بشود با پیش زمینه ذهنی یا حمایت جبهه ای، گفت به به چه خوب شد چه تفاهم نامه تاریخی، یا آه آه چه بد شد یک ننگین دیگر،
اما نگاه بی طرفانه داشتن بهش برای من تنها تعجب به همراه داشت.
تو این تفاهم نامه چند نکته عجیب وجود دارد، سخن را به درازا نمی کشم. من تو این سند منتشره هیچ نشانه ای از تفاهم میان طرفین ندیدم. صرفا خواسته های طرفین از همدیگر آمده رو کاعذ، هیچ تمهیدی در زمینه پاسخ گویی طرف مقابل به خواسته های طرف مقابل درش وجود ندارد. گویا صرفا خواستند امضا کنند و نمایشی اجرا کنند که به تفاهماتی دست یافته شده است.
تفاهم نامه ای که زیر 24 ساعت، هر طرف امضا کننده اش (حتی اشخاص حاضر در نشست) یک جور تفسیرش می کند و هر دو تفسیر هم تفاوت قابل توجهی با متن اصلی منتشره دارد فکر من را کلا به سمتی جدا از بحث ننگین بودن یا تاریخی بودن تفاهم نامه می برد.
من که فکر میکنم این تفاهم نامه اصلا موضوع بحث در مذاکرات نبوده است خصوصا جلسه ظریف با کری که با پوشش جلسه 3 نفره و حضور اشتون برگزار شد.
ضمنا برای اون دوستان که به من اعتماد دارند، باید بدانند که متن این توافقنامه چندی قبل از طریق برخی شبکه های بسته سیاسی منتشر شده بود و بر خلاف ادعای طرفین امضا کننده، روزهای گذشته اصلا هیچ تغییری در متن داده نشده است و متن از روزها قبل تر در دسترس خیلی ها از جمله خود من بود

حالا این چند روز چه می کردند که می گفتند داریم روی لغات کار می کنیم الله اعلم.