افشای ارتباط بمب گذاران بوستون با CIA و عربستان سعودی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

افشای ارتباط بمب گذاران بوستون با CIA و عربستان سعودی

پست توسط airplane »

[FONT=Tahoma, Arial]   شرایطی که غائله بمب‌گذاری بوستون آمریکا با کشته شدن یکی از عوامل بمب‌گذاری و دستگیری دیگری پایان یافت، ‌به مرور اطلاعات جدیدی درباره این دو برادر منتشر می‌شود. جدید‌ترین اطلاعات منتشره، از ارتباط خاص این دو تن با سرویس‌های جاسوسی آمریکا و عربستان و همچنین اعلام خطر قبلی روسیه نسبت به آن‌ها حکایت دارد.   

[FONT=Tahoma, Arial]   گزارش «تابناک»، ۱۰۲ ساعت جست‌و‌جو و تعقیب و گریز پلیس فدرال آمریکا، سرانجام روز جمعه با کشته شدن «تیمرلان تسارنایف» و دستگیری برادر وی، «جوهر» پایان یافت. اما جدید‌ترین اطلاعات منتشره درباره این دو برادر، حاکی از آن است که آن‌ها به عنوان مأمورانی دوجانبه فعالیت می‌کرده‌اند.    

[FONT=Tahoma, Arial]   «دبکا فایل»، وابسته به محافل امنیتی و اطلاعاتی رژیم اسرائیل می‌نویسد، این دو برادر، در حقیقت مأمورانی دوجانبه بوده‌اند که هم از سوی ایالات متحده و هم عربستان سعودی به منظور نفوذ در شبکه جهادیون وهابی قفقاز شمالی ـ که مورد حمایت نهادهای مالی عربستان سعودی هستند ـ استخدام شده بودند.    

[FONT=Tahoma, Arial]   این دو برادر، با کنار نهادن مأموریت اصلی خود، به جزیی از این شبکه تبدیل شده و پنهانی به عضویت گروه‌های افراط گرا درآمده‌اند. به این ترتیب، آن‌ها به اولین وابستگان شبکه «القاعده» تبدیل شدند که از منطقه‌ای به جز خاورمیانه، عملیات تروریستی در آمریکا ‌انجام داده‌اند.   

[FONT=Tahoma, Arial]   قفقاز شمالی روسیه، دربرگیرنده جمهوری‌های مسلمان خودمختار یا نیمه خودمختار داغستان، اینگوش، کاباردینو ـ بالکار، چچن، اوستیای شمالی و قره چای ـ چرکس است. این منطقه از زمان فروپاشی اتحاد شوروی همواره در معرض فعالیت گروه‌های وهابی بوده که مورد حمایت مراکز خاصی در عربستان سعودی هستند و دولت عربستان نیز در ساخت مساجد و مدارس وهابی در منطقه فعال بوده است.    

[FONT=Tahoma, Arial]   فایل اشاره می‌کند، مداخله عربستان سعودی در موضوع این دو برادر آنچنان شدید بوده که روز هفدهم آوریل و در میانه بحران بمب‌گذاری بوستون، «سعود الفیصل»، وزیر خارجه این کشور به منظور انجام گفت‌و‌گوهایی خصوصی با باراک اوباما و مشاور وی «تام دانیلون» به واشنگتن سفر کرده است.    

[FONT=Tahoma, Arial]   در‌‌ همان روز، رسانه‌های داخلی سعودی، مجموعه برنامه‌های سه روزه‌ای را آغاز کردند که در قالب مصاحبه‌هایی با شخصیت‌های کشوری و مذهبی سعودی بیان می‌کرد وهابیت مورد حمایت این کشور، با بمب‌گذاری‌ها و حملات انتحاری مخالف است و این کشور هیچ دخالتی در بمب‌گذاری بوستون نداشته است.    

[FONT=Tahoma, Arial]   در ادامه جرییاتی درباره استخدام برادران تسارنایف توسط سازمان «سیا» را نیز منتشر کرده است:   

[FONT=Tahoma, Arial]   یک کالج مشهور آمریکایی در کمبریج، برادر کوچک‌تر یعنی «جوهر» را پذیرفته و به وی ۲۵۰۰ دلار بورس تحصیلی داده است، حال آن که وی پیش نیازهای لازم برای تحصیل و دریافت بورس در آن کالج را نداشته است. به نظر می‌رسد برادر بزرگ‌تر وی تیمرلان از دولت آمریکا تقاضا کرده بوده، بخشی از دستمزد وی به صورت تأمین هزینه تحصیلی برادرش تأمین شود.    

[FONT=Tahoma, Arial]   بر پایه اطلاعات منتشره از سوی «اف بی‌آی»، در سال ۲۰۱۱ «یک دولت خارجی» ـ که اکنون مشخص شده روسیه بوده است ـ از این سازمان تقاضا کرده، تیمرلان را به اتهام وابستگی به گروه‌های افراطی ‌بازجویی کرده و تحت نظر بگیرد؛ اما پلیس فدرال آمریکا پس از یک بازجویی مختصر، وی را آزاد و اعلام کرده هیچ مدرکی علیه وی نیست.   

[FONT=Tahoma, Arial]   از این واقعه، وی نه تحت نظر قرار گرفت و نه هیچ تلاشی برای پنهان کردن این حقیقت انجام گرفت که وی پس از سفر به روسیه در سال پیش از آن، آغاز به تبلیغ اسلام افراطی در رسانه‌ها کرده بود. حتی در ابتدای پس از وقوع انفجارهای بوستون نیز تیمرلان تسارنایف به عنوان مظنون احتمالی معرفی نشد.    

[FONT=Tahoma, Arial]   ـ روز جمعه و پس از چهار روز از وقوع انفجار‌ها، پلیس فدرال آمریکا تصاویری از متهمان را منتشر کرد و از مردم خواست آن‌ها را ‌شناسایی کنند، ولی این در حقیقت یک بازی بود، زیرا مقامات به خوبی از هویت این دو تن آگاه بودند.    

[FONT=Tahoma, Arial]   هر حال، این نخستین بار نیست که افرادی اجیر شده از سوی «سیا»، جاسوسانی دوجانبه از کار درآمده و در ‌‌نهایت علیه منافع این کشور وارد عمل شده‌اند؛ بنابراین، انتظار می‌رفت این بار نیز همچون موارد گذشته، پیش از انتشار اطلاعاتی بیشتر از جرییات مأموریت این دو برادر و موارد دیگر مرتبط با آن‌ها، این پرونده در آمریکا به نحوی مختومه اعلام شود.   
[FONT=Tahoma, Arial]  

[FONT=Tahoma, Arial][External Link Removed for Guests]  
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: افشای ارتباط بمب گذاران بوستون با CIA و عربستان سعودی

پست توسط sand_fighter »

مدارک ؟ منبع ؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط airplane »

sand_fighter نوشته شده:مدارک ؟ منبع ؟

داداش تابناک رو گذاشتم زیرش دیگه.

اون ابی رنگه.روش کلید کنی میری توش
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

airplane نوشته شده:
sand_fighter نوشته شده:مدارک ؟ منبع ؟

داداش تابناک رو گذاشتم زیرش دیگه.

اون ابی رنگه.روش کلید کنی میری توش

اولا اینجا کوچه بازار نیست من هم داداش شما نیستم
دوما تابناک مدارکشو از کجا آورده ؟ همین که بگیم تابناک گفته پس حقیقته کار کاملا ساده لوحا نه ای است
تابناک بدون مدرک و دلیل بیاد بگه این ها جز CIA هستند ایا برای این حرفشون منبع معتبر هم دارن یا با اسنناد به چند روزنامه که اونها هم حرفاشون منبع مشخص نداره به این نتیجه رسیدن ؟
معمولا این مدل اخبار به دلیل نبود یک منبع معتبر فاقد ارزش خبری هستند !
اگر مدارک محکمی برای این حرفشون هست من 100% حرفشان را قبول دارم
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

sand_fighter, دوست عزیز نیاز به جر و بحث نیست خودش تو مطلب زده دبکا
-----------------------------------------------
دبکا فایل اشاره می‌کند، مداخله عربستان سعودی در موضوع این دو برادر آنچنان شدید بوده که روز هفدهم آوریل و در میانه بحران بمب‌گذاری بوستون، «سعود الفیصل»، وزیر خارجه این کشور به منظور انجام گفت‌و‌گوهایی خصوصی با باراک اوباما و مشاور وی «تام دانیلون» به واشنگتن سفر کرده است.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

جناب Present, من با کسی‌ جرو بحثی‌ ندارم فقط متذکر شدم نوع حرف زدن رو در یک فروم رو !

دبکا ؟ این نشریه خبری از چه منبعی این اطلاعاتو گرفته ؟ و این که چه مدرکی‌ هست که این صحبت خصوصی مربوط به این قضیه بوده ؟ همینکه بگیم دبکا که معلوم نیست از چه سطح از اعتبار در جهان خبری برخورداره بیاد یه مطلبی بگه ما هم چون خبر گذاری خارجی هست بش استناد کنیم و بگیم درسته !! که از نگاه حداقل من قابل قبول نیست .
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

تا اونجا که من میدونم دبکا وابسته به وزارت دفاع اسرائیل هست و بعضی از دوستان در مورد مسائل جاسوسی و نظامی خیلی بهش استناد می کنند . معتبر یا نبودنش رو من نباید بگم ...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 234 بار

پست توسط Aspahbod »

نظر شخصی من اینه که دبکا بیشتر برای شایعه پراکنی ایجاد شده تا پخش واقعیات. از محتوای همیشگی خبرهاش خیلی راحت میشه این نتیجه رو گرفت. من یکی بهش استناد نمیکنم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

پست توسط رضاخان »

sand_fighter
استاد خیلی عصبانی هستد
کدوم یک از اخبار رسانه ها رو میشه 100 در 100 تایید کرد که شما اینطور به دوستمون میتازید
رسانه ها خبر میدن من و شما هم میخونیم یا قبول میکنیم یا نه
لفظ داداش رو هم خیلی از ما ایرانی ها بکار میبریم دلیلی نداره شما اینقدر مبادی آداب خودتون رو نشون بدید
کافی بود بیشتر دقت میکردید هم تابناک بود هم دبکا
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

رضاخان نوشته شده:sand_fighter
استاد خیلی عصبانی هستد
کدوم یک از اخبار رسانه ها رو میشه 100 در 100 تایید کرد که شما اینطور به دوستمون میتازید
رسانه ها خبر میدن من و شما هم میخونیم یا قبول میکنیم یا نه
لفظ داداش رو هم خیلی از ما ایرانی ها بکار میبریم دلیلی نداره شما اینقدر مبادی آداب خودتون رو نشون بدید
کافی بود بیشتر دقت میکردید هم تابناک بود هم دبکا

جناب رضاخان

داداش داداش گفتن جاش تو فروم نیست
ببین دوست عزیز هر خبر گذاری یه ارزش و یک اعتبار داره که صحت و معتبر بودن اون خبر می‌شه بش استناد کرد برای مثال پرس تی وی رو شما با مثلا خبر گذاری دبکا مقایسه کنید کدوم یکیشون معتبر تره ؟ اگه یکیش بگه روز و یکی‌ دیگه بگه شب شما کدومو می‌پذیری ؟
سوال من اینجاست دبکی که به هیچ عنوان نمی‌شه بش اعتماد کرد این خبرو میده خوب این دبکا چه منبعی این حرفو زده؟ فقط گفت فلانی‌ رفته فلان جا فلان حرفو زده خوب این از کجا میدونه ؟ پس چرا هیچ خبر گذاری دیگه این خبر تایید نکرده ؟

شما هم بشینید پستای منو بخونید بعد جواب بدید من بهیچ عنوان منظورم تابناک یا لینک مرتبط به تابناک نبود خدارو شکر مطلب کامل خوندم منظور من اینبود که این دبکای شما این مطالب از کجا اورده و چه مدرکی‌ پشت حرفاش هست که این‌طور تابناک کپی‌ پیست کرده ازش ؟

شما هم قبل از پست زدن محبت کن پستای طرف مقابلو بخونید تا دچار اشتباه فاحش نشید !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط airplane »

دوستان سلام.

البته میخواستم بگم داداشای گلم گفتم باز این دوست خوب ما ناراحت میشه.

خلاصه اگر از داداش گفتن من ناراحت شدی ببخشید داداش.

این حرفها من ویاد اون داستان میندازه که یه بچه رو میزدن تو کلاس اول که بگو الف.

اینم نمیگفت.

گفتن چرا نمیگی گفت اخه بگم الف میگن تا اخرش رو برو

خلاصه.
ببینید من فقط یه خبر رو از یک خبرگزاری که خودش ناشر اون بوده رو به نام دبکی نقل کردم.راست و دروغش گردن خودش

خود تابناک رو هم که دیدید به نقل از دبکی گفته و اصلا تایید هم نکرده اصل خبر رو.

اگه بخواهیم به این دید ببینیم پس اگه مثلا گفتن هوگوچاوز فوت کرده تا خودمون نریم سر قبرش نباید باور کنیم.چون همش باید از ناقل خبر باید بپرسیم کی گفته و از کجا.

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

بله شما راست میگی‌

شما به همین تابناک و دبکای عزیز استناد کن

بحث با افراد مثل شما سر و ته نداره

خوش باشید بحثی‌ ندارم !