رتبه ایران از نظرشادی و رضایت از زندگی ۱۱۵در میان۱۵۶کشور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۹۲, ۱:۴۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

رتبه ایران از نظرشادی و رضایت از زندگی ۱۱۵در میان۱۵۶کشور

پست توسط potpotpot »

    در «گزارش جهانی شادی و رضایت از زندگی» رتبه ۱۱۵ را    
    تحقیقاتی «زمین» وابسته به دانشگاه کلمبیا در آمریکا، با انتشار گزارشی درباره وضعیت شادی و رضایت از زندگی در ۱۵۶ کشور دنیا، رتبه ایران را ۱۱۵ اعلام کرده است.   

    این گزارش، کشورهای دانمارک، نروژ، سوئیس، هلند و سوئد به ترتیب شادترین مردم جهان را دارد.   

    تحقیقاتی زمین، علاوه بر نظرسنجی از مردم، شاخص‌هایی از قبیل میزان سلامت روانی، میزان امید، آزادی انتخاب در زندگی، برخورداری از پشتیبانی اجتماعی و تولید ناخالص داخلی را نیز در نظر گرفته است.رتبه ایرانیان از نظر رضایت و شادی: ۱۱۵ در میان ۱۵۶    
    تحقیقاتی «زمین» مربوط به دانشگاه کلمبیا در گزارشی با عنوان «گزارش جهانی شادی» وضعیت شادی و رضایت از زندگی را در ۱۵۶ کشور جهان بررسی کرده که در این میان رتبه ایران پس از کشورهایی چون جیبوتی ۱۱۵ اعلام شده است.    

    تحقیقاتی «زمین» مربوط به دانشگاه کلمبیا در ایالات متحده در گزارش تازه‌ای با عنوان «گزارش جهانی شادی» وضعیت شادی و رضایت از زندگی را در ۱۵۶ کشور جهان بررسی کرده که در این میان رتبه ایران ۱۱۵ اعلام شده است.   

    این تحقیقات در کنار نظرسنجی از مردم این کشورها در زمینه میزان سلامت روانی آنها معیارهای دیگری چون میزان امید به زندگی سالم، درصد فساد، تولید ناخالص داخلی، آزادی انتخاب در زندگی، برخورداری از پشتیبانی اجتماعی، و میزان سخاوت محاسبه و در این رتبه‌بندی لحاظ شده‌ است.   

    اساس جدول منتشرشده توسط این مؤسسه، کشورهای جیبوتی (با رتبه ۱۱۴)، بنگلادش (۱۰۸)، عراق (۱۰۵)، سومالی (۱۰۱)، موزامبیک (۹۴)، زامبیا (۹۱)، پاکستان (۸۱)، ترکیه (۷۷)، و ترکمنستان با رتبه ۵۹، از نظر شادی و رضایت شهروندان در وضعیت بهتری نسبت به ایران به‌ سر می‌برند.   

    بر این گزارش تازه، دانمارک، نروژ، سوئیس، هلند، سوئد و کانادا به ترتیب شادترین کشورهای جهان هستند.   

    ادامه رتبه‌بندی‌های این جدول، استرالیا در جایگاه دهم، اسرائیل یازدهم، امارات متحده عربی چهاردهم و ایالات متحده در رتبه هفدهم قرار دارند.   

    این جدول جایگاه بریتانیا ۲۲، فرانسه ۲۵، آلمان ۲۶، ژاپن ۴۳، و ایتالیا ۴۵ است.   

    نوشته مؤسسه یادشده در پرسش‌نامه‌های این نظرسنجی، هم در مورد برخورداری افراد از حس شادی به هنگام انجام این نظرسنجی سؤال شده و هم در مورد رضایت کلی آنها از وضعیت زندگی‌شان سؤالاتی مطرح شده‌ است.   

    گزارش می‌نویسد با این‌که افراد فقیر زیادی هم هستند که به هنگام انجام نظرسنجی گفته‌اند که در این برهه از زمان احساس شادی می‌کنند، اما به‌ طور کل افراد فقیر در بخش سؤالات مربوط به رضایت کلی از زندگی ابراز نارضایتی کرده‌اند.   

    بخش دیگری از این گزارش آمده‌ است که میزان اختلالات روانی و افسردگی از عوامل مهم در پایین بودن رتبه شادی در کشورهای پایین‌تر در این جدول است و از مسئولان این کشورها خواسته شده است تا توجه بیشتری به وضعیت روحی و روانی شهروندان خود بکنند.   

    گزارش در پایان می‌نویسد که هم‌اینک تعداد دولت‌هایی که قصد دارند به مرور میزان پیشرفت کشور خود را بر اساس میزان شادی و رضایت شهروندان خود بسنجند رو به افزایش است.   

    گزارش برای نمونه به دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا، اشاره می‌کند که به دفتر آمار ملی کشورش دستور داده تا میزان رفاه و رضایت شهروندان بریتانیایی را به‌ طور مداوم بررسی و اندازه‌گیری کند.   
   
   
       
  [External Link Removed for Guests]  
   
   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”