mahdavi.3d نوشته شده:جناب &mmt، مگر قضیه خلیج خوکها و رئیس سیا و کارخانه اسلحه سازی مورد نظر شما، افشا نشده است؟ (اگر افشا نشده، پس شما از کجا خبر دارید و چرا به بنده می گویید بروم مطالعه کنم!؟). الان با لو رفتن آن موضوع به زعم شما، مردم و جامعه آمریکا احساس وقوع یک خودزنی بزرگ و فرور ریختن چندین ساختمان با کشته های بسیار در نیویورک را دارند!!؟ بنابراین آنچه که فرمودید ارتباطی با سوال بنده ندارد.
آمریکایی ها به بهانه مبارزه با کمونیسم و بهانه های دیگر به خیلی از جاها در دنیا سرک کشیدند، همانطور که در این سال ها به بهانه 11 سپتامبر و مبارزه با تروریسم! اما اینها توضیح نمی دهد که آیا دولت آمریکا در حوادث 11 سپتامبر، آن هم با آن کیفیت! نقش داشته یا نداشته و یا اطلاع داشته یا نداشته؟
[HR]
فیلم هایش هست میتوانید نگاه کنید از شبکه های داخلی هم پخش شده
کدام فیلم؟ مجری بی بی سی آمده اعتراف کرده که سیا به من ماموریت داده که در این حوادث نقش خودم را بازی بکنم!!؟

فیلم مربوط به همان خبر ! . شرح نوشتاری : ( پس از گاف استودیو در لندن) شما در صفحه ی نمابشگرتان مجری میدانی بی بی سی را می بینید ساختمان 47 پشت سر وی قابل رویت است و او اعلام میکند لحظاتی قبل
ساختمان47 فروریخت ( این اتفاق 15 دقیقه بعد رخ میدهد ) و شما کماکان میتوانید این ساختمان را افراشته ببینید .
خب ممکن است شما عقیده داشته باشید که دست اندرکاران بی بی سی خواب نما شده اند ! یا نیروهایی ماورایی برای پیش گویی در اختیار داشتند ! البته عقیده ی هر شخصی در جای خودش محترم است و من به عقیده ی شما احترام میگذارم.

در مورد قتل کندی هم از امریکایی و غیر امریکایی انقدر کتاب نوشته شده و فیلم ساخته شده ( مستند و غیر مستند ) که بنده نیازی به توضیح نمیبینم حتی در چند نظر سنجی توسط مراجع معتبر ( مستقل حتی غیر مستقل ) خود مردم آمریکا
( اکثریت نسبی ) معتقد به گذاشتن سرپوش دروغ بر این ماجرا بودند و بی اعتمادی به سیستم را در این گونه موارد نشان دادند ( بخصوص پس از جنگ عراق ) ظاهرا شما کاسه ی داغ تر از آش شده اید
تقریبا هیچ جایی در دنیا وجود ندارد که شما روی آن دست بگذارید و پرونده های قطوری از جنایات این خبیثان نیابید حتی درون خود خاک امریکا .
به هر حال اگر شما نخواهید چیزی را بپزیرید با هزار من کاغذ و مدرک هم نخواهید پذیرفت و از دست من که هیچی از دست هیچ کس کاری بر نمیاید . البته من هم اصراری ندارم لذا ادامه ی این بحث را بی حاصل میدانم .
سلامت و سر بلند باشید.