airmag نوشته شده:Mr.Amirhessam نوشته شده:خدا را شکر و طبق روایات در اخر زمان خوب و بد جدا خواهند شد تا سره از ناسره مشخص شود.
تا دیروز برخی دوستان مدرک میخواستند! حال که رئیس جمهور فایل تصویری منتشر میکند از معاملات برخی اقایان در پس پرده که در حقیقت مردم را میفروشند و میخرند!! دوستان ناراحت شده اند؟!
البته برای کسانی که فرق صبحت های پسرخاله بقال سر کوچه را با فیلم منتشر شده از برادر دو تن از سران قوا که در ان علنا از روابط پشت پرده میگوید و تقاضای سهم خواهی میکند را درک نمی کند،میتوان توقع داشت که فرق بین خوب و بد و حق و باطل را درک کند؟!
باقی موارد به علت ترس!! حذف شد...
کلید واژه های مرتبط با فیلم : 300 هکتار زمین وارمین!(مدارک منتشر شده) کتمان دریافت اسامی مفسدین و بدهکاران بانکی(مدارک منتشر شده) مهلت 5 ساله از بابت 53 میلیارد دلار معوقات بانکی ثروتمندان!(قانون مجلس) و ...!
لطفا از روی منطق و حقیقت صحبت کنید نه از روی دیدگاه سیاسی.به نظر شما خاندان لاریجانی به این مملکت آسیب زده یا این آقا که به اسم بچه مسلمون مستضعف خودش را قالب کرد و هر روز گندی می زند که نمی شود جمعش کرد.مثلا مبحث بیادماندنی 3000 میلیارد تومان یا ارتباط با امام زمان و یا فالگیری و فالبینی و یا عدم تمکین از دستورات رهبری و یا قهر کردن بچه گانه و یا دادن مسئولیت به افراد نابالغ و نالایق و یا سیاست های اقتصادی شکست خورده که مارا مجددا با حال و هوای زمان جنگ و اوایل انتقلاب آشنا کرد. و یا رکورد تورم که سبب شد ما هم بالاخره در گینس اسمی درکنیم و یا اینکه هر وزیرش را که استیضاح می کنند می گوید من اختیار ندارم!!! آیا از قیمت گوشت و مرغ و برنج و گوجه و دارو و مسکن و خودرو خبردارید؟ آیا مسئول آن هم خرابکاری اسرائیل و آمریکا و انگلیس است؟ آیا خبردارید از وضعیت تولید کارخانه های صنعتی؟ آیا می دونی نرخ بیکاری در کشور چقدر است؟ آیا می دوننی طرح وام های زودبازه که می خواست سالانه 2 میلمون فرصت شغلی ایجاد کند با چه افتضاحی شکست خورد؟ آیا می دونی همون تحریمی که این دوستمون ادعا می کرد کاغذ پاره ای بیش نیست داره کمر مردم را می شکنه؟ آیا اینها توهمه؟؟؟آیا می دونی تولید پراید از متوسط 2300 دستگاه در روز برسه به 342 دستگاه یعنی چه؟ آیا از تعداد واحد های تولیدی و صنعتی ورشکسته در چهار سال گذشته خبرداری؟ با شعار و قصه و سلام و صلوات که نمی شود کشور را اداره کرد.آدم متخصصی و متعهد می خواهد که این دوستمون از این خصایص نداره بجاش خودسری و تکبر تا دلت بخواد.
خوبه والله.کمی هم واقع بینی بدنیست
خدائیش تیتری هم که انتخاب کردید از روی خلاقیت است و جالب.برای من فرار رو به جلو را تداعی می کنه.نظر سایر دوستان چیه؟
البته دوستانی مثل شما زیاد هستند که ان هم متاسفانه تاثیرات اردوهای صالحین،هادیان سیاسی و بی درب و پیکر بودن کشور است که هر کس و ناکسی هر حرفی را بدون سند و مدرک میزند!
برای بنده بر خلاف شما ملاک عقل خودم و سخنان رهبری نظام است و بس،مثل برخی دوستان منبع اخبارم هم رسانه های معلوم الحالی مثل فارس،مشرق،عصر ایران،الف و ... نیست که هر یک وابسته به یک نهاد و یک قدرت و ثروت است:
اگر متن زیر را مطالعه کنید نظر رهبری در مورد این دولت کاملا مشخص است،البته اگر گوشی برای شنیدن حق و حقیقت باشد :
" 90 را «سال [External Link Removed for Guests] » اعلام كرديم؛ لذا من از مسائل اقتصادى آغاز ميكنم. تحرك اقتصادى مسئولين كشور با همراهى مثالزدنى و تحسينبرانگيز مردم در طول سال 90 قابل ذكر است. از جملهى آنچه كه ميتوان در اين زمينه مطرح كرد، همين مسئلهى هدفمندى يارانههاست. همهى كارشناسان اقتصادى، چه در دولتهاى قبلى، چه در دولت كنونى متفقالقولند كه هدفمندى يارانهها براى كشور يك نياز و يك ضرورت است؛ همه اين را اعتراف كردهاند. با وجود اينكه اين معنا مورد اتفاق همه بوده است، اما اين اقدام لازم به خاطر دشوارىهايش، به خاطر پيچيدگىهايش، بر زمين مانده بود. دولت و مجلس در سال 90، در شرائط تحريم، در شرائطى كه دشوارى و پيچيدگى اين كار بيشتر از هميشه است، همت كردند، اقدام كردند و مراحل مهمى از اين كار را پيش بردند. كار تمام نشده است؛ اما آنچه كه تاكنون مسئولان كشور - چه در دولت، چه در مجلس شوراى اسلامى - اقدام كردهاند و پشتيبانى و همدلى و همراهى ملت، آنها را قرين موفقيت كرده، بسيار مهم و قابل توجه است.
هدفهاى عمدهى اين قانون، چند مطلب بسيار اساسى است كه من اشاره ميكنم. آحاد مردم عزيز ما اينها را شنيدهاند، ليكن بايد تأمل و تعمق كنند. اين كار، كار بزرگى است؛ كار مهمى است. يكى از هدفهاى اين قانون عبارت است از توزيع عادلانهى يارانههائى كه نظام و دولت به مردم ميدهد. من قبلاً در يك صحبتى شرح دادم كه يارانهها هميشه به صورت نامتعادل و غير عادلانه در بين قشرهاى مختلف مردم تقسيم ميشده است؛ طبيعت كار يارانهى عمومى همين است. با هدفمندى يارانهها، در واقع يك تعادلى، يك اجراى عدالتى در تقسيم و توزيع يارانهها وجود پيدا كرده است. و من خبرهاى موثقى از سراسر كشور دارم كه حاكى از آن است كه اين كار در بهبود زندگى طبقات ضعيف نقش مؤثر داشته است. اين يكى از هدفهاست، كه مهمترين هدف و مقصد از اين قانون هم همين است.
يك هدف ديگر، اصلاح ساختار توليد و اصلاح ساختار اقتصاد كشور است. چرخهى توليد در كشور، چرخهى معيوبى بوده است. آنچه را كه ما در مجموعهى توليدى كشور به دست مىآورديم، با مصرف بيشتر، هزينهى بيشتر و دستاورد و بازدهِ كمتر بوده است. طبق تشخيص كارشناسان اقتصادى - كه همه بر آن اتفاق نظر دارند - هدفمندى يارانهها ميتواند اين را اصلاح كند؛ حالت پرمصرف و كمبازده را از توليد كشور بستاند و مصرف و بازده را در توليد متعادل كند.
يك هدف ديگر، مديريت مصرف حاملهاى انرژى است. ما چون يك كشور نفتخيز بوديم، از اول عادت كرديم بنزين را، گاز را، گازوئيل را، نفت سفيد را بدون ملاحظه مصرف كنيم. مصرف ما از مصرف بسيارى از كشورها - شايد به يك معنا از همهى كشورها - بيشتر و بىرويّهتر بوده است. اين هدفمندى يارانهها، كشور را به صرفهجوئى در مصرف حاملهاى انرژى ميكشاند. آمارهائى كه منتشر شده است و آمارهاى مورد قبول است، به ما نشان ميدهد كه تا همين امروز اگر قانون هدفمندى يارانهها اجرا نميشد، مصرف بنزين در كشور تقريباً دو برابر مصرفى بود كه امروز انجام ميگيرد. وقتى كه توليد داخلى بنزين به قدر مصرف نيست، ما مجبوريم چه كار كنيم؟ بايد بنزين را وارد كنيم؛ يعنى دست ملت ايران زير كارد بدخواهان و دشمنان باشد. با اين كار، صرفهجوئى شد. امروز مصرف بنزين در كشور، تقريباً به قدر توليد داخلى است؛ احتياج به واردات بنزين نداريم؛ اين براى كشور يك امتياز بزرگ است. اين كار در سال 90 انجام شد؛ در همان وقتى كه دشمنان ما، ما را تحريم كردند؛ براى اينكه ملت را به زانو دربياورند؛ اما جوانان ملت همت كردند، با اين كارها توانستند نقشه و توطئهى دشمن را خنثى كنند.
يك عرصهى مهم اقتصادى ديگر كه در سال 90 با همت اين ملت انجام گرفته است، عرصهى علم و فناورى است. علم و فناورى يكى از پايههاى اقتدار اقتصادى يك ملت است. يك ملت با داشتن دانش پيشرفته، فناورى پيشرفته، هم به ثروت ميرسد، هم به استغناى سياسى ميرسد، هم آبرومند ميشود، هم دستش قوى ميشود. به خاطر كليدى بودن مسئلهى پيشرفت علم و فناورى، من نسبت به اين مسئله حساسم. از راههاى مختلف، كانالهاى مختلف، گزارشهاى متفاوتى را تقريباً به طور مستمر دريافت ميكنم و ميتوانم به شما قاطعانه عرض كنم كه سطح پيشرفتهاى كشور بسيار بيشتر از آن چيزى است كه تاكنون به اطلاع مردم رسيده است.
بر اساس گزارش مراكز علمى معتبر دنيا - اين گزارش مربوط به مراكز علمى خود ما نيست - سريعترين رشد علمى جهان، امروز در ايران دارد انجام ميگيرد. در سال 90 كه تقريباً برابر بود با سال 2011 ميلادى، گزارش مراكز علمى معتبر اين است كه در سال 2011 - كه سه ماه پيش اين سال تمام شد - ملت ايران نسبت به سال قبل، يعنى سال 2010 ميلادى، رشد علمى و پيشرفت علمىاش بيست درصد افزايش داشته است. معناى اينها چيست؟ در شرائطى كه دشمنان ملت ايران بر روى سقوط ملت ايران شرطبندى ميكردند و ميگفتند ما تحريمهاى فلجكننده را براى ملت ايران در نظر گرفتيم، ملت ايران اينجورى عمل كرده است."
://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=
این را هم حتما دانلود کنید و گوش دهید که از واجبات است،تا بدانید نظر رهبری در مورد این هجمه ها و دروغ پراکنی ها چیست:
[External Link Removed for Guests]