داغ داغ:گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و امريكا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

Re: داغ داغ:گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و امريكا

پست توسط potpotpot »

M.Abooali نوشته شده:من سرانجامی در این کار ندیدم... جز تحریم جدید هم انتظاری ندارم.

انشاال... که من اشتباه کنم خصوصا در مورد تحریم جدید. تصویر

هرچند به گذشته که نگاه میکنم، به ندرت تو این مسائل تحلیلم غلط از آب در آمده ... اسنادش هم موجوده تصویر

دوست عزیز ، اگر اینگونه که شما می فرمایید ، از چنین توانایی تحلیل بی نقص و ارزشمندی برخوردارید

بسیار مشتاق شدم ، بدانم ، که تحلیل شما از فرجام پرونده هسته ای چیست .

آیا در نهایت ما از پس آلمان ، چین ، فرانسه ، روسیه ، آمریکا ، انگلیس و...... ، بر می آییم .

باتشکرتصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

Re: پرز: واکنش اسرائیل به مکالمه اوباما-روحانی توهین به آمری

پست توسط potpotpot »

اسرائیل از برقرار شدن رابطه ایران با آمریکا ، و احتمال حل شدن مسئله هسته و برداشته شدن تحریم ها علیه ایران

بد جوری نگرانه ، و از هیچ کوششی ، جهت شکرآب کردن ، این رابطه نوپا و ارزشمند ، دریغ نمی کنه

انشاا... به کوری چشم بد خواهان ، ما ، اسرائیل را در رسیدن ، به این هدفش ، ناکام خواهیم گذاشت . :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

کسانی که از مصالحه با آمریکا ضرر میکنند انگل هایی هستند که بقا شون در کثافت زندگی کردنه!
یک انگل وقتی میتونه ادامه حیات داشته باشه که در کثافت و آلودگی باشه!
بعضی از دشمنان داخلی هم بلای جون این مملکت شدن! کاسبان تحریم از این اتفاقات ثروت های نجومی به دست آوردن! حالا شما باشین چیکار میکنین؟
هر وقت منافع شخصی رو به منافع ملی ترجیح بدیم همین میشه!
یه عده جلبگ مغز میان کفش پرت میکن به سمت رئیس جمهور مملکت . شعارشون وطن دوستی ولی (خوب میفهمند) که دارند با این کارشون رئیس جمهور همون مملکت رو که دارن براش شعار میدن
بهش توهین میکنن! نسبت شعور و منطق در وجود این ها آدم نما ها مثل نسبت خداپرستی در شیطانه رجیم !
و من الله توفیق
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

نتیجه کار شما عقلا را دیدیم تصویر آن هم کمتر از یک هفته ! تصویر

جالب خود دولت داره جمع میکند گندی که زده را و داستان کودکانه اتمام حجت را مطرح کرده، آن وقت برخی داخل کشور هنوز نفهمیدن چی به چی هست ...

صرف بیان همین جمله:

گزینه نظامی هنوز روی میز است.

یعنی پیام به همه دنیا که ایران همچنان هر لحظه ممکن است نا امن باشد و هیچ اقدامی در راستای عادی سازی روابط خود با این کشور نکنید.

من از اولش فقط خوش بین نبودم، اما الان کاملا اطمینان کسب کردم، هنوز مونده تا کامل اثرات این اشتباه در بیاد، شما چند هفته دیگر صبوری کنید، کاملا می فهمید خودتان.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

ظاهرا این حسین آقای ما خودش کاره ای نیست حرفاش مال خودش نیست یه روز یه چیزی میگه فردا برعکسش بعد برای ماست مالی یکی از سخنگوهای امور خارجه یا کاخ سفید میاد اونو تفسیر میکنه که منظور حسین آقا این بوده و اون بوده.

نه حمله به سوریش حرف بود نه خیلی چیزای دیگه
فکر کنم اگه بخواد بگه به ایران حمله میکنیم خود افسرای ارتشش بگن برو بینیم بابا حال نداریم ! :::P
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

M.Abooali, من به حرفهای شما ایمان زیادی دارم واقعا بعضی جاها چنان تفسیرهای شما درست از آب در می آید که می گویم ای کاشک شما یکی از مسئولین کشور بودید !

نظرمنم هم اینه که ما حالا یک قدم نرمش نشون دادیم ولی اونها دو قدم اومدن جلو حالا باید ما دو قدم جلو بریم یعنی سانترفیوژی ، راکتوری ، خبر خاصی در مورد انرژی هسته ای رو کنیم که سنگین تر باشه مثلا غنی سازی بالای 20 در صد و یا کمک به سوریه به روش های علنی تر و... (البته در صورت عمل نکردن به حرفهاشون که بازهم یک درصد احتمال میدم که بخوان به خاطر دل خوشی اسراییل این حرفها رو زده باشند ) .
تا اینجا نشون داده که سیاست نرمش در مقابل آمریکا و غرب جوابگو نیست و این موضوع رو بارها و بارها ثابت کردند . به هر حال باید تا جلسه بعدی مذاکرات 5+1 صبر کرد ببینیم مزه دهنشون چیه ؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
بنده بنا به دلایلی خیلی وقت هستش که تقریبا فعالیتی در سنترال ندارم ، اما در این خصوص :

این که بین ایران و آمریکا رابطه باشد یا نه یک بحث بسیار طولانی است در تاریخ کشور ما و از بعد از داستان 13 آبان 58 تا به امروز ادامه داشته است. داستان به نظر من این است، که مسئولین ایرانی متوجه شدند که نیاز به تعامل وجود دارد. هر کس که سر سوزنی با جو و سیستم حکومت ایران آشنا باشد می داند که حرکتهایی از جنس تماس تلفنی بین دو رییس جمهور داستانی است که با چراغ سبز شخص اول کشور انجام شده است و گرنه رییس جمهور همچنین اختیاری را به تنهایی ندارد. مشکل در حال حاضر عده ای افراطی در داخل و خارج از کشور هستند. افراطیون داخلی افرادی هستند که منفعت از تحریم می برند و کسب و کارشان در این بازار آشوب سکه است و با بهبود بازار و روابط خارجی از سودشان کم می شود. و بحث دیگر اسراییلی ها هستند در خارج ، ظاهرا دوستان فراموش کرده اند که نفوذ آیپک در آمریکا چقدر است و آنان تا چه حد در آمریکا می توانند تاثیر گذار باشند. اوباما نمی تواند در شرایط فعلی ناگهانی به ایران نزدیک شود.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

در ابتدا تشکر میکنم از حضور دوستان.
دوستان خوب و عزیز HORLIKAN, و typhoon, من به شخصه در گذشته از اطلاعاتتون بسیار استفاده کردم. یکم بی مهری نکنید در حق کاربرا و انجمن و بیشتر حضور داشته باشید میتونه به سطح علمی انجمن بسیار کمک کنه. همینطور دوست عزیز M.Abooali, شما هم مدتی هست که حضورتون در این مسائل کمرنگ شده...

همینطور سایر دوستان نام نمیبرم. همگی طرز تفکرشون قابل احترام هستش و قابل تامل. همین ابراز نظرها هستند که سایر کاربران رو به فکر کردن راجع به مسئله فرو میبرند. انشالله که در محیطی دوستانه بتونیم از نظرات همگی دوستان استفاده کنیم و بیشتر از پیش شاهد حضور پررنگتون باشیم.
بدون شک این اخیار رو در هر سایتی میشه مطالعه کرد اما این تحلیل و نظرات دوستان هستند که اون بخش یا تاپیک رو ارزشمند میکنه..

راجع به موضوع تاپیک هم من فکر میکنم که کاخ سفید خواهان ایجاد روابط هرچند کوچک و در هر زمینه ای به خصوص مسئله هسته ای با ایران باشه.
اخبار و تصاویری هم که طی روزهای گذشته پخش شد نشون میده که عده ای به احتساب منافعشون از این روابط راضی نیستند...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

هر کس که سر سوزنی با جو و سیستم حکومت ایران آشنا باشد می داند که حرکتهایی از جنس تماس تلفنی بین دو رییس جمهور داستانی است که با چراغ سبز شخص اول کشور انجام شده است و گرنه رییس جمهور همچنین اختیاری را به تنهایی ندارد.

خوبه والا اقایون هرکاری میخوان می کنند اگه خوب شد میگن نتیجه سیاست تدبیر و امید بوده اگرم زدن خراب کردن میگن با موافقت شخص اول کشور بوده!!!

رهبری تنها سیاست های کلی و کلان کشور رو تبیین می کنه دیگه اینکه این گفتگو و ارتباط با امریکا در چه سطحی و به چه میزان و با چه لحن و کلامی صورت بگیره در اختیار خود اقایون هست که بسته به هوش و ذکاوت سیاسی شون باید تصمیم گیری کنند!

سال 83 هم رهبری موافق مذاکرات هسته ای بود ولی این اقایون با اجازه کدوم نهاد قانونی کشور پروتکل الحاقی رو سرخود امضا کردند که بعدها به خاطر اجرا نکردن این پروتکل در دولت احمدی نژاد پرونده ما از اژانس به شورای امنیت رفت؟! خود امریکایی ها هر پروتکل و توافق نامه بین المللی رو که بخوان امضا کنند باید تاییده سنا رو داشته باشن و تا در مجلسشون بررسی نشه چیزی رو امضا نمی کنن همه جای دنیا هم همینه. فقط این رو بگم که یکی از مفاد این پروتکل این هست که غرب هر نقطه ای از کشور رو در هر زمانی که اراده کنه میتونه به صورت سرزده مورد بازرسی قرار بده و ایران حق مخالفت نداره! خوب بعله دیگه اونها به بهانه شفاف سازی فعالیت های هسته ای تک تک سوراخ سمبه های این مملکت رو میگشتن و تمام اسرار نظامی و موشکی و ... در اختیار دشمن قرار می گرفت.

همین دانشمندان هسته ای چطور شناسایی و ترور شدن؟! از روی گزارشات و مستندات بازرسان (جاسوسان) اژانس!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

M.Abooali نوشته شده:نتیجه کار شما عقلا را دیدیم تصویر آن هم کمتر از یک هفته ! تصویر

جالب خود دولت داره جمع میکند گندی که زده را و داستان کودکانه اتمام حجت را مطرح کرده، آن وقت برخی داخل کشور هنوز نفهمیدن چی به چی هست ...

صرف بیان همین جمله:

یعنی پیام به همه دنیا که ایران همچنان هر لحظه ممکن است نا امن باشد و هیچ اقدامی در راستای عادی سازی روابط خود با این کشور نکنید.

من از اولش فقط خوش بین نبودم، اما الان کاملا اطمینان کسب کردم، هنوز مونده تا کامل اثرات این اشتباه در بیاد، شما چند هفته دیگر صبوری کنید، کاملا می فهمید خودتان.

M.Abooali, عزیز شما دیگه چرا ؟ از شما بعیید بود فقط سر تیتر بخونید !

خوب دوست عزیز کاملا مشخص هست که وقتی یک هم پیمان اونم اسراییل میاد با آمریکا مزاکره می کنه اوباما اونجور صحبت می کنه شما متن کاملشو بخون گفته با این که گزینه ی نظامی رو میز هست باید به دیپلوماسی فرصت داد ! خوب ما باید دو طرف قضیه را نگاه کنم مثلا اگر رئیس حزب ال.. بخواد با روحانی صحبت کنه رای شو بزنه که با آمریکا رابطه نداشته باشیم هیچوقت نمیاد آقای روحانی بگه نه اصلا ما می خوایم که داشته باشیم !!! مسلما می گه ما همه جوره نظامی و سیاسی از حزب ال.. حمایت می کنیم برای اینکه رابطه درست بشه چه اوباما چه روحانی باید یکی به نعل بزنند یکی به میخ تا همه راضی باشن و سنگ نندازند ! .
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

M.Abooali نوشته شده:نتیجه کار شما عقلا را دیدیم تصویر آن هم کمتر از یک هفته ! تصویر

صرف بیان همین جمله:

من هیچ حس خاصی از این صحبت اوباما بهم دست نداد
چون همه دیدیم که گزینه نظامی و جرأت برای انجام آن در مورد سوریه کشکی بیش نبود آن هم سوریه ای که پر از جاسوس هست برای آنها
و معلومه که همشون رسماً دارن شوخی می کنند
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

pckho0r نوشته شده:
هر کس که سر سوزنی با جو و سیستم حکومت ایران آشنا باشد می داند که حرکتهایی از جنس تماس تلفنی بین دو رییس جمهور داستانی است که با چراغ سبز شخص اول کشور انجام شده است و گرنه رییس جمهور همچنین اختیاری را به تنهایی ندارد.

خوبه والا اقایون هرکاری میخوان می کنند اگه خوب شد میگن نتیجه سیاست تدبیر و امید بوده اگرم زدن خراب کردن میگن با موافقت شخص اول کشور بوده!!!

رهبری تنها سیاست های کلی و کلان کشور رو تبیین می کنه دیگه اینکه این گفتگو و ارتباط با امریکا در چه سطحی و به چه میزان و با چه لحن و کلامی صورت بگیره در اختیار خود اقایون هست که بسته به هوش و ذکاوت سیاسی شون باید تصمیم گیری کنند!

سال 83 هم رهبری موافق مذاکرات هسته ای بود ولی این اقایون با اجازه کدوم نهاد قانونی کشور پروتکل الحاقی رو سرخود امضا کردند که بعدها به خاطر اجرا نکردن این پروتکل در دولت احمدی نژاد پرونده ما از اژانس به شورای امنیت رفت؟! خود امریکایی ها هر پروتکل و توافق نامه بین المللی رو که بخوان امضا کنند باید تاییده سنا رو داشته باشن و تا در مجلسشون بررسی نشه چیزی رو امضا نمی کنن همه جای دنیا هم همینه. فقط این رو بگم که یکی از مفاد این پروتکل این هست که غرب هر نقطه ای از کشور رو در هر زمانی که اراده کنه میتونه به صورت سرزده مورد بازرسی قرار بده و ایران حق مخالفت نداره! خوب بعله دیگه اونها به بهانه شفاف سازی فعالیت های هسته ای تک تک سوراخ سمبه های این مملکت رو میگشتن و تمام اسرار نظامی و موشکی و ... در اختیار دشمن قرار می گرفت.

همین دانشمندان هسته ای چطور شناسایی و ترور شدن؟! از روی گزارشات و مستندات بازرسان (جاسوسان) اژانس!!!

بسیار عالی!!!! اولا که خرابی نشده !!!! خرابی از نظر افرادی مثل شریعتمداری و نوچه های مصباح یزدی و تندروهای انصار حزب الله صورت گرفته است که از سال 88 به این سو از هر صدای مخالفی را با عنوان فتنه گر و ساکت فتنه و وطن فروش و عامل استکبار جهانی له کردند و در انتخابات هم مردم خوب جواب آنها را دادند!!! این مردم خسته هستند !!! از دروغ ، از دلسوزی کردن برای کشورهایی که تکلیفشان هنوز با خودشان معلوم نیست ، خسته از درگیر شدن و پرداخت هزینه برای یک داستان تاریخی که معلوم نیست اتفاق افتاده یا نه ، همون رهبری که اجازه مذاکره رو داد دستور داد که در همان دولت پروتکل لغو شود و شد ، چرا به این موضوع اشاره نمی کنید ؟!!! اطلاعات لو رفته ؟ بله ، اما خدا به انسان عقل داده است ، چگونه است که سرویس امنیتی این کشور ریگی را در وسط آسمان به چنگ می آورد اما از عهده تامین امنیت چند دانشمند در پایتخت کشور بر نمی آید؟؟؟؟؟ هوش سیاسی؟ اگر می رفت در وسط سازمان ملل و دوباره آمریکا را به دست داشتن در 11 سپتامبر متهم می کرد و صدای احسنت جماعت پایداری چی بلند میشد آدم باهوشی بود؟ حالا مثلا به جهنم که یکهو دلار در تهران میشد 5 هزار تومان!!!! به درک !!!!!!! به جهنم!!!! مردم بمیرند از گرسنگی و فقر و فشار اقتصادی تا عده ای احمق از خدا بی خبر که از این تحریم ها جیبهای خود را پر کردند بیشتر ببرند!!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”