پیش بینی شما از پیامدهای آتیِ مذاکره با 5+2

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

Re: پیش بینی شما از پیامدهای آتیِ مذاکره با 5+2

پست توسط شیرافکن »

chaz نوشته شده:کجای توافق نامه از رفع تحریم صحبت شده؟ در این فاز تحریم ها سر جای خودش هستند و واضح هست که کما فی السابق هر کسی مقررات رو نقض کنه جریمه میشه .

بعضی وقتها آدم چیزی نمیدونه حرف نزنه....
شادکام باشید.

متن توافق اونهم تازه به نقل از کاخ سفید
در عوض، به عنوان بخشی از اقدامات اولیه، گروه 1+5 تحریم های ایران را به صورت محدود، موقت، هدفمند و قابل برگشت لغو خواهد کرد. این کاهش تحریم به گونه ای سازماندهی می شود که بخش عمده شبکه تحریم از جمله تحریم های کلیدی در بخش نفت، بانکی و مالی پابرجا بماند.

اون کسانیکه باید چیزی نگویند و سکوت کنن امثال شماها هستن که بعد از اینهمه امتیاز دادن ها و وعده و وعید اینگونه طرف مقابل پاسختون را داد و البته این اول راه است.این مسیری است که اصلاحات انتخاب کرده چیزی نیست جز وقفه انداختن در کار و درمقابل خواسته های پایان ناپذیر غرب
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4725 بار
سپاس‌های دریافتی: 8755 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

لام دوستان
توجه داشته باشین که چند رژیم در دنیا نمیخوان این توافق موفق بشه چون از رژیم ایران آشکارا و مخفیانه متنفرند و میدونند این توافق اگر موفق بشه و ادامه پیدا کنه باعث تقویم رژیم ایران میشه .
تلاشهاشون در کنگره ی امریکا و وزارت خزانه داری امریکا مشهود هست که تحریم های جدیدی رو اعمال کردند البته میگن به قبل از توافق ربط داره .
سعودیها هم که گفتن نداره چقدر از رژیم ایران متنفرند و هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدند تا رژیم ایران تضعیف بشه .
رژیمهای دیگه هم هستند که ظاهراً از توافق خرسند هستند اما در خَفا تلاش دارند که خرابش کنند .
رژیم صهیونیستی هم که طلیعه دار دشمنانِ توافق هست و نیازی به شرح و توضیح نداره
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام

کسی(در ایران) با یک توافق منصفانه و رفع تحریم ها مخالف نیست.
طرف غربی می خواهد مذاکره را عمداً سال های بسیار طولانی کش بدهد و در تمام این مدت به قول خودش چهارچوب اصلی تحریم ها را هم به بهانه های دیگر حفظ کند. برای آن ها که دیگر فرقی ندارد چقدر این مذاکره ها طول بکشند چون هم برنامه هسته ای ما را فلج کرده اند و هم چهارچوب تحریم ها برای زمین زدن کشورمان را به بهانه های مختلف حفظ می کنند.
اگر امریکا در وسط تهران بمب اتم هم منفجر کند، یک عده از سیاستمداران غربگرا و شبه روشنفکر(مثل زیباکلام) این عمل را توجیه می کنند و آن را نشانه حسن نیت غرب می دانند. این گونه افراد که پرچمدار غربگرایی هستند هیچ گاه قابل توجیه نیستند ولی مردم قابل توجیهند.
دیدگاه من این است که پیشبینی پرونده تحریم ها کار ساده ای است، فقط کافیست دشمن شناس باشید.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 177 بار
سپاس‌های دریافتی: 89 بار

پست توسط gh742 »

غرب از قدرت گرفتن القاعده بسیار هراسناک است از این رو ادامه تحریمهای فعلی و ضعیف تر شدن ایران کاملا به ضرر غرب میباشد از این رو در پی یافتن راهی برای کاهش تحریمها هستند
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

jhan2010 نوشته شده:از پستی که زدید متاسف شدم هر چند واقعیتهای تلخ و گزنده ای در ان بیان شده اما تاسف من از سر ان است که چطور شما به عنوان یک ایرانی حاضرید شکست کسانی را که به اصطلاح جناح مخالف شما هستند یا اینکه از لحاظ عقاید و رفتار با شما در تضاد هستند را ببینید

شکستی که اگر میسر شود شکست همه ما ها است نه شکست روخانی ظریف و و...ملت ما اگر امروز در این شرایط سخت نتوانند پشتیبان و حامی هم باشند فاتحه همه ی ما خوانده است

این نشستنها و خندیدن ها همان چیزی است که شاید امریکا و غرب بدنبال ان هستند تا بتوانند مردم را از ردیف حامیان نظام خارج کنند اما همیشه با شکست مواجه شداند

دوست عزیزم Jhan 2010 بنده باید خیلی پست باشم که از شکست جناح مخالف خودم خوشحال بشم.بنده ناراحتم از اینکه هیچ پیروزی ای در نتیجه مذاکرات اخیر برای کشورم مشاهده نمی کنم که هیچ تازه شاهد تحریمهای جدید علیه کشورم هستم.در حالی که ما در چند سال گذشته بدون اینکه با هیچ کدوم از کشورهای غربی دست بدیم لحظه به لحظه شاهد پیشرفت های بیشتر کشورمون شدیم.ماهواره فرستادیم قضا،اورانیوم 20 درصد بهمون ندادن خودمون غنی سازی کردیم.بسیاری از تحریمهای دارویی رو کنار زدیم.خودروسازی کشورمون شاهد ساخته شدن چند خودروی جدید بود.الان دارم می بینم که در کشورم تلفن همراه ساخته میشه.و کشورهای غربی بعد از اینکه این پیشرفت ها رو دیدن و متوجه شدن که جلوی ما رو نمی تونن بگیرن خودشون زمزمه های مذاکره با ایرانو راه انداختن.تو سالهای گذشته با این که روزی نبود که به دولت و رییس جمهور آمریکا حرفی زده نشه ولی هیچ وقت نشنیدم که گفته بشه که به رییس جمهور کشور من اعتماد ندارن.اما تو همین چند ماه با اینکه در ظاهر مذاکرات نتیجه بخش بوده و حتی آقای روحانی تلفنی با اوباما صحبت کرد.اما اون گفت که من به رییس جمهور روحانی اعتماد ندارم.
پستی که من زدم نه به خاطر خوشحالی از شکست جبهه مخالف بلکه به خاطر اینه که من شاهد این بودم که بدون دست دادن با کشورهای غربی ما داشتیم پیشرفت میکردیم و روز به روز هم جایگاهمون تو دنیا بالاتر می رفت.و این اعتبار و مقبولیتی که الان ما تو دنیا داریم نه به خاطر 5-6 ماه اخیر،بلکه به خاطر ایستادگی 8 سال گذشته ما است.
یادتون رفته که تو دوره آقای خاتمی ما چه رابطه خوبی با دولتهای غربی داشتیم؟یادتون رفته چه رفت و آمدی باهاشون داشتیم؟
حالا از خودتون بپرسید چی عاید کشورمون شد؟من فقط یکیشو میگم:قرداد کرسنت که تنها یک نمونه از عایدی های کشور ما در نتیجه روابط حسنه با دول غربی بود.
دوست عزیز اون شکلکهای خنده ای که من گذاشتم نشان از حالات واقعی بنده نیست.بلکه نشان از دردیه که تو سینه دارم.نشان از دلسوزی من برای مملکتمه.و نه نشستم و می خندم که ایستاده ام و بیدارم .بیدارم و لحظه ای غافل نیستم از حرکات دشمن....
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط chaz »

شیرافکن نوشته شده:
chaz نوشته شده:کجای توافق نامه از رفع تحریم صحبت شده؟ در این فاز تحریم ها سر جای خودش هستند و واضح هست که کما فی السابق هر کسی مقررات رو نقض کنه جریمه میشه .

شادکام باشید.

متن توافق اونهم تازه به نقل از کاخ سفید
در عوض، به عنوان بخشی از اقدامات اولیه، گروه 1+5 تحریم های ایران را به صورت محدود، موقت، هدفمند و قابل برگشت لغو خواهد کرد. این کاهش تحریم به گونه ای سازماندهی می شود که بخش عمده شبکه تحریم از جمله تحریم های کلیدی در بخش نفت، بانکی و مالی پابرجا بماند.

اون کسانیکه باید چیزی نگویند و سکوت کنن امثال شماها هستن که بعد از اینهمه امتیاز دادن ها و وعده و وعید اینگونه طرف مقابل پاسختون را داد و البته این اول راه است.این مسیری است که اصلاحات انتخاب کرده چیزی نیست جز وقفه انداختن در کار و درمقابل خواسته های پایان ناپذیر غرب

چیزی که شما لازم دارید کمی تجربه در زندگی است. و بول این واقعیت که رسیدن دلار به مرز 4 هزار و بالاتر مملکت را فلج میکرد. ضمنا ترجمه بی مورد برای بنده قرار ندهید اولین گام آزاد سازی پولهای بلوکه شده ایران بوده است.
خارج از موضوع فکر کنم شما حقوق بگیر دولت هستید و یا دستتان در جیب پدر مبارک است. وگرنه کمی دلتان به حال خودتان میسوخت لااقل.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

netwet نوشته شده:
jhan2010 نوشته شده:
Abdoll@h نوشته شده:خوشم اومد این دولتهای غربی به حسن آقا کلیدساز و جواد خان ظریف و مابقی بر و بچ که دست به دامانشون شده بودن
فهموندن که نمیشه بهشون اعتماد کرد و پیشرفت کشورو در گرو باج دادن به اونها دونست. :smile:
واقعا از این رفتار غربی ها خیلی خوشم اومد.آفرین و مرحبا بهشون میگم.شیر مادر حلالشون. :smile: :smile: :smile:
حالا آقا جواد بازم بیان تو بوق و کرنا کنند که آآآآآآآآآآآآی ایهاالناس.هیچکی نمی تونست.ما تونستیم. :::P :::P :???: :???: :???:
حالا با کاترین جون رفتین مرحله ششم.قاعده بازی همیشه اینجوریه که مراحل بالاتر سخت ترن. :P

از پستی که زدید متاسف شدم هر چند واقعیتهای تلخ و گزنده ای در ان بیان   اما تاسف من از سر ان است که چطور شما به عنوان یک ایرانی حاضرید شکست کسانی را که به اصطلاح جناح مخالف     یا اینکه از لحاظ عقاید و رفتار با شما در تضاد هستند را ببینید

شکستی که اگر میسر شود شکست همه ما ها است نه شکست روخانی ظریف و و...ملت ما اگر امروز در این شرایط سخت نتوانند پشتیبان و حامی هم باشند فاتحه همه ی ما خوانده است

این نشستنها و خندیدن ها همان چیزی است که شاید امریکا و غرب بدنبال ان هستند تا بتوانند مردم را از ردیف حامیان نظام خارج کنند اما همیشه با شکست مواجه شداند

بنده هم از پست شما متاسف شدم چون بوی سفسطه گری میده و با بازی کردن با جملات قصد داره مسیری رو که دولت فعلی در سیاست خارجیش با غرب در پیش گرفته رو از اشتباهاتش تبرئه کنه.

شکست جناب ظریف ، حاج حسن و شرکا شکست این طرز تفکره که میشه به امریکا و کلآ غرب اعتماد کرد و به یک توافق عادلانه و دوستانه رسید!

هرچند این توافق نامه از بسیاری جهات به ضرر ما شد ولی تنها حسنی که داشت این بود که برای بخشی از مردم کم حافظه ما ثابت کرد (انشالله در اینده بیشتر ثابت خواهد شد!) که به غرب نمیشه اعتماد کرد.

جناب اقای net wet نمی دانم از کدام قسمت نوشته های من شما فهمیدید قصد تبرئه کردن دولت اقای روحانی را دارم
لطفا ذکر کنید تا بنده کم حافظه( به تعبیر شمای پر حافظه )بهتر بدانم

لطفا با دقت و فهم بیشتری مطالعه کنید
 [/quote]از پستی که زدید متاسف شدم   هر چند واقعیتهای تلخ و گزنده ای در ان بیان شده [/quote]
تعبیر شما از واقعیتهای تلخ و و گزنده چیست؟
,واقعیت های تلخ و گزنده همان چیزی است که من کم حافظه و شمای پر حافظه میدانیم یعنی اعتماد به غرب و از دست دادن کارت های برنده (البته هنوز هیچ چیز معلوم نیست)
اما موضوع مد نظر بنده توافقنامه نبود اینکه هرچند اقای ظریف و روحانی اشتباه کرده باشند نباید به اشتباهات خندید و خوشحال بود شکست در توافقنامه باعث سرشکستگی هر ایرانی است گویا شما هم از حافظه ناچیزی برخوردار هستید که انگار یادتان رفته ایرانی هستید و در ایران بسر می برید

مطلبی را ی خوانید با درک و فهم بیشتری بخوانید و و بیخودو بی جهت به دیگران برچسب نزنید

نکته اخر زمانی که رهبری حمایت خود را از توافقنامه اعلام کرده اند واقعیت هایی را دیده اند که من وشما از دیدن ان غافلیم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

Abdoll@h نوشته شده:
jhan2010 نوشته شده:از پستی که زدید متاسف شدم هر چند واقعیتهای تلخ و گزنده ای در ان بیان شده اما تاسف من از سر ان است که چطور شما به عنوان یک ایرانی حاضرید شکست کسانی را که به اصطلاح جناح مخالف شما هستند یا اینکه از لحاظ عقاید و رفتار با شما در تضاد هستند را ببینید

دوست عزیزم Jhan 2010 بنده باید خیلی پست باشم که از شکست جناح مخالف خودم خوشحال بشم.بنده ناراحتم از اینکه هیچ پیروزی ای در نتیجه مذاکرات اخیر برای کشورم مشاهده نمی کنم که هیچ تازه شاهد تحریمهای جدید علیه کشورم هستم.در حالی که ما در چند سال گذشته بدون اینکه با هیچ کدوم از کشورهای غربی دست بدیم لحظه به لحظه شاهد پیشرفت های بیشتر کشورمون شدیم.ماهواره فرستادیم قضا،اورانیوم 20 درصد بهمون ندادن خودمون غنی سازی کردیم.بسیاری از تحریمهای دارویی رو کنار زدیم.خودروسازی کشورمون شاهد ساخته شدن چند خودروی جدید بود.الان دارم می بینم که در کشورم تلفن همراه ساخته میشه.و کشورهای غربی بعد از اینکه این پیشرفت ها رو دیدن و متوجه شدن که جلوی ما رو نمی تونن بگیرن خودشون زمزمه های مذاکره با ایرانو راه انداختن.تو سالهای گذشته با این که روزی نبود که به دولت و رییس جمهور آمریکا حرفی زده نشه ولی هیچ وقت نشنیدم که گفته بشه که به رییس جمهور کشور من اعتماد ندارن.اما تو همین چند ماه با اینکه در ظاهر مذاکرات نتیجه بخش بوده و حتی آقای روحانی تلفنی با اوباما صحبت کرد.اما اون گفت که من به رییس جمهور روحانی اعتماد ندارم.
پستی که من زدم نه به خاطر خوشحالی از شکست جبهه مخالف بلکه به خاطر اینه که من شاهد این بودم که بدون دست دادن با کشورهای غربی ما داشتیم پیشرفت میکردیم و روز به روز هم جایگاهمون تو دنیا بالاتر می رفت.و این اعتبار و مقبولیتی که الان ما تو دنیا داریم نه به خاطر 5-6 ماه اخیر،بلکه به خاطر ایستادگی 8 سال گذشته ما است.
یادتون رفته که تو دوره آقای خاتمی ما چه رابطه خوبی با دولتهای غربی داشتیم؟یادتون رفته چه رفت و آمدی باهاشون داشتیم؟
حالا از خودتون بپرسید چی عاید کشورمون شد؟من فقط یکیشو میگم:قرداد کرسنت که تنها یک نمونه از عایدی های کشور ما در نتیجه روابط حسنه با دول غربی بود.
دوست عزیز اون شکلکهای خنده ای که من گذاشتم نشان از حالات واقعی بنده نیست.بلکه نشان از دردیه که تو سینه دارم.نشان از دلسوزی من برای مملکتمه.و نه نشستم و می خندم که ایستاده ام و بیدارم .بیدارم و لحظه ای غافل نیستم از حرکات دشمن....

دوست عزیزم تصویر
بنده هم به این موضوع واقف هستم که پیشرفت ما در گرو خود اتکایی و استقلال خود مان است و لذا در صحبتهای شما هیچ شک و شبه ای نیست اما پست اخیر شما اینگونه القا می کند که شما بر اساس یک سری از تفکرات جناحی از این شکستها خوشحالید مشکل شکلکها هستند که نتوانستند حالات درونی شما را بهتر نمایش دهند تصویر
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

جناب اقای net wet نمی دانم از کدام قسمت نوشته های من شما فهمیدید قصد تبرئه کردن دولت اقای روحانی را دارم
لطفا ذکر کنید تا بنده کم حافظه( به تعبیر شمای پر حافظه )بهتر بدانم

لطفا با دقت و فهم بیشتری مطالعه کنید
,واقعیت های تلخ و گزنده همان چیزی است که من کم حافظه و شمای پر حافظه میدانیم یعنی اعتماد به غرب و از دست دادن کارت های برنده (البته هنوز هیچ چیز معلوم نیست)
اما موضوع مد نظر بنده توافقنامه نبود اینکه هرچند اقای ظریف و روحانی اشتباه کرده باشند نباید به اشتباهات خندید و خوشحال بود شکست در توافقنامه باعث سرشکستگی هر ایرانی است گویا شما هم از حافظه ناچیزی برخوردار هستید که انگار یادتان رفته ایرانی هستید و در ایران بسر می برید

مطلبی را ی خوانید با درک و فهم بیشتری بخوانید و و بیخودو بی جهت به دیگران برچسب نزنید

نکته اخر زمانی که رهبری حمایت خود را از توافقنامه اعلام کرده اند واقعیت هایی را دیده اند که من وشما از دیدن ان غافلیم

شما اول لطف کنید و به صورت مستدل ثابت کنید که این توافق نامه مورد تایید رهبری هست تا بعد بریم سراغ مسائل جزئی تر!
فعلآ هیچ مقام و دستگاه حکومتی در روند مذاکرات و کار دستگاه سیاست خارجه دخالت عملی نکرده و تا اطلاع ثانوی هم نخواهند کرد و آقایون فعلآ اختیار تام دارند تا دست به هر کاری بزنند و به هر خط قرمزی نزدیک شوند! تا حجت هم بر خودشون و هم بر مردم تمام بشه که بعدها نگویند که نگذاشتند و نخواستند و ... .
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

chaz نوشته شده:دوست عزیز از پستتون مشخص هست هیچ چیزی از سیاست نمیدونید متاسفانه.
کجای توافق نامه از رفع تحریم صحبت شده؟ در این فاز تحریم ها سر جای خودش هستند و واضح هست که کما فی السابق هر کسی مقررات رو نقض کنه جریمه میشه .

شادکام باشید.

Chaz جان نمی دونم دقیقا روی صحبت شما با کدوم قسمت پست بنده بوده.
البته سوالی رو که شما مطرح کردید فکر می کنم شیرافکن عزیز جواب دادند.
اما این که دیگران رو متهم می کنید که "هیچ" چیز از سیاست نمیدونن اصلا کار درستی نیست.شما باید با حرفاتون و اطلاعاتی که دارید دیگران را مجاب کنید نه اینکه فقط بهشون بگید چیزی نمی دونن و بعدشم خداحافظ.
دوستای عزیزم NetWet و Jhan2010 هم زیاد خوب با هم حرف نزدینا.تصویرحواستون باشه....زود از همدیگه عذر خواهی کنید.

کلا از همه دوستان خواهش دارم به همدیگه توهین نکنید.سعی کنید با ارائه دلایل کافی جواب بدین تا بحث روند درستشو طی کنه.
فکر نکنم هدف هیچکدوممون غیر از پیشرفت و ترقی کشور باشه.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط chaz »

Abdoll@h نوشته شده:
chaz نوشته شده:دوست عزیز از پستتون مشخص هست هیچ چیزی از سیاست نمیدونید متاسفانه.
کجای توافق نامه از رفع تحریم صحبت شده؟ در این فاز تحریم ها سر جای خودش هستند و واضح هست که کما فی السابق هر کسی مقررات رو نقض کنه جریمه میشه .

شادکام باشید.

Chaz جان نمی دونم دقیقا روی صحبت شما با کدوم قسمت پست بنده بوده.
البته سوالی رو که شما مطرح کردید فکر می کنم شیرافکن عزیز جواب دادند.
اما این که دیگران رو متهم می کنید که "هیچ" چیز از سیاست نمیدونن اصلا کار درستی نیست.شما باید با حرفاتون و اطلاعاتی که دارید دیگران را مجاب کنید نه اینکه فقط بهشون بگید چیزی نمی دونن و بعدشم خداحافظ.

دوست عزیز هنوز هم بر سر حرف خود ایستاده ام. سیاست در حال حاضر (البته سیاست صحیح) ضامن بقای ملت هاست. اگر در دوره 8 ساله قبلی سیاست درستی داشتیم و به جای ادعای مدیریت جهان به دنبال مدیریت کشور خود بودیم شک نکنید جایی نبودیم که در حال حاضر ایستاده ایم.
متاسفانه اکثر دوستان نه تنها از سیاست که از اقتصاد کلان نیز بهره ای نبرده اند که اگر غیر از این بود به جای بحث بر سر ترجمه یک موافقت نامه هم اینک در حال بحث در حال سیاست های کلان بودیم.
دوست عزیز در متن توافق نامه اولین گزینه آزاد سازی دارایی های ایران و گزینه های بعدی رفع تحریم هااست. وقتی هنوز در حال گذار از گزینه اول هستیم و شرکت هایی قانونی را میشکنند که در حال اجراست شک نکنید مجازات میشوند حالا این چه ارتباطی به بی اعتمادی دارد الله اعلم . در واقع بی اعتمادی از سمت ماست که در عین توافق باز هم در حال دور زدن هستیم.
اما انگار نانی که جنگیدن و تحریم برای بعضی ها دارد اینقدر شیرین است که حاضرند ملتی را قربانی خواسته های خود کنند.
همان دسته افرادی که به کره جنوبی مزدور لقب میدهند و چشم بر این میبندند که تکنولوژی این کشور در حال بلعیدن جهان است. درآمد خالص ما را با درآمد خالص دو کمپانی معروف کره ای مقایسه کنید تا کمی اوضاع روشن شود.
شاید به نقطه نظر شما تنها چیزی که جز حقوق ملت ایران است انرزی هستی است اما ....
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

Chaz جان مثل اینکه من خیلی از قضیه پرتم.
میشه لطف کنی و بگی کدوم شرکت ها قانون شکنی کردند و دقیقا بگی چکار کردند؟
البته در مورد کره جنوبی هم باید بگم که اگر اونا جلوی آمریکا سر خم نکنند که آمریکا بلای هفت آسمونو رو سرشون هوار میکنه برادر.
دو تا از بستگان من به کره جنوبی سفر داشتن.اونها تعریف می کنن که در اونجا محله هایی هست که اگر در حال رد شدن از اون محله یه آمریکایی
تو رو بکشه یا هر بلایی سرت بیاره هیچ کس حق نداره هیچی بهشون بگه.یعنی همچین کاپیتولاسیونی اونجا برقراره.البته همه میدونیم که فقط هم در کره جنوبی نیست.در ژاپن و
خیلی از کشورهای دیگه هم آمریکایی ها هر کاری دلشون بخواد انجام میدن و کسی جلودارشون نیست.
اگر شما اسم اینو میزاری اقتدار و پیشرفت و دوست داری ما هم اینجوری پیشرفت کنیم که بحثش جداست.
اگر نه یک کشور رو برای ما مثال بزن(البته بجز کشور خودمون)که بدون زانو زدن جلوی آمریکا و تمکین خواسته های اون تونسته باشه پیشرفت کنه؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”