jhan2010 نوشته شده:سیاست جایی برای احساسات نمی گذارد و به گفته اکانت جایی که سیاست متولد شود احساسات می میرد اینکه امروز در جای جای جهان به مسلمانان حمله می شود و در سکوت جامعه بین الملل و یا زیر نظر انها این کار انجام می شود صرفا بخاطر این است که منافع کشورها با بودن اسلام در تناقض است و اسلام زنگ خطری است برای انها بعد از واقعه 11 سپتامبر تیک حمله به اسلام و مسلمانان زده شد هدف خراب کرده چهره اسلام و به نمایش گذاشتن اسلامی وحشی و بدور از مدرنیته که جهان باید از ان می ترسید حال خود کشور های اسلامی هم با قوانین و دستورات اشتباه خود مزید بر علت شدن و باعث شد تا این باور بیشتر به حقیقت پیوند بخورد اعدام افراد در ملا عام درحالی که همگان کف و سوت می زنند و مرگ یک انسان را به هورا می گذرانند سنگسار زنان ، بریدن سرهای انسانها توسط گروهک های تندرو و به اصطلاح مسلمان زدن سر در ملا عام خوردن اعضای بدن انسان توسط کسی که ادعای مسلمانی داردو... خب شما این تصاویر را از رسانه های جهان بینید چه درکی از ان دارید ما خود باعث شدیم تااین تفکرات در سایر ادیان پیدا شود وگرنه اسلام به خودی خود دینی لطیف و زیباست ولی متاسفانه بد معرفی شده بد رفتار شده باهاش
باسلام و عرض ادب و احترام 
به بخشهایی از نظر شما نقدهایی وارده:
اول اینکه به نظر من در دنیای امروز اسلامی واحد وجودنداره بلکه چند نوع اسلام داریم که درجه ناخالصیشون متفاوته مستقل از مبحث سنی و شیعه
به طور کلی اگر دو وادی کلی خداگرایی Theoismو انسان گرایی Humanismرا شاخص درنظربگیریم مدل اسلام موجود دربرخی کشورها در برخی وجوه به وادی اومانیسم بیشتر متمایله تا وادی اول
مثلا مدل اسلام موجود در ترکیه - مالزی - امارات که غلظت سکولاریته (دنیویت) در انها بالاست و محدود به حوزه فردی میشه را نمیتونیم با مدل ایران که ابعاد اجتماعی-سیاسی هم داره و حوزه اون بسیار فراتر از فردی و کشوری که جهان شموله یکی دونست
منافع کشورها(البته نمیدونم این تعبیر کلی شما معنیش چیه کشورها را با هم نمیشه جمع بست چون جهت گیری واحدی ندارن) با مدل سکولارشده اسلام تناقضی نداره چون این نوع اسلام بیرون از حوزه فردی حرفی برای گفتن نداره
نه به وضعیت جامعه کاری داره نه میخواد برای پیاده سازی احکام اجتماعی اسلام حکومت تشکیل بده نه میخواد در جهت فراگیرسازی اسلام تمدن سازی کنه.
اسلامی وحشی و بدور از مدرنیت:جمع واژه لاتین مدرن با پسوند عربی یت از نظر دستور زبانی اشتباهه / مظاهر توحش و تروریسم که به نام مسلمانی رقم میخوره واقعا مورد دردناکیه که حجاب اسلام شده وبه یک طرز فکر انحرافی برمیگرده اما اینکه برای جبران این مورد منفعلانه بگوییم اسلام مدرنیته (نواندیشی) و مدرنیسم (نوگرایی) داره به نظر من اشتباهه
مدرنیته حامل معانی خاصیه که ریشه در اومانیسم داره که باذات اسلام در تعارضه. واقعا لازمه جامعه ما از سطحیات و ظواهر امور عبورکنه و عمیق و ریشه ای به موضوعات بپردازه
مدرن شدن به معنی سطحی بهره گیری از تکنولوژی در زندگی نیست مدرن شدن یعنی یک جهانبینی خاص رو پذیرفتن یعنی یک سری تعاریف خاص از انسان - هدف حیات-سبک زندگی و... رو معتبر دونستن و با یک فرهنگ خاص زندگی کردن
متاسفانه به علت تبیین اسلام باادبیات گذشته و نامتناسب با تحولات جهان معاصر و عدم شناخت عمیق از اسلام و اندیشه مدرن برای اینکه از اسلام درمقابل هجمه مدرنیسم وتهمت ناپویایی و تاریخ گذشتگی دفاع کنیم دچار التقاط میشیم.
کاری به وقایع روز ندارم و نمیخوام اونارو با حرفهای خودم تقسیم بندی کنم چون واقعیات خیلی پیچیدن که بشه بسادگی دسته بندی کرد اما آرزوی یک زندگی آرام در یک بستر پلورالیستی ( پذیرش تکثر عقاید و اینکه همه عقاید در یک ترازند و هرکدام برای خود محترم و عقیده ای مطلق و مافوق دیگری وجودندارد) در جهانی با وجود دو تمدن خداگرای اسلام (البته نسخه اصیل که شامل پیروان حقیقی همه ادیان الهی میشود)و تمدن مدرن (تمدن خداانکاری و به تعبیر قدیم کفر=پوشاندن حق) در آینده به نظر من یک احساس خام و غیرمنطقیه چون جمع اضداد غیرممکنه.
متشکرم 
پایان قسمت اول-ادامه دارد....