متن انگلیسی توافق هسته‌ای ایران و1+5 + ترجمه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار

Re: متن انگلیسی توافق هسته‌ای ایران و1+5 + ترجمه

پست توسط ooooooooooooo »

بـــــــــــزرگترین ، بازنده این توافق ، چین ، بود !!

البته هــــــــــــــــــند ، هم جزو بازنده های این توافق ، محسوب میشـــه !!

عکـــس ، وزیر امور خارجشو نگـــاه کن ، مثل ، برج زهر ماره ، ببین چقدر اخم کرده:

تصویر

اون فرانسوی ، هم ، انگار ، داره ، استخوان ، لای زخم ، اون چینیه میزاه ، تو رو خدا به پوز خنده فرانسویه ، دقت کنید !!
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  دیپلـــــــمات ، کاریــــزمات ، رو عشــــــــــقه !!   
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

typhoon نوشته شده:رفقا!!! چرا الکی بحث می کنید!!! خط فکری طرفداران امثال سعید جلیلی همین است!!! تا صبح قیامت هم شما برای این افراد بنویسید حرف خود را می زنند!!! چشمهایشان را بسته ، گوشهایشان را گرفته و تنها بر اساس چک کردن سایتی مثل فارس و خواندن تحلیل های امثال شریعتمداری و مهدی محمدی یک چیزهایی می گویند!!! حالا بیا بگو پول نداریم!!! دارو نداریم !!! کارخانه های ما خوابیده است!! گندم را از شیطان بزرگ وارد می کنیم!!!! اگر به خرج این دوستان رفت!!! الکی خود را حرام نکنید!!! بگذارید فکر کنند که استدلال آنها صحیح است. فعلا که بوی سوختن خیلی ها از تهران و ریاض و دوبی و تل آویو به مشام می رسد!!!!

عزیز دل برادر ما پدر دوستمون رو به خاطر همین نداشتن دارو از دست دادیم ولی این باعث نشد که عقب نشینی بکنیم بلکه باعث شد بر عزم خود بیشتر جزم بشیم و عدم اعتماد ما به غرب و آمریکا بشه و بر ما محرز شد که اینها مشکلشون اتمی نیست و فقط هدفشون با نژاد ایرانی و ایران هست .
اگر این طرز تفکر جلیلی هست که باید در مقابل دشمن مقاومت کرد من بهش افتخار می کنم و در چشم بسته و ... هم من بعضی از سخنان آقای گلوبلس رو قبول دارم چون دیدشون فقط یک طرفه نیست مثل بعضی از آقایان و بسیار روشن و با استناد بحث می کنند ولی اختلاف نظر هم وجود دارد !
فقط امیدوارم باز هم شما درست گفته باشید و ما اشتباه کرده باشیم چون اشتباه کردن ما اگر اونی که آقای ظریف گفته بودند و نه اونی که کری گفت بسیار خوب هست ولی بندههای توافق چیز دیگری را می گوید و هیچ کجای آن از حق غنی سازی صنعتی یاد نشده ! اگر هست به من هم نشون بدید .
فقط خدا کند شش ماه دیگر افسوس امروز را نخوریم چون یکی مثل بنده و امثالهم این تحریم ها را با پوست و استخوان لمس کردیم ولی مقاومت را ترجیح دادیم چون راضی به ذلت ایران و ایرانی نبودیم و نیستیم . به هر حال اگر کسی از دست من بابت این بحث ها ناراحت شد من غذرخواهی می کنم ولی طرز تفکر من روی مقاومت هست همین و دیگر هیچ ...
موفق باشید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط ooooooooooooo »

در این عکس می بینید ، فرانسویه ، چقدر از ظریف شاکیه !!امـــا خلاف میلش ، نیشش ، باز شده !!

ظریف ، بغلش کرده ، و داره ، با تمام وجود ، می خنده ، و فرانسویه ، داره ، به خوش فشار میاره ، تانخنده ،
ولی مغلوب ، کاریزمای ظریف می شه !!

تصویر

آقــــــای دیپلـــــــمات ، کاریــــزمات ، رو عشــــــــــقه !! تصویر
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  دیپلـــــــمات ، کاریــــزمات ، رو عشــــــــــقه !!   
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1078 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار

پست توسط farzande-iran »

Present نوشته شده:تاکید بیش از حد بر روی غنی سازی 20 درصد بیشتر برای اینه که تا دوره قبل یعنی جلیلی ، فقط بحث بر سر تعلیق 20 درصد بود و در ازای آن رفع کامل تحریم ها ، شناخته شدن حق صنعتی غنی سازی .
ولی الان شرایط ما شده برد - برد
تصویر

کاریکاتور باحالی بود کلی خندیدیم تصویر تصویر تصویر

[HR]
بهتره به جای این بحث ها اول اقتصادمون رو قوی کنیم که مصون از هر تحریمی باشه ، و بعد با اقتدار بریم سر مذاکره ( بزنیم زیر همه چی!!! تصویر )

آقای رضایی روش کارآمدی در این زمینه داشتند.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط ooooooooooooo »

رسیدن ، بــــه ، دانــــش ، و فـــــناوری ، هسته ای ، در صورتی ، برای ما ،امکان پذیره ، که ، اقــــتصـــادی ، بــــا زیر ساخت بسیار قوی مهیا کنیم ، ایرانی ، می تواند ، ما می توانیم .
پس به ، امــــــــید ، ســــــــــــاختن ، اقتصـــــــــــــــادی ، قــــــــــــــدرتمند

این هم عکس جالــــــــبیه ، از دکتر ظریف ، در میان ، هموطنان ؛
تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

عده ای از فقر و بد بختی میگن و با این حرف ها قصد تطهیر این توافق نامه رو دارن! اما نمیدونم اطلاع دارن که رهبری از همه ما آگاه تره یا نه؟ ایشون میتونن به اطلاعات سازمان های مختلف دسترسی داشته باشن (بر عکس ما که از منابع خبری وابسته به فرد یا حزب و گروه اطلاعات دریافت میکنیم!) و بر مبنای اون اطلاعات خط قرمز ها رو تعیین کنن! ایشون علاوه بر اینها رئیس جمهور هم بودن و میدونن کار اجرایی به چه صورته و تا چه حد میشه به شعار ها عمل کرد! حالا اگه چیزی میفرمایند(عدم عقب نشینی حتی یک قدم) شما شک نکن امکان پذیره ! ما نباید در برابر دشمنان ضعف نشون داده و عقب نشینی کنیم !
چقدر از مشکلات داخلی ما به خاطر مدیریت های غلط و ضعف در بازرسی و دلالی هست؟ حالا با این توافق اینها حل میشن؟به جای امتیاز دادن به دشمن باید سیستم مدیریت داخلی رو اصلاح کرد و کشور رو از درون ساخت(البته بنده مذاکرات رو نفی نمیکنم!) وگرنه دشمنان ما به این امتیازات قانع نخواهند بود! باید فکری کرد! خدا کنه حداقل تو این چند ماه دولت بتونه اوضاع داخلی رو اصلاح کنه تا در صورت شکست مذاکرات ناامیدی و یاس در مردم ایجاد نشه!
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

الله اکبر!

حالا نظام مدیریتی رو به توافق هسته ای ربط میدهند.

چنانچه نظام مدیریتی صحیح ایجاد شود میتوان بر برخی از جنبه های تحریم غلبه کرد ولی نه تمام آن ها ، مثلا وقتی بانک مرکزی شما تحریم باشد دیگر کاری نمیتوانید بکنید این مدیریت هم حداقل حداقل چندین و چند سال زمان نیاز دارد و مشکل اقتصادی کشور فوریت دارد.

هر اقتصاد با هر میزان از درون گرایی باز هم به تبادلات با خارج نیازمند است امروزه ما نظامی اقتصادی با نام مستقل نداریم در هیچ کشوری و کشور هایی که به توسعه اقتصادی رسیده اند ، اقتصاد وابسته به تجارت و تبادل دارند.

پس باز هم تحریم ها اثرگذار است منتهی با مدیریت ، میدان این اثر گذاری کوچکتر میشود منتهی این مدیریت در کشوری با نظام مدیریتی مزخرفی همچون ایران تقریبا جزو محالات است یا حداقل یک برنامه دراز مدت میخواهد و ایضا شرایطی که خیلی از اونها در ایران تقریبا امکان تحقق ندارد.

بنده نیز موافق اصلاح نظام مدیریتی کشور و بهبود اوضاع از طریق اصلاح عملکرد و بهبود آن هستم ولی .........................!

شعار ، شعار و باز هم شعار!
آخرین ويرايش توسط 1 on Goebbels, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

تاکید بیش از حد بر روی غنی سازی 20 درصد بیشتر برای اینه که تا دوره قبل یعنی جلیلی ، فقط بحث بر سر تعلیق 20 درصد بود و در ازای آن رفع کامل تحریم ها ، شناخته شدن حق صنعتی غنی سازی .
ولی الان شرایط ما شده برد - برد

که چقدر هم این سیاست جواب داد !!!!!!!! اگر این سیاست اینقدر خوب بود چرا ایشون هر بار دست از پا درازتر از مذاکرات هسته ای برگشت ! ؟

بعضی ها رو انداختند که هرچه علان داریم صدقه سری مذاکرات جلیلی است ! واقعا کوتاه تر از این هم می شه فکر کرد ؟ اگر آقا جلیلی اینقدر موفق بودن پس در این همه سال مذاکره چرا جلوی اضافه شدن تحریم ها را نگرفتند ؟ چرا در دوره ی ایشون بدترین تحریم ها بعد از هر دوره مذاکره اضافه شد ؟ چرا به هیچ نتیجه ای در هیچ مذاکره ای نرسیدن ؟

اگر ایشون می خواستند مقاومت کنند و هر بار که با 5+1 مذاکره می کنند فقط یه بیانیه بخونند دیگه چه نیازی به سفر و هزینه گذاشتن به دست مردم ایران بود ؟ پا تلفن می گفت مذاکره نمی کنم هرکار دوست داریم هم می کنیم !

متاسفانه شکنجه کردن مردم مثل اینکه برای بعضی ها شده مصداق مقاومت ! عجب !

بعضی از دوستان مثل جناب جلیلی در عالمی سیر می کنند که در آن همه چی عالیست و ایران ابر قدرت دنیاست و همه عالم باید سر خم کنند ! ولی دنیا و واقیت چیز دیگریست و در دنیایی که پر از قلدر است نمی شه با داد و توهین مسایل را جلو برد . کسی عاشق چشم و ابروی ما نیست باید برای رسیدن به هدفت منافع خودت و دیگرانو در نظر بگیری !
آخرین ويرايش توسط 2 on sand_fighter, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بشود با پیش زمینه ذهنی یا حمایت جبهه ای، گفت به به چه خوب شد چه تفاهم نامه تاریخی، یا آه آه چه بد شد یک ننگین دیگر،

اما نگاه بی طرفانه داشتن بهش برای من تنها تعجب به همراه داشت.

تو این تفاهم نامه چند نکته عجیب وجود دارد، سخن را به درازا نمی کشم. من تو این سند منتشره هیچ نشانه ای از تفاهم میان طرفین ندیدم. صرفا خواسته های طرفین از همدیگر آمده رو کاعذ، هیچ تمهیدی در زمینه پاسخ گویی طرف مقابل به خواسته های طرف مقابل درش وجود ندارد. گویا صرفا خواستند امضا کنند و نمایشی اجرا کنند که به تفاهماتی دست یافته شده است.

تفاهم نامه ای که زیر 24 ساعت، هر طرف امضا کننده اش (حتی اشخاص حاضر در نشست) یک جور تفسیرش می کند و هر دو تفسیر هم تفاوت قابل توجهی با متن اصلی منتشره دارد فکر من را کلا به سمتی جدا از بحث ننگین بودن یا تاریخی بودن تفاهم نامه می برد.

من که فکر میکنم این تفاهم نامه اصلا موضوع بحث در مذاکرات نبوده است خصوصا جلسه ظریف با کری که با پوشش جلسه 3 نفره و حضور اشتون برگزار شد.

ضمنا برای اون دوستان که به من اعتماد دارند، باید بدانند که متن این توافقنامه چندی قبل از طریق برخی شبکه های بسته سیاسی منتشر شده بود و بر خلاف ادعای طرفین امضا کننده، روزهای گذشته اصلا هیچ تغییری در متن داده نشده است و متن از روزها قبل تر در دسترس خیلی ها از جمله خود من بود تصویر حالا این چند روز چه می کردند که می گفتند داریم روی لغات کار می کنیم الله اعلم. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

M.Abooali نوشته شده: 
من که فکر میکنم این تفاهم نامه اصلا موضوع بحث در مذاکرات نبوده است خصوصا جلسه ظریف با کری که با پوشش جلسه 3 نفره و حضور اشتون برگزار شد.

ضمنا برای اون دوستان که به من اعتماد دارند، باید بدانند که متن این توافقنامه چندی قبل از طریق برخی شبکه های بسته سیاسی منتشر شده بود و بر خلاف ادعای طرفین امضا کننده، روزهای گذشته اصلا هیچ تغییری در متن داده نشده است و متن از روزها قبل تر در دسترس خیلی ها از جمله خود من بود تصویر حالا این چند روز چه می کردند که می گفتند داریم روی لغات کار می کنیم الله اعلم. 

میترسم از روزی که آقای هاشمی مشابه این جملات رو در مورد برنامه هسته ای بگن! میترسم از ...

هاشمي‌ با بياناينكه مذاكرات قطعنامه جنگ از مذاكرات امروز روحاني و ظريف خيلي مهم‌تربود، خاطرنشان كرد: عده‌اي از نيروهاي رزمنده مخالف قطعنامه بودند اماآنچه ما مي‌فهميديم اين بود كه جنگ به جايي نمي‌رسد چون آمريكايي‌ها درجنوب و خليج‌فارس ايستاده بودند و سكوها، هواپيماها و كشتي‌هاي ما را موردحمله قرار مي‌دادند و در اين شرايط جنگيدن عاقلانه نبود
[External Link Removed for Guests]
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

sand_fighter نوشته شده:بعضی از دوستان مثل جناب جلیلی در عالمی سیر می کنند که در آن همه چی عالیست و ایران ابر قدرت دنیاست و همه عالم باید سر خم کنند ! ولی دنیا و واقیت چیز دیگریست و در دنیایی که پر از قلدر است نمی شه با داد و توهین مسایل را جلو برد . کسی عاشق چشم و ابروی ما نیست باید برای رسیدن به هدفت منافع خودت و دیگرانو در نظر بگیری !

راست میگه دیگه...مثل قلدرها و باجگیرهایی که تو محله ها بودند..همونایی که ساکنین محله برای در امان موندن از شرشون بهشون باج میدادند
.البته خدا خیر یگان ویژه بده ترتیب همشون رو داد و ملت رو راحت کرد

در کل باید بگم اوضاع این روزهای ما رو خداوند در یک آیه خوب آورده:

[FONT=Scheherazade]وَلَنْ تَرْضَى عَنْکَ الْيَهُودُ وَ لاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْقُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْبَعْدَ الَّذِي جَاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَکَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لاَنَصِيرٍ (120)   
  یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد ، ( تا به طور کامل ، تسلیم خواسته های آنها شوی ، و ) از آیین ( تحریف یافته ) آنان ، پیروی کنی. بگو: «هدایت ، تنها هدایت الهی است!» و اگر هوی و هوسهای آنان را پیروی کنی بعد از آن علمی که روزیت شد ، آن وقت از ناحیه خدا نه سرپرستی خواهی داشت و نه یاوری .  
 [FONT=Scheherazade][COLOR=#993300 lang=FA]﴿  [FONT=Scheherazade][COLOR=#993300 lang=FA]البقرة،   [FONT=Scheherazade][COLOR=#993300 lang=FA]﴾  [FONT=Scheherazade][COLOR=#993300 lang=FA]   
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام

این همان دیپلماتی است که می گفتید کهنه کار و با تجربه و ورزیده و فلان است. تمام برگ های برنده را که رو کردند. وعده داده اند که پروتکل الحاقی را هم بپذیرند!!! چرا باید اطلاعات مربوط به معادن اورانیوم کشورمان را در اختیار آن ها قرار دهیم؟ تعریف مشترک از برنامه هسته ای؟ عقل و تدبیرتان کجا رفته؟
مهمترین مشکلی که در اثر بی تدبیری تیم مذاکره کننده در این توافقنامه به وجود آمده این است که طرف مقابل تمام پیچ های اصلی ماشین هسته ای را باز کرده و تیم مذاکره کننده عملاً خودش را در قفس گیر انداخته است. موضوع این است که طرف غربی چنان واژه ها و جمله بندی ها را دقیق به نفع خودش انتخاب کرده که عملاً راه گریزی برای ما نگذاشته و تمام راه های گریز خودش را با زرنگی باز گذاشته و دستش برای هرگونه عمل جدیدی باز است.
آقای رضایی در مناظره خوب حرفی زد: واقعاً نمی شد این همه امتیاز نمی دادید و امتیاز کمتری می دادید؟؟؟؟؟؟؟؟

در این توافقنامه قسمت «عناصر گام نهایی راه حل جامع» را خوانده اید؟ شما که می فرمایید این توافقنامه 6 ماهه است، توجه کرده اید که در این قسمت از توافقنامه ما عملاً قسمت 6 ماهه را به توافق نهایی گره زده ایم و خیلی از چیزهایی که فکر می کنید پس از 6 ماه می توانیم دوباره به دست بیاوریم را عملاً برای همیشه از دست می دهیم(در صورت به دست آمدن توافق نهایی)؟؟؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”