از ساير دوستان هم درخواست مي کنم اگر از برخي از مدارک طبقه بندي شده آگاهي دارند جلوي خودشان را بگيرند و نيازي نيست چيزي را ثابت کنيد اگر لازم بود اعلام مي شد. پس لطفا سکوت . خودتان از من بهتر آگاه هستيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
دوما خيلي از دستگاه اطلاعاتي ما مطمئن نباش قوي هست اما سوراخ خيلي دازه (در جوابت به اينکه سربازه جاسوس در اومد بايد بگم ما هم در کمسوين تحقيقات مجلس شوراي اسلامي يک جاسوس درست حسابي همين چندوقت پيش گرفتيم )
سوما صد البته که ايران نميتونه 50 تا هواپيما رو قايم کنه بابا نه ايران و نه بزرگتراش نميتونن يکم منطقي فکر کن
و همه اينا يعني هزينه ها اونقدر بالا ميره که تاثير اون بر اقتصاد در حال توسعه مانند ايران ممکنه منفي باشه بابا ساده بگم خريد با اين حجم خيلي پول مي خواد که ما الان نميتونيم (خيلي پول ميفهميد )
دوست من ايران از حساب دخيره ارزي نبايد برداشت کنه تا اگه خدايي ناکرده يه روزي اين امريکا نيش خودشو زد دستمون پرباشه
ما اگر 500 تا هواپيما هم داشته باشيم نميتونيم جلوي نيروي هوايي امريکا باستيم خودتون جنگ 30 روزه لبنان رو ديديد اگر حزبالله بجاي موشک ضد تانک 500 تانک هم داشت نميتونست به اندازه چندتا موشک ضد زره به اين خوبي به اسرائيل ضربه بزنه
و همچنين در مورد مثال اسرائيل شما بايد بگم اين حرف شما کمي (با عرض معذرت) مسخره هستش چرا امريکا بايد اسرائيل رو بپاد و قتي جديدترين تکنولژي هاي خودش رو دو دستي داره به اون تقديم ميکنه
اگر ايران بخواهد روسيه سوخو 30 و ميگ 31 و حتي سوخو 34 و سوخو 47 هم به ايران مي فروشد و امريکا
هم هيچ کاري نمي تواند بکند ولي مشکل اينجاست که مسئولان قصد خريد چنين جنگنده هاي پيشرفته اي
را ندارد
نقل قول:
ما اگر 500 تا هواپيما هم داشته باشيم نميتونيم جلوي نيروي هوايي امريکا باستيم خودتون جنگ 30 روزه لبنان رو ديديد اگر حزبالله بجاي موشک ضد تانک 500 تانک هم داشت نميتونست به اندازه چندتا موشک ضد زره به اين خوبي به اسرائيل ضربه بزنه
من موضع شما را در اين جمله نفهميدم...شما از يک طرف مي کويي با 500 تا تانک هم نمي شود جلوي اسرائيل ايستاد از ان طرف مي گويي با چند تا موشک ضد تانک به اين خوبي دفاع کرد...
torabi89 عزيز فکر مي کنم شما زيادي فيلم هاي هاليوودي نيگاه مي کنين ، پس به شما توصيه مي کنم به ديدن فيلمها ادامه بدين شايد از اونها يه چيزي دستگيرتون بشه .
دوست عزيز چرا مي خواي خودتو گول بزني ؟ آمريکا اگه قدرت اطلاعاتي-جاسوسي بالايي داشت حداقلش مي تونست يه برآورد نسبي از نيروي نظامي-دفاعي ايران داشته باشه ، چرا آمريکا به ايران حمله نمي کنه ؟ در بسياري از جاها خونديم که خود آمريکائيها ادعا کردن « اگه بخوايم جنگ رو شروع کنيم حتي روز اول جنگ رو هم نمي تونيم پيش بيني کنيم » دوست عزيز معني اين کلمه يعني چي ؟
دوست من باور کنیم امریکا و اسرائیل انقدر ها هم که شما می گویید با هم دوست نیستند