napoleon benapart نوشته شده:این نشان دهنده اطلاعات ناقص شما هست. از سرگیری غنی سازی در آخرین روزهای ریاست جمهوری آقای خاتمی بود. اما همین که احمدی نژاد آمد کشور ما جنگ طلب و نژاد پرست معرفی شد و تحریم جهانی شدیم.

جالبه که اقایون چیزی برای گفتن ندارن می خواهند روز را هم شب جلوه دهند.این مستنداتی که ارائه دادم حتی در فضای وب هم موجود است واگر کمی مطالعه کنی قابل رویت است.اما برای اینکه اطلاعاتت بیشتر بشه اون چیزی که در اواخر دولت خاتمی اغاز شد نه غنی سازی سانتریفیوزی که به دستور مقام رهبری تولید کارخانه ucf اصفهان برای تولید یو اف 6 بود.اینها با هم خیلی فرق میکنه.من نمیدونم کسانی که فرق هگزافلوراید اورانیوم را با اوانیوم غنی سازی شده نمی دانن چه دلیل داره برای حمایت از جناحی اینگونه وارد مباحثی شوند!!
sand_fighter نوشته شده:خدارو شکر خودتون به ماستمالیزاسیون واقف هستیدو این پستو گذاشتید
من اگر حرفی بزنم دوستان شما می گن ما شستشو مغزی شدیم
بهتر از من خود آقای روحانی می تونه جواب شما رو بده :
[External Link Removed for Guests] ... c/vt/frame

با تشکر از جناب
pckho0r این سخنان رهبری انقلاب که اگاه ترین فرد در این مورد است و دیگه قابلیت ماستمالیزاسیون برای رای اوردن ندارد.
موضع رهبری نسبت به روند عقب نشینی هاایشان در 13 دی ماه 1386، در دیداری که با دانشجویان یزد داشتند، راجع به این مسأله به تفصیل صحبت کردند. چند فراز از صحبت های ایشان که مربوط به بحث ماست، را دنبال می کنیم: "در مسئلهى هستهاى، آمريكائىها تا همين چند ماه پيش اصرار، اصرار كه بايد ايران به كلى همهى فعاليتهاى هستهاىاش را كنار بگذارد؛ يعنى مثل آن كارى كه با ليبى كردند؛ تهاش را جارو كند، تقديم كند به آنها؛ به كلى اعلام انصراف كند. اخيراً- چند هفتهى قبل از اين- وضع به جائى رسيده است كه گفتند ايران در همين حدى كه هست، توقف كند. ببينيد فاصلهى اينها خيلى زياد است. يك روزى بود كه اينها حاضر نبودند پنج عدد سانتريفيوژ را تحمل كنند. مسئولين گفتگو و مذاكرهى با اروپا حاضر شده بودند بيست تا سانتريفيوژ را نگه دارند، آنها گفته بودند نمىشود؛ گفته بودند پس لااقل پنجتا، گفته بودند نمىشود. اگر مىگفتند يكى، بازهم مىگفتند نمىشود! امروز سه هزار تا سانتريفيوژ دارد كار مىكند، مبالغ زيادى هم آمادهى كار گذاشتن است. مىگويند در همين حد متوقف شويد. اين هم يكى از ناكامىهاى آمريكاست."
" این فرایند عقب نشینی البته برای ما یک فایده ای هم داشت: اینکه خودمان هم وعده ها و حرفهای رقبای غربی و اروپایی را تجربه کردیم و هم افکار عمومی دنیا تجربه کرد. لکن عقب نشینی بود، دیگر عقب نشینی کردید. من همان وقت در جلسه مسئولین گفتم اگر چنان چه بخواهند به این روند مطالبه پی در پی ادامه بدهند، من خودم وارد میدان می شوم. همین کار را هم کردم. بنده گفتم که این روند عقب نشینی باید متوقف شود و تبدیل شود به روند پیش روی و اولین قدمش هم باید در آن دولتی انجام بگیرد که این عقب نشینی در آن دولت انجام گرفت. و همین کار هم شد. در زمان دولت قبل، اولین قدم به سمت پیشرفت برداشته شد. تصمیم گرفته شد که کارخانه UCF اصفهان راه اندازی شود و راه اندازی هم شد و دنبالش هم این پیشرفت های بعدی تا به امروز.
چیزهایی هست که خواهید دید که همان نقشه ایجاد یأس دشمن است که حالا یک کار به این عظمت انجام گرفته. مسأله انرژی هسته ای این همه درباره اش مردم شادی و خوشحالی کردند. آقا در بیاید که چرا شما بیخود مملکت را به چالش های این چنینی می کشانید؟ فقط به خاطر یک چیز کم اهمیت انرژی هسته ای؟
ببیند این همان ایجاد یأس است. این همان چیزی است که شما باید مراقبش باشید. این یکی از آن رخنه هاست که اعتماد به نفس ملی را ضربه می زند چنان چه در سال قبل متأسفانه این کار شد؛ یعنی این مسأله انرژی هسته ای که باید پشتوانه مستحکم اعتماد به نفس ملت ایران می شد، خواستند وسیله ای کنند که اعتماد به نفس را از ما بگیرند. هی فشار آوردند که باید آن را تعطیل کنید، این را تعطیل کنید. رسیدند به کارخانه UCF اصفهان، گفتند این را هم باید تعطیل کنید. این مقدمات اولیه است. بنده آن وقت به مسئولین گفتم که اگر این حرف را گوش کردید، فردا خواهند گفت معادن اورانیوم را هم که در کشور وجود دارند، باید یک جا جمع کنید بدهید به ما تا خاطرجمع شویم که شما نمی خواهید بمب اتم بسازید"
مقام معظم رهبری در سوم مرداد ۱۳۹۱ در ديدار مسئولان و کارگزاران نظام اعلام کردند:
« در هر برههاي که ما در مقابل جبهه دشمن انعطاف نشان داديم و عقبنشيني کرديم با توجيههايي؛ مثلا گفتيم بگذاريد بهانه را از دست دشمن بگيريم، يک وقت گفتيم سوءظن دشمن را از خودمان زايل بکنيم، به اين بهانهها انعطاف نشان داديم، دشمن مواضع گستاخانهتر عليه ما گرفت. در آن روز ادبيات مسئولين ما آلوده شد به حرفها و تعبيرهاي تملقآميز نسبت به غرب و فرهنگ غربي، در آن روز اينها ما را محور شرارت معرفي کردند. کي؟ آن کسي که خودش مجسمه شرارت بود، رئيسجمهور قبلي آمريکا مجسمه شرارت، ايران اسلامي را محور شرارت معرفي کرد.
اين کي بود؟ آن وقتي که ما در ادبيات خودمان در اظهارات خودمان حرفهاي تملقآميز نسبت به غرب و نسبت به آمريکا را تکرار ميکرديم. اين جورياند اينها. در همين قضيه هستهاي، آن وقتي که ما با اينها همراهي کرديم، عقبنشيني کرديم، البته تجربهاي بود براي ما، اما اين واقعيت است. آن روزي که عقبنشيني کرديم، اينها جلو آمدند اين قدر جلو آمدند که من توي همين حسينيه گفتم که اگر بنا باشد اين روال از سوي آنها ادامه پيدا کند من خودم وارد قضيه خواهم شد و وارد قضيه شدم. عقبنشينيها آنها را گستاختر کرد، طلبکارتر کرد.
يک روزي بود که مسئولين ما قانع بودند که اجازه بدهند که ۲۵ سانتريفيوژ ما توي کشور داشته باشيم؛ ۲۵ تا سانتريفيوژ! آنها گفتند نميشود اينها قانع شدند که ۵ تا داشته باشيم، باز هم گفتند نميشود. مسئولان ما قانع شدند که ۳ تا سانتريفيوژ داشته باشيم باز هم گفتند نميشود. امروز گزارش را شنيديم. ۱۱ هزار سانتريفيوژ داريم. اگر قرار بود ما آن عقبنشينيها را، آن انعطافها را ادامه ميداديم، امروز از پيشرفت هستهاي که هيچ خبري نبود- من ميخواهم عرض کنم- اين نشاط علمي هم در کشور قطعا لطمه ميخورد. اين نشاط علمي که اين چند سال اخير در کشور به وجود آمده، اين حرکت علمي اين جوانها، اين ابتکارات، اختراعات، پيشرفتهاي گوناگون در بخشهاي مختلف اين هم لطمه ميخورد».