رونمایی از جنگنده جدید در سال جدید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

رونمایی از جنگنده جدید در سال جدید

پست توسط babak1985 »

این خبر توسط مهندس محمد اسلامی معاون وزير دفاع در برنامه دریچه اعلام شد
دشمن رو باید از دور دید
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

Re: رونمایی از جنگنده جدید در سال جدید

پست توسط nasir irani »

برادر فیلم ضبط شدش رو نداری؟

کانال و ساعت پخش برنامه رو می دونی؟
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

نصیر جان از شبکه یک پخش شد قبل از اخبار ساعت 19 !
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط brid7sky »

سلام تصویر
این خبر قبلا توسط خود محمد اسلامی معاون وزير دفاع اعلام شده بود .

[External Link Removed for Guests]

لینک خبر

دوستان اگر خبری و مستنداتی درباره تولید موتور کامل j85 دارند قرار بدهند . تصویر
 َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً  سوره الطلاق 2،3
  هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي‏ كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي مي‏دهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را مي‏كند، خداوند فرمان خود را به انجام مي‏رساند، و خدا براي هر چيزي اندازه ‏اي قرار داده است. 
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

خدایا خداوندا یعنی امریکاش هم سالی 1 جنگنده جدید رو نمی کنه!!!!!!!!
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 671 بار
سپاس‌های دریافتی: 660 بار

پست توسط F-14 Fan »

در کشور‌هایی‌ که حرفی‌ در این زمینه دارند، این شرکت‌ها هستند که هوا پیما را طراحی‌ میکنند و میسازند نه وزارت دفاع.

مثلا در آمریکا مکدنال داگلاس (الان قسمتی‌ از بوئینگ)، گرامن یا نورترپ. در روسیه سوخو، میگ، یاک، در سوئد سا آب و ...

ولی‌ در کشور ما وزارت محترم دفاع (یا شرکت وابسته به آن هسا) هواپیما طراحی میکنه.

این تفاوت نگران کننده نیست؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط brid7sky »

سلامتصویر
به نظر من این نوع تکامل یافته صاعقه می تواند شامل موارد زیر باشد.
البته نباید انتظار تغییرات کلی در بدنه داشت در آن صورت ساختار کل سازه دچار تغییر شده و کار مشکل می شود ، من به شخصه دو تغییر در بدنه را ممکن میدانم
1. افزایش قوس پشت صاعقه برای افزایش سوخت ، البته با این کار شاید کمی تعادل سازه به هم بخورد ولی قابل حل است.
و اگر به اف 18 توجه کنید دارای یک قوس در پشت است
 تصویر 

تصویر 
 تصویر 

2. جابجایی بالها از پایین به بالا که کار بسیار مشکلی است از انجا که باید یک ارابه فرود جدید و جا دادن چرخ ها در زیر بدنه که بعید است انجام شود ولی از قوس کمر را می توان به فضای چرخ ها افزود .

تصویر 

و اما در بخش داخلی من فکر می کنم که صحبت هایی که در مورد صاعقه می شد و عملی نشد یا اینکه ما ندیدیم مثل کابین دیجیتال و رادار جدید و .... حالا عملی شده باشد .

البته مطالب بالا نظر بنده و می توانند کلا از نظر علمی و عملی توسط اساتید رد شود .   تصویر
 َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً  سوره الطلاق 2،3
  هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي‏ كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي مي‏دهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را مي‏كند، خداوند فرمان خود را به انجام مي‏رساند، و خدا براي هر چيزي اندازه ‏اي قرار داده است. 
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

چند روز پیش پستی تو میلیتاری ارسال کرده بودم که قسمتی از اون رو اینجا قرار میدم:

پیشبینی میکنم که تغییرات مهمی قراره روی صاعقه انجام بشه , چرا که زمان نسبتا زیادی صرف تولید نسل جدید این جنگنده میکنن! این خبر مال 6 ماه پیشه و البته وعده ساخت رو تا پایان سال 92 اعلام کردن ! احتمالا به جای 2 موتور جی 85 یه موتور جدید( از همون نوعی که روی قاهر 313 نصب شده یا قرار نصب بشه ) قراره روی صاعقه نسل جدید نصب بکنن! همچنین بعید نیست که طراحی بدنه رو هم کمی تغییر بدن تا سطح مقطع راداری کم بشه!

شاید بشه همچین چیزی تصور کرد!
تصویر
تصویر اصلی :
تصویر

اینم یه طرحیه از مدل استلیث اف 5!
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط brid7sky »

SHAHABESAGEB نوشته شده:چند روز پیش پستی تو میلیتاری ارسال کرده بودم که قسمتی از اون رو اینجا قرار میدم:

پیشبینی میکنم که تغییرات مهمی قراره روی صاعقه انجام بشه , چرا که زمان نسبتا زیادی صرف تولید نسل جدید این جنگنده میکنن! این خبر مال 6 ماه پیشه و البته وعده ساخت رو تا پایان سال 92 اعلام کردن ! احتمالا به جای 2 موتور جی 85 یه موتور جدید( از همون نوعی که روی قاهر 313 نصب شده یا قرار نصب بشه ) قراره روی صاعقه نسل جدید نصب بکنن! همچنین بعید نیست که طراحی بدنه رو هم کمی تغییر بدن تا سطح مقطع راداری کم بشه!

شاید بشه همچین چیزی تصور کرد!
تصویر

دوستان
توجه داشته باشید که موتور جی 85 دارای قطر حدود 50 سانتی متر است و مثلا اگر یک موتوری که بتوانند به اندازه این دو موتور جی 85 رانش تولید کند مثلا آردی 33 دارای قطری حدود 100 سانتی متر است بنابراین ارتفاع پشت هواپیما افزایش خواهد یافت ، مثل اف 20 .
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

14 فروردین 1390

تجهيز جنگنده‌هاي ارتش به بدنه جديد رادارگريز
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش گفت: بدنه جديد رادراگريز هواپيماهاي ارتش مراحل تست را با موفقيت پشت سر گذاشته و در سال جاري بر روي جنگنده‌ها نصب خواهد شد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، امير خلبان سيد محمد علوي معاون عمليات نيروي هوايي ارتش در خصوص جديدترين دستاوردهاي اين نيرو، با بيان اينکه در حال عقد قرارداد با مراکز مختلف صنعتي به منظور طراحي و ساخت انواع هواپيماهاي جنگي هستيم، از بهره برداري بدنه هاي جديد رادارگريز براي جنگنده هاي مختلف ارتش خبر داد و گفت: نمونه اوليه اين بدنه که به صورت کامل خود را از ديد رادارها مخفي نگه مي دارد، تست شده که موفقيت آميز بوده و توليد انبوه آن نيز بزودي آغاز خواهد شد.

علوي همچنين به طراحي و ساخت سه مدل از اخلالگرهاي راداري و ارتباطي در حوزه جنگ الکترونيک اشاره کرد و افزود: اين اخلالگرها مراحل پاياني تست خود را با موفقيت به پايان رسانده و در سال جاري نيز بر روي جنگنده ها نصب خواهند شد.

معاون عمليات نيروي هوايي ارتش همچنين از برنامه ريزي اين نيرو براي برگزاري رزمايش هاي متعدد در سال 90 در منطقه خليج فارس و درياي عمان به منظور تست و ارزيابي دستاوردها و تجهيزات جديد هوايي شامل موشک ها، شبيه سازها، مهمات هوشمند نقطه زن و سامانه هاي راداري خبر داد.
مشرق
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

توی آرشیو ساعتی ایران سیما مربوط به تاریخ 4 فروردین شبکه یک پیداش کردم.....

البته چون ساعتی ضبط می کنن برنامه دریچه شروعش از نیمه دوم کلیپ از ساعت 18:17 بعد از ظهر شروع میشه

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

با توجه به خبری که چند وقت پیش در سایت پرس تی وی منتشر شده بود مبنی بر تولید جنگنده نسل جدید صاعقه که بر خلاف نسل قبلی صاعقه که شبیه اف-5 بود ، این جنگنده نسل جدید شبیه اف-18 خواهد بود و تک خلبانه و از نوع بمب افکن با قابلیت انجام جنگ هوایی (به احتمال زیاد جنگهای هوایی نزدیک) است و همچنین مهندس اسلامی در مصاحبه ای که به مناسبت روز ضنعت دفاعی پارسال انجام داده بودند اعلام کرده بود که نسل جدید صاعقه با نام جدید تا پیش از پایان سال92 رونمایی خواهد شد، به نظر من به احتمال زیاد این جنگنده همانی است که بهش اشاره کردم.
با توجه به اینکه نسل جدید صاعقه تغییر نام خواهد داد پس تغییرات گسترده ای را شاهد خواهیم بود پس انتظاراتی که از این جنگنده در صورت پیش بینی درست میرود این است که کاکپیت دیجیتال داشته باشد ، سکانهای عمودی جلوتر از سکانهای افقی قرار داشته باشند ، بالهای هواپیما بالاتر از ورودی هوا باشند و دماغه بزرگتر و دارای رادار پیشرفته باشد و ماموریت اصلی آن پشتیبانی نزدیک هوایی خواهد بود و امیدوارم که موتور این جنگنده نیز از نوع توربوفن بومی باشد.
درصورت وقوع این اتفاق بزرگ تا حدودی تکلیف جنگنده قاهر نیز مشخص خواهد شد زیرا سرمایه گزاری روی دو پروژه جنگنده پشتیبانی نزدیک هوایی کاری گزاف خواهد بود پس جنگنده قاهر313 از نوع رهگیر خواهد بود.
البته با تغییراتی روی شفق میتوان آن را جنگنده ای شبیه به اف-18 درنظر گرفت.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”