باسلام
فارغ ازدرست بودن یانبودن محتوای فیلم که حتماباید رسیدگی بشه تابه قول معروف تاسیه روی شود آنکه دراو غش باشد فلسفه ونیت ریس جمهوربه ازافشاگیریهاست اینکه ایشون یک نماینده ای ساعت 7بفرسته به دفترلاریجانی برای معامله سیاسی غیرقانونی وغیراخلاقی که شما استیضاح را حل کن منم چشمم رابر تخلفات وفساد اطرافیانت میبندم خلاف ادعای دولت درمباره بافساد وپاک دستی وعدالت محوری است پرسش آنکه اگرلاریجانی میپذیرفت آیا دکتر این فساد رارو میکرد ؟ اینکه لاریجانی زیرباراین معامله نرفته بیانگراین نکته است که لاریجانی به عنوان ریس مجلس زیرباریک معامله سیاسی غیراخلاقی وغیرقانونی نرفته چراکه خیالش ازبابت راحته که خلافی نکرده که حالا ازافشاش نگران باشه یک پوئن مثبت است دوم اینکه نیت دکترهرچه بوده خیرنیست ودرواقع یک معامله یک باج خواهیست آیا ازنظردوستان خصوصا جناب امیرحسام این عمل عمل صحیحی است قطعا اگردکترنیت خیرداشت صبح یک نفررا واسطه نمیکرد تا معامله کنند درواقع دکترفکرمیکرد لاریجانی تسلیم میشه دید که نشد اگردکترصبح شخصی راخدمت لاریجانی نمیفرستاداین افشاگری رامیشد به حساب روشنگری گذاشت ولی حالاخیر اسمش هرچی هست روشنگری نیست حالا دکترباید پاسخگو باشه چرامیخواست بامعامله سیاسی چشمش رابرفساداطرافیان لاریجانی ببنده چرامیخواست برسرتخلفات اطرافیان ریس مجلس بازدوبند سکوت کنه نسبت این عمل ورفتارباشعارهای عدالت محوری وفسادستیزی وپاک دستی دولت چیست ؟
احمدینژاد افشا کرد:/کامل/ورودفاضل لاریجانی به پرونده مرتضوی
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
Re: احمدینژاد افشا کرد:/کامل/ورودفاضل لاریجانی به پرونده مر
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
typhoon نوشته شده:آره آقا جون!!!! هر کی بده حاج محمود رو بگه جیره خواره!!!!!!!!! دولتش هم پاک ترین دولت تاریخه!!!! من کاری با لاریجانی ها ندارم!!! اونهام مثل همین رییس جمهور محترم!!!! بالاخره در و تخته باید بهم بیاد!!!!! این دولت هم تموم میشه و کارهای پاک و پاکیزه اش بالا میاد!!!
دوست محترم
بنده خودم بارها گفتم مفاسد بسیاری در دولت وجود دارد،مگر ما منکر این هستیم؟! شما تر و خشک رو میخواهید با هم بسوزانید...
ما به دنبال عدالت هستیم،بنده با عقل خودم و بر اساس شواهد احمدی نژاد را عدالت طلب یافته ام،هر کس پاسخگوی اعمال خویش است،اما این خنده دار است که رسانه های زنچیره ای که میتوان عوامل پشت پرده همه انها را رسوا ساخت و مشخص است از کجا و برای چه ساخته شده اند جیره بگیر نیستند!!! بنده روی صحبتم با مردم نبود با رسانه ها بود،همین صدا و سیما یکی از سرشاخه های مافیای کشور است...
دوستان از رسانه های معلوم الحال فایل را دریافت نکننده نسخه اصلی و با کیفیت :
film.irna.ir/Images/News/AtachFile/15-11-1391/FILE634955067563320312.mp3
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
من متاسفم که دوستان انجمن هم پا به بیراه گذاشته اند دوباره لباس کودورت های انتخابات را پوشیدند و میبینم زخم متعفن انتخابات بعضی دوستان گویی سر باز کرده است حرف زدن اسان است ولی انچه مهم است عمل است که هیچ یک از ما درجایگاه و مقامی نیستیم که در مورد مسائل کلان کشور صحبت کنیم من طرفدار اقای احمدی نژاد نیستم و بشدت از بروکراسی و فاسد دولت ایشان انتقاد دارم اما نباید به صرف سخت شدن شرایط چشمانمان را بروی خیلی از حقایق ببندیم و کورکورانه تصمیم بگیریم امروز کشور در بدترین تحریم های 30 سال گذشته است و صادرات نفت بشدت کاهش یافته و دولت از لحاظ ارزی با مشکل برخورده و دوستان مجلسی هم هر روز مشکل تراشی میکنند تا چهریی بد در اذهان از ایشان به یادگار بگذارند یادمان نرود خیلی از موفقیتها و پیشرفتها در دولت ایشان رخ داد و باعث سربلندی هر ایرانی شد شاید دوستان من را جیر خور و مواجب گیر ایشان بدانند که این گونه نوشته ام نه خیر بنده کارمندی هستم که سه ماهه حقوقم را نگرفتم ولی چیزی که خیلی بر روی ان حساس هستم خاکم ، مردمم ، میهنم است که حاضر نیستم هیچ ایرانی در هر جایی از این گیتی پهناور باشد سرافکنده و خجل از ایرانی بودنش باشد عاشق ایران و ایرانی هستم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
با سلام
من نه با راستو دروغش کار دارم نه با احمدی نژاد نه با لاریجانی ها دردم از اینه که 9 ساعت یه عده کارشون برطرف کردن مشکلات مردم هست نشستن دور هم دارن هم دیگه رو میکوبن میکنن.
هم لاریجانی ها هم احمدی نژاد هم اون به اصطلاح نمایندگان سر و ته یه کرباسن.
درد مردم گرانی افسار گسیخته است پراید بیست میلیونی دلار 4000 هزار تومنی کدومشون میفهمن اینا یعنی چی کدومشون میفهمن که یه جوان تو این اوضاع نمیتونن تشکیل خانواده بدن ازدواج کنن کدومشون میدونن بانک ها این ور عید هیچ کدوم نمیتونن وام ازدواج بدن کدومشون میدونن مردمی هستن که تو این مملکت شب نون ندارن که بخورن یا شام ندارن یا نهار کدومشون میدونن کسایی هستن که دمپایی پلاستیکی رو قسطی میخرن.
واقعا" متاسفم

من نه با راستو دروغش کار دارم نه با احمدی نژاد نه با لاریجانی ها دردم از اینه که 9 ساعت یه عده کارشون برطرف کردن مشکلات مردم هست نشستن دور هم دارن هم دیگه رو میکوبن میکنن.
هم لاریجانی ها هم احمدی نژاد هم اون به اصطلاح نمایندگان سر و ته یه کرباسن.
درد مردم گرانی افسار گسیخته است پراید بیست میلیونی دلار 4000 هزار تومنی کدومشون میفهمن اینا یعنی چی کدومشون میفهمن که یه جوان تو این اوضاع نمیتونن تشکیل خانواده بدن ازدواج کنن کدومشون میدونن بانک ها این ور عید هیچ کدوم نمیتونن وام ازدواج بدن کدومشون میدونن مردمی هستن که تو این مملکت شب نون ندارن که بخورن یا شام ندارن یا نهار کدومشون میدونن کسایی هستن که دمپایی پلاستیکی رو قسطی میخرن.
واقعا" متاسفم

چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
فکر ميکنم ادامهي اين تاپيک نتايج مثبتي نخواهد داشت
تاپيک قفل شد
تاپيک قفل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد