تحريم شرکت سوخوي در پي معامله با ايران

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

حالا کف من برده که نمي دانم چه فرقي براي دوستان دارد که آگاه شوند ايران ميگ 31 و سوخو 30 دارد :? يک خبري بود که توسط آقا رضا ارايه شد والسلام
از ساير دوستان هم درخواست مي کنم اگر از برخي از مدارک طبقه بندي شده آگاهي دارند جلوي خودشان را بگيرند و نيازي نيست چيزي را ثابت کنيد اگر لازم بود اعلام مي شد. پس لطفا سکوت . خودتان از من بهتر آگاه هستيد :-?
هیهات منا الذلة
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

ایران با توجه به بودجه ای که دارد توانایی خرید جنگنده های گرانقیمت روسی مانند میگ 31 و سوخو 30 را دارد
اما در شرایط فعلی مسئولان ترجیح می دهند تا برای افزایش بنیه نظامی خود به خرید و تولید انواع موشک ها
اقدام کنند
در جواب بعضی از دوستان باید گفت پنهان کردن تعداد زیادی هواپیمای پیشرفته و جدید در شرایطی که هواپیماها باید
مدام در حال پرواز باشند ( چه برای تمرین چه برای حفظ امادگی و چه برای گشت زنی)

اخرین قرارداد بین ایران و روسیه تحویل 20 فروند جنگنده su-24میباشد چیزی حدود یک ماه پیش
این را بگم که از صحت این خبر کاملآ اطمینان دارم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

دوما خيلي از دستگاه اطلاعاتي ما مطمئن نباش قوي هست اما سوراخ خيلي دازه (در جوابت به اينکه سربازه جاسوس در اومد بايد بگم ما هم در کمسوين تحقيقات مجلس شوراي اسلامي يک جاسوس درست حسابي همين چندوقت پيش گرفتيم )

البته اين زياد به بحث ما مربوط نيست اما اون طفلک به کاهدان زده بود!
اخبار و اطلاعاتي را به رابط هايش رد مي کرد که قرار بود در بولتن هاي مجلس به صورت عمومي منتشر شود... :grin:
سوما صد البته که ايران نميتونه 50 تا هواپيما رو قايم کنه بابا نه ايران و نه بزرگتراش نميتونن يکم منطقي فکر کن

اشتباه مي کنيد دوست من...
اسرائيل مدتها در صحراي سينا تمرين مي کرد تا به تاسيسات هسته اي عراق حمله کرد...بيش تر از همه امريکا متعجب شد چون هيچ وقت نتوانسته بود ردي از اين تمرينات به دست بياورد....
اين طفلک ها انقدر بي دفاع هستند که پهپاد ايراني 20 دقيقه بالاي ناوشان مانور مي دهد نمي فهمند....از ان بد تر...پاسدار هاي ما براي پر کردن اوقات فراغت مي روند زير ناوشان مهر جمهوري اسلامي مي زنند ...
اينها را گفتم که بدانيد انها حتي از زير ناو خودشان بي خيرند چه برسد به پايگاههاي ما.
به لطف خدا الي ماشاالله در ايران صحرا و دريا براي قايم کردن هر چيزي از جمله پايگاه در ايران وجود دارد...
و همه اينا يعني هزينه ها اونقدر بالا ميره که تاثير اون بر اقتصاد در حال توسعه مانند ايران ممکنه منفي باشه بابا ساده بگم خريد با اين حجم خيلي پول مي خواد که ما الان نميتونيم (خيلي پول ميفهميد )

بله خيلي پول را مي فهميم چقدر است اما ايا شما هم معني اسمان بي دفاع را مي فهميد؟
دوست من ايران از حساب دخيره ارزي نبايد برداشت کنه تا اگه خدايي ناکرده يه روزي اين امريکا نيش خودشو زد دستمون پرباشه

اين روز مبادا کي است که هي اين حساب زخيره ارزي را مي زنيد توي سر اين و ان؟منتظريم جنگي بشود و انوقت همين هواپيمايي را که الان مثلا پنجاه ميليون دلار است را به ما پانصد ميليون دلار بيندازند؟
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

حالا روسها اين هواپيما ها را دانند موشکهايي مثل r-77را هم مي دهند :?
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

ممنون از GHALAMMAN عزيز در ضمن دوست من يادت رفت بگي که مدتي قبل زيردريايي به قول خودشون فوق مدرن نتوانست بزرگترين کشتي نفتکش دنيا را بالاي سر خودش تشخيص بده و به آن برخورد کرد. بابا به خدا 70 درصد جهان غرب تبليغات بياييد باور کنيم خود را.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

اگر ايران بخواهد روسيه سوخو 30 و ميگ 31 و حتي سوخو 34 و سوخو 47 هم به ايران مي فروشد و امريکا
هم هيچ کاري نمي تواند بکند ولي مشکل اينجاست که مسئولان قصد خريد چنين جنگنده هاي پيشرفته اي
را ندارد
من خودم در شيراز در نزديکي پايگاه هوايي زندگي مي کنم و يکي از اشنايان ما در پايگاه ششم شکاري بوشهر
مشغول کار است اما ما هيچ اثري از چنين هواپيماها نديديم
دوباره تاکيد ميکنم يک هواپيما به صورت مداوم پرواز کند اسلحه نيست که در پايگاه و انبار نگهداري شود :x
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

اوه اوه ، ببين يه روز نبودم سايتو گذاشتن رو سرشون.

torabi89 عزيز فکر مي کنم شما زيادي فيلم هاي هاليوودي نيگاه مي کنين ، پس به شما توصيه مي کنم به ديدن فيلمها ادامه بدين شايد از اونها يه چيزي دستگيرتون بشه .
دوست عزيز چرا مي خواي خودتو گول بزني ؟ آمريکا اگه قدرت اطلاعاتي-جاسوسي بالايي داشت حداقلش مي تونست يه برآورد نسبي از نيروي نظامي-دفاعي ايران داشته باشه ، چرا آمريکا به ايران حمله نمي کنه ؟ در بسياري از جاها خونديم که خود آمريکائيها ادعا کردن « اگه بخوايم جنگ رو شروع کنيم حتي روز اول جنگ رو هم نمي تونيم پيش بيني کنيم » دوست عزيز معني اين کلمه يعني چي ؟

iran4946 عزيز يعني شما مي فرمائيد ايران نمي تونه توي کويرهاش اين هواپيماها رو بپرونه که حتما بايد روي جاي پر جمعيت باشه تا عالم و آدم از وجود هواپيماها آگاه بشن ؟

بابا به خدا ديگه اون روزايي که آمريکايي ها مي گفتن ما از همه جيک و پيک شما خبر داريم گذشته ، يعني قبلا هم اينطوري نبود فقط و فقط تبليقات بود همين چرا نمي خواين خودتونو باور کنيد ؟
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

ما اگر 500 تا هواپيما هم داشته باشيم نميتونيم جلوي نيروي هوايي امريکا باستيم خودتون جنگ 30 روزه لبنان رو ديديد اگر حزبالله بجاي موشک ضد تانک 500 تانک هم داشت نميتونست به اندازه چندتا موشک ضد زره به اين خوبي به اسرائيل ضربه بزنه

من موضع شما را در اين جمله نفهميدم...شما از يک طرف مي کويي با 500 تا تانک هم نمي شود جلوي اسرائيل ايستاد از ان طرف مي گويي با چند تا موشک ضد تانک به اين خوبي دفاع کرد...
و همچنين در مورد مثال اسرائيل شما بايد بگم اين حرف شما کمي (با عرض معذرت) مسخره هستش چرا امريکا بايد اسرائيل رو بپاد و قتي جديدترين تکنولژي هاي خودش رو دو دستي داره به اون تقديم ميکنه

دقيقا به همان دليلي که اسرائيل جاسوسي امريکا را مي کند به همان دليلي که امريکا زاغ سياه فرانسه و المان را چوب مي زند...
دوست من باور کنیم امریکا و اسرائیل انقدر ها هم که شما می گویید با هم دوست نیستند...
باور کنیم انها هم اسیب پذیرند...
باور کنید اینقدر هم که شما میگویید ما اسیب پذیر نیستیم....
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

اگر ايران بخواهد روسيه سوخو 30 و ميگ 31 و حتي سوخو 34 و سوخو 47 هم به ايران مي فروشد و امريکا
هم هيچ کاري نمي تواند بکند ولي مشکل اينجاست که مسئولان قصد خريد چنين جنگنده هاي پيشرفته اي
را ندارد

دوست من شما تو کره زمين زندگي ميکني؟!؟! :-x

نقل قول:

ما اگر 500 تا هواپيما هم داشته باشيم نميتونيم جلوي نيروي هوايي امريکا باستيم خودتون جنگ 30 روزه لبنان رو ديديد اگر حزبالله بجاي موشک ضد تانک 500 تانک هم داشت نميتونست به اندازه چندتا موشک ضد زره به اين خوبي به اسرائيل ضربه بزنه

من موضع شما را در اين جمله نفهميدم...شما از يک طرف مي کويي با 500 تا تانک هم نمي شود جلوي اسرائيل ايستاد از ان طرف مي گويي با چند تا موشک ضد تانک به اين خوبي دفاع کرد...

منظور من اين بود که تو جنگ کلاسيک در برابر مريکا يا اسرائيل شانسي نداريم (در پي همون 50 تا سوخو )

torabi89 عزيز فکر مي کنم شما زيادي فيلم هاي هاليوودي نيگاه مي کنين ، پس به شما توصيه مي کنم به ديدن فيلمها ادامه بدين شايد از اونها يه چيزي دستگيرتون بشه .
دوست عزيز چرا مي خواي خودتو گول بزني ؟ آمريکا اگه قدرت اطلاعاتي-جاسوسي بالايي داشت حداقلش مي تونست يه برآورد نسبي از نيروي نظامي-دفاعي ايران داشته باشه ، چرا آمريکا به ايران حمله نمي کنه ؟ در بسياري از جاها خونديم که خود آمريکائيها ادعا کردن « اگه بخوايم جنگ رو شروع کنيم حتي روز اول جنگ رو هم نمي تونيم پيش بيني کنيم » دوست عزيز معني اين کلمه يعني چي ؟

Ahmad6644 اصلا حرف شما درست من فيلم خيلي ميبينم اما شما که فيلم نديدي وضعت خيلي از من خرابتره شما در باره ايران چي فکر کردي 8) راستش من نميدونم اما ايراني که من ميشناسم تو منظومه شمسي و توي کره زمين :? هستش

دوست من باور کنیم امریکا و اسرائیل انقدر ها هم که شما می گویید با هم دوست نیستند

اقايون اسرائيل يک فکر هست که تو امريکا خيلي قدرت داره بيشتر از اوني که بتونيد تصور کنيد! ، مغز مردم امريکا تو دست صهيونيست ها هستش و دارن تو امريکا به نوعي حکومت ميکنند
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

torabi89

شما خيلي بد بين هستيد اين طور که شما ميگيد نيست مطمئن باش که آمريکا هيچ وقت وارد جنگي نمي شه که در مورد پيروزي ابهام باشه به همين دليل هيچ وقت به ما حمله نخواهد کرد.

دوست عزيز شايد از پس آمريکا آن هم در جنگ کلاسيک بر نياييم ولي طبق گفته جان ابي زيد رييس سابق ارتش آمريکا در منطقه ايران قدرت بلا منازع نظامي خاورميانه است نه اسراييل.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

masiha85 خان من نگفتم ايران ضعيفه من در جواب دوستاني که دارن ايران رو خيلي بزرگ ميکنن اينا رو گفتم اصلا مقايسه ايران با اسرائل اشتباه و بي فايده هست

ايران قدرت بلا منازع منطقه هست و به عقيد من پاکستان هم که بمب هسته اي داره بازم قدرت ايران رو نداره اما قدرت ما تو نيروي هوايي که خودمن نساختيم و يا تو 50 تا جنگنده جديد نيست

بحث يکم منحرف شد حرف من اين بود که هرکس با دانش کم نظامي ميدونه که با 50 تا s300 خيلي بهتر ميشه از اسمان کشور محافظت کرد تا 50 تا جنگنده که خدا ميدونه روسيه پشتيباني بکنه يا نه ، و ما در حال حاضر به يک سيستم پدافند قوي خيلي بيشتر از چند تا جنگنده نياز داريم و بر فرض روسيه حاضر شده چنين سلاحي رو به ما بفروشه پس در مورد يک سيستم دفاعي ديگه هيچ مشکلي نخواهد بود در اين صورت يکم غير منطقي نيست که مسولين ما چنين کاري بکنند(50تا جنگنده پر خرج بخرند :-x :-x )؟؟؟!؟! :?

و در اخر نه 50 تا جنگنده بلکه اگه نصف نيرو هوايي روسيه رو به ما بدن ما نميتونيم جلوي نيروي هوايي امريکا کاري بکنيم
يکم منطقي فکر کنيد
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

روسيه در صدد لغو تحريم‌هاي تسليحاتي اعمال شده از سوي آمريكا است

پست توسط Reza6662 »

روسيه در صدد لغو تحريم‌هاي تسليحاتي اعمال شده از سوي آمريكا است

وزير امور خارجه روسيه گفت، مسكو در صدد لغو تحريم‌هاي تسليحاتي اعمال شده از سوي آمريكا به‌خاطر همكاري شركت‌هاي روسيه با ايران و سوريه است.

تصویر

به گزارش روز يكشنبه پايگاه اينترنتي خبرگزاري \"ريانووستي\"، \"سرگئي لاوروف\" شب گذشته افزود، شركت‌هاي روسي كه به ايران تسليحات فروخته‌اند، هيچ يك از قوانين بين‌المللي و حتي قوانين روسيه را نقض نكرده‌اند.

آمريكا شركت صادركننده تسليحات \"روسوبورن اكسپورت\"، اداره طراحي ابزار \"تولا اينسترومنت\" و اداره طراحي ماشين‌سازي \"كولومنا\" را به خاطر فروش كالاهاي تسليحاتي و موشك به ايران و سوريه تحريم كرده است.

لاوروف كه روز گذشته از سفر آمريكا بازگشته، اضافه كرد: \"ما همانطوري كه موفق به لغو تحريم‌ها عليه شركت \"سوخو\" شديم درصدد لغو اين تحريم‌ها نيز هستيم.\"
واشنگتن ژوئيه گذشته دو شركت سوخو و \"روسوبورن اكسپورت\" كه توليد كننده جت‌هاي جنگنده هستند و همچنين چند شركت همكار از هند و كره شمالي را به نقض قانون منع گسترش تسليحات آمريكا كه در آن فروش تسليحات به ايران ممنوع شده، متهم كرد.

اين در حالي است كه روسيه هرگونه اقدام انحرافي را تكذيب كرده و مي‌گويد همه معاملات تسليحاتي اين كشور در راستاي قوانين بين‌المللي صورت مي‌گيرد.

اين تحريم‌ها عليه شركت سوخو سازنده جنگنده‌هاي پيشرفته \"فلانكر\" و همچنين \"روسوبورن اكسپورت\" كه شامل ممنوعيت‌هاي اقدامات مالي و لغو مجوز صادراتي اين دو شركت بود، در اواسط نوامبر سال گذشته برداشته شد.

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”