سلام پیشبینی من اینه که برنامه هسته ای ما در آینده به سوی متوقف شدن پیش خواهد رفت اما پیش از سقوط از پرتگاه رهبری جلوی اینکارو خواهند گرفت! طرف مقابل خواهان برچیده شدن برنامه غنی سازی از ایرانه و در مقابل یه عده هم از داخل به اینکار تمایل دارن! در صورت اجرایی شدن توافقات از طرف ما میشه گفت که تقریبا چیزی از برنامه غنی سازی ما به غیر از چند تا سانتریفیوژ نمایشی باقی نمیمونه که در ادامه و با جنگ روانی ستون پنجم داخلی و فشار طرف مقابل (آمریکا و متحدانش) ممکنه مردم از خیر همین چند تا سانتریفیوژ نمایشی هم بگذرن! البته اگه یه حساب کتاب هم بکنیم (بدون در نظر گرفتن عقاید و آرمانها) شاید به این نتیجه برسیم که این برنامه غنی سازی محدود دیگه ارزش تحمل اینهمه فشار (اقتصادی -خطر جنگ) رو نداره! شاید هدف دشمن هم همین باشه! باید در نظر داشت که ما در حال حاضر ده ها میلیارد دلار از کشورهای خارجی (مثل آمریکا -چین-هند ) طلب داریم و علاوه بر اینها به گفته وزیر اقتصاد دولت تدبیر و امید ذخیره ارزی قابل توجهی هم در بانک ها خارجی داریم(به گفته رئيس كميسيون برنامه و بودجه مجلس , کشور بیش از 100 میلیارد دلار ذخایر خارجی و طلای نگهداری شده دارد) و همین پول ها + امکان فروش نفت و دریافت پول اون میتونه ما رو وسوسه کنه که تکنولوژی رو به رفاه فروخته و مثل کشورهای عربی (حاشیه خلیج فارس)زندگی کنیم! اما این خیلی خوشبینانه هست و باید در نظر داشت که تا موقعی که ما مثل اینها نشیم(تفکر -عقاید -سبک زنگی و...) اینها ما رو رها نخواهند کرد چراکه وجود تفکر مستقل و دارای پشتوانه(نه چیزی مثل وهابیت) خطر بزرگی برای اونهاست ! تفکر و عقاید ما مثل آتش زیر خاکستر هست که میتونه تمدن اونها رو به باد بده و تمدن نوینی رو تو دنیا(حکومت جهانی امام زمان عجل الله تعالی فرج الشریف)به وجود بیاره و همین نکته باعث میشه که اونها به ما به دیده شک و تردید نگاه کنن و تا نابود نشدن کامل این تفکر نذارن که این کشور به قدرت (اقتصادی -نظامی) برسه! حتی در صورت اقلیت بودن این تفکر باز هم رها کردنش برای اونها خطرناکه و ممکنه چیزی بزرگتر از انقلاب سال 57 به وجود بیاره! اینها رو گفتم برای اینکه بدونید مسئله هسته ای ما یه موضوع صرفا فنی نیست و باید با ابعادش آشنا شد تا نتیجه غلطی به دست نیاد!
[FONT=yekan, tahoma][External Link Removed for Guests] [FONT=yekan, tahoma][External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHABESAGEB, ويرايش شده در 0.
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است. « من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140) صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا
اکر روند مذاکرات همین طور ادامه پیدا کنه غربیها کم کم پیش میایندوتجهیزات اتمی... راکم کم نابود میکنن وبعد از آن نوبت به موشکهای دور بردمون میرسه ومیگن شما نیازی بهشون ندارید وباید نابود شوندو.... واین نتیجه بخاطر حساب نکردن واهمیت ندادن به ملت توسط مسئولین کشور است و.....
با احتساب محاسبات شما حتما ژاپن کره و المان هم موشکهای دوربردشون رو قایم کردن کسی بهشون چپ نگاه نکنه. با اون اقتصاد داعونشون. خودمون رو عشق است چماق....