شاهدان انفجاربوستون کشته‌شدند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

Re: شاهدان انفجاربوستون کشته‌شدند

پست توسط &mmt »

mahdavi.3d نوشته شده:جناب &mmt، اولا سوالات بنده را بی پاسخ گذاشتید.

ثانیا، همین موضوعی که شما راجع به مجری بی بی سی مطرح می کنید، خود به گونه ای تاییدی بر صحبت های بنده است.
بنده چگونه باید بپذیرم که نهادهای اطلاعاتی آمریکا اینقدر بی احتیاط شده اند که برای انجام سوری بزرگترین واقعه تروریستی تاریخ آمریکا که در صورت لو رفتن، حیات نظام آمریکا را تهدید خواهد کرد، به مجری بی بی سی اعتماد می کنند و اطلاعات در اختیارش می گذارند!!!

فیلم هایش هست میتوانید نگاه کنید از شبکه های داخلی هم پخش شده
از مستند های ساخت خود امریکایی ها هم میتوانید " پول خرد " را ببینید چند مورد دیگر هم هست که نامشان در حال حاضر یادم نیست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط mahdavi.3d »

جناب &mmt، مگر قضیه خلیج خوکها و رئیس سیا و کارخانه اسلحه سازی مورد نظر شما، افشا نشده است؟ (اگر افشا نشده، پس شما از کجا خبر دارید و چرا به بنده می گویید بروم مطالعه کنم!؟). الان با لو رفتن آن موضوع به زعم شما، مردم و جامعه آمریکا احساس وقوع یک خودزنی بزرگ و فرور ریختن چندین ساختمان با کشته های بسیار در نیویورک را دارند!!؟ بنابراین آنچه که فرمودید ارتباطی با سوال بنده ندارد.
آمریکایی ها به بهانه مبارزه با کمونیسم و بهانه های دیگر به خیلی از جاها در دنیا سرک کشیدند، همانطور که در این سال ها به بهانه 11 سپتامبر و مبارزه با تروریسم! اما اینها توضیح نمی دهد که آیا دولت آمریکا در حوادث 11 سپتامبر، آن هم با آن کیفیت! نقش داشته یا نداشته و یا اطلاع داشته یا نداشته؟

[HR]
کدام فیلم؟ مجری بی بی سی آمده اعتراف کرده که سیا به من ماموریت داده که در این حوادث نقش خودم را بازی بکنم!!؟ تصویر
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

پست توسط &mmt »

mahdavi.3d نوشته شده:جناب &mmt، مگر قضیه خلیج خوکها و رئیس سیا و کارخانه اسلحه سازی مورد نظر شما، افشا نشده است؟ (اگر افشا نشده، پس شما از کجا خبر دارید و چرا به بنده می گویید بروم مطالعه کنم!؟). الان با لو رفتن آن موضوع به زعم شما، مردم و جامعه آمریکا احساس وقوع یک خودزنی بزرگ و فرور ریختن چندین ساختمان با کشته های بسیار در نیویورک را دارند!!؟ بنابراین آنچه که فرمودید ارتباطی با سوال بنده ندارد.
آمریکایی ها به بهانه مبارزه با کمونیسم و بهانه های دیگر به خیلی از جاها در دنیا سرک کشیدند، همانطور که در این سال ها به بهانه 11 سپتامبر و مبارزه با تروریسم! اما اینها توضیح نمی دهد که آیا دولت آمریکا در حوادث 11 سپتامبر، آن هم با آن کیفیت! نقش داشته یا نداشته و یا اطلاع داشته یا نداشته؟

[HR]
کدام فیلم؟ مجری بی بی سی آمده اعتراف کرده که سیا به من ماموریت داده که در این حوادث نقش خودم را بازی بکنم!!؟ تصویر

فیلم مربوط به همان خبر ! . شرح نوشتاری : ( پس از گاف استودیو در لندن) شما در صفحه ی نمابشگرتان مجری میدانی بی بی سی را می بینید ساختمان 47 پشت سر وی قابل رویت است و او اعلام میکند لحظاتی قبل ساختمان47 فروریخت ( این اتفاق 15 دقیقه بعد رخ میدهد ) و شما کماکان میتوانید این ساختمان را افراشته ببینید .
خب ممکن است شما عقیده داشته باشید که دست اندرکاران بی بی سی خواب نما شده اند ! یا نیروهایی ماورایی برای پیش گویی در اختیار داشتند ! البته عقیده ی هر شخصی در جای خودش محترم است و من به عقیده ی شما احترام میگذارم. تصویر
در مورد قتل کندی هم از امریکایی و غیر امریکایی انقدر کتاب نوشته شده و فیلم ساخته شده ( مستند و غیر مستند ) که بنده نیازی به توضیح نمیبینم حتی در چند نظر سنجی توسط مراجع معتبر ( مستقل حتی غیر مستقل ) خود مردم آمریکا
( اکثریت نسبی ) معتقد به گذاشتن سرپوش دروغ بر این ماجرا بودند و بی اعتمادی به سیستم را در این گونه موارد نشان دادند ( بخصوص پس از جنگ عراق ) ظاهرا شما کاسه ی داغ تر از آش شده اید
تقریبا هیچ جایی در دنیا وجود ندارد که شما روی آن دست بگذارید و پرونده های قطوری از جنایات این خبیثان نیابید حتی درون خود خاک امریکا .
به هر حال اگر شما نخواهید چیزی را بپزیرید با هزار من کاغذ و مدرک هم نخواهید پذیرفت و از دست من که هیچی از دست هیچ کس کاری بر نمیاید . البته من هم اصراری ندارم لذا ادامه ی این بحث را بی حاصل میدانم .
سلامت و سر بلند باشید. تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط mahdavi.3d »

هر گونه مایلید! :razz: بنده به خودم و هم به همه دوستان توصیه می کنم در این موضوع بیشتر تعمق کنیم و کنند...
و البته کاسه داغتر از آش هم نیستم! اگر روزی با مدرک و ادله ای که در ارسال های قبلی عرض کردم، موضوع ثابت شد، فصل دیگری بر دفتر ظلم های دولت آمریکا افزوده می شود و ما هم از افشا شدنش خوشحال می شویم.

این نکته را هم اضافه کنم که این حرف که دولت آمریکا در حوادث 11 سپتامبر دست داشته است، به هیچ وجه حرف کوچکی نیست! و اصلا شوخی بردار نیست! به نظر بنده، چند سال که هیچ، اگر چندین دهه دیگر هم چنین موضوعی ثایت و افشا بشود، این ظرفیت را دارد که مشروعیت نظام حاکم بر آمریکا را تماما زیر سوال برده و آن را کلا از هم بگسلد و موجب هرج و مرج های وسیعی بشود.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

mahdavi.3d نوشته شده:هر گونه مایلید! :razz: بنده به خودم و هم به همه دوستان توصیه می کنم در این موضوع بیشتر تعمق کنیم و کنند...
و البته کاسه داغتر از آش هم نیستم! اگر روزی با مدرک و ادله ای که در ارسال های قبلی عرض کردم، موضوع ثابت شد، فصل دیگری بر دفتر ظلم های دولت آمریکا افزوده می شود و ما هم از افشا شدنش خوشحال می شویم.

این نکته را هم اضافه کنم که این حرف که دولت آمریکا در حوادث 11 سپتامبر دست داشته است، به هیچ وجه حرف کوچکی نیست! و اصلا شوخی بردار نیست! به نظر بنده، چند سال که هیچ، اگر چندین دهه دیگر هم چنین موضوعی ثایت و افشا بشود، این ظرفیت را دارد که مشروعیت نظام حاکم بر آمریکا را تماما زیر سوال برده و آن را کلا از هم بگسلد و موجب هرج و مرج های وسیعی بشود.

نکته همین جاست که اتفاق های اینچنین، یعنی خود زنی از نوع امریکایی که در پی اون منافع سرشار کارتل ها و کمپانی ها و احزاب و سناتور و ... رو تامین میکنه در طول تاریخ امریکا رخ داده و خودشونم بهش اذعان میکنن و فیلم و مستند میسازن...تازه در قالب اون کلی هم فخر فروشی میکنن از آزادی بیان و رسانه و تکنولوژی و ... موجود در امریکا.

((اما اگر مثلا در اینور دنیا یک بازجو بزنه تو گوش متهم، ربطش میدن مستقیم به حکومت و ساختار کلی نظام!))

اما فرق امریکا با بقیه دنیا اینه که ربط میدن به دولت ها که دیگه نیستن و همه چی ماست مالی میشه ... و باز روز از نو روی از نو... چیزیکه در امریکا تغییر ناپذیره سیاست های کلی این سیستمه که بر پایه افکار ماسونیه و به هر شکلی منافع اش رو تامین میکنه...حتی به غیر انسانی ترین نوع اون.
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

تصویر
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”