به اوباما دروغ بستند، باور نکنید!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

به اوباما دروغ بستند، باور نکنید!

پست توسط Solver »

موجب نزدیک شدن به انتخابات یک سرک به برخی محافل سیاسی که قبلا درش فعال بودم کشیدم، در یکی از اونها که با هویت ساختگی یک فرد آمریکایی فعال بودم، پیام بسیار جالبی دریافت کردم. این پیام در برگیرنده یک لیست بود و این توضیحات که عده ای سعی دارند پرزیدنت اوباما را خراب کنند (همین حرف ها که در داخل در دفاع از احمدی نژاد می زنیم خودمان).

در حقیقت این لیست عناوین ایمیل هایی است که گفته شده به دروغ به اوباما نسبت داده شده است: 

Please Login or Register to see this code
  جالب این پیام برای من این بود، که تا حدود زیادی می شود از ماهیت این پیام دریافت جامعه آمریکا طالب چیست. از این نظر من این لیست را یک غنیمت حساب می کنم، چون ازش می شود به نتایجی دست یافت که شاید با سال ها بحث و تحلیل درباره مردم آمریکا، قابل دست یابی نبود.

فارغ از این که این ایمیل ها دروغ یا راست بوده باشند و پرزیدنت اوباما این رفتارها را انجام داده یا خیر، نکته مهم این است که انتشار اونها با هدف تخریب وی بوده است و این یعنی این فهرست، کارهایی است که مردم آمریکا دلشان نمی خواهد توسط رئیس جمهورشان انجام شده باشد!

برخیش دروغ بودنش واضح است و برخیش واقعا تعجب بنده را بر انگیخت.

البته برخی هم عنوانش گنگ بود و نیازمند دسترسی به متن پیام است که فکر می کنم چیزی که اینقدر فراگیر باشد، با یک چستجو عنوان، بشود دقیقا متن اون ایمیل ها را یافت.

منبع: خودم (در صورت بازنشر سنترال معرفی شود)

نه مشرق و مغرب است و نه عصر و صبح ... تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

Re: به اوباما دروغ بستند، باور نکنید!

پست توسط jhan2010 »

چیزی که من از موضوعات مطرح شده فهمیدم این بود مردم امریکا بدنبال ازادی هستند ازادی که شاید به نوعی حالا صحت و سقم اون را نمی دانم اوباما انها را ممنوع کرده وهمین ممنوع کردن برخی موارد که در بالا ذکر شده باعث شده تا در این کشور با شایعه پراکنی ها ایشان را با شایعاتی از قبیل مسلمان و ضد مسیح و یک مارکسیست ، سوسیالیست و اینکه وطن پرست نیست همراهی کنند
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”