netwet نوشته شده:jhan2010 نوشته شده: از پستی که زدید متاسف شدم هر چند واقعیتهای تلخ و گزنده ای در ان بیان اما تاسف من از سر ان است که چطور شما به عنوان یک ایرانی حاضرید شکست کسانی را که به اصطلاح جناح مخالف یا اینکه از لحاظ عقاید و رفتار با شما در تضاد هستند را ببینید
شکستی که اگر میسر شود شکست همه ما ها است نه شکست روخانی ظریف و و...ملت ما اگر امروز در این شرایط سخت نتوانند پشتیبان و حامی هم باشند فاتحه همه ی ما خوانده است
این نشستنها و خندیدن ها همان چیزی است که شاید امریکا و غرب بدنبال ان هستند تا بتوانند مردم را از ردیف حامیان نظام خارج کنند اما همیشه با شکست مواجه شداند
بنده هم از پست شما متاسف شدم چون بوی سفسطه گری میده و با بازی کردن با جملات قصد داره مسیری رو که دولت فعلی در سیاست خارجیش با غرب در پیش گرفته رو از اشتباهاتش تبرئه کنه.
شکست جناب ظریف ، حاج حسن و شرکا شکست این طرز تفکره که میشه به امریکا و کلآ غرب اعتماد کرد و به یک توافق عادلانه و دوستانه رسید!هرچند این توافق نامه از بسیاری جهات به ضرر ما شد ولی تنها حسنی که داشت این بود که برای بخشی از مردم کم حافظه ما ثابت کرد (انشالله در اینده بیشتر ثابت خواهد شد!) که به غرب نمیشه اعتماد کرد.
جناب اقای net wet نمی دانم از کدام قسمت نوشته های من شما فهمیدید قصد تبرئه کردن دولت اقای روحانی را دارم
لطفا ذکر کنید تا بنده کم حافظه( به تعبیر شمای پر حافظه )بهتر بدانم
لطفا با دقت و فهم بیشتری مطالعه کنید
[/quote]از پستی که زدید متاسف شدم
هر چند واقعیتهای تلخ و گزنده ای در ان بیان شده [/quote]
تعبیر شما از واقعیتهای تلخ و و گزنده چیست؟
,واقعیت های تلخ و گزنده همان چیزی است که من کم حافظه و شمای پر حافظه میدانیم یعنی اعتماد به غرب و از دست دادن کارت های برنده (البته هنوز هیچ چیز معلوم نیست)
اما موضوع مد نظر بنده توافقنامه نبود اینکه هرچند اقای ظریف و روحانی اشتباه کرده باشند نباید به اشتباهات خندید و خوشحال بود شکست در توافقنامه باعث سرشکستگی هر ایرانی است گویا شما هم از حافظه ناچیزی برخوردار هستید که انگار یادتان رفته ایرانی هستید و در ایران بسر می برید
مطلبی را ی خوانید با درک و فهم بیشتری بخوانید و و بیخودو بی جهت به دیگران برچسب نزنید
نکته اخر زمانی که رهبری حمایت خود را از توافقنامه اعلام کرده اند واقعیت هایی را دیده اند که من وشما از دیدن ان غافلیم