صفحه 1 از 5
حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۴:۱۰ ب.ظ
توسط hani1459
[External Link Removed for Guests] مذاکره با آمریکا در هنگام خروج روحانی از فرودگاه جلوی خودرو وی را گرفتند و با شعار مرگ بر آمریکا مانع از حرکت آن شدند.
به گزارش مهر، حسن روحانی پس از بازگشت از سفر نیویورک در فرودگاه مهرآباد تهران در محوطه بیرونی پاویون ریاست جمهوری با استقبال جمعی از جوانان حامی مواضع هیات ایرانی در نیویورک مواجه شد که برای ورود او حلقه انسانی تشکیل دادند و گوسفند قربانی کردند.
رئیس جمهور در پاسخ به ابراز احساسات و شعار های حامیان خود با تکان دادن دست و از پنجره باز خودرو از آنان تشکر کرد که هوادارن به شعار روحانی روحانی تشکر تشکر و صل علی محمد بوی بهشتی آمد از اوحمایت کردند .
استقبال کنندگان همچنین تا مسیری خودروی حامل رئیس جمهور را همراهی کرده و در حمایت از وی شعار دادند.
روحانی پس از گذشتن از حلقه هوارادان در حالی که مخالفان وی در حال اقامه نماز بودند قصد عبور از مسیر کنار آنان را داشت که ناگهان مخالفان با ایستادن جلوی ماشین رئیس جمهور مانع از حرکت شدند و شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.
در این هنگام یکی از مخالفان کفش خود را به سمت خودرو روحانی پرتاب کرد که به کسی اصابت نکرد.
بر اساس این گزارش در حالی که مخالفان مانع عبور ماشین رئیس جمهور شدند نیروی انتظامی تلاش کرد راه را برای عبور رئیس جمهور باز کند و در این میان چندین نفر جلوی ماشین به زمین خوردند که با هدایت نیروی انتظامی و توقف ماشین رئیس جمهور حادثه ای پیش نیامد.
در پایان ماشین رئیس جمهور به همراه تیم همراهان و حراست از فرودگاه خارج شدند.
پیش از ظهر امروز حدود 100 نفر از مخالفان مواضع و مذاکرات روحانی از بسیج دانشجویی در فرودگاه مهرآباد تهران حضور یافته بودند .
تجمع حامیان مواضع روحانی نیز از همین تعداد جوان و دانشجو در فرودگاه تشکیل شده بود.
عصر
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۴:۱۲ ب.ظ
توسط hani1459
یک پرسش از آن ها که به سمت رئیس جمهور کفش پرتاب کردند
وبلاگ > موسوی، سیدعبدالجواد -
حتما شما هم شنیده اید که عده ای در بدو ورود آقای روحانی به مام وطن در اعتراض به گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا با ایشان، شعارهایی سر دادند و ظاهرا لنگه کفشی هم به سوی آقای روحانی پرتاب کردند.
اعتراض به یک مقام عالی رتبه اجرایی نه تنها ایرادی ندارد که نشانی است از بلوغ سیاسی یک ملت و گواهی بر مردم سالاری. اما همان معیاری که به معترضان حق می دهد به سوی رئیس جمهوری که با هجده میلیون رای، ریاست قوه مجریه را به عهده گرفته است لنگه کفش پرتاب کنند به ما هم حق می دهد دست کم یک پرسش را طرح کنیم. پرسشی که نه پاسخ به آن، بلکه تامل درآن می تواند نتایج جالبی در پی داشته باشد. این روزها هم صهیونیست ها خیلی ناراحت هستند و هم عده ای از دوستان مدعی ارزشمداری ما. نمی خواهم از این حرف نتیجه بگیرم که خدای نکرده این دوستان با صهیونیست ها غایتی مشترک دارند. ممکن است هرکسی در طول زندگی اش از سر اتفاق با دشمن خود هم موضع شود، این موضوع لزوما به معنای هم داستانی و هم دلی با دشمن نیست اما وقتی این موضوع چندبار تکرار می شود بد نیست آدمیزاد کمی با خودش فکر کند که کجای کارش ایراد دارد که شادی و ناراحتی او و کسی که مدعی دشمنی با اوست هم زمان می شود.
خبر انلاین
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۴:۵۶ ب.ظ
توسط Mohammad 1985
باز یک عده تهی مغز !!!
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۴:۵۹ ب.ظ
توسط mj_piremard
با سلام
جز تاسف چیزی نمیتونم بگم متاسفم
البته به این عده قلیل با صدای بلند چیزی هم نباید گفت از قدیم گفتن با احمق جماعت نباید بحث کرد باید بگزاری در همان دنیای احقانه خود باشد
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۵:۱۴ ب.ظ
توسط sand_fighter
[External Link Removed for Guests]
چه رجا نیوز خوشحاله !!!!
به هر حال از خبر گذاری که از این آقایان که لنگه کفش پرت می کنند پشتیبانی می کنه می شه فهمید که این ها که بودند و چه می خواستند !!!!
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۵:۵۹ ب.ظ
توسط mohammad area51
این کار زشت یعنی پرتاپ کفش به طرف رئیس جمهور مسلما محکومه و باید با عوامل این کار برخورد بشه.
دو تا جریان متاسفانه تو این چند روز و چند ساعت بعد از تماس تلفنی اوباما و روحانی دارند تندروی می کنند اول اون گروهی که فکر می کنه بعد از این تماس دیگه همه مشکلات ایران و بین دو کشور تموم شد و ایران تبدیل به بهشت میشه و گروه دوم که که فکر می کنه ایران تبدیل به جهنم شد و خون شهیدان پایمال شد و ..........
هر دو جریانها دارند تندروی می کنند .
امریکا و ایران دارای بعضی منافع کاملا متضاد هستند پس به این زودی ها امکان برقراری ارتباط کامل نیست اما میشه یکسری همکاری هایی در بعضی مسائل داشت که امیدوارم از طریق همین رابطه بشه مساله هسته ای را تا حدودی حل کرد مسلما باید منتظر بود دید که در ماه اینده کشورهای 5 +1 چه واکنشی نسبت به بسته پیشنهادی ایران دارند.
خدارو شکر که رهبری اگاه و با تدبیر هست نباید بعضی ها جلوتر از ایشون حرکت کنند .......
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۶:۴۷ ب.ظ
توسط hani1459
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
فارس
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۶:۵۶ ب.ظ
توسط hani1459
واکنش عجیب احمدی نژاد به گفت و گوی روحانی و اوباما
درحالیکه بسیاری از تحلیلگران، تقاضای کاخ سفید برای گفت و گو با رییس جمهور ایران را در راستای راهبرد «نرمش قهرمانانه» تلقی می کنند، ظاهراً محمود احمدی نژاد نظر دیگری در این مورد دارد.
آفتاب: درحالیکه بسیاری از تحلیلگران، تقاضای کاخ سفید برای گفت و گو با رییس جمهور ایران را در راستای راهبرد «نرمش قهرمانانه» تلقی می کنند، ظاهراً محمود احمدی نژاد نظر دیگری در این مورد دارد.
رییس جمهور سابق ایران ظهر امروز در حالیکه قصد داشت وارد ساختمان لاله شود، با خبرنگار سایت خبری تیک Tik.ir مواجه شد.
خبرنگار از او پرسید که نظرتان در مورد سخنان دکتر روحانی در سازمان ملل و تقاضای اوباما برای گفت و گو با ایشان چیست؟
احمدی نژاد در حالی که نارضایتی از روش متفاوت دیپلماتیک روحانی، در سیمایش واضح بود گفت: من نمی دانم کلاً !
وی با بیان این که «اصلا نمی داند ماجرا چیست»، خطاب به خبرنگار تیک گفت «چه می دونم والله»
وقتی خبرنگار تیک Tik.ir ، ماجرای تماس اوباما را برایش تعریف کرد ، در حالی که از آن خنده های همیشگی خبری نبود و اندکی عصبی به نظر می رسید، گفت: حتما این کار درست بوده دیگه!
این واکنش خاص احمدی نژاد در شرایطی بیان شده که خود او قصد چشمگیری برای دیدار با اوباما داشت ، اما به دلیل عدم توانایی او، هیچ گاه نه در داخل و نه در خارج جدی گرفته نمی شد.
افتاب
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۷:۱۹ ب.ظ
توسط jhan2010
البته این نوع رفتار به منافع شخصی افراد ربط دارد که با این موضوع مخالفند ربطی به ارزشمداری ندارد خیلی وقته که این ارزشها دیگر رنگ بوی واقعی خود را از دست داده و به نوعی نخ نما شده است
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۷:۴۴ ب.ظ
توسط hani1459
سوغات شیخ
اقتصاد > اقتصاد سیاسی - هفته نامه تجارت فردا در پرونده ای به بررسی آثار اقتصادی سفر رییس جمهوری به نیویورک جهت حضور در مجمع عمومی سازمان ملل پرداخته است.
مهمترین اثر سفر رئیسجمهور به نیویورک بر اقتصاد کشور میتواند انگیزه دولت جدید در اجرای اصلاحات اقتصادی برای کاهش اثر تحریمها و رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار باشد. افق کوتاهمدت اقتصادی ایران تغییری نکرده است.
بعد از چند هفته انتظار، زمینهسازی خبری و اعلام مواضع ایران در روزنامههایی مانند واشنگتنپست و گاردین رئیسجمهور تازه منتخب ایران برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد. همراه با این سفر نرخ برابری دلار در برابر ریال در بازار ارز تهران کاهش پیدا کرد و به کمتر از 2900 تومان در هر دلار رسید. گمانهزنیها افزایش پیدا کرد و حتی بعضی باور کردند که قرار است روسای جمهور ایران و ایالات متحده با یکدیگر ملاقات کنند. برخی از گشایش در بنبست روابط ایران و آمریکا صحبت کردند، برخی از لغو تحریمها در آینده نزدیک خبر دادند. این گمانهزنیها برای ابتدای هفته بود و خبر از انتظارات بازار و توقعات جامعه میداد. امروز که این یادداشت را مینویسم بخش عمدهای از انتظارات با محتملترین واقعیتهای ماههای در پیشرو همخوان شدهاند. برخلاف بازار تهران در عرصه دیپلماتیک بیش از سه دهه دشمنی و فقدان روابط دیپلماتیک با یک دست دادن و روبوسی خاتمه پیدا نمیکند. اما دیدارهای رئیسجمهور با رئیسجمهور فرانسه و رهبران سایر کشورها نشان داد جهان به وجود فرصتی برای تعامل و رسیدن به یک راهحل پایدار بر سر برنامه انرژی هستهای ایران باور دارد. سفر به نیویورک نه پایان راه بلکه آغاز پایان بود.
اولین و مهمترین باور که برخی از رسانهها به آن دامن زدند لغو ناگهانی و کوتاهمدت تحریمهای بینالمللی علیه ایران بود. در ذهن بسیاری از افراد از آنجا که تحریمها توسط ایالات متحده اعمال و تشویق شدهاند یک ملاقات با رئیسجمهور آن کشور میتوانست فرمان لغو آنها را به دنبال داشته باشد. آنچه این باور در نظر نمیگیرد فرآیند تصمیمگیری در کشور ایالات متحده آمریکا و نحوه لغو تحریمهایی است که توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال میشوند. تنها چند روز پیش از رسیدن رئیسجمهور به نیویورک دو سناتور تندرو، جان مککین جمهوریخواه و چاک شومر دموکرات طی نامهای به آقای اوباما به لغو احتمالی تحریمها علیه ایران اعتراض کردند. دولت ایالات متحده درباره لغو تحریمهایی که بر اساس یک قانون مصوب کنگره اعمال میشوند به همراهی کنگره احتیاج دارد. رئیسجمهور میتواند این تحریمها را به طور موقت معلق کند یا تمدید نکند ولی نمیتواند آنها را لغو کند. امروز فعالان اقتصادی ایران میدانند که تحریمها برای ماههای آینده و افق کوتاهمدت بخشی از واقعیت اقتصادی باقی میمانند. خبری از یک گشایش ناگهانی نیست. راه رسیدن به یک سطح عادی روابط بین دو کشور و لغو تحریمها راه دشواری است. دولتی که نگران بازخواست مردم از امتیازاتی است که خواهد داد محتاطانه باید در این راه گام بردارد. این واقعیت همچنین اولویتهای اقتصادی دولت را در ماههای آینده تعیین خواهد کرد.
به نظر میرسد نشان دادن اینکه تحریمها تنها عامل ایجادکننده شرایط فعلی اقتصادی نبودهاند یک اولویت اقتصادی و سیاسی شده است. در طرف مقابل ایران این باور وجود دارد که فقط و فقط تحریمها باعث نزدیک شدن ایران به میز مذاکره شدهاند. این سادهانگاری باعث میشود مخالفان نظام و گروههای فشار در ایالات متحده بخواهند از ابزار تحریمها برای رسیدن به اهداف سیاسی خود بهره ببرند و مانع لغو آنها در صورت توافق بر سر برنامه صلحدوستانه انرژی هستهای ایران بشوند. اما نظرسنجیها در تهران نشان میدهند بسیاری از فعالان اقتصادی سوءمدیریتها و ساختار نادرست اداری را عامل اصلی عدم ثبات در بازارهای داخلی میدانند. شاید جالب باشد ولی سوغات رئیسجمهور از شهر نیویورک میتواند یک اراده قاطع و مصمم برای اجرای اصلاحات اقتصادی-اداری باشد. این اصلاحات در صورت اجرا میتوانند از هزینه فعالیتهای اقتصادی در جامعه بکاهند و باعث رونق اقتصادی بشوند و شرایط را برای بهرهبرداری از فرصتی که کاهش یا لغو تحریمها برای اقتصاد کشور ایجاد خواهد فراهم خواهند کرد. فراموش نکنیم تحریمها یک مانع تجارت خارجی هستند، فضای کسب و کار در کشور ما هنوز تا سطح ایدهآل راه بسیار دارد.
واکنش بازارهای داخلی به سفر رئیسجمهور به نیویورک هم درخور توجه است. واقعی شدن انتظارات به این معناست که حالا میتوان داد و ستد را از سر گرفت. بازار ارز به سطح تعادلی خود بازگشته است و بسیاری از سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی مانند مصرفکنندگان دیگر به یک شوک ناگهانی و غیرقابل پیشبینی باور ندارند. گشایش ناگهانی به باور بسیاری یک شوک مثبت به بازار بود، ولی عدم قطعیت ناشی از آن به ریسک فعالیتهای اقتصادی در حال حاضر میافزود و باعث کاهش تعداد داد و ستدهای اقتصادی در بازار میشد. سفر رئیسجمهور به نیویورک به این گمانهزنیها پایان داد. دیگر نه قرار است نرخ برابری دلار و ریال به دو هزار تومان برسد و نه قرار است دروازههای واردات باز شود تا قیمت محصولات تولیدکنندگان دولتی را غیررقابتی کند. افق کوتاهمدت تغییری نکرده است و میتوان به فعالیتهای اقتصادی ادامه داد. عدم قطعیت دشمن رونق اقتصادی است و شاید باور کردنش سخت باشد ولی بازار ترجیح میدهد درباره یک آینده دشوار مطمئن باشد تا آنکه با آینده درخشانی مواجه باشد که احتمال روی دادنش کم است.
این به این معنا نیست که تحریمها را باید عادی قلمداد کرد. تحریمها باعث دگرگونی شرایط اقتصادی شدهاند و در این شکی نیست. در حال حاضر تحریمها علیه صنعت نفت و نظام بانکداری کشور مخربترین آثار ممکن را داشتهاند و تحریم علیه صنعت هواپیمایی مانع ارتقای کیفیت پروازهای خطوط هوایی داخلی شده است. در کنار اجرای اصلاحات اقتصادی دولت میتواند با همفکری با فعالان بخش خصوصی از راههای مدنی موجود برای لغو تحریمها استفاده کند. احکام دادگاههای اروپایی علیه تحریم کشتیرانی و برخی موسسات بانکی نشان داد که تحریمها آنقدر ناعادلانه و غیرانسانی هستند که بتوان آنها را در دادگاههای جهان به چالش کشید. همزمان با قویتر کردن بنیه اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار در کشور میتوان با تکیه به پتانسیلهای مدنی جامعه جهانی از قدرت و اثر مخرب تحریمها کاست. سفر اخیر رئیسجمهور به شهر نیویورک باعث شد تا ضمن یادآوری غیرانسانی بودن تحریمها برای اولین بار رسانههای ایالات متحده اهمیت بازار ایران را برای اقتصاد ایالات متحده یادآوری کنند. تاسیس اتاق بازرگانی ایران و آمریکا اکنون بیش از هر زمانی ضروری به نظر میرسد تا فعالان اقتصادی بتوانند در یک چارچوب قانونی وارد فعالیت علیه تحریمهای یکجانبه علیه ایران بشوند.
رهاورد سفر رئیسجمهور به نیویورک تایید مجدد واقعیتهای اقتصادی کشور و موانع سیاست خارجی بود ولی نشان داد جایی که اراده برای تغییر وجود داشته باشد راهی برای بهبود پیدا خواهد شد. ظرف دو هفته دولت موفق شد چهره ایران را از یک کشور سرکش از قوانین بینالمللی به چهره مردمی مصمم به تعامل با جهان تغییر دهد. با توجه به اشتباهات هشت سال گذشته و جو منفی که رسانههای بینالمللی هر سال در همین ایام مهمات تازهای برای دامن زدن به آن پیدا میکردند، این دستاورد کمی نیست. برای همین است که حالا میتوان به تغییری آهسته و پیوسته امیدوارتر بود و با توهم گشایشی ناگهانی خداحافظی کرد.
خبر انلاین
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۷:۵۰ ب.ظ
توسط farzad_111
این رفتار ها از جانب کسانی هست که ادامه رفتار و دیپلماسی اعتدال گرای دولت را به ضرر منافع خود می بینند. اگر اینها خود را بسیجی واقعی می دانند پس باید گفتار رهبر انقلاب رو در خصوص نرمش قهرمانانه توام با پایداری بر روی اصول و ارزش های ملت و انقلاب درک می کردند.
Re: حمله به روحانی با لنگه کفش
ارسال شده: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۱۹ ب.ظ
توسط potpotpot
برقراری رابطه با آمریکا ، و گشوده شدن سفارت این کشور در تهران ، باعث هر چه منزوی تر شدن
اسرائیل می شود ، برقراری رابطه با آمریکا منافع زیادی دارد ، و با دیپلماسی هنرمندانه و منطق مدارانه
می شود و اهداف بزرگ ومتعالی در عرصه بین المللی رسید ، و جایگاه ایران و ایرانی را در عرصه بین المللی
متعالی کرد
این درسته که امریکا و ایران دارای بعضی منفعت های کاملا متضاد هستند ، ولی منافع مشترک این دو کشور
بسیار بیشتر از اقلیت منفعت های متضادشان است ،
تنها حمایت از مردم مظلوم فلسطین می ماند ، که ایران با داشتن رابطه با آمریکا ، و با رویه دیپلماسی هنرمندانه و
منطق مدارانه ، می تواند اسرائیل را جهان منزوی و محکوم سازد ، به همین خاطر اسرائیل از برقراری رابطه با آمریکا
عصبانی است ، چون وجود رابطه بین ایران و آمریکا را نه تنها به نفع خودش نمی داند، بلکه بازنده اصلی ایجاد رابطه
ایران با آمریکا ، اسرائیل است، ، اسرائیل دوست دارد ایران منزوی باشد و سایه تحریم و دشمنی بین ایران و غرب
برقرار باشد ، پس نتیجه می گیریم برقرای رابطه میان دو کشور منافع زیادی برای دو کشور در بر دارد و به ضرر
اسرائیل است
کار بزرگی انجام شده و گام بزرگی برداشته شده است .
بنده کمترین به نوبه خودم ، از این بزرگ مرد قهرمان ، ریاست محترم جمهوری، جناب آقای روحانی تشکر می کنم
و ایشان بدانند ، بنده کمترین حامی تام و تمام ایشان هستم ، و انشاا..... خواهم بود