کپسول دراگون آماده پرواز می گردد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 102
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹, ۴:۴۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار

کپسول دراگون آماده پرواز می گردد

پست توسط HGhana »

 تصویر 

 در تصویر فوق، تکنسین ها در تاسیسات فضایی اسپیس ایکس در کیپ کاناورال واقع در پایگاه هوایی فلوریدا در حال اتصال کپسول دراگون به راکت فالکن 9 جهت آماده سازی برای ماموریت سی آر اس 1 می باشند.  

 اسپیس ایکس که در حال حاضر بمنظور انجام اولین ماموریت فضایی خود برای ناسا در حال آماده سازی است قرار است در 7 ماه اکتبر سال جاری میلادی محموله ای از تجهیزات به وزن بیش از هزار پوند (453 کیلوگرم) را تحویل ایستگاه بین المللی فضایی نماید. 
 بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است راکت فالکن 9 در ساعت 08:35 به وقت محلی از مجتمع پرتاب فضایی 40 واقع در پایگاه هوایی کیپ کاناورال در فلوریدا در چند مایلی جنوب محل پرتاب شاتل های فضایی، به فضا پرتاب گردد. فضاپیما سه روز پس از پرتاب به ایستگاه بین المللی فضایی ملحق خواهد شد. 
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”