درست لحظاتی پیش زلزله شدیدی در شیراز حس شد، به طوری که همه از خانه ریختند بیرون، نکته جالب این بود من تازه آماده خواب می شدم و تقریبا با هوشیاری زمین لرزه را حس کردم، به مراتب شدیدتر از تمام زمین لرزه های بود که تا حالا حس کرده بودم.
تو نت یک جستجو کردم، ظاهراً شهر میناب امشب در فواصل 10 کیلومتریش و 25 کیلومتریش زمین لرزه هایی آمده که تا اونجا که من دیدم، بزرگترینش 5.6 بود، اما واقعا شدید بود!
انشاالله برای کسی مشکلی پیش نیامده باشد.
- - - ویرایش
الان بعد از حدود 5 دقیقه روی سایت ها آمد، ظاهرا مرکز زلزله خود شیراز بوده با قدرت 4.4 ریشتر.
من مشکوک شده بودم چطور از میناب تا اینجا 5 ریشتر اینقدر قوی حس شده باشه، نگو مرکز زلزله 17 کیلومتری شیراز بوده است.تقریبا نزدیک پادگان علی ابن حمزه ...
میناب لرزید ! 5.6 ریشتر - شیراز لرزید 4.4
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 67 بار
- سپاسهای دریافتی: 29 بار
Re: میناب لرزید ! 5.6 ریشتر - شیراز لرزید 4.4
شاید ایران داره بهمراه کره شمالی تو زیر زمین آزمایش اتمی انجام میده
- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
تو این چند ماه که حدود یک ماه اخیر چن تا زلزله بالای 7 داشتیم اونم تو یک منطقه خاص!
یکی نزدیکیای بوشهر فک کنم کنگان بود اسمش بعدی بالای 7 ریشتر طرفای زاهدان این اواخر هم گوهران تو هرمزگان هم بالای 7 ریشتر داشته همشونم تو قسمت جنوب ایران قبلا انقدر زلزله با این شدت اون منطقه پیش نیومده بود!
یکی نزدیکیای بوشهر فک کنم کنگان بود اسمش بعدی بالای 7 ریشتر طرفای زاهدان این اواخر هم گوهران تو هرمزگان هم بالای 7 ریشتر داشته همشونم تو قسمت جنوب ایران قبلا انقدر زلزله با این شدت اون منطقه پیش نیومده بود!
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
من که اصلا از خواب هم بیدار هم نشدم مامانم با عجله صدام کرد و دوید تو حیاط من تازه بعد از 5 دقیقه رفتم تو حیاط و بعد از 5 دقیقه برگشتم خوابیدم تو خونه 

پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 1621 بار
- سپاسهای دریافتی: 558 بار
من که نه خودم بیدار شدم نه کسی بیدارم کرد.خیلی دوست داشتم این زلزله رو درک کنم...
فردا ظهرش فهمیدم ه زلزله بوده دیشب....

فردا ظهرش فهمیدم ه زلزله بوده دیشب....

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .