[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
mahdi2elve نوشته شده:من که مشکلی ندیدم شما که فراماسون شناسی بگو مشکل کجاست ؟!!!
تموم طرح ها خیلی هم خوشگل و زیبا هستن از پروژه کعبه گرفته تا شاندیز و مجتمع ارون !
هرچند که بنظرم طرح فعلی مسجدالحرام خیلی ساده و زیبا هست ولی خب چه ایرادی داره قشنگ تر بشه!
مهندس های ایرانی که فقط بلدن پول بالا بکشن و اختلاس کنن و فرار کن. مگه ساختمون سازی هم بلدن !!!
که دولت و شرکت ها پروژه رو بدن به مهندس های ایرانی و به دست این خارجی ها ندن.
توهم فراماسون شناسی جوون های ما رو در برگرفته .بیچاره رائفی پور اومد ابروشو درست کنه زد چشمشم کور کرد!!
در نهایت، خاندان سعودی با همفکری مشاوران بریتانیایی، به این نتیجه رسیدند که بایستی طرح به صورت نامحسوس و البته با روندی پیوسته به اجرا درآید.
edibk نوشته شده:mahdi2elve نوشته شده:من که مشکلی ندیدم شما که فراماسون شناسی بگو مشکل کجاست ؟!!!
تموم طرح ها خیلی هم خوشگل و زیبا هستن از پروژه کعبه گرفته تا شاندیز و مجتمع ارون !
هرچند که بنظرم طرح فعلی مسجدالحرام خیلی ساده و زیبا هست ولی خب چه ایرادی داره قشنگ تر بشه!
مهندس های ایرانی که فقط بلدن پول بالا بکشن و اختلاس کنن و فرار کن. مگه ساختمون سازی هم بلدن !!!
که دولت و شرکت ها پروژه رو بدن به مهندس های ایرانی و به دست این خارجی ها ندن.
توهم فراماسون شناسی جوون های ما رو در برگرفته .بیچاره رائفی پور اومد ابروشو درست کنه زد چشمشم کور کرد!!
دوست عزیز منظور منو اشتباه فهمیدید
من هم هم عقیده شما هستم این طرحها کجاشون نا متعارفه؟
مثلا طرح مجتمع ارون کجاش بده؟