيروي هوايي ما نمي تونه يه هواپيما رو روي کوير پرواز بده که کسي نبيندش ؟ در ظمن ايران ميگ 31 داره و يکي از دوستام که يه جورايي ايران گرده اونها رو در بوشهر و تبريز ديده بود . حالا شما مي خواي باور کن نمي خواي باور نکن اون ديگه دست خود شماست ، اما در مورد سوخو 30 ايران قرار داد خريدشو بسته و گويا تا سال 2008 قراره اولين هواپيماشو تحويل بگيره ، باور کردن اين هم مي ذارم به عهده ي خودون .

saeid12345 عزيز ميشه موضوع اون قرار داد رو برام بفرستي خيلي دلم مي خواد بدونم .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

منبع ندارم چه باور کنيد چه نکنيد.

یه سری به این سایت بزن شاید بتونی نسخه ای از جزییات قرارداد ها رو گیر بیاری .
این سایت متعلق به مرکز کنترل تسلیحات ویسکانسین امریکاست و تقریبا تمامی قراردادهای ایران در بسیاری از زمینه های استراتژیک در این سایت ذکر شدن . کافی بخش مورد نظرتو پیدا کنی

[External Link Removed for Guests]

امیدوارم به دردتون بخوره
موفق باشید .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Ahmad6644, snipercab,
راستش منبع متني ندارم و تنها از افراد مطلع درباره قراردادهاي نظامي ايران با شوروي سابق چيزهايي شنيده ام. :D
البته فکر کنم آقا رضا که يک فرد نظامي بودند بيشتر از من در اين باره اطلاعات داشته باشند؟ :-(
از بابت اون سايت هم ممنون. :-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

ابتدا کسانی که ادعا دارن ایران این هواپیماها رو داره مدرک بیارن (نمیگم داره یا نداره، دارم سوال میکنم) بعد شاید من قبول کردم و حرفاتونو رد نکردم که بخوام مدرک بیارم.

دوست عزيزمان اقا ارمان(که نمي دانم کجاست) مشخصا در مورد ميگ 31 مدرک قاطعي ارائه کرد اما الان ان مدرک کجاست؟ هر چه سايت را زير و رو کردم ديدم غيب شده :grin: دوستان قديمي تر از شما بايد يادشان باشد ان عکسي را که اقا ارمان در بهار(اگر اشتباه نکنم) امسال با يک تيتر جنجالي در سايت گذاشتند...
همچنين يکي ديگر از دوستان هم مدارک مستدلي مبني بر وجود سوخوي 30 ارائه دادند که انها هم رفتند بغل مدرک مربوط به اقا ارمان...
اقا سعيد و اقا رضا حتما يادشان هست...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ghalamman جان
اين مدارک توسط خود اين دوستان به خاطر مسائلي حذف شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

Ahmad6644 عزيز شما يا نميذوني سرويس اطلاعاتي امريکا يعني چي يا نمي خواي قبول کني اون سيستم خيلي خيلي قوي تر از اين حرفا هستش نا سلامتي اين دوتا قدرت باهم جنگ سرد داشتن و نه فقط ميتونه خريداي ايرانو بفهمه بله ممکنه پروژه هاي اينده روسيه هم سر در بياره :-?

دوما خيلي از دستگاه اطلاعاتي ما مطمئن نباش قوي هست اما سوراخ خيلي دازه (در جوابت به اينکه سربازه جاسوس در اومد بايد بگم ما هم در کمسوين تحقيقات مجلس شوراي اسلامي يک جاسوس درست حسابي همين چندوقت پيش گرفتيم ) :-( :-?

سوما صد البته که ايران نميتونه 50 تا هواپيما رو قايم کنه بابا نه ايران و نه بزرگتراش نميتونن يکم منطقي فکر کن :x

چهارما شما به قيمت اين خريدا فکر کن ميدوني چقدر هزينش سنگينه بشين با انگشتات حساب کن :
1- هزينه فرستادن خلبان براي آموزش
2- هزينه خريد خود هواپيما
3- هزينه خريد تجهيزات سرويس و نگهداري
4- خريد قطعات يدکي (که کلي هزينه بر هست و تازه روسيه تو اين زمينه دفترش سياهه يعني به اين راحتي مارو ساپورت نميکنه)
5- خريد تسليحات براي اين هواپيماها (که قيمتاش سر به اسمون ميزاره و اين روسيه نامرد هم براي تيغيدن ما تعلل نمي کنه )
6- يادم رفت بايد يه عالمه تکنسين براي نگهداريشون تربيت بشن که هم هزينه بره و هم وقت گير

و همه اينا يعني هزينه ها اونقدر بالا ميره که تاثير اون بر اقتصاد در حال توسعه مانند ايران ممکنه منفي باشه بابا ساده بگم خريد با اين حجم خيلي پول مي خواد که ما الان نميتونيم (خيلي پول ميفهميد )
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

Ahmad6644 عزيز شما يا نميذوني سرويس اطلاعاتي امريکا يعني چي يا نمي خواي قبول کني اون سيستم خيلي خيلي قوي تر از اين حرفا هستش نا سلامتي اين دوتا قدرت باهم جنگ سرد داشتن و نه فقط ميتونه خريداي ايرانو بفهمه بله ممکنه پروژه هاي اينده روسيه هم سر در بياره

دوما خيلي از دستگاه اطلاعاتي ما مطمئن نباش قوي هست اما سوراخ خيلي دازه (در جوابت به اينکه سربازه جاسوس در اومد بايد بگم ما هم در کمسوين تحقيقات مجلس شوراي اسلامي يک جاسوس درست حسابي همين چندوقت پيش گرفتيم )

سوما صد البته که ايران نميتونه 50 تا هواپيما رو قايم کنه بابا نه ايران و نه بزرگتراش نميتونن يکم منطقي فکر کن

چهارما شما به قيمت اين خريدا فکر کن ميدوني چقدر هزينش سنگينه بشين با انگشتات حساب کن :
1- هزينه فرستادن خلبان براي آموزش
2- هزينه خريد خود هواپيما
3- هزينه خريد تجهيزات سرويس و نگهداري
4- خريد قطعات يدکي (که کلي هزينه بر هست و تازه روسيه تو اين زمينه دفترش سياهه يعني به اين راحتي مارو ساپورت نميکنه)
5- خريد تسليحات براي اين هواپيماها (که قيمتاش سر به اسمون ميزاره و اين روسيه نامرد هم براي تيغيدن ما تعلل نمي کنه )
6- يادم رفت بايد يه عالمه تکنسين براي نگهداريشون تربيت بشن که هم هزينه بره و هم وقت گير

و همه اينا يعني هزينه ها اونقدر بالا ميره که تاثير اون بر اقتصاد در حال توسعه مانند ايران ممکنه منفي باشه بابا ساده بگم خريد با اين حجم خيلي پول مي خواد که ما الان نميتونيم (خيلي پول ميفهميد )

همين سازمان هاي جاسوسي که شما اين قدر گنده اش کرديد و به نظرتون خيلي قوي و بزرگ اومده اعتراف کردن که در جنگ لبنان نتونستن اطلاعات درست و دقيق از نيروهاي حزب الله به دست بيارن و يکي از دلايل شکست اسراييل فقر اطلاعاتي و کوچک شمردن حزب الله بود ...
موساد و سيا به روشني اعتراف کردند که ارزيابي دقيقي از توان حزب الله نداشتند ( همين الان هم ندارند )
همه هزينه هايي که گفتين براي ايران چيز زيادي نيست ، مثل اينکه فراموش کرديد در حساب ذخيره ارزي ما 58 ميليارد و 480 ميليون دلار ارز و طلا وجود دارد ... ما کشور فقيري نيستيم فقط مشکلمون اينه که تو اين مملکت دزد زياد داريم ::ss
مطمئن باشيد جنگنده رو ميشه پنهان کرد ... جنگنده ميگ29 اولين بار در سال 1977 پرواز کرد ولي وجود اون در سال 1986 فاش شد ... :D ايالات متحده هم تا سال ها وجود اس آر 71 رو پنهان کرده بود ...
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

ghalamman,
بله آن عکسها را به ياد دارم و هم اکنون هم بر روي هارد کامپيوترم موجود هست. البته بايد از بين هزاران عکس پيداشون کنم؟ :eek:

iranian_marine,
من گفته هاي شما را قبول دارم و اين را هم اضافه کنم که در طبق ادعاي موساد حزب الله از ريز و درشت اسرائيل خبر دارد منتهي اسرائيل هيچ چيز از حزب الله نميداند. :smile:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوست من ايران از حساب دخيره ارزي نبايد برداشت کنه تا اگه خدايي ناکرده يه روزي اين امريکا نيش خودشو زد دستمون پرباشه :x

در ثاني برات متاسفم بابا ايران کشوره و حزب الله يه حزب يه حرکت مقاومت نه کشور بابا حساب کشور با حساب يک حزب زمين تا اسمون فرق داره من ميگم تو مجلسمون جاسوس گرفتن شما خود ديگه حساب کن :?

بابا من اعتراف ميکنم دستگاه اطلاعاتي ايران قويترين در سطح منطقه و يکي از مطرحترين ها در سطح جهاني هست اما بعضي چبزا با توجه به شرايط نميشه مخفي کرد بابا موشک که دنگ و فنگ کمتري داره کلي بدبختي داره تا بتوني پنهان نگهداري :-?

اينکه شما ميگيه امريکا نمي فهمه اين روسيه نامرد در ازاي تسهيلات اقتصادي همه چيزو دودستي ميزاره کف دست امريکا يا هر کس ديگه که پول داشته باشه :-(

دوستان يکم واقع بين باشيد :-o
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

اصلا اين su-30ايران( اگر داشته باشد) در برابر هواپيماهاي نسل 5 مثلf-35 f-22 که آمريکا و اسراييا در آينده خواهند داشت چه کمکي به ايران مي کند
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”