متن انگلیسی توافق هستهای ایران و1+5 + ترجمه
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: متن انگلیسی توافق هستهای ایران و1+5 + ترجمه
با سلام
دوستانی این همه انتقاد میکنن خوب خودشون برن مذاکره کنن ببینیم چه کار میکنن
خوب اگه این توافق صورت نمیگرفت دور تازه تحریم ها شروع میشد چی کار باید میکردیم
این همه اساتید سیاست داخلی خارجی که انتقاد میکنید یه برنامه برای بعد از وضع تحریم های جدید بدید.
بگید برای وضعیت تولید برای صنعت فرسوده نفت برای معیشت مردم برای تامین داروهای خاص برای ساخت رآکتور های جدید هسته ای چه برنامه ای دارید
مشکلات کشور با حرف از عاشورا حسن حسین گفتن درست نمیشه باید مثل همون حسین که هرجا کم میاریم ازش مایه میزاریم مرد مردانه وارد عمل شد
تو این شش ماه هم ما کار خاصی نمیخواستیم انجام بدیم اگه طرف مقابل نخواد با ما راه بیاد خوب میزنیم زیر همه چیز
دوستانی این همه انتقاد میکنن خوب خودشون برن مذاکره کنن ببینیم چه کار میکنن
خوب اگه این توافق صورت نمیگرفت دور تازه تحریم ها شروع میشد چی کار باید میکردیم
این همه اساتید سیاست داخلی خارجی که انتقاد میکنید یه برنامه برای بعد از وضع تحریم های جدید بدید.
بگید برای وضعیت تولید برای صنعت فرسوده نفت برای معیشت مردم برای تامین داروهای خاص برای ساخت رآکتور های جدید هسته ای چه برنامه ای دارید
مشکلات کشور با حرف از عاشورا حسن حسین گفتن درست نمیشه باید مثل همون حسین که هرجا کم میاریم ازش مایه میزاریم مرد مردانه وارد عمل شد
تو این شش ماه هم ما کار خاصی نمیخواستیم انجام بدیم اگه طرف مقابل نخواد با ما راه بیاد خوب میزنیم زیر همه چیز
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
-
- سپاسهای ارسالی: 3170 بار
- سپاسهای دریافتی: 4864 بار
Goebbels نوشته شده:چند سوال :
تاکید بیش از حد برخی بر روی غنی سازی 20 درصد برای چیست؟
اصولا غنی سازی 20 درصدی برای ایران مقرون به صرفه است؟
موجودی اورانیوم غنی شده 20 درصدی ما به میله های سوخت تبدیل نمیشود؟! خوب مگر قصد ما تهیه سوخت 20 درصد برای راکتور تهران نبوده است؟!
ج1 : برای اینکه راکتور تحقیقاتی تهران که تنها راکتور تحقیقاتی فعال ما تا به امروز است سوختش در حال اتمام بود و ایران طبق روال مرسوم آژانس برای چنین مواردی درخواست خود را برای خرید سوخت 20% مورد نیاز این این راکتور ارایه کرد که تا جایی که به خاطر دارم با فرانسه هم صحبتهایی شد ولی با فشارها و کارشکنی ها لغو شد و کشور دیگری هم حاظر به فروش این سوخت نشد و این به معنی توقف کار این راکتور و خاتمه ی تولید رادیو داروهای مورد نیاز هزاران بیمار که مهمولا نیمه عمر کمی دارند و امکان ذخیره سازی طولانی مدتشان میسر نیست . انها می خواستند از این حربه به عنوان اهرم فشار دیگری بر ما استفاده کنند ضمن اینکه مطلقا توان فنی لازم برای تولید چنین سوختی و تبدیل ان به میله های سوختی را در ما نمی دیدند . نهایتا ایران به سمت تولید پیش رفت .
ج2 : البته که نه . بهمین دلیل ایران بارها اعلام کرد ( در دوره ی احمدی نژاد ) که اگر غربی ها تضمین لازم برای تامین سوخت راکتور تهران را بدهند غنی سازی 20% متوقف خواهد شد که البته انها تولید این سوخت را به تلاش ایران برای تولید بمب مربوط دانستند که چنین دری وری های عوام فریبانه ای کذب محذ است چرا که برای تولید بمب به غنی سازی حداقل تا سطح 80% نیاز است .
ج3 : سوخت این راکتور تامین شده که برای دها سال کافی خواهد بود ( اگر اشتباه نکنم دفعه ی قبل که این راکتور سوخت گذاری شده بود قبل از انقلاب بود ) و راکتور تحقیقاتی دیگر ایران (اب سنگین اراک که امیدوارم بعد از مزاکرات امکان عملیاتی شدنش وجود داشته باشد ) با ارانیوم طبیعی کار خواهد کرد که نیاز به غنی سازی 20% ندارد . مساله سر سوخت های تولید شده ی مازاد است که دلیل تولید ان هم اولا اینکه بالاخره ایران انحصار تولید چنین سوخت هایی را شکسته بود و قابلیت بلقوه ی پیوستن به تامین کنندگان جهانی این سوخت را بدست اورده بود تا از این طریق در اینده ی محتمل بخش قابل توجهی از سرمایه گذاری ها جبران شود .
دوم که مهم ترین دلیل هم هست اینکه ادامه ی تولید چنین سوختی ضمن اثبات توانایی به یک برگ برنده برای چانه زنی در مزاکرات تبدیل شده بود که ظاهرا ما خیلی زود داریم دستمان را خالی می کنیم من به شخصه نمی دانم دور بعد می خواهیم سر چی معامله کنیم !
- سپاسهای ارسالی: 1253 بار
- سپاسهای دریافتی: 7310 بار
ج1 : برای اینکه راکتور تحقیقاتی تهران که تنها راکتور تحقیقاتی فعال ما تا به امروز است سوختش در حال اتمام بود و ایران طبق روال مرسوم آژانس برای چنین مواردی درخواست خود را برای خرید سوخت 20% مورد نیاز این این راکتور ارایه کرد که تا جایی که به خاطر دارم با فرانسه هم صحبتهایی شد ولی با فشارها و کارشکنی ها لغو شد و کشور دیگری هم حاظر به فروش این سوخت نشد و این به معنی توقف کار این راکتور و خاتمه ی تولید رادیو داروهای مورد نیاز هزاران بیمار که مهمولا نیمه عمر کمی دارند و امکان ذخیره سازی طولانی مدتشان میسر نیست . انها می خواستند از این حربه به عنوان اهرم فشار دیگری بر ما استفاده کنند ضمن اینکه مطلقا توان فنی لازم برای تولید چنین سوختی و تبدیل ان به میله های سوختی را در ما نمی دیدند . نهایتا ایران به سمت تولید پیش رفت .
بحث گذشته مطرح نیست ، نگاه ما به شرایط فعلی است که این میزان تاکید بر روی غنی سازی 20 درصدی از سوی برخی وجود دارد.
دقیقا همین مورد که مطرح کردید :
ج3 : سوخت این راکتور تامین شده که برای دها سال کافی خواهد بود ( اگر اشتباه نکنم دفعه ی قبل که این راکتور سوخت گذاری شده بود قبل از انقلاب بود ) و راکتور تحقیقاتی دیگر ایران (اب سنگین اراک که امیدوارم بعد از مزاکرات امکان عملیاتی شدنش وجود داشته باشد ) با ارانیوم طبیعی کار خواهد کرد که نیاز به غنی سازی 20% ندارد
وقتی سوخت تامین شود دیگر نیازی به این همه پافشاری بر روی غنی سازی 20 درصدی نیست (به خصوص جنبه تجاریش که برای ما بیشتر بحث تبلیغاتی دارد تا واقع گرایانه) هر چند غنی سازی در این سطح میتواند یکی از کارت های بازی باشد ولی به هیچ وجه در آن ابعاد و ارزشی نیست که برخی تصور میکنند.
صد البته اگر غنی سازی 20 درصدی آن چیزی بود که برخی ها انتظار داشتند در زمان جناب جلیلی که این کارت هم در بازی استفاده شد مذاکرات به حداقل نتیجه ای میرسید و ...................................که قطعا نرسید.
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Goebbels, الان هر چی امتیاز گرفتیم مال پافشاری دوره های قبل و مقاومت مردم بود
دوما اگر هم می خواستند که تحریم بردارند 20 درصد را تعلیق می کردند و تمام تحریم هایی که بعد از غنی سازی 20 درصد انجام شده بود را بر می داشتند نه به 3.5 برسونند ولی در حد تحریم قبل از غنی سازی 20 در صد هم نشود .
ما که با کنار اومدن با طرف غربی مخالف نیستیم که ، می گیم اگر یک گام برداشتند ، یک گام برداریم نه اینکه اونا نیم گام بردارند و ما نیمی از راه را گام برداریم .
این تفاوت دید من و شماست
دوما اگر هم می خواستند که تحریم بردارند 20 درصد را تعلیق می کردند و تمام تحریم هایی که بعد از غنی سازی 20 درصد انجام شده بود را بر می داشتند نه به 3.5 برسونند ولی در حد تحریم قبل از غنی سازی 20 در صد هم نشود .
ما که با کنار اومدن با طرف غربی مخالف نیستیم که ، می گیم اگر یک گام برداشتند ، یک گام برداریم نه اینکه اونا نیم گام بردارند و ما نیمی از راه را گام برداریم .
این تفاوت دید من و شماست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Goebbels, الان هر چی امتیاز گرفتیم مال پافشاری دوره های قبل و مقاومت مردم بود
با قسمت دوم موافقت دارم.
تحریم های پس از غنی سازی 20 درصد الزاما ربطی به این مسئله نداشت و همچون سایر تحریم ها در کلیت برنامه هسته ای بود و عدم نتیجه مذاکرات!
ما که با کنار اومدن با طرف غربی مخالف نیستیم که ،
این تفاوت دید من و شماست
دیدگاه بنده؟
پس شما از دیدگاه بنده اطلاعی ندارید ، از نظر بنده انرژی اتمی و غنی سازی برای ما در جهت استفاده صلح آمیز (تولید انرژی) کاملا مردود است. بنده انرژی اتمی را برای بمب اتمش میخواهم!
از نظر بنده این میزان هزینه ای که کشور در طول این سال ها برای انرژی اتمی صرف کرده چنانچه صرف برای ابعاد صلح آمیزش (تولید انرژی) باشد کلا اشتباه بوده است.
می گیم اگر یک گام برداشتند ، یک گام برداریم نه اینکه اونا نیم گام بردارند و ما نیمی از راه را گام برداریم .
این دقیقا همان بحث برابر بودن شرایط است که در حقیقت نیست و ما با طرف مذاکره کننده در شرایط و توان چانه زنی یکسانی نیستیم! این مسئله در صورتی تحقق میباد که ما هم قدرت چانه زنی مشابهی داشته باشیم که نداریم
باید با واقع بینی جلو رفت نه با شعار!
همانقدر که دست کم گرفتن خود و وادادگی اشتباه است ، بزرگ بینی و حرکات شعاری اشتباه هست. زمانی میتوانیم از مذاکره گام به گام صحبت کنیم که قدرتش را هم داشته باشیم
در دولت و گروه مذاکره کننده قبلی تصور بر این بود که ما هم از زبان ابر قدرتی سخن میکنیم در صورتی که صرفا در لفظ بود و نه در عمل و با پشتوانه ، نتیجه چه شد؟! هیچ نتیجه ای حاصل نشد
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
باسلام
اولا به جناب ظریف وهمکارانشون که خدایی ازجان ودل مایه گذاشتن دست مریزادوخداقوت عرض میکنم
امادرمورد غنی سازی۲۰درصدکه گویامحل نگرانی دوستان هست متذکرمیشم این توافق موقتی است نه دائمی ودر هیچ جای این توافق اشاره نشده ایران ازحق خودش گذشته درثانی فن آوری ودانشش موجود وبومیست وهرزمان که اراده کنیم میتونیم غنی سازی را ازسربگیریم این توافق با سعدآباد متفاوت چون تاریخ داره وپایانش مشخصه برخلاف سعدآباد
امااینجا میخوام به برادرعزیزم جناب شهاب عرض کنم اخوی ولایت مدارنه ازرهبری جلو میزنه ونه عقب میافته شما نه تنها ریس محترجمهور رامتهم به ارائه گزارش اگه نگیم دروغ٫ نادرست وتحریف شده کردید بلکه رهبری را فردی ناآگاه وکم اطلاع جلوه دادید دقیقا مثل قضیه جام زهرکه برخی امام رامثل یک بچه فر ض میکنن که سرش کلاه گذاشتن وجام زهربهش خوراندن شماهم دقیقا مثل همین فرض را درمورد رهبری جلوه دادید درمورد جناب ظریف بایدعرض کنم درابتدای دولت نهم که ایشان نماینده ایران درسازمات ملل بودن قصد تغییرایشان راداشتن که با مخالفت رهبری مواجه شددرمورد جناب روحانی همین بس که ازبدو تشکیل شورای عالی امنیت ملی تاکنون وقبل ازانتخابات ۹۲تنها فردی که ازمیان دونماینده رهبری دراین شوراهمواره نماینده ثابت ایشان بودن همین جناب روحانی بودن حالا مجمع به کناردرضمن اینکه رهبری به ایشون درپرونده هسته ای اختیاراتی رامیده که به ریاست جمهور پیشین ندادن خودگویای میزان اعتماد رهبری به ایشان وتیم مذاکره کنندست لذا برادرمن کمی سنجیده تر سخن بگید بنده نمی خوام بگم منظور شما این بوده ولی نوع نگازش شما وبرجسته کردن اون بخش اینچنین مینماید
اولا به جناب ظریف وهمکارانشون که خدایی ازجان ودل مایه گذاشتن دست مریزادوخداقوت عرض میکنم
امادرمورد غنی سازی۲۰درصدکه گویامحل نگرانی دوستان هست متذکرمیشم این توافق موقتی است نه دائمی ودر هیچ جای این توافق اشاره نشده ایران ازحق خودش گذشته درثانی فن آوری ودانشش موجود وبومیست وهرزمان که اراده کنیم میتونیم غنی سازی را ازسربگیریم این توافق با سعدآباد متفاوت چون تاریخ داره وپایانش مشخصه برخلاف سعدآباد
امااینجا میخوام به برادرعزیزم جناب شهاب عرض کنم اخوی ولایت مدارنه ازرهبری جلو میزنه ونه عقب میافته شما نه تنها ریس محترجمهور رامتهم به ارائه گزارش اگه نگیم دروغ٫ نادرست وتحریف شده کردید بلکه رهبری را فردی ناآگاه وکم اطلاع جلوه دادید دقیقا مثل قضیه جام زهرکه برخی امام رامثل یک بچه فر ض میکنن که سرش کلاه گذاشتن وجام زهربهش خوراندن شماهم دقیقا مثل همین فرض را درمورد رهبری جلوه دادید درمورد جناب ظریف بایدعرض کنم درابتدای دولت نهم که ایشان نماینده ایران درسازمات ملل بودن قصد تغییرایشان راداشتن که با مخالفت رهبری مواجه شددرمورد جناب روحانی همین بس که ازبدو تشکیل شورای عالی امنیت ملی تاکنون وقبل ازانتخابات ۹۲تنها فردی که ازمیان دونماینده رهبری دراین شوراهمواره نماینده ثابت ایشان بودن همین جناب روحانی بودن حالا مجمع به کناردرضمن اینکه رهبری به ایشون درپرونده هسته ای اختیاراتی رامیده که به ریاست جمهور پیشین ندادن خودگویای میزان اعتماد رهبری به ایشان وتیم مذاکره کنندست لذا برادرمن کمی سنجیده تر سخن بگید بنده نمی خوام بگم منظور شما این بوده ولی نوع نگازش شما وبرجسته کردن اون بخش اینچنین مینماید
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Goebbels, اتفاقا نظر بنده اینه که نظر رهبری این بود که شما اگر در روی آمریکا یک قدم عقب بیاید ،آمریکا دو قدم جلو میاد و باید این روش معکوس شود و فکر کنم این 8 سال هم همین نظریه جواب داد والا اگر مثل سال 82 تا 84 بود الان باید رشته های دانشگاهی رو هم تعطیل کرده باشیم .
در مورد قبول نداشتن مقاومت در دوره های قبل هم چون دید شما سیاسیت و نفر قبل شخص مورد مقبول شما نبوده اینجور فکر می کنید .
بر خلاف نظر شما که فکر می کنید که ما امکان مقاومت را نداشتیم اینکه ما 90 درصد تحریم ها را شده بودیم و دیگر برای کشوری به عظمت ایران فرق نمی کرد که 100 در صد تحریم شود و یا خیر چون نه آمریکا در وضعیتی بود که بتواند از این سخت تر را اجرا کند و نه تمایلی داشت و این به خاطر مقاومت بود و بالاخره با فشار خود کشورهای غربی که در مشکلات اقتصادی هستند و نیاز شدیدی به سرمایه گذاری در کشورهایی مثل ایران دارند بالاخره این تحریم ها به زودی شکسته می شد . آمریکا هم در شرایطی نیست که بتواند جنگ جدیدی را در منطقه شروع کند اون هم با کشوری با این همه نفوذ در گروه های مختلف در منطقه دارد .
حتی یادم هست که یکی از اعضای کنگره هم گفته بود که اتفاقا ایران در این مقطع نباید امتیازی بدهد و من اگر جای ایرانی ها بودم همچنین کاری رو نمی کردم ( مصادف بود با انتخابات ایران )
در مورد قبول نداشتن مقاومت در دوره های قبل هم چون دید شما سیاسیت و نفر قبل شخص مورد مقبول شما نبوده اینجور فکر می کنید .
بر خلاف نظر شما که فکر می کنید که ما امکان مقاومت را نداشتیم اینکه ما 90 درصد تحریم ها را شده بودیم و دیگر برای کشوری به عظمت ایران فرق نمی کرد که 100 در صد تحریم شود و یا خیر چون نه آمریکا در وضعیتی بود که بتواند از این سخت تر را اجرا کند و نه تمایلی داشت و این به خاطر مقاومت بود و بالاخره با فشار خود کشورهای غربی که در مشکلات اقتصادی هستند و نیاز شدیدی به سرمایه گذاری در کشورهایی مثل ایران دارند بالاخره این تحریم ها به زودی شکسته می شد . آمریکا هم در شرایطی نیست که بتواند جنگ جدیدی را در منطقه شروع کند اون هم با کشوری با این همه نفوذ در گروه های مختلف در منطقه دارد .
حتی یادم هست که یکی از اعضای کنگره هم گفته بود که اتفاقا ایران در این مقطع نباید امتیازی بدهد و من اگر جای ایرانی ها بودم همچنین کاری رو نمی کردم ( مصادف بود با انتخابات ایران )
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

بنده عرض کردم با مورد دوم موافقت دارم و در مورد اول صحبتی نکردم پس این برداشت شما از کجاست؟!
بنده چه زمانی عرض کردم مقاومت را قبول دارم یا ندارم؟!
بهتر است به جای دیگران فکر نکنید و تصورات خودتان را به نظرات دیگران ارتباط ندهید ، برای اطلاع بنده یکی از کسانی بودم که به جناب احمدی نژاد در سال 88 رای دادم و هنوز هم بسیاری از کار های ایشان را قبول دارم.
مقاومت هم چیزی نیست که به امثال احمدی نژاد یا روحانی باشد ، سیاست کلی نظام را فرد دیگری تعیین میکند که همه ما می شناسیم.
طرز فکر بنده در مورد انرژی اتمی نیز مرتبط با فرد نیست و مرتبط با نظام است.
موضوع تحریم های بیشتر نیست صرف نظر از اینکه هنوز هم تحریم های شدیدتری قابل اعمال هستند و .............................
بحث بر سر تاثیرات فاجعه باری است که تحریم های فعلی بر روی اقتصاد بیمار ایران گذاشته و خواهد گذاشت ، غرب هم جایگزین های خوبی برای اقتصاد ایران دارد و تا این جایگزین ها باشند نیاز اقتصادی اساسی به ایران ندارد.
اینکه آمریکا در شرایط اعمال تحریم های سخت تر بوده است یا خیر و اینکه تمایلی نداشته باشد هم جای بحث دارد که از حوصله حقیر خارج است.
اگر هم تصور کنیم تحریم ها صرفا با مقاومت ما برداشته میشوند یا شکسته میشوند باید عرض کنم که تصور نادرستی است و تا اینجا هم به اثبات رسیده است ، در مورد کره شمالی ، عراق و حتی خود ایران (تحریم هایی با قدمتی بیش از 30 سال) این مسئله تجربه شده.
عراق هم در زمان صدام تصور میکرد غرب به نفت و صنایعش نیاز دارد پس چند سالی بیشتر نمیتواند تحریم ها را ادامه دهد در صورتی که غرب جایگزین هایی داشت.امثال فرانسه حاضرند ایران خودروی ما را تحریم کنند به قیمت از دست رفتن هزاران شغل!
- سپاسهای ارسالی: 29 بار
- سپاسهای دریافتی: 306 بار
شیرافکن نوشته شده:sazan1978 نوشته شده:دوستان عزيز ، چيزی که مهم است پذيرفته شدن حق غنی سازی برای ايران و به رسميت شناختن پيوستن ايران به باشگاه کشورهای هسته ای آن هم بطور رسمی و قانونی می باشد ، راهی که ما رفتيم کشورهای ديگر مانند کره شمالی و آفريقای جنوبی و پاکستان نيز رفتند و هنوز حق کره شمالی به رسميت شناخته نشده است و از شدت تحريم ها ، اين کشور به خاک سياه نشسته است . پاکستان نيز که بهتر است بگوييم مستعمره غير رسمی انگليس هم بدون اجازه غرب آب نمی خورد و حسابش جداست . شما به جزئيات توافق متمرکز نشويد کل اين موافقت نامه 100 درصد به نفع ايران و ايرانی است و چيزی هم که بايد توجه کرد قدرت های بزرگ به غنی سازی 5 درصدی ايران رضايت داده اند . چند سال پيش پيش شرطی که برای ايران گذاشته بودند انتقال تمام اورانيم غنی سازی شده به کشوری ثالث و تعطيلی و در نهايت انهدام تاسيسات هسته ای بوده است . طرف غربی با اين ذهنيت به اين مذاکرات آمده است و در آخر با مهارت قابل تحسين جناب آقای دکتر ظريف و همکاران متخصصشان از آن ذهنيت خارج و اين حقوق را برای ايران به رسميت شناختند . پس بهتر است قدر اين بزرگان را بدانيم و به حمايت از ايشان بپردازيم. درود بر همه شما دوستان
ممکنه برای ما توضیح بدید کجای قرارداد صد درصد به نفع ایران است؟؟؟یعنی چی به جزئیات متمرکز نشید.یک توافق بدتر از ترکمانچای امضا شده شما میگید همه چی عالی است.چند سال پیش گفتن اصلا شما حق داشتن صنعت اتمی حتی نیروگاه را ندارید.بعدا گفتن حق داشتن چرخه سوخت را ندارید.و همینطور با مقاومت رسیدن به مساله فریز که گفتن ایران همین 3000 سانتریفیوز را نگه دارد و دیگه جلوتر نرود.
حالا مثلا اورانیوم خارج نشد خب که چی؟؟؟وقتی به جزئیات توجه نمیکنید باعث همین اشتباهات میشه.شما 200 کیلو اورانیوم 20 درصد و غنی سازی در این سطح که بهترین امکان برای گرفتن امتیازات بزرگ در اینده بود را از دست دادید.وقتی این اورانیوم به اکسید و اورانیوم 5 درصد تبدیل بشه دیگه چه فرقی با خارج کردن ان دارد.وقتی دستگاههای پیشرفته اصلا نصب نشه و دستگاههای ir2mنصب شده به کار نیافته و تعداد دستگاههای در حال کار هم محدود به همین تعداد فعلی باشه چه فرقی با فریز داره.وقتی راکتور اتمی اراک کار تکمیلش متوقف بشه عملا چه فرقی با تعطیلی داره؟؟؟کدام حق را پذیرفتن.یک چیز بی ارزش که نه ارزش توسعه ای دارد نه ارزش نظامی چه پذیرفتنی است؟؟؟؟ امریکا داره حرف زور میزنه.خودش هزاران بمب داره بعد میگه ایران حق نداره استفاده صلح امیز از برنامه اتمی بکنه.چون اونها فشار اوردن ما کل خاک مملکت را هم بر باد بدهیم؟؟کی میتونه تضمین کنه دولت اصلاحاتی محترم در صورت ادامه این وضعیت میتونه جلوی زیاده خواهی انها را بگیره مگر همین اقای روحانی در دولت خاتمی مسئول مذاکرات نبود؟؟مگر با همین وضعیت برنامه اتمی ایران را تعطیل نکرد؟؟چی به دست اوردن؟؟ایا غیر از این بود که سعی کردن ان زمان را طور دیگری نشان بدهند.حالا بعد از پرداختن این بها و رسیدن به فناوری ما داریم همون مسیر را طی میکنیم.رئیس جمهور امریکا حرف جالبی زد و ان این بود که ما برای اولین بار توانستیم برنامه اتمی ایران را متوقف و به عقب برگردانیم.من نگران دولت بعدی هستم که باز باید بهای اشتباهات راهبردی این اقایون را بپردازد.حالا صبر میکنیم تا ببینیم امثال من نا اگاه و غرض ورز هستند یا واقعا امریکائیها انسان شدن و با پذیرفتن غنی سازی صنعتی در ایران تمام تحریم ها را لغو میکنن.واقعا اکثریت ملت ایران باید چیزهایی که فراموش کرده بود را به یاد می اورد.پس این مذاکرات اگر به نتیجه دلخواه برسد کلا برای ملت سود است و ما تندروها به حاشیه میرویم ولی اگر شکست بخورد دیگه کسی نمیتونه تاریخ را عوض کنه.شما میدونید همین امتیازات بزرگی که داده شده اگر غرب زیر قول و قرارش بزنه برای راه اندازی مجدد باید بهایی سنگین تر از انچه تا بحال پرداختیم بپردازیم با این تفاوت که اقایان حاضر به این کار نیستند بلکه دیگران باز باید بها بپردازند و از ان مهمتر سالهایی است که ما میتوانستیم صرف توسعه برنامه بکنیم ولی از دست دادیم.در گذشته اگر مذاکرات سالها هم طول میکشید تاثیری نداشت چون برنامه داشت طی مسیر میکرد و تکمیل شد.164 تا دستگاه شد 19000تا.دستگاههای پیشرفته نصب شده.سوخت 20 درصد تولید شد.راکتور اب سنگین به مرحله تکمیل نزدیک شد و الان اقایون با همین کارت ها دارن با غرب بازی میکننن.ولی الان با این تعطیلی ها ما هستیم که بها میپردازیم چون اگر غرب تا 4 سال دیگر مذاکرات را طول بده و نخواهد به نتیجه برسونه مشکلی نداره ما هستیم که برنامه هامون رو هواست.نه برنامه اتمی داریم نه تحریم های شورای امنیت لغو شده!!!
برادر عزيز شما اول برای ما انرژی صلح آميز هسته ای و تعريف کن و بفرما برای سوخت هسته ای چند درصد غنی سازی لازم است .در مورد بقيه نظرات شما لازم به ذکر است که در تحريم بعدی عملا يک قطره نفتم نمی تونستيم بفروشيم و مطمثنا تا 4 سال ديگه چيزی نمونده بود که حالا 100 در صد غنی سازی هسته ای داشته با شيم يا نه
[HIGHLIGHT=#ffff00]«گاوآهِن»
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
رفقا!!! چرا الکی بحث می کنید!!! خط فکری طرفداران امثال سعید جلیلی همین است!!! تا صبح قیامت هم شما برای این افراد بنویسید حرف خود را می زنند!!! چشمهایشان را بسته ، گوشهایشان را گرفته و تنها بر اساس چک کردن سایتی مثل فارس و خواندن تحلیل های امثال شریعتمداری و مهدی محمدی یک چیزهایی می گویند!!! حالا بیا بگو پول نداریم!!! دارو نداریم !!! کارخانه های ما خوابیده است!! گندم را از شیطان بزرگ وارد می کنیم!!!! اگر به خرج این دوستان رفت!!! الکی خود را حرام نکنید!!! بگذارید فکر کنند که استدلال آنها صحیح است. فعلا که بوی سوختن خیلی ها از تهران و ریاض و دوبی و تل آویو به مشام می رسد!!!!
Old soldiers never die.They just fade away