آیت ا.. مصباح:پس از 80 سال فهمیده ام که نمیتوان به زور همه ر
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
آیت ا.. مصباح:پس از 80 سال فهمیده ام که نمیتوان به زور همه ر
آیت الله مصباح: پس از 80 سال فهميدهام كه نميتوان به زور همه را به سعادت رساند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آيتالله محمدتقي مصباحيزدي با اشاره به روز مبعث و نقش هدايتگري پيامبر اكردم(ص) گفت: اگر خداوند، پيامبر(ص) را فرستاد تا جامعه را اصلاح و مردم را هدايت كند، پس چرا اينطور نشد؟ آيا برنامهيي كه خداوند فرستاد ناقص بود؟ وجدان ما هيچوقت به اين رضايت نميدهد كه بگوييم دين ناقص است.
رييس موسسه آموزشي امام خميني افزود: «پس از 80 سال به اين رسيدهام كه سر مساله اين است كه اصلا اين عالم براي اين آفريده نشده كه همه به زور به سعادت برسند و اصلاح شوند.»
آيتالله مصباح همچنين با اشارهيي تلويحي به راه نيافتن باقريلنكراني، كانديداي جبهه پايداري و تاكيد بر اينكه «جاي موجودي خالي بود كه با اراده خودش راه صحيح را انتخاب كند»، اظهار كرد: در جامعه هم بايد گروههاي متضادي باشند تا زمينه انتخاب فراهم شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشارهيي نهچندان صريح درباره حمايتهاي خود از محمود احمدينژاد در دوره انتخابات گذشته گفت: آيا اگر در روز قيامت از من سوال كردند تو طرفدار فلاني بودي چه حجتي داشتي؟ نديدي فلان رفتار و كارش را؟ سوءاستفادههايي كه از بيتالمال كرد نديدي؟ نفهميدي؟ بگويم نميدانستم؟ آيا حجتي پيش خدا دارم؟ اين امتحان براي امروز من و شما است، براي فرداي ما و ديگران هم است و تا عالم، عالم است، هر روز امتحانهاي نويي با شكل جديدي كه قابل پيشبيني نيست ميآيد، بگويم نميدانستم؟
[External Link Removed for Guests]
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آيتالله محمدتقي مصباحيزدي با اشاره به روز مبعث و نقش هدايتگري پيامبر اكردم(ص) گفت: اگر خداوند، پيامبر(ص) را فرستاد تا جامعه را اصلاح و مردم را هدايت كند، پس چرا اينطور نشد؟ آيا برنامهيي كه خداوند فرستاد ناقص بود؟ وجدان ما هيچوقت به اين رضايت نميدهد كه بگوييم دين ناقص است.
رييس موسسه آموزشي امام خميني افزود: «پس از 80 سال به اين رسيدهام كه سر مساله اين است كه اصلا اين عالم براي اين آفريده نشده كه همه به زور به سعادت برسند و اصلاح شوند.»
آيتالله مصباح همچنين با اشارهيي تلويحي به راه نيافتن باقريلنكراني، كانديداي جبهه پايداري و تاكيد بر اينكه «جاي موجودي خالي بود كه با اراده خودش راه صحيح را انتخاب كند»، اظهار كرد: در جامعه هم بايد گروههاي متضادي باشند تا زمينه انتخاب فراهم شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشارهيي نهچندان صريح درباره حمايتهاي خود از محمود احمدينژاد در دوره انتخابات گذشته گفت: آيا اگر در روز قيامت از من سوال كردند تو طرفدار فلاني بودي چه حجتي داشتي؟ نديدي فلان رفتار و كارش را؟ سوءاستفادههايي كه از بيتالمال كرد نديدي؟ نفهميدي؟ بگويم نميدانستم؟ آيا حجتي پيش خدا دارم؟ اين امتحان براي امروز من و شما است، براي فرداي ما و ديگران هم است و تا عالم، عالم است، هر روز امتحانهاي نويي با شكل جديدي كه قابل پيشبيني نيست ميآيد، بگويم نميدانستم؟
- سپاسهای ارسالی: 1253 بار
- سپاسهای دریافتی: 7310 بار
Re: آیت ا.. مصباح:پس از 80 سال فهمیده ام که نمیتوان به زور ه
مطلبی که بنده در سن بیست سالگی درک کرده ام برای جناب مصباح 80 سال به طول انجامیده است! ! !
به جهنم خدا رفتن بهتر است از سعادت و بهشتی که به زور امثال ............ باشد!
-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
این همه آیه توی قرآن داریم. که صریحا خدا به همه ی پیامبران گفته که قرار نیست که همه ایمان بیاورند. فقط تعدادی رستگار خواهند شد.
من فکر کنم این سخنان تنها پوششی هستند برای ابراز پیشیمانی ایشان از حمایت گذشته!
من فکر کنم این سخنان تنها پوششی هستند برای ابراز پیشیمانی ایشان از حمایت گذشته!
اندکی صبر...
-
- سپاسهای ارسالی: 1261 بار
- سپاسهای دریافتی: 2355 بار
Goebbels نوشته شده:مطلبی که بنده در سن بیست سالگی درک کرده ام برای جناب مصباح 80 سال به طول انجامیده است! ! !
به نظر من باید خیلی خوشحال باشیم که بالاخره ایشان متوجه شدند! تصور کنید اگر متوجه نمی شدند چه کارهای دیگری صورت می دادند!!

حضرت علی (علیه السلام):
مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 242 بار
انتخاب رو باید با توجه به موقعیت بررسی نمود هیچکس حتی بندگان صالح الهی هم از آینده خبر ندارند
پس من فکر میکنم جناب مصباح هنوز هم نفهمیده اند!!!
پس من فکر میکنم جناب مصباح هنوز هم نفهمیده اند!!!
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
آیت ا... مصباح یزدی تنها حمایتش از احمدی نژاد این بود که اون را تخریب کرد و بس ! فقط ماجرا ایجاد شبه در اون نقل احمدی نژاد از یکی از سران و همکاری در جهت تحریف کلیت ماجرا یکی از شاه کارهای ایشان بوده !
حالا ابراز ندامت میکند از حمایت ؟؟ از باب مثال چه حمایتی کرده ایشان ؟
برخی دوستان که مدعی تفکر و تحقیق هستند، نباید اینقدر خام برخورد کنند با موضوعات این دست. ایشان اول ثابت کنند که حمایتی کرده اند، بعد بیایند ابراز ندامت کنند از این حمایت!
به قول مرجع تقلیدی حاضر در قم، بابا یک بار گمرکی که این همه دعوا نداشت ...
ضمنا دوستان بد برداشت کردند، منظور ایشان این نبوده که قبلا نمی دانسته و حالا فهمیده که 80 سال اشتباه کرده است، منظور این بوده که در این 80 سال عمرش فهمیده است که اینطور ... که منتها با توجه طرز بیان ایشان مورد سو استفاده رسانه ای قرار گرفته است !
برخی دوستان که مدعی تفکر و تحقیق هستند، نباید اینقدر خام برخورد کنند با موضوعات این دست. ایشان اول ثابت کنند که حمایتی کرده اند، بعد بیایند ابراز ندامت کنند از این حمایت!

ضمنا دوستان بد برداشت کردند، منظور ایشان این نبوده که قبلا نمی دانسته و حالا فهمیده که 80 سال اشتباه کرده است، منظور این بوده که در این 80 سال عمرش فهمیده است که اینطور ... که منتها با توجه طرز بیان ایشان مورد سو استفاده رسانه ای قرار گرفته است !
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 174 بار
- سپاسهای دریافتی: 289 بار
M.Abooali نوشته شده:آیت ا... مصباح یزدی تنها حمایتش از احمدی نژاد این بود که اون را تخریب کرد و بس ! فقط ماجرا ایجاد شبه در اون نقل احمدی نژاد از یکی از سران و همکاری در جهت تحریف کلیت ماجرا یکی از شاه کارهای ایشان بوده !
حمایت مصباح یزدی از احمدی نژاد کاملا واضح و روشن بود.
ایشان اینقدر کار تخریبی کردند که دیگه به این یکی نیازی نبود.
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام
تذکر خداوند به حضرت محمد(ص) در قران:
اگر خدا می خواست همه مردم ایمان می اوردند،اما خدا می خواهد همه را بیازماید، و هرکس آزادانه ایمان بیاورد.آیا تو میخواهی آنها را به ایمان آوردن مجبور نمائی. و هیچکس بدون اذن خدا و اراده او نمی تواند ایمان بیاورد،تا بدانند ایمان اوردن نشان منتی نیست که بخواهد بر خدا بگذارند بلکه این خداست که بر آنها منت مینهد.
خداوند برای کسانی که لجوج هستند و عناد می ورزند پلیدی و گمراهی را مقدر کرده،چون این ها در کار خود تعقل نمی کنند.
سوره یونس ایه 99 تا 100
البته ما یک فرمول جدید پیدا کردیم و ثابت کرده ایم ، که خداوند ، در این مورد .... کرده (نعوذ بالله)
چرا واقعا این همه از قران دور شده ایم...
به حق و حقیقت عمل کنیم و مصلاحت ها رو رها کنیم ، بزار 10 مسلمون باقی بمونه ، اما واقعی .اصل کیفیت بود نه کمیت ...
با عرض معذرت از تیم مدیریت ..(بابت مطرح کردن این حرف ها در انجمن.)
تذکر خداوند به حضرت محمد(ص) در قران:
اگر خدا می خواست همه مردم ایمان می اوردند،اما خدا می خواهد همه را بیازماید، و هرکس آزادانه ایمان بیاورد.آیا تو میخواهی آنها را به ایمان آوردن مجبور نمائی. و هیچکس بدون اذن خدا و اراده او نمی تواند ایمان بیاورد،تا بدانند ایمان اوردن نشان منتی نیست که بخواهد بر خدا بگذارند بلکه این خداست که بر آنها منت مینهد.
خداوند برای کسانی که لجوج هستند و عناد می ورزند پلیدی و گمراهی را مقدر کرده،چون این ها در کار خود تعقل نمی کنند.
سوره یونس ایه 99 تا 100
البته ما یک فرمول جدید پیدا کردیم و ثابت کرده ایم ، که خداوند ، در این مورد .... کرده (نعوذ بالله)
چرا واقعا این همه از قران دور شده ایم...
به حق و حقیقت عمل کنیم و مصلاحت ها رو رها کنیم ، بزار 10 مسلمون باقی بمونه ، اما واقعی .اصل کیفیت بود نه کمیت ...
با عرض معذرت از تیم مدیریت ..(بابت مطرح کردن این حرف ها در انجمن.)
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- سپاسهای ارسالی: 120 بار
- سپاسهای دریافتی: 72 بار
[quote="Goebbels"]مطلبی که بنده در سن بیست سالگی درک کرده ام برای جناب مصباح 80 سال به طول انجامیده است! ! !
به جهنم خدا رفتن بهتر است از سعادت و بهشتی که به زور امثال ............ باشد![/qu
جدیا چرا این علما به علمشون مراجعه نمیکنن
یا حداقل به خونده هاشون نگاهی نمیاندازن
میدونی چیه مشکل توحید ه ک هنوز نشناختیمش
ینی برا خدا حرف بزنیم و عمل کنیم
خدایا مرا به راه راست هدایت کن
به جهنم خدا رفتن بهتر است از سعادت و بهشتی که به زور امثال ............ باشد![/qu
جدیا چرا این علما به علمشون مراجعه نمیکنن
یا حداقل به خونده هاشون نگاهی نمیاندازن
میدونی چیه مشکل توحید ه ک هنوز نشناختیمش
ینی برا خدا حرف بزنیم و عمل کنیم
خدایا مرا به راه راست هدایت کن
-
- سپاسهای ارسالی: 61 بار
- سپاسهای دریافتی: 200 بار
فکر می کنم این جمله معروف مال آقای مصباح بود:
اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خداست!
اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خداست!
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
این صحبتا از عوارض سکوت مراجع درباره انتقال (باعرض معذرت) زورکی سرابهای لرستان به نام قم روده
زمینهای خشک کشاورزان و خشک شدن چاهها و سرابها و پایین رفتن سفره های آب زیرزمینی شهرستان الیگودرز و ...
بدون پرداخت هیچ گونه حقی به مردم منطقه و هزاران ناگفتنی دیگر
زمینهای خشک کشاورزان و خشک شدن چاهها و سرابها و پایین رفتن سفره های آب زیرزمینی شهرستان الیگودرز و ...
بدون پرداخت هیچ گونه حقی به مردم منطقه و هزاران ناگفتنی دیگر