واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به انتخاب حسن روحانی: آماده ..

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 107 بار

Re: واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به انتخاب حسن روحانی: آماد

پست توسط ostovar akbar »

Present نوشته شده:البته بعید نیست که اصلاح طلب ها دستاوردهای 5 یا 6 سال پیش رو عرض یک شب به اسم منافع به باد بدهند ، نمونه همان کاری که در سال 82 -83 کردند و کلیه تاسیسات پلمپ شد و ...
آن وقت خون شهریاری ها و رضایی هاست که هدر رفته و در مقابل خانواده های این عزیزمان مردم باید شرمسار باشند با این انتخابشون .
ببینیم چه گلی به سرمون می زنند

هدف حکومت چیه؟ دستاورد چیه ؟ هدف دین چیه ؟ هدف حکومت دینی چیه؟
اگه دین برنامه زندگی هست پس برای زندگی انسانها ارزش قائل هست نه اینکه کوچکترین ارزشی برای جان ومال مردم نده؟
حضرت علی در نهج البلاغه می فرمایند اولین وظیفه حکومتش تامین معاش مردم هست پس مصالح امت اسلامی تامین معاش مردم و زندگیشون هست مثل راهبه های مسیحی نمی خواهد تارک دنیا بشوند.
و اما بعد اگر با خط کش قرآن و نهج البلاعه بخواهیم حق باطل را از هم تشخیص بدهیم دروغگویان دشمنان خدا هستند کسانی که به راحتی دروغ میگویند آمار دروغ می دهند وعده های دروغ میدهند پس باطل هستند.
شیطان بیشترین عبادت را در بین موجودات داره اما پیرو هوا وهوس خودش هست پس عبادتش به درد خودش می خوره کسایی که پیرو هوا وهوس خودشان هستند وبه دنبال خدمت به مردم نیستند( که عبادت همان خدمت به مردم هست) کارهاشان به درد خودشان میخوره
کسایی که واردات شکر را آراد میکنند و سیصد هزار نفر را از نان خوردن می اندازند
کسایی که گندم را از خارج به قیمت 1200 تومن میخرند و گندم کشاوزان خود را 600 تومن می خرند
کسایی که واردات از چین را آزاد میکنند و میلیون ها کارگر را بیکار میکنند و... به چه کسی خدمت میکنند از کدام مصالح دفاع میکنند
لطفا از امام صادق یک حدیث هم پیدا کنید کسی اگر روزی یک مسلمان را قطع کند مجازاتش چیست؟
و اما در آخر دیروز ریس جمهور اسرائیل گفت احمدی نژاد بزرگترین خدمت را به ما کرد و از آمدن دکتر روحانی ناراحت بود.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران عزیز
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 158 بار

پست توسط sandking »

به این نکته هم توجه داشته باشید که اینا با هر چی کشوره کمونیست و سوسیالیسته متحد شدن (کره شمالی و مغولستان و چین و کوبا و ونوزوئلا و حتی روسیه)

اینا برای مبارزه با باطل دست به دامن باطل تر شدن
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

ببینیم دولت به اصطلاح اعتدال چه می کند؟ :-)
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط m.a.sh »

sandking نوشته شده:به این نکته هم توجه داشته باشید که اینا با هر چی کشوره کمونیست و سوسیالیسته متحد شدن (کره شمالی و مغولستان و چین و کوبا و ونوزوئلا و حتی روسیه)

یک قاعده ای هست که میگه دشمن دشمن من دوست من است.یا این قاعده میتونی دلیلشو بفهمی.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

من خودم مخالف هستم و با مطالعه پستهام هم به خوبی این مساله قابل اثبات است ولی نباید از اینده نگران بود.در هشت سال گذشته به بهای پرداختن هزینه سنگین برای دولت که نتیجه ان را هم در انتخابات میبینیم موفق شدیم برنامه اتمی را تکمیل کنیم.الان 13000 سانتریفیوز در کشور فعال است و فردو بعنوان سایت غیر قابل نفوظ تکمیل شده و چندین تن اورانیوم غنی شده تولید شده و به اندازه 10 سال اورانیوم 20 درصد برای راکتور تهران تولید شده و راکتور اراک عملا تکمیل است.با این حساب بر خلاف اقایون که یکسری تاسیسات تعطیل را تحویل دادن الان دولت جدید میتونه مثلا با پذیرش توقف غنی سازی 20 درصد از طرف مقابل امتیاز بگیرد.(یعنی تعطیلی غنی سازی امروز رسیده به تعلیغ 20 درصد).اما نکته مهم اینست که در برابر این امتیاز چی به دست میاورد.و نکته مهمتر ان است که ایا طرف غربی به این رضایت میدهد یا بعد از این امتیاز میره سراغ راکتور اراک و فردو و در نهایت تعطیلی همه چیز.باید توجه کرد اگر ما حتی فریز را هم در نطنز بپزیریم اگر به بهای لغو تمامی تحریم های یکجانبه و چندجانبه نباشد باز هم باختیم.چون این 13000 ساتریفیوز پی 1 اگر به 54 هزارتا افزایش پیدا کند و یکسال کار کند تازه سوخت یک راکتور 1000 مگاوات را تامین میکند بنابراین در حال حاظر صرفه ای جز اتمی بودن ایران از جنبه های دیگر ندارد.واقعیت انست که غرب نشان داده که به حداقل راضی نیست.حالا من یک پیش فرض مطرح میکنم از کجا نه معلوم که بجای لغو تحریم ها فشار بیشتر را دنبال نکنن.مثلا بگن ما با تحریم ها ایرانیان را زیر فشار گذاشتیم و انها به کسی رای دادن که خواهان گفتگو و بحث است حالا با توجه به اینکه هدف استراتزیک ما نابودی جمهوری اسلامی است بیاییم تحریم را بیشتر کنیم تا این هم پیش مردم ناکارامد و در نهایت نظام ناتوان بشه و مردم دنبال تحقق خواستشون خارج از سیستم بروند.
امیدوارم در چند سال اینده یکی بیاد توی این تایپیک و پست بزنه و بگه دیدی aaa10 تندرویی میکردید دیدی هم انرزی اتمی را نگه داشتیم هم تحریم ها را را برداشتیم و اقتصاد شکوفا شد و در یک کلام من افراطی را ضایع کند.چون فراتر از اینکه کی امد و کی رفت ایران میماند و مردمش همانطور که دیگران 8 سال صبر کردن تا کاندیدای مورد علاقشون رای بیاره من هم میتونم صبر کنم تا نظر اکثریت برگرده و اونیکه مورد علاقه ما است رای بیاره و اصلا زیبایی دمکراسی در همین است.
الان این رئیس جمهور هم رفتاری که باهاش داره میشه عادلانه نیست.یک عده تحت عنوان طرفداری بحث های کذایی گذشته را پیش میکشند که اصلا مشخص نیست ایا اینها واقعا نظام را قبول دارند و رای داده اند یا دنبال چیز دیگر هستند یک عده هم کلا هنوز سرکار نیومده از فاجعه و بیچاره گی حرف میزنن.بگذارید یک چند سال بگذرد ببینیم چی میشه.من طرفدار دو اتشه احمدی نزاد میگم روحانی اصلاح طلب یا کارگزار یا معتدل یا هرچی توی این چهار سال انچه گفتی انجام بده برنامه اتمی را حفظ کن در عین حال تحریم ها را بردار من دستت را میبوسم .گرانی را رفع کن من دوبار دستت را میبوسم.بیکاری را رفع کنی من پاتم میبوسم.ولی عمل کن.ما باید فکر این ملت مستضعف باشیم که دردهاشون از بین بره و ایران اباد بشه این بحث های سیاسی به درد ما نمی خوره.الان هم میگم من به قالیباف رای دادم و ناراحتم از اینکه روحانی رای اورد اما بهش احترام میزارم چون همان ملتی که احمدی را اورد اورا انتخاب کرده و امیدوارم به وعده هاش هم عمل کنه.چون اون چیزی که برای مردم عادی اهمیت داره این است.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

,
موضوع این نیست کی رای آورد موضوع این است که کی دارد از این شخص حمایت می کند والا ما که مشکلی با روحانی نداریم ، مشکل ما حامیان سرمایه دار و قدرت طلب پشت سر ایشون هست .
شما فرض کن یک بند (طناب) داری و یک گره عجیب غریب درونش انداختی و خودت هم بلدی آن را باز کنی حالا چشم بندی می کنی و ... بقیه نمی توانند آن را باز کنند ناگهان شما با یک حرکت گره را باز می کنی و همه شروع به تشویق شما می کنند . :smile: وای چه شاهکاری :-O گره را باز کرد ::ss
این یک فرضیه ایست که در مورد روحانی و حامیان گردن کلفتش قابل تصور است .
فرضیه دوم این است که خودت هم نتوانی این گره را باز کنی آن وقت خود گره زدی و خودت هم نمی توانی بازش کنی ، خیلی ضایع است ، نه ! :m:a بر مبنای این فرضیه فقط وقت تماشاچیان را تلف کردی ، در حالی که در یک سیرک ممکن است فقط چند دقیقه وقت ملت را تلف کنی ولی در واقعیت عمر یک ملت و جامعه جوان آنرا ! :shock:

این فرضیه دوم به وقتی می خورد که خودشون باعث گرانی ها باشند ولی این روش را باند مخالف و شکست خورده انتخابات بخواهد دنبال کند و موفق هم می تواند که باشد چون کارایی خود را نشان داده .

فرضیه سوم هم اینه که نه خودت گره زدی و نه خودت بلدی باز کنی و این گره رو برده ای پیش یک نفر دیگه تا برای تو باز کند و مدام بر اون سر کوفت می زنی که دیدی نمی توانی باز کنی ، در حالی که خودت بلد نیستی باز کنی و حالا نوبت خودت رسیده و نمی توانی گره را باز کنی ، چه می شود ؟ ::do

این حالت هم زمانی پیش می اید که دست دار و دسته حامیان روحانی در کار نبوده و فقط برای تمسخر چهار سال گذشته این سر کوفت ها می زدند و چهار سال از زمان پایان دولت دهم گذشته و حالا به پایان دولت به اصطلاح اعتدال می رسد و هیچ گره ای باز نشده که هیچ تازه با نسخه های اشتباه بعضی از اقایان گره های جدیدی هم در کار افتاده است .

و بدترین سناریو هم همین می باشد که نتوانستند هیچ کاری کنند و همه چیز را گردن دولت های قبل بیندازند و خودشون را تبرئه کنند .کاری که ما ایرانی ها استاد آن هستیم .
این وسط با این فرضیه ها نه تنها به شعور امثال من توهین شده بلکه چهار سال از عمر بنده را تلف کرده اند و هیچکس برای رای من احترام قائل نبوده و باید چهار سال دیگر از عمر من جوان تلف شود تا بعضی از اقایان قدرت طلب از جیب خود پر کردن لذت ببرند
من دلم نه به حال احمدی نژاد می سوزد و نه هیچ سیاست مدار دیگری ، من فقط دلم به حال عمر تلف شده خود می سوزد که به خاطر این اقایان یا تلف شد و یا در حال تلف شدن است .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 174 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

پست توسط napoleon benapart »

واقعا متاسفم بعضی افراد چنین ادبیاتی استفاده میکنند. شما که ناراحت میشید بهتون بگن اقلیت چرا بقیه را با چنین اسامی و شکلک هایی مینامید.
واقعیت هر گروهی از ادبیاتشان مشخص هست.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران عزیز
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 158 بار

پست توسط sandking »

من حاضرم ایران بمب اتم داشته و بدترین تحریم ها هم علیه بشه اما دولت مردان به دروغ نگن وضعیت خوبه
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1118 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط mz15 »

m.a.sh نوشته شده:
sandking نوشته شده:به این نکته هم توجه داشته باشید که اینا با هر چی کشوره کمونیست و سوسیالیسته متحد شدن (کره شمالی و مغولستان و چین و کوبا و ونوزوئلا و حتی روسیه)

یک قاعده ای هست که میگه دشمن دشمن من دوست من است.یا این قاعده میتونی دلیلشو بفهمی.

دوست عزیز پس قضیه ی دوستی با دوستان خدا (تولی) و دشمنی با دشمنان خدا (تبری ) چی میشه بعدش هم اگه قرار بود دشمن دشمت ما دوست ما باشه زمان جنگ هم ما باید همین طری با اسرائیل رفیق میشدیم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

سلام

حضرت علی(ع) می فرمایند:

به دوستانت،به دوستان دوستانت و به دشمنان دشمنت کمک کن.

در اینجا دشمن به معنی دشمن اصلی است.
جناب   , دشمن اصلی ما اسرائیل است.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”